Hatzo32
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Αχ ρε αγγελε...με τον αγγελο σου
Αχ ρε αγγελε...με τον αγγελο σου
ΙΧΕίναι ΙΧ αδερφέ?????
Πολύ δυνατές ΒΥΖΑΡΕΣ!Οι βυζαρες της δικιάς μου
Ω ρε γλυψιμο που θέλουν!
Τι μας έχεις κάνει!!!!Την καυλησπερα μου!!!![]()
Απίστευτα βυζιά...σίγουρη επιτυχία!!!![]()
Γιατί είχε επιτυχία, ορίστε μία σπό άλλη πόζα
Είναι να ρίξεις ποτάμια καυτού σπέρματος.![]()
Τι;;;;Τι μας έχεις κάνει!!!!
κανε ενα δικο σου νημα επιτελους! <3
Εμένα πάντως με έκανες να τραβήξω μαλακία...δύο φορέςΤι;;;;
οτι καλυτερο εχει πλασει η φυση,το συγκεκριμενο κομματι!!!![]()
Μόνο δυοοοο;Εμένα πάντως με έκανες να τραβήξω μαλακία...δύο φορές
![]()
Ε, πρέπει να έχω και απόθεμα όταν βρίσκομαι με καλή παρέαΜόνο δυοοοο;
Καύλα....Την καυλησπερα μου!!!![]()
Την καυλησπεραφυ![]()
τελειες θυλες και μεγεθος και μπραβο σου που τα εχεις ετσι φυσικα και μην τα πειραξεις ποτε ειναι φετιχ απο μονα τουςΤην καυλησπερα μου!!!![]()
Ναι αλ΄λά δεν λέει αν τα προσφέρει???? και πως???τελειες θυλες και μεγεθος και μπραβο σου που τα εχεις ετσι φυσικα και μην τα πειραξεις ποτε ειναι φετιχ απο μονα τους
αυτο ειναι το λιγοτερο να εισαι σιγουρος οτι εκει που θελει τα προσφερει. Εμεις θαυμαζουμε(σχολιαζουμε) αυτο που θελει η ιδια να μας προσφερει με τον οποιο τροποΝαι αλ΄λά δεν λέει αν τα προσφέρει???? και πως???
Όχι,ακόμη δεν τα προσφέρω.Σε διαφορετική περίπτωση ,θα ενημερώσω.Ναι αλ΄λά δεν λέει αν τα προσφέρει???? και πως???
Πολύ σωστά.Πολλα φιλάκια.αυτο ειναι το λιγοτερο να εισαι σιγουρος οτι εκει που θελει τα προσφερει. Εμεις θαυμαζουμε(σχολιαζουμε) αυτο που θελει η ιδια να μας προσφερει με τον οποιο τροπο
Οταν με το καλο τα προσφερεις να μεταφερθεις στο νημα για να μην χαθουμε....Όχι,ακόμη δεν τα προσφέρω.Σε διαφορετική περίπτωση ,θα ενημερώσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ σωστά.Πολλα φιλάκια.
επισης να εισαι καλα και να προσεχεις τον εαυτο σουΌχι,ακόμη δεν τα προσφέρω.Σε διαφορετική περίπτωση ,θα ενημερώσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ σωστά.Πολλα φιλάκια.