xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.713
- Πόντοι
- 1.056
Τσιμπούσια καλέ μου φίλε... Χα χα χα χα χαΚάνεις κάτι με την πεθερά;
Τσιμπούσια καλέ μου φίλε... Χα χα χα χα χαΚάνεις κάτι με την πεθερά;
Αυτά δεν είναι ωραία πραγματαΚάνεις κάτι με την πεθερά;
Ακόμα όχι, μόνο μάτιΚάνεις κάτι με την πεθερά;
Αυτα ειναι κανονιααααα
αυτα τα βυζια κοιτανε κατευθειαν στην ψυχη σου
Ωραίες βυζάρες και οι ρώγες για πολύ ρουφηγμα και γλυψιμο...
Πηδα και τη πεθερά. Να ξέρεις ότι είναι περήφανη που σε έχει γαμπρό τηςΑκόμα όχι, μόνο μάτι
Όνειρο το μωράκι.. γυναίκα σού;
ποοο τι παιδι ειναι αυτο με το μπουστακι της
Τι υπέροχο πλάσμα καλέ μου φίλε..Θα του έκανα έρωτα κάθε μέρα.... Να περνάτε πάντα καλά ..
Εποικηνωνησε μαζί μουκαπως καλλιτεχνικη ειναι αληθεια η φωτο αλλα εχουμε και τετοιες ανησυχιες..χαχαχαχ
Ο κωλος της Ιους σε πληρη εκθεση!
Μια παρατηρηση. Δεν εχω προβλημα να μου στελνετε μυνηματα. Ισα ισα. Ομως σας παρακαλω να εχετε υποψιν σας οτι ειμαστε ενα ζευγαρι με πραγματικη ζωη και δεν προκειται να στελνουμε απο δω και απο κει υλικο.
Με οποιον προκυψει καλη επικοινωνια και χημεια μπορει και να προχωρησουμε αλλα αυτο θα το δειξει η πορεια.
Αυτονοητα πραγματα λεω το ξερω αλλα μερικες φορες αξιζει να τα λεμε ξανα για τυχον αποφυγη παρεξηγησεως!
Την επεισα με κοπο για να ποσταρουμε φωτο εδω, σας παρακαλω μην το μετανιωσουμε!!!!
Μας καυλωσατε πρωί πρωί ,στην διάθεση σουκαπως καλλιτεχνικη ειναι αληθεια η φωτο αλλα εχουμε και τετοιες ανησυχιες..χαχαχαχ
Μια παρατηρηση. Δεν εχω προβλημα να μου στελνετε μυνηματα. Ισα ισα. Ομως σας παρακαλω να εχετε υποψιν σας οτι ειμαστε ενα ζευγαρι με πραγματικη ζωη και δεν προκειται να στελνουμε απο δω και απο κει υλικο.
Με οποιον προκυψει καλη επικοινωνια και χημεια μπορει και να προχωρησουμε αλλα αυτο θα το δειξει η πορεια.
Αυτονοητα πραγματα λεω το ξερω αλλα μερικες φορες αξιζει να τα λεμε ξανα για τυχον αποφυγη παρεξηγησεως!
Την επεισα με κοπο για να ποσταρουμε φωτο εδω, σας παρακαλω μην το μετανιωσουμε!!!!
Επική όπως και οι υπόλοιπες αναρτημένες.καπως καλλιτεχνικη ειναι αληθεια η φωτο αλλα εχουμε και τετοιες ανησυχιες..χαχαχαχ