xdx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 294
- Πόντοι
- 20
Καυλααααα....
Καλέ μου φίλε @giorgos5544 ήθελα να μου πεις όλες αυτές της φώτο που ανεβάζεις εδώ ειναι ,,,ήταν σχέσεις σου??? Η ότι βρίσκεις ανεβάζεις ??? Γιατη το νήμα εδώ ειναι από γυναίκες μας ,,κοπέλες μας.. Είχε το νήμα εδώ και πιο παλιά έναν giorgo εδώ σε όλα τα νήματα όπου μας είχε φλομώσει στα φιδια ..Έκτος κι αν εισαι τόσο γαμίκος όπου σου ζήτω συγνώμη δημοσίως..
πρωην σχεσεις... και αρπαχτες αδερφε τωρα δεν παιζει κατι για να βαλω απο νυν. οχι δεν ειμαι αυτος που λεςΚαλέ μου φίλε @giorgos5544 ήθελα να μου πεις όλες αυτές της φώτο που ανεβάζεις εδώ ειναι ,,,ήταν σχέσεις σου??? Η ότι βρίσκεις ανεβάζεις ??? Γιατη το νήμα εδώ ειναι από γυναίκες μας ,,κοπέλες μας.. Είχε το νήμα εδώ και πιο παλιά έναν giorgo εδώ σε όλα τα νήματα όπου μας είχε φλομώσει στα φιδια ..Έκτος κι αν εισαι τόσο γαμίκος όπου σου ζήτω συγνώμη δημοσίως..![]()
την "ξεκολιασες" την καύλα άξιοςΚυριακάτικη Εξοχή...
Ωραία φωνάζει η καύλα.... Στον κώλο το χώνεις ή στο μουνι;Και ενα μπονους γτ σας ειχα
αφησει καιρο ετσι!!!!
Καλά καλέ μου φίλε δεν το γαμάς αυτό το μιλφακι καμιά πουτσα δεν του ρίχνεις ???? Μονο του τη βγάζει με υποκατάστατα???...