alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αυτα ειναι μεσαιωνας. Πεντε στάδια πριν απο την σημερινη εξελιξη. Για ποιον λογο ειναι ευκτέο να γυρισουμε 400 χρονια πισω?Δε μίλησα για επανεξέταση ορισμένων νόμων και ποινών. Μίλησα για εντελω΄ς διαφορετικό αντικειμενικό σκοπό και ιδιότητες νομικού/δικαστικού συτήματος. Ναι, κάποιες φορές ειναι οκ την ποινή να τη εκτελή συγγενής. Είτε εκτέλεση είτε μασ΄τιγωμα για παράδειγμα. Αμα πεθάνει ο αδερφός μου απ τα ναρκωτικά θα ηθελα το κράτος να εχει νόμο αμα πιάσουν τον έμπορα να τον εκτελέσω εγω κα να με γυρίσουν και βίντεο και να το βλέπω καθε μέρα να φτιάχνομαι. Μου έφαγε τον αδελφο. Κάτσε να το πάθεις και τα λέμε (απεύχομαι βέβαια, κανείς να μη το ξαναπάθει).
Στις μουσυλμανικές χώρες που εχουν φυσική αντίληψη δικαίου, πετροβολεί ο απατημένος τη μοιχαλίδα, ή ο πατέρας της, ή ολοι μαζι.
Να, αυτό ειναι σωστό, οχι για την περίπτωση της μοιχείας βέβαια, αλλα για σοβαρά εγκλήματα. Ετσι τα βλέπω τα πράγματα.
Η πολύ φαμφάρα κα θεωρία την εχει στείλει την Ελλάδα στα τάρταρα. Αυτά τα κλισέ περι ευνομούμενης πολιτείας. Ο ισχυρός κάνει οτι θέλει και ο ανίσχυρος υφίσταται τα πάντα. Δεν ειναι βαρβαρότητα αυτό? Η φύση η ίδια ειναι, αλλα την εφαρμόζουμε άθελα μας και μετα διαμαρτυρόμεθα! Ε αφου το κάνουμε να το συνειδητοποιήσουμε και να είμαστε οκ με αυτό.
Εισαι βεβαιος οτι ο κοσμος θελει μαστιγωματα, εκτελεσεις και μαλιστα απο συγγενεις, και αντεκδικησεις?