Νέα

βραζιλιανες τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καυλιαρογατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Βρε αγόρι μου τις προάλλες μού'λεγες ότι ξεκινάω και μιλάω χωρίς να με ρωτήσετε (δηλ. θα έπρεπε να μιλάω εφ΄όσον με ρτάνε!)
Με τον τρόπο που μου απευθύνεσαι καταλαβαίνεις τι λες; Γιατί σε άλλες συζητήσεις που συμμετέχεις απαντάς άλλα
ντάλλα. Ενώ όλη σου η άμυνα ειναι οι παρατηρήσεις σε άλλους για τα ορθογραφικά. Αν εισαι τόσο σχολαστικός δίνε εξίσου προσοχή και στο περιεχόμενο της γραφής.  Τώρα τι θες παλι και τα ξανασκαλίζεις και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο;
Θα γίνεις συνεπής με τα λεγόμενά σου;
ρε σταματα τη ψυχολογια του κωλου... γιατι εισαι συνεχεια στη τσιτα;; οι παρατηρησεις μου σχετικα με την ορθογραφια γινονται με δοση χιουμορ.. που μαλλον δεν μπορεις να διακρινεις.. εισαι στη τσιτα να την πεις σε καποιον.. χααλρωσε κι απολαυσε το.. οπως θαπρεπε να κανεις γενικοτερα... γιου νόου γουατ άι μιν... :P

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι, τώρα εισαι υπεράνω, όποτε σε συμφέρει κάνεις πλάκα που οι υπόλοιποι και καλά δεν έχουν το επίπεδο να την αντιληφθούν, αλλά μονίμως μια ξινίλα βγάζεις εκεινη του ανικανοποιητου καθώς μάλλον δεν το απολαμβάνεις.
Την ξινίλα στην έχουν χρεωσει και άλλοι πριν από μένα χωρίς να έχει προϋπάρξει αντιπαράθεση.
Σις μαλακίες παρεμεμβαίνω που δεν υποφέρονται όχι για να την πω γενικά.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ναι, τώρα εισαι υπεράνω, όποτε σε συμφέρει κάνεις πλάκα που οι υπόλοιποι και καλά δεν έχουν το επίπεδο να την αντιληφθούν, αλλά μονίμως μια ξινίλα βγάζεις εκεινη του ανικανοποιητου καθώς μάλλον δεν το απολαμβάνεις.
Την ξινίλα στην έχουν χρεωσει και άλλοι πριν από μένα χωρίς να έχει προϋπάρξει αντιπαράθεση.
Σις μαλακίες παρεμεμβαίνω που δεν υποφέρονται όχι για να την πω γενικά.
προς το παρον μονο εσυ λες τις μαλακιες κι επιμενεις σε μια αντιπαραθεση χωρις νοημα ισως γιατι σου αρεσει ναχεις τον τελευταιο λογο.. και ποιος σε εχρισε εσενα θεματοφυλακα των παντων να παρεμβαινεις οπου νομιζεις;; μιλας εκ μερους ολων;;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
προς το παρον μονο εσυ λες τις μαλακιες κι επιμενεις σε μια αντιπαραθεση χωρις νοημα ισως γιατι σου αρεσει ναχεις τον τελευταιο λογο.. και ποιος σε εχρισε εσενα θεματοφυλακα των παντων να παρεμβαινεις οπου νομιζεις;; μιλας εκ μερους ολων;;
Μιλάω για την συνολική σου παρουσία εδώ  σε σχέση με εμένα και τεκμηριωμένα με αναφορές στους άλλους μπας και καταλάβεις ότι δεν λέω μαλακίες. ΌΧΙ εξ'ονόματος άλλων.
Βγες απ'το μικρόκοσμό σου.
Και ναι όσο μου απευθύνεσαι μαλακισμένα θα σου απαντώ όπως σου αναλογεί.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πάντως το αμέσως παραπάνω φαινόταν από μακρυά ότι ήταν πείραγμα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μιλάω για την συνολική σου παρουσία εδώ  σε σχέση με εμένα και τεκμηριωμένα με αναφορές στους άλλους μπας και καταλάβεις ότι δεν λέω μαλακίες. ΌΧΙ εξ'ονόματος άλλων.
Βγες απ'το μικρόκοσμό σου.
Και ναι όσο μου απευθύνεσαι μαλακισμένα θα σου απαντώ όπως σου αναλογεί.
Ασε να την κρινουν οι αλλοι τη παρουσια μας εδω... και επιμενω... σταματα να το παιζεις ψυχολογος... εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.. κι εσυ κι ο παρθενος κωλαρακος σου...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κάνε κουμάντο στο δικό σου κωλαρίνο  και άσε τι κάνει των αλλονών, αυτή τη κατινιά ξεπέρνα και θα λέω ό,τι και όπως μου γουστάρει όσο ασχολείσαι με μένα και τον κώλο μου!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Κάνε κουμάντο στο δικό σου κωλαρίνο  και άσε τι κάνει των αλλονών, αυτή τη κατινιά ξεπέρνα και θα λέω ό,τι και όπως μου γουστάρει όσο ασχολείσαι με μένα και τον κώλο μου!
αφου κατά βάθος σου αρέσει να ασχολούνται με το κωλαράκι σου.. γιατί δεν το παραδέχεσαι;;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Είναι η ελληνοποιημένη εκδοχή ενός τύπου με νικ boldemort.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ψηφίστικε πρωταθλητής μαλάκας για το έτος στο μπουρδέλα κομ!  :2funny:
εεελα..μπραβο του!!νομιζω εχουμε διασταυρωθει σ ενα θεμα που αφορουσε το κλεισιμο της ΕΡΤ το καλοκαιρι...του δωσανε παρασημο ε;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εεελα..μπραβο του!!νομιζω εχουμε διασταυρωθει σ ενα θεμα που αφορουσε το κλεισιμο της ΕΡΤ το καλοκαιρι...του δωσανε παρασημο ε;
Ολο μιλάει ο μπαγάσας, για τα πάντα, γλώσσα δε βάζει... και επιμένει σε όλα και πάντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom