Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 15.866
- Πόντοι
- 4.636
Aρσακιάδα "φυτό" στο διάβασμα και φουλ κωλοτρυπίδα τα βράδια
Τέλειο κ ολοστρόγγυλο
Καλογαμητη αδερφέ!
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Αυτά είναι τα πιο καυλιαρικα
Άρα καριολα πόσο πουτσα θες με μανια και λυσα να σε καρφωνουν από κώλο κ μουνι κ μετά ανελέητο mouthfuck και δρόμο!!Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
Κωλαραααααααα ουαου
Βυζάρες, ο ορισμός!!
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησωρογαρ
Ρωγαρα για πολύ γλύψιμο!
Μιλφακι που γνώρισα σε πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, φίλη της αδερφής μου. Μέσα σε λίγες μέρες μου έστειλε αυτές και σήμερα κανόνισα να το γαμησω
Κ Α Β Λ Ι Α Ρ Α !!!
Ααχχ τι ωραία βυζια
Εχω παρει του ντουνια τα like απο τα βυζακια της κοπελας που αναρτησα. Δεν ειδε ομως κανεις αυτο που εγραψα παρακατω.Το καυλακι που γαμάω
<<Μαγκες πλακα κάνω, Δε ειναι γκομενά μου η κοπέλα της φωτογραφίας. Ειναι η Ελινα απο studio Κωνσταντινουπολεως 132. Δεν δουλευει μαλλον εκει, αλλά υπάρχουν οι φωτογραφιες της. Απο εκει την πγρα για πλάκα.>>Το καυλακι που γαμάω
Οριακά….Γυναικάρα!!
Χάνεσαι εκεί μέσα...Οριακά….
23Ηλικία?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηλικία?