Νέα

Βραζιλιανες VS Ρωσσιδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexiest Presence Inc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
εννοω λευκη με οτιδιπιτε αλλη φυλη μεσα...συνηθως βγαινει ελαφρος καφε, μετριο η ελαφρως μαυρη η μετριο κτλ...βγαινει σε διαφορες αποχρωσεις..απλα να μην ειναι ολολευκη η ολομαυρη...
Το ιδιο λεγαμε χαχα

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.887
Πόντοι
456
ξανθιες γαλανοματες ασπρο δερμα πανεμορφες και δεν μιλαμε μονο για τις ρωσιδες αλλα και τις ουκρανιδες τσεχες πολωνεζες σουηδέζες γερμανιδες ολλανδεζες ...... λατινες οι πιο ασχημες γυναικες

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
814
Πόντοι
86
Μια χαρα κοπελες και η Ρωσιδες δεν λεω, ειδικα την εποχη του κουμουνισμου (και στην Ρωσια οτι δηλωσεις), αλλα ψηφιζω Βραζιλιανες. Πολλα ταξειδια στο Μπραζιλ, και πολλα μπερδεγουει με μπικινια μονοκινια και αλλα μουνοκινια. Ειχα και τρια χρονια δεσμο με 2μετρη Βραζιλιανα βολευπμωλιστρια. Απο Τουμπαραο μερια.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.574
Πόντοι
446
ναι οι βραζιλιανες ειναι λιγο απροβλεπτες και αρκετα νευρικες ...δηλαδη σαν μιλατε μπορει να νευριασει χωρις κανεναν απολυτως λογο η σαν εν νευριασμενη μπορει να ξεκινησει αγαπουλες και να ηρεμησει...νομιζω ο χαρακτηρας ρους ειναι τροπικος...οπως τον καιρο στη βραζιλια...δηλαδη σαν εχει λιακαδα μπορει να βγει καταιγιδα και το αντιθετο
όλες οι λατινοαμερικάνες και ισπανιδες είναι έτσι.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
383
Πόντοι
21
Ε αμα εισαι ευχαριστημενος αλλου δε τρεχει τιποτα
ε ναι αλλα νομιζω μπορει να χτυπησω τιποτε απο ισπανια ασπρο...η καμια ιταλιδα...η ελληνιδα...σκεφτομαι...το ελληνικο υλικο ειναι και αυτο καλο...τουλαχιστον ειχα καλες εντυπωσεις απο λιγες βιζιτες που γνωρισα στην κυπρο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όλες οι λατινοαμερικάνες και ισπανιδες είναι έτσι.
ναι ...αμαν δεν εχει δραση βαριεμαι τρομερα...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
383
Πόντοι
21
ξανθιες γαλανοματες ασπρο δερμα πανεμορφες και δεν μιλαμε μονο για τις ρωσιδες αλλα και τις ουκρανιδες τσεχες πολωνεζες σουηδέζες γερμανιδες ολλανδεζες ...... λατινες οι πιο ασχημες γυναικες
πολωνεζες και τσεχες εχουν αρκετα καλο υλικο...και ανωμαλο..για γερμανιδες νομιζω ειναι πολυ ανωμαλες για μενα...ρωσσιδες αποκλειονται και ουκρανες...ολλανδεζες σουηδες δεν δοκιμασα δεν ξερω δεν απαντω δεν εκφερω γνωμη αν δεν δοκιμασω το υλικο

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
383
Πόντοι
21
Μια χαρα κοπελες και η Ρωσιδες δεν λεω, ειδικα την εποχη του κουμουνισμου (και στην Ρωσια οτι δηλωσεις), αλλα ψηφιζω Βραζιλιανες. Πολλα ταξειδια στο Μπραζιλ, και πολλα μπερδεγουει με μπικινια μονοκινια και αλλα μουνοκινια. Ειχα και τρια χρονια δεσμο με 2μετρη Βραζιλιανα βολευπμωλιστρια. Απο Τουμπαραο μερια.
2μετρη? μα βγαινουν και ψηλες? οσες ειδα εγω ειναι κοντες...ενιγουεις...προτιμω κοντες...ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμες στο κρεβατι...

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
ε ναι αλλα νομιζω μπορει να χτυπησω τιποτε απο ισπανια ασπρο...η καμια ιταλιδα...η ελληνιδα...σκεφτομαι...το ελληνικο υλικο ειναι και αυτο καλο...τουλαχιστον ειχα καλες εντυπωσεις απο λιγες βιζιτες που γνωρισα στην κυπρο...

ναι ...αμαν δεν εχει δραση βαριεμαι τρομερα...
Ισπανες λογικη επιλογη

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
814
Πόντοι
86
2μετρη? μα βγαινουν και ψηλες? οσες ειδα εγω ειναι κοντες...ενιγουεις...προτιμω κοντες...ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμες στο κρεβατι...
Φιλε αυτη την εντυπωση ειχα κι εγω πριν παω Βραζιλια. Αλλα εχει πολλους Βραζιλιανους/νες ψηλους. Η συγκεκριμενη κοπελα μου εριχνε μισο κεφαλι και ειμαι 1.80. Ενας στο χωριο, οταν την ειχα φερει Ελλαδα μου ειπε "τι την θελεις αυτη ρε, χρειαζεσαι σκαλα, ανεβαινω να φυλησω, κατεβαινω να γαμησω". Δεν σου λεω για τις πρωην χωριανες και συμαθητριες, πυκρα το χειλακι τους.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
383
Πόντοι
21
Φιλε αυτη την εντυπωση ειχα κι εγω πριν παω Βραζιλια. Αλλα εχει πολλους Βραζιλιανους/νες ψηλους. Η συγκεκριμενη κοπελα μου εριχνε μισο κεφαλι και ειμαι 1.80. Ενας στο χωριο, οταν την ειχα φερει Ελλαδα μου ειπε "τι την θελεις αυτη ρε, χρειαζεσαι σκαλα, ανεβαινω να φυλησω, κατεβαινω να γαμησω". Δεν σου λεω για τις πρωην χωριανες και συμαθητριες, πυκρα το χειλακι τους.
χεχεχεχε

Ισπανες λογικη επιλογη
τις προτεινεις παρα τις αλλες φυλες? δεν ξαναδοκιμασα ισπανη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
511
Πόντοι
81
Η σύγκριση γυναικών πάντα είναι υπόθεση δυσκολη. Ρωσιδες δεν υπαρχουν εδώ λέμε.Ωστοσο ακοινωνητοι μπουχεσομαλάκες και προικοθήρες μπουκαρουν σε καθε νήμα να δειξουν ότι γαμάνε Ρωσιδες ή Σλάβες. Κάποιοι δηλαδή σαν τον Τέλη Μασκαρπόνε που αφού λουκετιασε το οδοτιατρείο που κληρονόμησε, το παίζει γαμιάς από το υγρασιασμένο υπόγειο που σφουγγαρίζει.
:2funny:

k@vliaris21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Βραζιλιάνες χωρίς δεύτερη σκέψη. Και επειδή έχω γνωρίσει αρκετές ζώντας στο εξωτερικό και Βραζιλιάνες και ανατολικού μπλοκ από Μολδαβία μέχρι Σιβηρία μπορώ να πω ότι πέρα από τη εμφάνιση ακόμα και για σχέση δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.
Για μένα εντελώς υποκειμενικά είναι οι Βραζιλιάνες έπονται οι λατίνες γενικά και κάπου στο τέλος οι Ρωσίδες.
Και εάν μιλήσουμε για ανατολικό μπλόκ καλύτερα Ρουμάνες παρά Ρωσίδες.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
383
Πόντοι
21
Βραζιλιάνες χωρίς δεύτερη σκέψη. Και επειδή έχω γνωρίσει αρκετές ζώντας στο εξωτερικό και Βραζιλιάνες και ανατολικού μπλοκ από Μολδαβία μέχρι Σιβηρία μπορώ να πω ότι πέρα από τη εμφάνιση ακόμα και για σχέση δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.
Για μένα εντελώς υποκειμενικά είναι οι Βραζιλιάνες έπονται οι λατίνες γενικά και κάπου στο τέλος οι Ρωσίδες.
Και εάν μιλήσουμε για ανατολικό μπλόκ καλύτερα Ρουμάνες παρά Ρωσίδες.
συμφωνω απολυτως σε ολα μαζι σου:headbang2::heavymetalbig:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.120
Πόντοι
2.696
Είμαι ρωσόπληκτος απο το σχολείο ακόμα. Μεγάλωσα βλέποντας ρωσοπόντιες συμθήτριες στη γειτονιά. Μου έμεινε το βίτσιο απο όταν ήμουν μικρός. Στο μυαλό μου πάντα τις είχα ως εξωτικά πλάσματα , έμαθα να με εξιτάρει το λευκό δερματάκι. Μου άρεσε που ήταν μετρημένες αντίθετα με τις δικές μας , που ήταν πάντα πιο ευγενικές , μίκρος και απονήρευτος ήμουν δεν ήξερα ότι τρώνε βρωμόξυλο σπίτι τους οι περισσότερες. Μετά λόγω δουλειάς ( είμαι ζωγράφος ) έτυχε να δουλέψω με μερικές ανατολικές τρόμαξα λίγο με τα ψυχολογικά τους αλλά ακόμα με εξιτάρει η ιδέα.

Απο εκεί και πέρα με Βραζιλιάνα 1 φορά στα γενέθλια μου , εντάξει ευγενικό κορίτσι , λίγο κολλημένο τύπου "αχ μη δυνατά τα βυζιά μου" αλλά κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα. Εν τω μεταξύ της έδωσα ένα πενηντάρικο παραπάνω και η τύπισσα έκανε μόκο.
Μικρός και απονήρευτος ήμουν... Βέβαια... Τα είπες όλα... Είναι εκπαιδευμένες από τις μαμάδες (κυρίως), να κάνουν τις μετρημένες και τις ευγενικές (τα δικά μας επαρχιοτοκόριτσα, μιας άλλης εποχής), προς "άγρα του μαλάκα"... Είναι επιτηδευμένη η συμπεριφορά τους, (τις περισσότερες φορές)... Κάνουν κάτι μετρημένα και ευγενικά τσιμπούκια εκεί που θέλουν όμως... Σου αρέσει και εσένα το λευκό δέρμα στις γυναίκες; Στο Μενίδι έμενες (μένεις) ή είσαι και εσύ Γκύμπριος, όπως ο Sexiest Presence Inc; (το λέω για τις Ρωσοπόντιες που έγραψες ότι είχες στο σχολείο)...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
456
Μικρός και απονήρευτος ήμουν... Βέβαια... Τα είπες όλα... Είναι εκπαιδευμένες από τις μαμάδες (κυρίως), να κάνουν τις μετρημένες και τις ευγενικές (τα δικά μας επαρχιοτοκόριτσα, μιας άλλης εποχής), προς "άγρα του μαλάκα"... Είναι επιτηδευμένη η συμπεριφορά τους, (τις περισσότερες φορές)... Κάνουν κάτι μετρημένα και ευγενικά τσιμπούκια εκεί που θέλουν όμως... Σου αρέσει και εσένα το λευκό δέρμα στις γυναίκες; Στο Μενίδι έμενες (μένεις) ή είσαι και εσύ Γκύμπριος, όπως ο Sexiest Presence Inc; (το λέω για τις Ρωσοπόντιες που έγραψες ότι είχες στο σχολείο)...
Όχι καμία σχέση με Αθήνα. Δύο φορές έχω έρθει όλες και όλες. Θεσσαλονίκη μένω με καταγωγή μάνας από Δράμα.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.120
Πόντοι
2.696
Όχι καμία σχέση με Αθήνα. Δύο φορές έχω έρθει όλες και όλες. Θεσσαλονίκη μένω με καταγωγή μάνας από Δράμα.
Έχετε πολλούς ανωμαλάρες και εκεί... Ο δράκος της Δράμας, ο Σεριανόπουλος (που τον έσφαξε ο Γεωργιανός εραστής) και ένας διευθυντής θεραπευτικής μονάδας νοσοκομείου (που είχα γνωρίσει εγώ), με ειδικότητα ψυχολόγου και ήταν μπινές, όλοι από εκεί ήταν...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
456
Έχετε πολλούς ανωμαλάρες και εκεί... Ο δράκος της Δράμας, ο Σεριανόπουλος (που τον έσφαξε ο Γεωργιανός εραστής) και ένας διευθυντής θεραπευτικής μονάδας νοσοκομείου (που είχα γνωρίσει εγώ), με ειδικότητα ψυχολόγου και ήταν μπινές, όλοι από εκεί ήταν...
Καλά μωρέ δε μένω εκεί , καμιά φορά το μήνα να πάω να δω κάνα συγγενή. Μικρή πόλη γεμάτη κλάμα και μιζέρια όλα μαύρα και μίζερα.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.120
Πόντοι
2.696
Καλά μωρέ δε μένω εκεί , καμιά φορά το μήνα να πάω να δω κάνα συγγενή. Μικρή πόλη γεμάτη κλάμα και μιζέρια όλα μαύρα και μίζερα.
Βρε πλάκα σου κάνω... Δεν το κατάλαβες; Μπα... μην το λες... Σε άλλους τους αρέσει μια μικρή ήσυχη επαρχιακή πόλη... Έχει πολύ ωραία παλιά κτίρια εκεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom