Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασιλοφρων ειναι και θέμα αμυνας ομως γιατι μου έχει τυχει να συνοδευω την κοπελα μου και κάποιος μαλακας να πετάξει κάτι εκει πρέπει να απαντησεις να δεις τουλαχιστον που το πάει θα εισαι ξεφτιλας αμα φανει οτι δεν μπορεις να προστατέψεις αυτην που συνοδευεις δεν σου λεω να στην πέσουν με πιστολια εκει θα κανεις το μπικινι και θα φυγεις

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
η κρήτη βγάζει καλές ντομάτες, οι γκόμενες όταν έρχονται Πειραιά ξεχνάνε το κυλοτάκι τους στο νησί...μετά το ξαναφοράνε μόλις βγουν Κίσσαμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βεβαια δεν με ειδε ημασταν σε κλαμπ αλλα οταν μετα του ζητησα το λογο αντι να ζητησει συγγνωμη πηγε να τσαμπουκαλευτει και να με βρισει ηρθε ο πορτιερης πηγε να μας διώξει και του λεω εγω δεν φευγω ειναι δημοσιος χωρος θα φωναξω την αστυνομια καλα πηγε να γινει χαμος μετα τις 12 τα μαγαζια αυτα ειναι δημοσιος χώρος επιτρεπεται να μπει η αστυνομια μεσα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
βασιλοφρων ειναι και θέμα αμυνας ομως γιατι μου έχει τυχει να συνοδευω την κοπελα μου και κάποιος μαλακας να πετάξει κάτι εκει πρέπει να απαντησεις να δεις τουλαχιστον που το πάει θα εισαι ξεφτιλας αμα φανει οτι δεν μπορεις να προστατέψεις αυτην που συνοδευεις δεν σου λεω να στην πέσουν με πιστολια εκει θα κανεις το μπικινι και θα φυγεις
Τυπε στη περιπτωση που περιγραφεις δεν προστατευεις την κοπελα σου,γιατι δεν κινδυνευσε.Αυτο που κανεις ειναι να υπερασπιζεσαι τον εγωισμο σου το αντριλικι σου και πολλα αλλα προσωπεια,και πιστεψε με ελαχιστα διαφερεις απο τον "αλητη" που σας πειραξε.
Να προστατευεις και να μην υπερασπιζεσαι φιλε μου

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
συμφωνω ετσι ειναι! Ισα ιθσα εγω ειμαι πολυ χαμηλων τόνων σε τέτοια και πραγματικα σπαζομαι πολυ οταν βλέπω να πειράζουν παιδια που δεν ενοχλουν θες να πειραξεις κάποιον ρε παλιοκαραγκιοζη? τραβα στον τραμπουκο της περιοχης που κανει βρωμοδουλειες και πειραξε τον αλλα μονο στον αδυναμο ο καθε θρασυδειλος καραγκιοζης που ψαχνεται για φάπες
σωστοτατος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε στη περιπτωση που περιγραφεις δεν προστατευεις την κοπελα σου,γιατι δεν κινδυνευσε.Αυτο που κανεις ειναι να υπερασπιζεσαι τον εγωισμο σου το αντριλικι σου και πολλα αλλα προσωπεια,και πιστεψε με ελαχιστα διαφερεις απο τον "αλητη" που σας πειραξε.
Να προστατευεις και να μην υπερασπιζεσαι φιλε μου

Την προστατευω γιατι ο αλλος μπορει απο τα λογια να προχωρησει στις πράξεις δειχνει την προθεση του εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος και αμα το αφησω ετσι και φυγω μπορει να συμβει το οτιδηποτε ειναι αμελεια. Ειναι σαν να μου λες οτι σε απειλει καποιος οτι θα σε.... και εσυ γυρνας τη πλατη και φευγεις μεγα λαθος αυτο πρεπει να βλεπεις τι πάει να κανει και να τον ψαρέψεις κιολας να πετάξεις καμια κουβεντα δεν ειμαι εγω ο αλητης αυτος που ηρθε να με πειραξει ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
βεβαια δεν με ειδε ημασταν σε κλαμπ αλλα οταν μετα του ζητησα το λογο αντι να ζητησει συγγνωμη πηγε να τσαμπουκαλευτει και να με βρισει ηρθε ο πορτιερης πηγε να μας διώξει και του λεω εγω δεν φευγω ειναι δημοσιος χωρος θα φωναξω την αστυνομια καλα πηγε να γινει χαμος μετα τις 12 τα μαγαζια αυτα ειναι δημοσιος χώρος επιτρεπεται να μπει η αστυνομια μεσα
Ολη η φραση ειναι λαθος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως για τα νυχτερινα μαγαζια να το ξέρετε ολοι ειναι παρανομο να φάς και πορτα μαλιστα μετα τις 12 ολα αυτα θεωρουνται δημοσιοι χωροι και μπορει να εισέλθει η αστυνομια στα πλαισια της αστυνομικης προανακρισης ωστε να διενεργησει ερευνες. Μην σας ψαρώσει κανενας πορτιερης αν και ειναι ευγενικα παιδια αμα εισαι και εσυ ευγενικος συνεργασιμος και οχι μλκας με παραλογες απαιτησεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολη η φραση ειναι λαθος.

Αποκλειεται. Βασικα ναι έχω ενα λαθος οτι λεω μετα τις 12 απλα παρασυρθηκα απο το οτι τα νυχτερινα ανοιγουν εκεινη την ωρα για να πάει κάποιος πριν τις 11-12 ποιος παει σε κλαμπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπόλντη αν δεις να ενοχλουν τρεις νταηδες ενα αδυναμο παιδι, θα παρεμβεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντη αν δεις να ενοχλουν τρεις νταηδες ενα αδυναμο παιδι, θα παρεμβεις?

Εννοειται καταρχην θα ειδοποιησω αμεσως την αστυνομια. Ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος για το οτιδηποτε απο αυτα εξω εχω σκεφτει οτι μπορει να συμβει κάτι τετοιο.

παλια οταν ημουν μικρος με έπιανε κομπος στο λαιμο και το στομαχι αλλα τωρα τα έχω ξεπεράσει αυτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eισαι υποχρεωμενος τουλαχιστον ηθικα να επεμβεις αμα δεις κάτι τετοιο στο δρομο. Θα φωναξω την αστυνομια θα ζητησω την συνδρομη και κάποιου ακομα θα τους πω να απομακρυνθουν αν οχι πάμε και ο θεος βοηθος δεν μπορεις να κανεις κάτι αλλο να κάθεσαι και να κοιτας ή να σηκωθεις να φυγεις? δεν γινεται

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Eισαι υποχρεωμενος τουλαχιστον ηθικα να επεμβεις αμα δεις κάτι τετοιο στο δρομο. Θα φωναξω την αστυνομια θα ζητησω την συνδρομη και κάποιου ακομα θα τους πω να απομακρυνθουν αν οχι πάμε και ο θεος βοηθος δεν μπορεις να κανεις κάτι αλλο να κάθεσαι και να κοιτας ή να σηκωθεις να φυγεις? δεν γινεται
Το εχεις κανει ποτε αυτο?Μιλαμε για καποιον αγνωστο ετσι,οχι για καποιον δικο σου φιλο σου κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το εχεις κανει ποτε αυτο?Μιλαμε για καποιον αγνωστο ετσι,οχι για καποιον δικο σου φιλο σου κτλ

Οχι δεν έχει τυχει. Δεν έχει σημασια αν ειναι γνωστος ή αγνωστος δηλαδη εσυ αμα δεις κάποιον στο δρομο που χρειάζεται βοηθεια δεν θα πάς να βοηθησεις? δεν σου λεω να σταματησεις να πάρεις αγνωστο στο αμαξι σου αλλα κάποια βοηθεια που μπορεις να δώσεις ρε παιδι μου χωρις να κινδυνεψεις ο ιδιος. Στην παραπανω περιπτωση πιστευω θα ερχοντουσαν και άλλοι για συνδρομη. Αμα τους το έλεγες ειδικα ολο και κάποιος περαστικος θα βοηθούσε να απομακρυνουμε τα ντερεκια οσο θα ερχοταν και η αστυνομια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μονο 2 περιστατιικα σε μαγαζι μου έχουν τυχει που δεν κατέληξαν σε κατι παραπανω απλα σε αψημαχιες και στο ενα δεν βγηκα εκτος κλαμπ μετα ηρθε και ο υπευθυνος και μιλησαμε και του εξηγησα οτι δεν μπηκα να πληρωσω ποτο για να φυγω ενω δεν φταιω.

Δεν σου ριχνεται και ο άλλος στο έτσι αμα δεν σε ξέρει και σε βλέπει οτι εισαι και λιγο σιγουρος. Εκτος και αν οπλοφορει που εκει οπως ειπαμε κανεις το μπικινι και φευγεις ή αν εχει μαχαιρια κτλπ κτλπ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Οχι δεν έχει τυχει. Δεν έχει σημασια αν ειναι γνωστος ή αγνωστος δηλαδη εσυ αμα δεις κάποιον στο δρομο που χρειάζεται βοηθεια δεν θα πάς να βοηθησεις? δεν σου λεω να σταματησεις να πάρεις αγνωστο στο αμαξι σου αλλα κάποια βοηθεια που μπορεις να δώσεις ρε παιδι μου χωρις να κινδυνεψεις ο ιδιος. Στην παραπανω περιπτωση πιστευω θα ερχοντουσαν και άλλοι για συνδρομη. Αμα τους το έλεγες ειδικα ολο και κάποιος περαστικος θα βοηθούσε να απομακρυνουμε τα ντερεκια οσο θα ερχοταν και η αστυνομια :grin:
Λεμε για την περιπτωση σαν αυτη που ειπε ο Αλεξ τωρα,που ενεχει κυνδινο.Εγω προσωπικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λεμε για την περιπτωση σαν αυτη που ειπε ο Αλεξ τωρα,που ενεχει κυνδινο.Εγω προσωπικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.

ε ενταξει ρε φιλε  :grin: ολα εχουν κινδυνο και το να οδηγεις κινδυνο έχει μπορει να πέσει κανενας βλακας πανω σου που κυκλοφορουν πολλοι βλακες με αμαξι τωρα τελευταια. Αν εισαι τυχερος θα ληξει χωρις να χρειαστει να σηκώσεις χέρι ζητα την συνδρομη και άλλων στη τελικη και φωναξε την αστυνομια μη πλησιασεις πολυ γιατι δεν ξερεις και αυτοι τι θα έχουν. Κράτα μια αποσταση ασφαλειας ωστε να μπορέσεις να αντιδράσεις αμα σου χυμήξουν. Κανε κατι ομως μην μεινεις απαθής αν βλεπεις οτι δεν μπορεις μη πλησιασεις μεχρι να έρθουν και αλλοι μαζι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκεψου ομως οτι αξιζει το κοπο γιατι θα έχεις σωσει τον αλλον μετά. Αμα περνάνε ολοι και λενε δεν βαριέσαι στο τέλος θα κανουμε και εναν ωραιο κυκλο θα πάρουμε και ποπ κορν και θα κοιτάμε που ενας τις τρώει. Ελεος πρέπει να κάνει ο καθενας οτι μπορει μην ειμαστε απαθεις. Την επομενη μπορει να συμβει σε σενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom