Hatzo32
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 442
- Πόντοι
- 21
Να σου γαμησω.....Καλό βράδυ και από μένα!
Να σου γαμησω.....Καλό βράδυ και από μένα!
Δεν δίνειΘελουμε ξεκολιασμα
Ανέβασε υλικό ρε τυπε να πάρει μάτι ο λαός. Κι εγώ 38 είμαι 40αρης λέω. Στρογγυλοποιω τις ηλικίες.Έχει λίγα χρόνια για τα 50
Ξεμουνιασμα τοτεΔεν δίνει
Καλα το πας
Με λίγη υπομονή θα δωσει. Θέλουμε υλικό που να γουστάρει το χώσιμο η καυλιαραΔεν δίνει
Ποιος είπε ότι δεν θέλουμε χαχα.Έχει κι άλλο αν θέλετε...
Μιλάμε εχει και φωτογενεια η κυρια.
Το πρόσωπο είναι το δυνατό της σημείο αλλά δεν γίνεται να δείξω.Μιλάμε εχει και φωτογενεια η κυρια.
Εννοείται πως όχι. Μου άρεσει που τις εγλυψες τις βυζαρες πριν την φώτο και γυαλίζουν οι ρωγεςΤο πρόσωπο είναι το δυνατό της σημείο αλλά δεν γίνεται να δείξω.
Βασικά μου έκανε μασάζ με λάδιΕννοείται πως όχι. Μου άρεσει που τις εγλυψες τις βυζαρες πριν την φώτο και γυαλίζουν οι ρωγες
Αν έχεις φώτο από τα προκαταρκτικα τι υλικό έχεις μαζέψει. Μιλάμε λάδια, πιπες παντού και δν συμμαζευετε. Έχεις και βίντεο; θέλουμε να δούμε να τον τρώει και να γουστάρει είτε βίντεο είτε φώτοΒασικά μου έκανε μασάζ με λάδι
Οι απόλυτες καβλοτουμπανοβυζάρες....για να νιωθεις πρωταγωνκιστης σε Ισπανική τσοντα!!!!Απαλευτη μπόμπα η κορασιδα αδερφέ...γουελ νταν...καλα γαμήσια!!!!Καλό βράδυ και από μένα!
ΜπράβοΈχει κι άλλο αν θέλετε...
Αν είχαμε θα ανέβαζα zip αρχειοΤην ώρα του μασάζ απολαμβανα. Έχω και άλλες φωτογραφίες από σήμερα όμως ανέβασα αρκετές. Ας ανεβάσουν άλλοι συνάδελφοι
Τωρα θα γινει και πλιγο δικό μας μωρο.το μωρο μου ....
Καλή βυζονυχτα αδερφέ. Ευχαριστούμε.Καλό βράδυ και από μένα!