Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οπου δεν πιπτει λογος
Δεν συμφωνω. Η κοινωνια ετσι λειτουργει. Αδιαφορει οταν συμβαινει κατι, και κατοπιν εορτης εξοφλει τις τυψεις της, απαξιωνοντας εκ των υστερων τους υπαιτιους.
ο καλα εισαι ειδικα αυτοι οι δασκαλοι ειναι μεγαλες κοτες και δεν μπλεκονται καθολου σε τέτοια εδω στη μυτιληνη δεν ειδατε τι εγινε με το ατυχο παιδι που εσπασε τα χερια του? δεν θα ηθελα και δεν θα ηθελαν να ηταν συγγενης ή φιλος μου θα έφευγαν απο το νησι.
Το bullying γενικα πρεπει να τσακιστεί χωρις ελεος.
κατι ακουγετε οτι ψηλοεντοπιστηκε σαλαμινα.και ακουγετε οτι εινε πουστρακος...
Εννοειται οτι πανε παντα στον αδυναμο.Στον πιο αδυναμο πανε αμα σε κοψουν οτι δεν τους παιρνει δεν έρχονται
Το bullying γενικα πρεπει να τσακιστεί χωρις ελεος.
giati type?na pethainoun oi adynamoi..etsi den leei o fileleytherismos?
type φοβουνται τον αχτυπητο συνδυασμο χορου ρικ αστλευ και κινησης του πελαργουοπου δεν πιπτει λογος
Ναι ε? Πού το ειδες γραμμενο αυτο?giati type?na pethainoun oi adynamoi..etsi den leei o fileleytherismos?
Εννοειται οτι πανε παντα στον αδυναμο.
Αλλά αν ο περιγυρος παρεμβαινε αποφασιστικα, δεν θα χρειαζοταν τιποτα αλλο.
Δεν ειναι δυνατον να κανουν ολοι πολεμικες τεχνες για να αποτρεπουν το καθε βλαμμενο.
Επρεπε οι θεσμοι (πολιτεια, σχολειο, οικογενεια) να τα εχουν λυσει αυτα.
που το ξερεις φιλε?κατι ακουγετε οτι ψηλοεντοπιστηκε σαλαμινα..... ο λογος που το σκασε υπεστη buling και βρισιες στο σχολειο...και ακουγετε οτι εινε πουστρακος...
Εννοειται οτι πανε παντα στον αδυναμο.
Αλλά αν ο περιγυρος παρεμβαινε αποφασιστικα, δεν θα χρειαζοταν τιποτα αλλο.
Δεν ειναι δυνατον να κανουν ολοι πολεμικες τεχνες για να αποτρεπουν το καθε βλαμμενο.
Επρεπε οι θεσμοι (πολιτεια, σχολειο, οικογενεια) να τα εχουν λυσει αυτα.
το βορίδειν εστί νεοδημοκρατείν.Το bullying γενικα πρεπει να τσακιστεί χωρις ελεος.
Η Ελλαδα θα εχει παει μπροστα, οταν στο γηπεδο μια ολοκληρη κερκιδα θα πιασει αυτον που εριξε το αντικειμενο και θα τον παραδωσει στην αστυνομια, υπο τα χειροκροτηματα ολου του γηπεδου.ειμαστε πολυ πισω σε αυτα στη ελλαδα τυπε :S
Ο Φιλελευθερισμός, βλακούληδες, δεν λεει πουθενα να πεθαινει ο αδυναμος.
Λεει το απολυτως λογικο και αυτονοητο, οτι ο καλυτερος πρεπει να εχει την ευκαιρια και το περιβαλλον να προοδευει...
Αλλά ο πνευματικος καρκινος της αριστερας που επικρατει σε αυτην την χωρα, θεωρει οτι αυτο σημαινει "να πεθανει ο αδυναμος".
Χαζουληδες...
Εσυ τωρα βγηκες να πεις τη μαλακια σου, συγκρινοντας τις κοντρες των φοιτητικων παραταξεων με το bullying σε βαρος των αδυναμων μελων μιας ομαδας.το βορίδειν εστί νεοδημοκρατείν.
θυμάμαι και τα φυντάνια της ν.δ. πειραιά, εκλεγμένοι σύμβουλοι, που μπαίνανε με τα δοκάρια στα χέρια στο πα.πει. στις φοιτητικές εκλογές.
εγώ το bullying το στηρίζω, έχω δείρει αριστερούς και δεξιούς και τραμπουκίζω όποιο τέτοιο πούστη έβρισκα στη σχολή μου.
το καλύτερο συναίσθημα είναι να επιβάλλεσαι σε αυτά τα σκουπίδια της κοινωνίας.
τώρα θα μου πεις γιατί τα λέω αυτά; εεε γιατί βλέπω αυτό το "γενικά" και παίρνω ανάποδες. φυσικά εσύ και άλλοι εδώ μέσα στήριζαν/στηρίζουν την οπαδοποίηση των φοιτητών και μια άλλη μορφή τραμπουκισμού με τα ίδια αποτελέσματα.
τυπε κανεναν πουστη εδειρες;το βορίδειν εστί νεοδημοκρατείν.
θυμάμαι και τα φυντάνια της ν.δ. πειραιά, εκλεγμένοι σύμβουλοι, που μπαίνανε με τα δοκάρια στα χέρια στο πα.πει. στις φοιτητικές εκλογές.
εγώ το bullying το στηρίζω, έχω δείρει αριστερούς και δεξιούς και τραμπουκίζω όποιο τέτοιο πούστη έβρισκα στη σχολή μου.
το καλύτερο συναίσθημα είναι να επιβάλλεσαι σε αυτά τα σκουπίδια της κοινωνίας που απολαμβάνουν τους όποιους καρπούς της γκετοποίησης των σχολών.