alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εχε χαρη που σε συμπαθω ρε αθλιε.πισω σου θα μαι
Εχε χαρη που σε συμπαθω ρε αθλιε.πισω σου θα μαι
μην μάθει όμως οτι εισαι και πιρφοροςΤύπε φανταζεσαι να γινει τιποτα και να μαθει μετα ο αλλος οτι ειμαι δικηγορος?
Δεκα συγνωμες την ημερα θα ζηταει να το ξεχασω...
Κι ασε τον Μπολντη να κανει πολεμικες τεχνες...
Αυτα τα μαθαινουν μονο τα κοριτσια μου τύπε.μην μάθει όμως οτι εισαι και πιρφορος
Τύπε φανταζεσαι να γινει τιποτα και να μαθει μετα ο αλλος οτι ειμαι δικηγορος?
Δεκα συγνωμες την ημερα θα ζηταει να το ξεχασω...
Κι ασε τον Μπολντη να κανει πολεμικες τεχνες...
Παμβώτιδα.Όταν ήμανε στα στρατά στην 1η ΜΑΛ παλαιώθεν,περί τα τέλη των 70s και βγαίναμε όξω καμία φορά,ήταν κάτι τυπάρες που κόλαγαν μαγκιές στα διάφορα παιδιά,ακόμα και συντοπίτες τους,αλλά έμπαιναν στην μέση άλλοι Κρητίκαροι για να μην υπάρξουν καυγάδες.Πρίν κάμποσα χρόνια επισκέφθηκα τα Χανιά,μετα λύπης παρατήρησα ότι οι ντόπιοι θα είναι κουραδόμαγκες και βλαμμένοι,οι οποίοι το παίζουν και καλά Κρητίκαροι με μαύρα πουκάμισα ή θα είναι θύματα των παραπάνω.Μιλάω για μικρά παιδιά,30 και κάτω.Τα περιστατικά αυτά είναι απρεπή και ηλίθια.Τώρα για το παιδάκι που χάθηκε,μάλλον στον πάτο της Βιστωνίδας θα είναι,γιατί αν ήταν απαγωγή θα είχαν ζητήσει κάτι και αν το παιδί είχε φύγει επειδή βαρέθηκε όλο αυτό το σκηνικό,θα είχε επικοινωνήσει,τουλάχιστον,με κάποιον απο τους συγγενείς του.
πες μας κι' άλλα τέτοια,Δεν ειναι bullying το να πλακωνονται οι παραταξεις μεταξυ τους.
Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου ωστε να ανακοπεί η άδικη και παρούσα επιθεση σε βαρος του προβληθέντος.αλεξ ενημερωσε εδω τα παιδια οτι υπάρχει και νομιμη βια και οτι δεν μπορει να με κυνηγησει ο εισαγγελεας αμα έχω κανει τα πάντα οπως πρέπει δηλαδη εχω προειδοποιησει ακομα και αν ο άλλος επιτεθει και φαει μερικές ειμαι σε νομιμη άμυνα θα του πω ετσι δεν ειναι?
και μπορει σε καποιους να φαινεται αστειο αλλα εγω θα το ελεγα εχω κανει τοσα χρονια την ταδε πολεμικη τεχνη ετσι και με πλησιασεις θα σε μαδήσω.
Χέσε μας ρε φίλε. Εσυ τωρα θελεις να μας πεις για τη νουδουλα και για το πόσους δεξιους φοιτητοπατερες εδειρες. Ωραια, μας το ειπες, αντε παρακει τωρα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.πες μας κι' άλλα τέτοια,
έχεις πάρε δώσε με έναν για διάφορους λόγους και σε παρενοχλεί όλος ο όχλος της παράταξης για όσο είσαι φοιτητής, τα έχουμε δει αυτά.
για να μην αρχίσω να λέω ονόματα, ανεβάζω φωτογραφίες και θίγω δεξιές υπολήψεις στελεχών της νουδούλας, λόγω επιπόλεων ανιψιών/υιών τους της δαπ στο ηράκλειο.
έχετε κάνει γηπεδοποίηση των σχολών και βγαίνετε και μας λέτε τι είναι καλό και τι κακό "γενικά".
Ναι αλλα αν εχεις ταυτοτητα πολεμικων τεχνων μαζι σου,μπορεις να σπασεις και κανα 2 κοκκαλα ετσι δεν ειναι?τι τζαμπα την εβγαλες?Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου ωστε να ανακοπεί η άδικη και παρούσα επιθεση σε βαρος του προβληθέντος.
Εφοσον η προσβολη του επιτιθεμενου υπερβαινει το αναγκαιο μετρο για την αποτροπη της επιθεσης, μπορει να εχουμε υπερβαση οριων αμυνης που συνιστα αυτοτελή επιθεση, τιμωρητεα απο το νομο.
Αμυνα ειναι η αναγκαια προσβολη του επιτιθεμενου ωστε να ανακοπεί η άδικη και παρούσα επιθεση σε βαρος του προβληθέντος.
Εφοσον η προσβολη του επιτιθεμενου υπερβαινει το αναγκαιο μετρο για την αποτροπη της επιθεσης, μπορει να εχουμε υπερβαση οριων αμυνης που συνιστα αυτοτελή επιθεση, τιμωρητεα απο το νομο.
Ναι αλλα αν εχεις ταυτοτητα πολεμικων τεχνων μαζι σου,μπορεις να σπασεις και κανα 2 κοκκαλα ετσι δεν ειναι?τι τζαμπα την εβγαλες?
Ναι αλλα αν εχεις ταυτοτητα πολεμικων τεχνων μαζι σου,μπορεις να σπασεις και κανα 2 κοκκαλα ετσι δεν ειναι?τι τζαμπα την εβγαλες?
Το αναγκαιο της προσβολης κρινεται κατα περιπτωση.Ναι εντάξει συμφωνω το ξερω αυτο δηλαδη αμα έρθει ο άλλος και πάει να σου κτυπησει το κεφάλι και βάλεις το χέρι και τον αποκρουσεις και παραλληλα του δώσεις μια στο στομάχι να τον σταματήσεις αυτο διώκεται?
Εγω ξερω οτι η φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ειναι η αμυνα, και δεν χρησιμοποιουνται για να κάνεις τον μαγκα και να σπας κοκκαλα οταν δεν χρειαζεται.
και μπορει σε καποιους να φαινεται αστειο αλλα εγω θα το ελεγα εχω κανει τοσα χρονια την ταδε πολεμικη τεχνη ετσι και με πλησιασεις θα σε μαδήσω.
η υποκρισία είναι αφορολόγητη.Χέσε μας ρε φίλε. Εσυ τωρα θελεις να μας πεις για τη νουδουλα και για το πόσους δεξιους φοιτητοπατερες εδειρες. Ωραια, μας το ειπες, αντε παρακει τωρα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.
Το αναγκαιο της προσβολης κρινεται κατα περιπτωση.
Αν ο αλλος ειναι εξουδετερωμενος κι εσυ εξακολουθεις, τοτε εχουμε υπερβαση.
Η βαθυτερη φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ,ειδικα των ανατολιτικων,το παει ακομα πιο περα,αν εχετε δει την καταπληκτικη ταινια "Ηρωας" (κινεζικη) εχει μια εκπληκτικη σκηνη στο τελος με τον Βασιλια και τον δολοφονο.βαριεμαι να κανω την μεταφραση , παραθετω τον μονολογο στα αγγλικαΕγω ξερω οτι η φιλοσοφια των πολεμικων τεχνων ειναι η αμυνα, και δεν χρησιμοποιουνται για να κάνεις τον μαγκα και να σπας κοκκαλα οταν δεν χρειαζεται.