καυλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πιστεψε με δεν ειχα τετοια προθεση!!ουτε ηθελα να ερθω σε διαπληκτισμους με κανεναν!!θα κανω μια επισκεψη στην υβαννα και θα γραψω εντυπωσεις!!
Υποθεση βραζιλιανες σε γενικες γραμες...ψωλαρουδες κουκλαρες παρολο το φωτοσοπ,ειναι οι περισσοτερες πολλη καλες. με σκοπο κυριως να γαμανε και οχι μονον....μελανα σημεια για συναντηση....διαδικασια stoudio,οι περισσοτερες δεν ξερουν αγγλικα οποτε συνενοηση στην νοηματικη,θεματα ασφαλειας ,αγνωστα τα στανταρ των agency ... τα κοριτσια ερχονται και φευγουν περι της 10 -15 μερες οποτε τα συμπερασματα δικα σας...τελος ακριβες πλεων,στα 150 η ωρα και δεν ειναι το θεμα αν εχει καποιος το βαλαντιο να τα δωσει... το θεμα ειναι οτι επι ισοις οροις με της ελληνιδες στο sex service δεν προσφερουν τιποτα παραπανω ...αντιθετο η ελληνιδα ειναι και ποιο φθηνη και ποιο επικοινωνιακη και κυριως το σημαντικοτερο ποιο ασφαλεστερη σε υγεια ...οι περισσοτερες τουλαχιστον!!!...ξερει κανεις τιποτα απο βραζιλανες τρανς?
Περιμενω εντυπωσεις ,και οχι παρεξηγησεις ,απο τον καυλιαρογατο....οπως επισης περιμενω οταν καποια στιγμη θα θεληση να παει και με μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ κουκλαρα τρανς και του ζητησει 100 η 150 ευρω να τα δωσει και οχι να αρχισει τα παζαρια που ως συνηθως συμβαινει απο τα 50 ευρω μαλιστα !!!μπήκες στον κόπο να απαντήσεις ? τώρα θα στην πει και σενα ;)
εχεις δικιο vasili.... το ξερω....εγω το εκανα ποιο γενικο το θεμα γιατι με ρωτανε συχνα με πμ για της βραζιλιανες...Zinentin, όταν λέει ξέρετε τίποτα, ο ποιητής εννοεί για αυτές που φιλοξενούνται σήμερα στην Ιβάνα και όχι γενικά (βλέπε και παραπάνω διάλογο)
Παίδες είχα μια παρ ολίγον εμπειρία με μια Βραζιλιανα
Είχα κλείσει ραντεβού με την Shanaya
από Ts dating,
Παω λοιπον Παγκράτι, κ πριν μπω μέσα χτυπάει το τηλέφωνό μου.
Εν τω μεταξύ αυτή είχε προλάβει να ανοιξει την πόρτα κ ηρθα κατάματα με
Έναν βραζιλιάνο με περούκα, εντελώς άντρα ομως, μιλάμε πήγα να σκάσω στα γέλια
Ο οποίος ήταν κ στραβωμενος που κρατούσε ανοιχτή την πόρτα κ με παρακολουθούσε να μιλάω.
Φαντάζομαι ξύλο που θα εδινε.
Οι φωτο δηλαδή στο tsdating ήταν εντελώς παραπλανητικές
Μακρυα σε όσους θέλουνε θηλυκές τρανς
θα την αδικούσε ο φωτισμός ρε....Παίδες είχα μια παρ ολίγον εμπειρία με μια Βραζιλιανα
Είχα κλείσει ραντεβού με την Shanaya
από Ts dating,
Παω λοιπον Παγκράτι, κ πριν μπω μέσα χτυπάει το τηλέφωνό μου.
Εν τω μεταξύ αυτή είχε προλάβει να ανοιξει την πόρτα κ ηρθα κατάματα με
Έναν βραζιλιάνο με περούκα, εντελώς άντρα ομως, μιλάμε πήγα να σκάσω στα γέλια
Ο οποίος ήταν κ στραβωμενος που κρατούσε ανοιχτή την πόρτα κ με παρακολουθούσε να μιλάω.
Φαντάζομαι ξύλο που θα εδινε.
Οι φωτο δηλαδή στο tsdating ήταν εντελώς παραπλανητικές
Μακρυα σε όσους θέλουνε θηλυκές τρανς
Περίεργες ε;;;
Καλα δεν ειμαι κ τελείως ανώμαλος οπως εσύ για να πηγαινω με άντρες με περούκα.
Ποιος ειναι περίεργος δε ξερω.
καλά μη τρελλαίνεσαι.. όλοι για να γαμήσουμε και να γαμηθούμε είμαστε εδω.. (τωρα θα μου πει καποια ψυχη οτι μιλαω εκ μερους ολων)Ναι ηταν καλοβουλο ...
Άντε γαμησου ρε
Ε, μα!καλά μη τρελλαίνεσαι.. όλοι για να γαμήσουμε και να γαμηθούμε είμαστε εδω.. (τωρα θα μου πει καποια ψυχη οτι μιλαω εκ μερους ολων)
εντάξει.. εσύ ηρθες μονο για να πιεις καφε και να φυγειςΕ, μα!
Βρε αγόρι μου τις προάλλες μού'λεγες ότι ξεκινάω και μιλάω χωρίς να με ρωτήσετε (δηλ. θα έπρεπε να μιλάω εφ΄όσον με ρτάνε!)εντάξει.. εσύ ηρθες μονο για να πιεις καφε και να φυγεις