Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ασφαλώς και δικαιουσαι, αλλοιμονο. Απλα η βεβαιότητα που εκφράσεις ενίοτε για διάφορα θεματα, πρόσεξε μην θεωρηθεί ως ένδειξη παιδιαστικης αφέλειας.
Το να εκφραζεις την αποψη σου με σθενος, θεωρεις οτι ειναι παιδιαστικο?
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν μέρει συμφωνώ. Υπο την καθοδήγηση και αρχηγία του κράτους (αστυνομία εν προκειμένω) θα μπορούσε να γίνει και απο τους συγγενείς του δράστη, αν εκδήλωναν τέτοια επιθυμία. Γιατι να ειναι ολα απρόσωπα κρατικά δηλαδη σε ενα τόσο προσωπικό γεγονός οσο ενας φόνος για παράδειγμα?
Ομως ποιός ειναι πιο σοβαρός ενας καθημερινός ανθρωπος που θέλει να παίξει 5 μαστιγιές στο φινιά του αδερφού του ή ο δικαστής που ρίχνει 5 χ΄ρονια για φόνο και βγαίνει στα 2 ο καταδικασθείς......?....?.....
Ο καθημερινος ανθρωπος δεν εχει καμια δουλεια να θελει να γινεται δημιος.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί σκοπός της ποινής δεν είναι η εκδίκηση, ούτε η ικανοποίηση των ταπεινότερων ενστίκτων μας.

ποιός ειναι ο σκοπός τότε? ο σοφρωνισμός? Πραγματικά πιστεύεις οτι επιτυγχάνεται  με αυτό το σύστημα?.......
Ισως τα ταπεινότερα ενστικτα μας οδηγούν σε καποιες ισοροπίες. Η φύση δεν ειναι ηλίθια, πρέπει να μάθουμε να την εμπιστευόμαστε.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Εν μέρει συμφωνώ. Υπο την καθοδήγηση και αρχηγία του κράτους (αστυνομία εν προκειμένω) θα μπορούσε να γίνει και απο τους συγγενείς του δράστη, αν εκδήλωναν τέτοια επιθυμία. Γιατι να ειναι ολα απρόσωπα κρατικά δηλαδη σε ενα τόσο προσωπικό γεγονός οσο ενας φόνος για παράδειγμα?
Ομως ποιός ειναι πιο σοβαρός ενας καθημερινός ανθρωπος που θέλει να παίξει 5 μαστιγιές στο φινιά του αδερφού του ή ο δικαστής που ρίχνει 5 χ΄ρονια για φόνο και βγαίνει στα 2 ο καταδικασθείς......?....?.....
Κανενας ανθρωπος δεν εχει δικαιωμα να αφαιρεση ανθρωπινη ζωη. Ουτε ο συγγενης ουτε το δικαστικο σωμα. Δεν ειμαστε τιμωροι.
Απομονωνουμε απο το κοινωνικο συνολο αυτον που θεωρειται επικινδυνος. Για αυτο υπαρχουν οι νομοι και οι φυλακες.
Ακομα ισως να μην υπαρχει χειροτερη τιμωρια, απο τον ζωντανο θανατο, μεσα σε μια φυλακη, να κυλαει ο χρονος βαρβαρα, εναντια στην ζωη σου.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ποιός ειναι ο σκοπός τότε? ο σοφρωνισμός? Πραγματικά πιστεύεις οτι επιτυγχάνεται  με αυτό το σύστημα?.......
Ισως τα ταπεινότερα ενστικτα μας οδηγούν σε καποιες ισοροπίες. Η φύση δεν ειναι ηλίθια, πρέπει να μάθουμε να την εμπιστευόμαστε.

Ο νομικός από πάνω θα σου απαντήσει "ειδική και γενική πρόληψη" ... εγώ συναισθηματικά συμφωνώ με πολλά απ όσα γράφεις όμως η λογική μου υπαγορεύει να τα απορρίψω.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Ο νομικός από πάνω θα σου απαντήσει "ειδική και γενική πρόληψη" ... εγώ συναισθηματικά συμφωνώ με πολλά απ όσα γράφεις όμως η λογική μου υπαγορεύει να τα απορρίψω.
Του απαντησα εγω

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και ποιος μου λεει οτι ο καθενας ειναι ισορροπημένος και τα ενστικτα του λειτουργουν σωστα, για να το εξετασουμε με τη δικη σου λογικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ταπεινο ενστικτο ειναι και να θελω να χουφτωσω τα βυζια της κοπελας που περπαταει διπλα μου στο δρομο. Πρεπει να το εμπιστευθω?

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Το να εκφραζεις την αποψη σου με σθενος, θεωρεις οτι ειναι παιδιαστικο?
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
Ενίοτε ναι. Απόψεις όπως α) η αυτοκτονία είναι παντα αδικαιολόγητη, β) ο Καρυωτάκης ηταν ελλειμματική προσωπικοτητα, γ) η νομική είναι η κορυφαία επιστήμη του κόσμου όπως εχεις πει κατα καιρους, δείχνουν παιδιάστικη βεβαιότητα επι παντός επιστητού.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ταπεινο ενστικτο ειναι και να θελω να χουφτωσω τα βυζια της κοπελας που περπαταει διπλα μου στο δρομο. Πρεπει να το εμπιστευθω?

Εισαι τυπικότατός. Αμέσως μετά τις 12 αρχίσες τις ομορφιές! :2funny: :2funny:

αυτό δεν ειναι ταπεινό ένστικτο! Ειναι το ένστικτο της ύπρξης. Δε πρέπει απλά και μόνο γιατι δε θα κάτσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εισαι τυπικότατός. Αμέσως μετά τις 12 αρχίσες τις ομορφιές! :2funny: :2funny:

αυτό δεν ειναι ταπεινό ένστικτο! Ειναι το ένστικτο της ύπρξης. Δε πρέπει απλά και μόνο γιατι δε θα κάτσει.
Κατα βαθος ξερεις οτι εχω δικιο, ετσι δεν ειναι? Ουσιαστικα δεν παλευεις με εμενα, αλλά με τη λογικη σου, που συμφωνει μαζι μου.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Κατα βαθος ξερεις οτι εχω δικιο, ετσι δεν ειναι? Ουσιαστικα δεν παλευεις με εμενα, αλλά με τη λογικη σου, που συμφωνει μαζι μου.
Ευχομαι να εχεις δικιο. Δυστυχως νομιζω, οτι καποιοι απο αυτους, παλευουν μονο για ψηφους στο κομμα τους.
Οπου δουν θεμα που εχει πολλους επισκεπτες, μπαινουν μεσα και ασχετα απο την θεματολογια του, αρχιζουν την προπαγανδα, μπλεκοντας κασιδιαριδες και οτι τους βολευει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενίοτε ναι. Απόψεις όπως α) η αυτοκτονία είναι παντα αδικαιολόγητη, β) ο Καρυωτάκης ηταν ελλειμματική προσωπικοτητα, γ) η νομική είναι η κορυφαία επιστήμη του κόσμου όπως εχεις πει κατα καιρους, δείχνουν παιδιάστικη βεβαιότητα επι παντός επιστητού.
Πιστευω απολυτα ομως και τα τρια που ανεφερες.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Οχι. πραγματικά γνωρίζω πως ο κόσμος είναι χάλια γιατι επικρατεί αυτη η "σοβαρή και υπεύθυνη" αντίληψη σου που διαστρευλώνει τα ανθρώπινα μέτρα. Σοβαρολογώ σε αυτά που λέω. Βρίσκω πολυ πιο δίκαιο υατο που κάνει η σαρία να κόβει χέρια κλεφτών. να δεις πως κόβεται ο βήχας. Τρέχει κάτι στη σαουδική αραβια, εκτός απο τις καμήλες στην ερημο? οχι. Γιατι οι νόμοι τους ειναι σε επαφή με την ανθρώπινη φύση, το ίδιο και η κοσμοαντίληψη τους.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Οχι. πραγματικά γνωρίζω πως ο κόσμος είναι χάλια γιατι επικρατεί αυτη η "σοβαρή και υπεύθυνη" αντίληψη σου που διαστρευλώνει τα ανθρώπινα μέτρα. Σοβαρολογώ σε αυτά που λέω. Βρίσκω πολυ πιο δίκαιο υατο που κάνει η σαρία να κόβει χέρια κλεφτών. να δεις πως κόβεται ο βήχας. Τρέχει κάτι στη σαουδική αραβια, εκτός απο τις καμήλες στην ερημο? οχι. Γιατι οι νόμοι τους ειναι σε επαφή με την ανθρώπινη φύση, το ίδιο και η κοσμοαντίληψη τους.
Η ποινή πρεπει να είναι ανάλογη του αδικήματος.
Δεν μπορείς να του κοβεις το χερι του αλλου επειδή πεινουσε και έκλεψε ενα ντόνατ. Έλεος!

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Οταν ερθουν οι τζιχαντιστες στην Ελλαδα, οπως μας λες συχνα πυκνα σαν απειλη, να τους πεις οτι εισαι ενας απο αυτους.
Να δουμε αν θα σεβαστουν τις κοινες σας αποψεις.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οταν ερθουν οι τζιχαντιστες στην Ελλαδα, οπως μας λες συχνα πυκνα σαν απειλη, να τους πεις οτι εισαι ενας απο αυτους.
Να δουμε αν θα σεβαστουν τις κοινες σας αποψεις.

Οταν ε΄ρθουν? Ειναι ηδη εδω χάρη στις πολιτικές που γουστάρεις.
Οταν λοιπόν εμφανιστούν, θα τους πω οτι κάτι τύποι σαν εσένα ειναι άθεοι και κομπλεξικοί μαλάκες. Και να δεις κατι γέλια σα καρβέλια.
Για να μαθαίνεις: μπορεί να εχω περισότερα κοινά με τον εχθρό μου παρα με κάποιον μη εχθρό ή σύμμαχο. Αυτό δε πα να πει οτι δεν είμαστε σε κατάσταση σύγκρουσης. Ολα συμβαίνουν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα.
Ξεπέρνα το αριστερό κόμπλεξ σου. Η θεωρίες της αριστεράς δεν ισχύουν. Πίστεψες σε λάθος πράγματα στη ζωή σου. Μετάνοιωσε και φύγε απο εκει. Μπορείς.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Οταν ε΄ρθουν? Ειναι ηδη εδω χάρη στις πολιτικές που γουστάρεις.
Οταν λοιπόν εμφανιστούν, θα τους πω οτι κάτι τύποι σαν εσένα ειναι άθεοι και κομπλεξικοί μαλάκες. Και να δεις κατι γέλια σα καρβέλια.
Για να μαθαίνεις: μπορεί να εχω περισότερα κοινά με τον εχθρό μου παρα με κάποιον μη εχθρό ή σύμμαχο. Αυτό δε πα να πει οτι δεν είμαστε σε κατάσταση σύγκρουσης. Ολα συμβαίνουν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα.
Ξεπέρνα το αριστερό κόμπλεξ σου. Η θεωρίες της αριστεράς δεν ισχύουν. Πίστεψες σε λάθος πράγματα στη ζωή σου. Μετάνοιωσε και φύγε απο εκει. Μπορείς.
Φερτε του καποιος τα φαρμακα του, παρακαλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom