Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Τύπε φανταζεσαι να γινει τιποτα και να μαθει μετα ο αλλος οτι ειμαι δικηγορος?
Δεκα συγνωμες την ημερα θα ζηταει να το ξεχασω...
Κι ασε τον Μπολντη να κανει πολεμικες τεχνες...
μην μάθει όμως οτι εισαι και πιρφορος  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε φανταζεσαι να γινει τιποτα και να μαθει μετα ο αλλος οτι ειμαι δικηγορος?
Δεκα συγνωμες την ημερα θα ζηταει να το ξεχασω...
Κι ασε τον Μπολντη να κανει πολεμικες τεχνες...

Το θεμα ειναι να μη μαζέψεις τις σφαλιαρες σου το συγγνωμη μετα τι να το κανω? συγγνωμη δέχεσαι μονο σε λεκτικες κουβεντες αμα ο άλλος με ακουμπησει δεν υπάρχουν συγγνωμες μετα προσβάλλομαι άσχημα και τσατιζομαι. Θα νευριασω παρα πολυ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Όταν ήμανε στα στρατά στην 1η ΜΑΛ παλαιώθεν,περί τα τέλη των 70s και βγαίναμε όξω καμία φορά,ήταν κάτι τυπάρες που κόλαγαν μαγκιές στα διάφορα παιδιά,ακόμα και συντοπίτες τους,αλλά έμπαιναν στην μέση άλλοι Κρητίκαροι για να μην υπάρξουν καυγάδες.Πρίν κάμποσα χρόνια επισκέφθηκα τα Χανιά,μετα λύπης παρατήρησα ότι οι ντόπιοι θα είναι κουραδόμαγκες και βλαμμένοι,οι οποίοι το παίζουν και καλά Κρητίκαροι με μαύρα πουκάμισα ή θα είναι θύματα των παραπάνω.Μιλάω για μικρά παιδιά,30 και κάτω.Τα περιστατικά αυτά είναι απρεπή και ηλίθια.Τώρα για το παιδάκι που χάθηκε,μάλλον στον πάτο της Βιστωνίδας θα είναι,γιατί αν ήταν απαγωγή θα είχαν ζητήσει κάτι και αν το παιδί είχε φύγει επειδή βαρέθηκε όλο αυτό το σκηνικό,θα είχε επικοινωνήσει,τουλάχιστον,με κάποιον απο τους συγγενείς του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ ενημερωσε εδω τα παιδια οτι υπάρχει και νομιμη βια και οτι δεν μπορει να με κυνηγησει ο εισαγγελεας αμα έχω κανει τα πάντα οπως πρέπει δηλαδη εχω προειδοποιησει ακομα και αν ο άλλος επιτεθει και φαει μερικές ειμαι σε νομιμη άμυνα θα του πω ετσι δεν ειναι?

και μπορει σε καποιους να φαινεται αστειο αλλα εγω θα το ελεγα εχω κανει τοσα χρονια την ταδε πολεμικη τεχνη ετσι και με πλησιασεις θα σε μαδήσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όταν ήμανε στα στρατά στην 1η ΜΑΛ παλαιώθεν,περί τα τέλη των 70s και βγαίναμε όξω καμία φορά,ήταν κάτι τυπάρες που κόλαγαν μαγκιές στα διάφορα παιδιά,ακόμα και συντοπίτες τους,αλλά έμπαιναν στην μέση άλλοι Κρητίκαροι για να μην υπάρξουν καυγάδες.Πρίν κάμποσα χρόνια επισκέφθηκα τα Χανιά,μετα λύπης παρατήρησα ότι οι ντόπιοι θα είναι κουραδόμαγκες και βλαμμένοι,οι οποίοι το παίζουν και καλά Κρητίκαροι με μαύρα πουκάμισα ή θα είναι θύματα των παραπάνω.Μιλάω για μικρά παιδιά,30 και κάτω.Τα περιστατικά αυτά είναι απρεπή και ηλίθια.Τώρα για το παιδάκι που χάθηκε,μάλλον στον πάτο της Βιστωνίδας θα είναι,γιατί αν ήταν απαγωγή θα είχαν ζητήσει κάτι και αν το παιδί είχε φύγει επειδή βαρέθηκε όλο αυτό το σκηνικό,θα είχε επικοινωνήσει,τουλάχιστον,με κάποιον απο τους συγγενείς του.
Παμβώτιδα.

Η Βιστωνιδα ειναι στην Ξανθη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν ειναι bullying το να πλακωνονται οι παραταξεις μεταξυ τους.
πες μας κι' άλλα τέτοια,
έχεις πάρε δώσε με έναν για διάφορους λόγους και σε παρενοχλεί όλος ο όχλος της παράταξης για όσο είσαι φοιτητής, τα έχουμε δει αυτά.
για να μην αρχίσω να λέω ονόματα, ανεβάζω φωτογραφίες και θίγω δεξιές υπολήψεις στελεχών της νουδούλας, λόγω επιπόλεων ανιψιών/υιών τους της δαπ στο ηράκλειο.

έχετε κάνει γηπεδοποίηση των σχολών και βγαίνετε και μας λέτε τι είναι καλό και τι κακό "γενικά".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αλεξ ενημερωσε εδω τα παιδια οτι υπάρχει και νομιμη βια και οτι δεν μπορει να με κυνηγησει ο εισαγγελεας αμα έχω κανει τα πάντα οπως πρέπει δηλαδη εχω προειδοποιησει ακομα και αν ο άλλος επιτεθει και φαει μερικές ειμαι σε νομιμη άμυνα θα του πω ετσι δεν ειναι?

και μπορει σε καποιους να φαινεται αστειο αλλα εγω θα το ελεγα εχω κανει τοσα χρονια την ταδε πολεμικη τεχνη ετσι και με πλησιασεις θα σε μαδήσω.
Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου ωστε να ανακοπεί η άδικη και παρούσα επιθεση σε βαρος του προβληθέντος.
Εφοσον η προσβολη του επιτιθεμενου υπερβαινει το αναγκαιο μετρο για την αποτροπη της επιθεσης, μπορει να εχουμε υπερβαση οριων αμυνης που συνιστα αυτοτελή επιθεση, τιμωρητεα απο το νομο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πες μας κι' άλλα τέτοια,
έχεις πάρε δώσε με έναν για διάφορους λόγους και σε παρενοχλεί όλος ο όχλος της παράταξης για όσο είσαι φοιτητής, τα έχουμε δει αυτά.
για να μην αρχίσω να λέω ονόματα, ανεβάζω φωτογραφίες και θίγω δεξιές υπολήψεις στελεχών της νουδούλας, λόγω επιπόλεων ανιψιών/υιών τους της δαπ στο ηράκλειο.

έχετε κάνει γηπεδοποίηση των σχολών και βγαίνετε και μας λέτε τι είναι καλό και τι κακό "γενικά".
Χέσε μας ρε φίλε. Εσυ τωρα θελεις να μας πεις για τη νουδουλα και για το πόσους δεξιους φοιτητοπατερες εδειρες. Ωραια, μας το ειπες, αντε παρακει τωρα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου ωστε να ανακοπεί η άδικη και παρούσα επιθεση σε βαρος του προβληθέντος.
Εφοσον η προσβολη του επιτιθεμενου υπερβαινει το αναγκαιο μετρο για την αποτροπη της επιθεσης, μπορει να εχουμε υπερβαση οριων αμυνης που συνιστα αυτοτελή επιθεση, τιμωρητεα απο το νομο.
Ναι αλλα αν εχεις ταυτοτητα πολεμικων τεχνων μαζι σου,μπορεις να σπασεις και κανα 2 κοκκαλα ετσι δεν ειναι?τι τζαμπα την εβγαλες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ναι εντάξει συμφωνω το ξερω αυτο δηλαδη αμα έρθει ο άλλος και πάει να σου κτυπησει το κεφάλι και βάλεις το χέρι και τον αποκρουσεις και παραλληλα του δώσεις μια στο στομάχι να τον σταματήσεις αυτο διώκεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα αν εχεις ταυτοτητα πολεμικων τεχνων μαζι σου,μπορεις να σπασεις και κανα 2 κοκκαλα ετσι δεν ειναι?τι τζαμπα την εβγαλες?

Εγω ξερω οτι η φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ειναι η αμυνα, και δεν χρησιμοποιουνται για να κάνεις τον μαγκα και να σπας κοκκαλα οταν δεν χρειαζεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

προφανως το θα σε μαδησω ειναι απειλη για να φυγει δεν το εννοω αλλα ο αλλος γιατι πάει γυρευοντας χωρις να τον έχεις πειραξει εσυ ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι εντάξει συμφωνω το ξερω αυτο δηλαδη αμα έρθει ο άλλος και πάει να σου κτυπησει το κεφάλι και βάλεις το χέρι και τον αποκρουσεις και παραλληλα του δώσεις μια στο στομάχι να τον σταματήσεις αυτο διώκεται?
Το αναγκαιο της προσβολης κρινεται κατα περιπτωση.
Αν ο αλλος ειναι εξουδετερωμενος κι εσυ εξακολουθεις, τοτε εχουμε υπερβαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω ξερω οτι η φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ειναι η αμυνα, και δεν χρησιμοποιουνται για να κάνεις τον μαγκα και να σπας κοκκαλα οταν δεν χρειαζεται.

συμφωνω ετσι ειναι! Ισα ιθσα εγω ειμαι πολυ χαμηλων τόνων σε τέτοια και πραγματικα σπαζομαι πολυ οταν βλέπω να πειράζουν παιδια που δεν ενοχλουν θες να πειραξεις κάποιον ρε παλιοκαραγκιοζη? τραβα στον τραμπουκο της περιοχης που κανει βρωμοδουλειες και πειραξε τον αλλα μονο στον αδυναμο ο καθε θρασυδειλος καραγκιοζης που ψαχνεται για φάπες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Χέσε μας ρε φίλε. Εσυ τωρα θελεις να μας πεις για τη νουδουλα και για το πόσους δεξιους φοιτητοπατερες εδειρες. Ωραια, μας το ειπες, αντε παρακει τωρα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.
η υποκρισία είναι αφορολόγητη.
παρακαλώ, δίδαξε μπάλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το αναγκαιο της προσβολης κρινεται κατα περιπτωση.
Αν ο αλλος ειναι εξουδετερωμενος κι εσυ εξακολουθεις, τοτε εχουμε υπερβαση.

Μαζι σου. Αυτο ουτως ή αλλως που περιγραφεις ειναι και άνανδρο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Η βαθυτερη φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ,ειδικα των ανατολιτικων,το παει ακομα πιο περα,αν εχετε δει την καταπληκτικη ταινια "Ηρωας" (κινεζικη) εχει μια εκπληκτικη σκηνη στο τελος με τον Βασιλια και τον δολοφονο.βαριεμαι να κανω την μεταφραση , παραθετω τον μονολογο στα αγγλικα
I have just come to a realization! This scroll by Broken Sword contains no secrets of his swordsmanship. What this reveals is his highest ideal. In the first stage, man and sword become one and each other. Here, even a blade of grass can be used as a lethal weapon. In the next stage, the sword resides not in the hand, but in the heart. Even without a weapon, the warrior can slay his enemy from a hundred paces. But the ultimate ideal is when the sword disappears altogether. The warrior embraces all around him. The desire to kill no longer exists. Only peace remains.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom