Ωχ παλι οι γνωστες καυλωτικες βυζαρες. Ας τον παιξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
All time classic κανονισε να οερπατουμε στον Βολο και να ψαχνουμε τα βυζια τηςΑll time classic
Δυο βυζια Βολιωτικα
![]()
Ωχ παλι οι γνωστες καυλωτικες βυζαρες. Ας τον παιξω
All time classic κανονισε να οερπατουμε στον Βολο και να ψαχνουμε τα βυζια τηςΑll time classic
Δυο βυζια Βολιωτικα
![]()
Απο που οερνουμε νουμερακι για να τραβηξουμε και εμεις; Υπεροχο
καλα εκανε και τα εβγαλεΤα έβγαλε η άλλη στη φόρα όλα...
πολυ καυλωτικες βυζαρες για χυσιμοΤα βυζιά της κοπέλας μου
![]()
Oχι. Να μην τον παιξεις. Πηγαινε φυλης!Ωχ παλι οι γνωστες καυλωτικες βυζαρες. Ας τον παιξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
All time classic κανονισε να οερπατουμε στον Βολο και να ψαχνουμε τα βυζια της
Τέλειο κ ολοστρόγγυλο![]()
Aρσακιάδα "φυτό" στο διάβασμα και φουλ κωλοτρυπίδα τα βράδια
Καλογαμητη αδερφέ!![]()
![]()
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Αυτά είναι τα πιο καυλιαρικα![]()
Aρσακιάδα "φυτό" στο διάβασμα και φουλ κωλοτρυπίδα τα βράδια
Άρα καριολα πόσο πουτσα θες με μανια και λυσα να σε καρφωνουν από κώλο κ μουνι κ μετά ανελέητο mouthfuck και δρόμο!!Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
Κωλαραααααααα ουαου
Βυζάρες, ο ορισμός!!
![]()
![]()
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησωρογαρ
Ρωγαρα για πολύ γλύψιμο!![]()
![]()
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Κ Α Β Λ Ι Α Ρ Α !!!