Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.576
- Πόντοι
- 6.536
Κλωνάρια ποιανού?Ρε χάφτες, ένα account θα κλείσει. Απλά τώρα θα σας πρήζει τ ’ αρχίδια με τα υπόλοιπα (πεντέξι) κλωνάρια του.
Ξέρουμε?
Κλωνάρια ποιανού?Ρε χάφτες, ένα account θα κλείσει. Απλά τώρα θα σας πρήζει τ ’ αρχίδια με τα υπόλοιπα (πεντέξι) κλωνάρια του.
Tου τρελο-Τζουμάκα, ποιανού άλλου.Κλωνάρια ποιανού?
Ξέρουμε?
Του Στέφανου?Tου τρελο-Τζουμάκα, ποιανού άλλου.
Οι σερίφηδες του μπου θα τα ξετρυπώσουν εν καιρώ τα κλωνάρια του, μην αγχώνεσαι...
μερικοι ειναι τοσο ζωά που δε χρειάζεται να ειναι καποιος σεριφης για να τους ξετρυπώσειTου τρελο-Τζουμάκα, ποιανού άλλου.
Οι σερίφηδες του μπου θα τα ξετρυπώσουν εν καιρώ τα κλωνάρια του, μην αγχώνεσαι...
Και ειθελε να γαμιση κιόλας?Να γράψω και εγώ μια ιστορία πριν λίγες μέρες με γνωστό μου 45αρη, μπακουρι και ποτέ παντρεμένο.
Φίλε
μου λέει
Χτες βγήκα με γκόμενα, πάμε τσιπουραδικο. Και λέει η γκόμενα να παραγγείλουμε να φάμε, αλλά εγώ είχα φάει. Και φέρνει την ποικιλία και την τρώει η γκόμενα. Και μετά ήρθε ο λογαριασμός.
Και δεν μου λες;
λέει ο δικός μου
Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό; Εγώ δεν έφαγα τιποτα!
Ποιος πληρώνει;
Σκέφτηκα σκέφτηκα σκέφτηκα λέω δεν υπάρχει νήμα στο bou. Ελεηεληνας.
Γιατί και σε άλλα που μπαίνουμε τι νόημα έχει ...γιατί μπήκα σε αυτό το νήμα...γιατί, γιατί...;;;;
Δεν είναι τίποτα...εδώ εγώ μπαίνω στο "αγοραίος έρωτας στα Χανιά" ενώ δεν έχω πάει καν Κρήτη
Κι εγώ! Κάνε σεξ Ηράκλειο!Δεν είναι τίποτα...εδώ εγώ μπαίνω στο "αγοραίος έρωτας στα Χανιά" ενώ δεν έχω πάει καν Κρήτη
Μήπως αυτός είναι ο ορισμός της κατάντιας;;Κι εγώ! Κάνε σεξ Ηράκλειο!
Φαντασίωση: σπίτι στα γραφικά Χανιά, 10000000 ευρώ στην τράπεζα και πάρτυ καθημερινά με κοπέλες από το κάνε σεξ...Μήπως αυτός είναι ο ορισμός της κατάντιας;;
Μπα όχι, η Κρήτη πρέπει να είναι πολύ ελκυστική
Κάντε κύκλο!Αν δεν έχεις κύκλο δε γαμείς τελικά
σαντμαν ®
Παιζει τέτοιο;Βρήκε γκομενα χαχαχα που στο στοίχημα ...μαζί με τα κέρδη του έδωσαν και γυναικα
Και πάλι εδώ φίλτατοι! Dejavu!
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αυτοκαταστροφής με ύποπτες ουσίες και πολύ φτηνό αλκοόλ, περνώντας από τα σοκάκια του αγοραίου έρωτα προσπαθώντας να σταθώ στα πόδια μου, βρέθηκα στην αγαπημένη μου κοινότητα που πάντα με κρατάει δυνατό. Γέλασαμε, κλάψαμε, μαλωσαμε, ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Τον τελευταίο καιρό, όσο έσπαγα αρχιδια και ο Αντισθενης με περισσή υπομονή επέκτεινε το καλωσόρισμα του, προσπαθούσα να βρω το επόμενο ταίρι μου και να έρθω σε μια ισορροπία στην προσωπική μου ζωη. Η κοινότητα αυτή λειτούργησε ως το απόλυτο αγχολυτικό όπως ένας συναγωνιστής τόσο εύστοχα ανέφερε σήμερα. Αυτή η μέρα επιτελους ήρθε απόψε, όταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και προσφάτως προστηθείσα γυναικεία ύπαρξη στον κοινωνικό μου περίγυρο, αποφάσισε να με προσεγγίσει και να είμαστε πλέον στην αρχή μιας - ελπίζω - πολύ όμορφης ιστορίας.
Οι δυο προηγούμενες καταστροφικές σχέσεις μου με κοπέλες του χώρου, με αποκορύφωμα την πιο πρόσφατη, με έκαναν να τον απεχθάνομαι όσο τίποτα άλλο. Ειμαι άνθρωπος που λατρεύει τον έρωτα, με κάνει να νιώθω πιο ζωντανός από ποτέ. Κοιτάω λοιπόν μπροστά σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωη και χαμογελώ, όχι πολύ όμως γιατί τα δόντια μου είναι θεόστραβα σαν τρικυμία.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με αγκάλιασαν και αυτά με ανέχτηκαν. Κρατώ όλες τις αναμνήσεις και τα πικάντικα σχόλια και τα παίρνω μαζί μου.
Κάθε φορά που χωρίζω επιστρέφω. Ευχηθείτε λοιπόν να πάνε όλα καλά γιατί η απόσταση μεταξύ χιλίων και δυο χιλιάδων ποστ είναι τεράστια και επίπονη.
Γεια και χαρά!
Ζει τον έρωτα τώρα.. Μετά θα μας τα πει μαζεμένα..Είσαι ΨΕΥΤΗΣ
Στειλε φωτογραφια εσυ κ αυτη κ μια πρόσφατη εφημεριδα απο πιςω σας