Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Φοβάμαι να ρωτήσω τι προτείνεις για τα ΑμΕΑ και τους βαριά αρρώστους με ανίατη ασθένεια. Καιάδας, υποθέτω...

Εστω οτι εχεις 10 μυρια ευρω προς δωρεα.

Που τα δινεις?

Σε ενα ιδρυμα για καθυστερημενα παιδια ...

Ή

Σε ενα σχολειο αριστειας για προικισμενα παιδια ...

Εγω στο δευτερο ... αβλεπει ...

Ποιος πιστευεις οτι θα εχει κανει την μεγαλυτερη αγαθοεργια προς την κοινοτητα και σε προοπτικη χρονου... αυτος που θα τα δωσει στο 1ο ή στο 2ο?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
centrino πες μας σε ποια ομαδα τραμπουκων συμμετέχεις? στον εργασιακο τομέα ή στου πανεπιστημιου????

Εγω μονιμως τις ετρωγα φιλε ... χλεχλες πιτσιρικας και μη συγκρουσιακος αντιεξουσιαστης αργοτερα στο πανεπιστημιο ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω μονιμως τις ετρωγα φιλε ... χλεχλες πιτσιρικας και μη συγκρουσιακος αντιεξουσιαστης αργοτερα στο πανεπιστημιο ...

Καλα νταξει δεν το πιστευω με τιποτα αυτο  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Που τα δινεις?

Ή

Ποιος πιστευεις οτι θα εχει κανει την μεγαλυτερη αγαθοεργια προς την κοινοτητα και σε προοπτικη χρονου... αυτος που θα τα δωσει στο 1ο ή στο 2ο?

Θα τα μοιραζα ρε φιλε...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6

Που τα δινεις?

Ή

Ερώτηση προς centrino: Έχουμε 1 Αμεα και 1 πολυ ευφυή που όμως τρακαρει άσχημα κσι για να ζησει χρειαζεται μεταμόσχευση καρδιας. Θεωρείς σωστο να σκοτώσουμε τον Αμεα ώστε να μεταμοσχευσουμε την καρδιά στον ευφυή?
Δεν θα έχουμε κανει και εδώ αγαθοεργία προς το κοινωνικό σύνολο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ερώτηση προς centrino: Έχουμε 1 Αμεα και 1 πολυ ευφυή που όμως τρακαρει άσχημα κσι για να ζησει χρειαζεται μεταμόσχευση καρδιας. Θεωρείς σωστο να σκοτώσουμε τον Αμεα ώστε να μεταμοσχευσουμε την καρδιά στον ευφυή?
Δεν θα έχουμε κανει και εδώ αγαθοεργία προς το κοινωνικό σύνολο?

Στηβεν Χωκιν. Για να ληξει με τη μια η κουβέντα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κηδεύαν το παιδί και ρίχναν μπαλοθιές... οι "λεβέντες" της Κρήτης...

ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Που τα δινεις?

Ή

αν σε πετύχω στο δρόμο αναίσθητο με ανοιγμένο κεφάλι σε πάω στο νοσοκομείο η προσπερνάω και πάω στην δουλειά μου που αν αφιερώσω στο δεύτερο τον χρόνο μου θα προσφέρω περισσότερα πρακτικά στο κοινωνικό σύνολο ?  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Το ενδεχόμενο να ήταν απλά ανάξιος να διαχειριστεί το δώρο της ζωής που του δόθηκε, παίζει καθόλου?

Μεταξύ των χιλιάδων φοιτητών που σπούδασαν και αποφοίτησαν από την συγκεκριμένη σχολή πόσοι έχουν αυτοκτονήσει?

Επειδή ο νεκρός αξίζει σεβασμού και όχι αγιοποίησης ... και επειδή οι δημοσιοκάφροι μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τον "βαγγέλη" ... καλό θα ήταν να ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά και στην άλλη όψη της πραγματικότητας ... χωρίς να υποτιμούμε την τραγικότητα του συμβάντος βέβαια ...

η υποκρισια της ελληνικης κοινωνιας σε ολο της το μεγαλειο. Οι συμφοιτητες που τωρα βγαινουν στα fb που ηταν να τον στηριξουν?

Περα απ αυτό, οσοι εχουν  παει στρατο τα χουν δει αυτά τα πραγματα. Δεν αυτοκτονει καποιος ετσι ευκολα. Υπαρχουν πτυχες που δεν θα τις μαθουμε  :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αχαχαχα αντιεξουσιαστης λεει!!!!

και τι ρε τυπε απ τη πολυ φαπα ειπες να γινεις νεοφιλελες και φιλοχουντικος!!!!

σωραιος σημερα!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Κηδεύαν το παιδί και ρίχναν μπαλοθιές... οι "λεβέντες" της Κρήτης...

ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...

:uglystupid:

οι μισοι κρητικοι εχουν 2-3 καλασνικωφ, και 2 ανακριτιες εβαλαν φυλακη καποιον κασιδιαρη για 1 κυνηγητικη καραμπινα με ληγμενη αδεια, επειδή εκοβε ψηφους από το σαμαρακο  :idiot:

ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
αν σε πετύχω στο δρόμο αναίσθητο με ανοιγμένο κεφάλι σε πάω στο νοσοκομείο η προσπερνάω και πάω στην δουλειά μου που αν αφιερώσω στο δεύτερο τον χρόνο μου θα προσφέρω περισσότερα πρακτικά στο κοινωνικό σύνολο ?  :think:

ετσι 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τίποτα! όλα είναι για τον εντυπωσιασμό για το θεαθήναι! Μια υποκρισία όπως λεει ο  GeoMan. Παιδια που κρατάνε λουλουδια, βαρύγδουπες δηλώσεις και ρομαντικα τραγουδια στο φατσοβιβλιο, καταδίκη του bullying που ξενοφερτο μπήκε στη ζωη μας. Και αύριο, μεθαύριο το πρωι..θα ξυπνησουμε με τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια συναισθήματα, θα αντικρύσουμε τα ίδια πρόσωπα στο καθρέπτη.
Υποκρισία!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Τίποτα! όλα είναι για τον εντυπωσιασμό για το θεαθήναι! Μια υποκρισία όπως λεει ο  GeoMan. Παιδια που κρατάνε λουλουδια, βαρύγδουπες δηλώσεις και ρομαντικα τραγουδια στο φατσοβιβλιο, καταδίκη του bullying που ξενοφερτο μπήκε στη ζωη μας. Και αύριο, μεθαύριο το πρωι..θα ξυπνησουμε με τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια συναισθήματα, θα αντικρύσουμε τα ίδια πρόσωπα στο καθρέπτη.
Υποκρισία!

:thumbsup:
και τηλεπαραθυρα τυπε, αφθονα τηλεπαραθυρα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
και τηλεπαραθυρα τυπε, αφθονα τηλεπαραθυρα

Και ανακοινώσεις τύπε, πολλές ανακοινώσεις. Μέχρι και οι αρχιτραμπούκοι νεοναζιστές έβγαλαν ανακοίνωση για να εκμεταλλευτούν ό,τι μπορούν.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και ανακοινώσεις τύπε, πολλές ανακοινώσεις. Μέχρι και οι αρχιτραμπούκοι νεοναζιστές έβγαλαν ανακοίνωση για να εκμεταλλευτούν ό,τι μπορούν.
Ελα ντε, οι τραμπουκοι καταδικάζουν τον τραμπουκισμο...
Μα ειναι να γελάει κανεις όπως έλεγε και ο Συριγος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom