kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
type φοβουνται τον αχτυπητο συνδυασμο χορου ρικ αστλευ και κινησης του πελαργου
type φοβουνται τον αχτυπητο συνδυασμο χορου ρικ αστλευ και κινησης του πελαργου
Εσυ τωρα βγηκες να πεις τη μαλακια σου, συγκρινοντας τις κοντρες των φοιτητικων παραταξεων με το bullying σε βαρος των αδυναμων μελων μιας ομαδας.
Απ' όσο θυμαμαι δεν εισαι και πολυ εξυπνος, γι αυτο δεν θα ασχοληθω περαιτερω.
Τυπε πες μου οτι βγαζεις και την ταυτοτητα και την επιδεικνυεις σαν αμερικανος μπατσοςΠρέπει να κανεις πολεμικες τεχνες για να σκληραγωγηθεις και να πάψεις να εισαι μπουλης. Να σκληρυνεις λιγο οχι να γινεις τρελος αλλα να καταλαβεις οτι ισως χρειαστει καποια στιγμη να αμυνθεις ειτε για τον εαυτο σου ειτε για την κοπελα που συνοδευεις. Εγω ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να το κάνω αυτο αφου πρωτα προειδοποιησω στον αλλον να μη πλησιασει γιατι ειμαι εκπαιδευμενος στις πολεμικες τεχνες και έχω και ταυτοτητα μαζι που το αποδεικνυει αυτο. Για να ειμαι και 100% καλλυμενος μετα οτι τον προειδοποιησα επισης δεν θα τον κτυπησω αλλα θα αποτρεψω το κτυπημα και θα τον ακινητοποιησω.
Δεν ειναι bullying το να πλακωνονται οι παραταξεις μεταξυ τους.εκει να δεις τι γινεται στα πανεπιστημια ενας συμφοιτητης ειχε παει στο νοσοκομειο απο επιθεση με γκλοπ δεν ημουν εκει εκεινη την μέρα να τρέξω να τον βοηθησω
τυπε μονο ο λιλας ξερει να αντιμετωπισει επιθεση με γκλομπ...το βαζει αμεσως στον κωλο τουεκει να δεις τι γινεται στα πανεπιστημια ενας συμφοιτητης ειχε παει στο νοσοκομειο απο επιθεση με γκλοπ δεν ημουν εκει εκεινη την μέρα να τρέξω να τον βοηθησω
Εγω τύπε δεν εχω διανοηθει καν ποτέ οτι θα αναγκασθω να μπω σε τετοια διαδικασια. Δεν με εχει ενοχλησει κιολας κανενας ποτέ.Πρέπει να κανεις πολεμικες τεχνες για να σκληραγωγηθεις και να πάψεις να εισαι μπουλης. Να σκληρυνεις λιγο οχι να γινεις τρελος αλλα να καταλαβεις οτι ισως χρειαστει καποια στιγμη να αμυνθεις ειτε για τον εαυτο σου ειτε για την κοπελα που συνοδευεις. Εγω ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να το κάνω αυτο αφου πρωτα προειδοποιησω στον αλλον να μη πλησιασει γιατι ειμαι εκπαιδευμενος στις πολεμικες τεχνες και έχω και ταυτοτητα μαζι που το αποδεικνυει αυτο. Για να ειμαι και 100% καλλυμενος μετα οτι τον προειδοποιησα επισης δεν θα τον κτυπησω αλλα θα αποτρεψω το κτυπημα και θα τον ακινητοποιησω.
Κι εδω ηρθες ρε?τυπε μονο ο λιλας ξερει να αντιμετωπισει επιθεση με γκλομπ...το βαζει αμεσως στον κωλο του
Τυπε πες μου οτι βγαζεις και την ταυτοτητα και την επιδεικνυεις σαν αμερικανος μπατσος
http://[URL unfurl="true"]www.ridelust.com/wp-content/uploads/beverly_hills_cop_movie_image_judge_reinhold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ αμα στην πέσουν βγάζεις ταυτότητα του δικηγορικού συλλόγουΕγω τύπε δεν εχω διανοηθει καν ποτέ οτι θα αναγκασθω να μπω σε τετοια διαδικασια. Δεν με εχει ενοχλησει κιολας κανενας ποτέ.
Ισως μετραει και ο σωματοτυπος, δεν ξερω.
τυπε μονο ο λιλας ξερει να αντιμετωπισει επιθεση με γκλομπ...το βαζει αμεσως στον κωλο του
Πλακα πλακα ποιος τρελος θα παει να μπλεξει με δικηγορο ;)εσυ αμα στην πέσουν βγάζεις ταυτότητα του δικηγορικού συλλόγου
κόντρες το λένε τώρα; εγώ με αυτές τις βουτυρομπεμπέδηκες φατρίες τα έβαζα γιατί είναι η πρώτη μορφή bullying που συναντάς στις σχολές.Εσυ τωρα βγηκες να πεις τη μαλακια σου, συγκρινοντας τις κοντρες των φοιτητικων παραταξεων με το bullying σε βαρος των αδυναμων μελων μιας ομαδας.
Απ' όσο θυμαμαι δεν εισαι και πολυ εξυπνος, γι αυτο δεν θα ασχοληθω περαιτερω.
γιατί ρε μάστορα; αυτοί την τρώνε ήδη στον κώλοτυπε κανεναν πουστη εδειρες;
Δεν ειναι bullying το να πλακωνονται οι παραταξεις μεταξυ τους.
Τυπε πες μου οτι βγαζεις και την ταυτοτητα και την επιδεικνυεις σαν αμερικανος μπατσος
http://[URL unfurl="true"]www.ridelust.com/wp-content/uploads/beverly_hills_cop_movie_image_judge_reinhold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε αμα φάει καμια ψιλη να μπορω μετα να τα δικαιολογησω ολα αυτα αμα μου κάνει μηνυση
Τύπε φανταζεσαι να γινει τιποτα και να μαθει μετα ο αλλος οτι ειμαι δικηγορος?εσυ αμα στην πέσουν βγάζεις ταυτότητα του δικηγορικού συλλόγου
πισω σου θα μαιΚι εδω ηρθες ρε?
Καλα ρε συ Licence to kill εχεις?τυπε αμα φάει καμια ψιλη να μπορω μετα να τα δικαιολογησω ολα αυτα αμα μου κάνει μηνυση
Α γεια σου.Πλακα πλακα ποιος τρελος θα παει να μπλεξει με δικηγορο ;)
Καλα ρε συ Licence to kill εχεις?