Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημεραααααααααααα,καλη εβδομαδα σε ολους... :)Σημερα το ροστερ του senses ειναι η Σαμπρινα η τζεννιφερ η λαρισα η αμαλια η nancy η ελπιδα η ζωη και η τζενη μεχρι της 5 ....Μη ξεχαστε της καρτες με της προσφορες στης 3 σφραγιδες η 4 ειναι μιση τιμη ...Η τιμες για το nuru masaz ειναι 80 ευρω 45 λεπτα και 120 ευρω για 1 ωρα με 2 (εκτο)...Για περισσότερες πληροφορείς ,ραντεβου καλεστε στο τηλ 210-9605569 Η ωρες λειτουργίας του senses ειναι καθεμερινα δευτερα εως παρασκευή 11-9 το βραδυ και το σαββατο 11-6 το απογευμα .... Να σας πώ και κατι? Η μεγαλυτερη μου ικανοποιηση και χαρα....είναι που φευγετε χαμογελαστοι και ικανοποιημενοι.... Αξια ανεκτίμητη...... :grin: :grin:

kostaszig

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
129
Πόντοι
280
Καλησπέρα

Τα δυο μοντέλα δουλευουν ακόμα ή σταμάτησαν

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα Κωστα.... Εφόσον ηξερες τα "μοντελα" θα ηξερες και τις τιμές με τις οποιες δουλευαν.... Φυσικα θεωρω αστρονομικα τετοια ποσά,σε τετοιες δυσκολες εποχες......και αυτο επελεξα να μην έχω....."μοντελα" και "ηθοποιους" εδω.... χαχαχα.... παρα απλά ομορφα και χαμογελαστα κορίτσια..... :-* :-* :grin: :grin: :grin:

kostaszig

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
129
Πόντοι
280
Οκ κατανοητό…
Μου αρέσει ο τρόπος που ελίσσεσαι!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους ... ;)Σημερα το ροστερ ειναι Σαμπρινα η Λαρισα η Τζενη η Ζωη η Nancy η Ελπιδα .... :-*

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα Νατασα  ,εγω να δεις με τι χαμογελο φευγω μετα την επισκεψη στο ΤΟΠ μαγαζι σου και μετα απο συνεδριαση με την Σαμπρινα.
καθε μερα γινεται και καλυτερη Μπραβοτης  την τελευται φορα με "ξεζουμισε"  δεν εβρισκα την πορτα να βγω απο το δωματιο.
  σε 10 μερες θα σου ερθω μαζευω τωρα "διφραγκα" για διπλο .

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
κ επελεξα Σαμπρίνα!
social time απιστευτο με πολύ γέλιο!!!
:rockon:
Στο κυρίως τώρα, δεν υπάρχει περιγραφή που να ταιριάζει στο τι συνέβη σε εκεινο το δωμάτιο.
ΤΟ αθώο αυτό πλάσμα είναι ο ιδανικός συνδιασμός PSE k GFE.
Μου έβγαλε την παναγία καί με έστειλες σπίτι, ειλικρινά off.
:pipa2: :knockinb: :kissass: :pipa3:
Τύποι, δοκιμάστε την..
πολύ μπροστά!!!

thnx Kurva!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καααααααλημέρα και καλό Χειμωνα σε όλους!!!!!!!! Ελπίζω να είσαστε καλά....να πάρετε τις βαρκες σας ...τα φουσκωτα σας...και να έρθετε! Τα κοριτσια μου σημερα ειναι η Σαμπρίνα,η Τζενη η Λατίνα...η ζωη...η Λαρίσα....η Νανσυ.....και η Τζενη η Ελληνίδα (ως τις 5).... Εχουμε καφε κουλουρακια,αλλα και κρασι και αλκοολουχα για τους πιο extreme.... Κολυμπήστε κι ελατε χαχα....Σας φιλώ!!!!  :-* :-*

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Νατάσσα γεια σου.Η Τζενη η Λατίνα είναι μόνιμα Βουλιαγμένης ή παίζει και Αχιλλέως; Γιατί μας πέφτετε και ολίγον μακρυά(Η ερώτηση ισχύει και για τα άλλα κορίτσια).

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...Καλημέρα σε ολους!!!!! Η Τζενη η Λατινα ειναι παντα στην Βουλιαγμενης δηλαδη εδω...οπως και ολα τα κοριτσια... Δεν εναλλασονται με την Αχιλλεως! Κατι άλλο τωρα.... Επειδη -και λογικο ειναι- αν εχετε καποιο παραπονακι δυσκολευεστε να το πειτε εκεινη την ωρα στην υποδοχη...οταν σας ρωταω "ολα καλα?" ....γιαυτο λοιπόν,εδω και μερες βρισκονται στα δωματια "Δελτια Παραπονων" οπου μπορειτε τελειως ανωνυμα να γραψεται ισως καποιο παραπονο,ισως κατι που σας άρεσε...η και ισως κατι παραπάνω που θελετε....Μου το δινετε εμενα και η ανωνυμια σας ειναι εξασφαλισμενη,η το αφηνετε αναμεσα στα αλλα εντυπα ... Και αυτο θα μας κανει καλυτερους! Λοιπόοοοοοον τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Σαμπρινα,ζωη,λαρίσα,νανσυ,η τζενη η Λατινα...και η Τζενη η Ελληνίδα..... ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ σας εχω...την Βικυ. Ψηλη....Μελαχροινη....ετων 30....απο Ρωσια....Μην ξεχνατε τιςς καρτουλες....να σας θυμησω το τηλ....210.9605569.....καφεδακια κουλουρακια κρασακι....τα ξερετε μην τα ξαναλεμε! Καλοοοοο μεσημερι σε ολους..... :-* :-*

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...Καλημέρα σε ολους!!!!! Η Τζενη η Λατινα ειναι παντα στην Βουλιαγμενης δηλαδη εδω...οπως και ολα τα κοριτσια... Δεν εναλλασονται με την Αχιλλεως! Κατι άλλο τωρα.... Επειδη -και λογικο ειναι- αν εχετε καποιο παραπονακι δυσκολευεστε να το πειτε εκεινη την ωρα στην υποδοχη...οταν σας ρωταω "ολα καλα?" ....γιαυτο λοιπόν,εδω και μερες βρισκονται στα δωματια "Δελτια Παραπονων" οπου μπορειτε τελειως ανωνυμα να γραψεται ισως καποιο παραπονο,ισως κατι που σας άρεσε...η και ισως κατι παραπάνω που θελετε....Μου το δινετε εμενα και η ανωνυμια σας ειναι εξασφαλισμενη,η το αφηνετε αναμεσα στα αλλα εντυπα ... Και αυτο θα μας κανει καλυτερους! Λοιπόοοοοοον τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Σαμπρινα,ζωη,λαρίσα,νανσυ,η τζενη η Λατινα...και η Τζενη η Ελληνίδα..... ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ σας εχω...την Βικυ. Ψηλη....Μελαχροινη....ετων 30....απο Ρωσια....Μην ξεχνατε τιςς καρτουλες....να σας θυμησω το τηλ....210.9605569.....καφεδακια κουλουρακια κρασακι....τα ξερετε μην τα ξαναλεμε! Καλοοοοο μεσημερι σε ολους..... :-* :-*
εγω θα γραψω,αν δεν εχεις βυζαρου,και θα φυγω...μπορω?...αν εχεις δεν γραφω τιποτα... ;)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...χαχα εχω κοριτσια για ολα τα γουστα... Εχω ξανθιες μελαχροινες κοκκινομαλλα ψηλές πιο κοντουλες μια ευσωμη....και οσο γιαυτο που σε καιει...ναι εχω 3 κοριτσια με μεγαλος στηθος.... Ελα να δεις,και κρινεις αγαπημενε....Αν δεν σ αρεσει κατι,πίνεις το κεφεδακι σου και φευγεις...So simple...  :-* :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερααααααααα και χρονια πολλα σε οσους γιορτάζουν σημερα σας ευχομαι αυτο που ποθειτέ να το παθετε........... :2funny: Σημερα το ροστερ ειναι Σαμπρινα απο Πολωνια με το φανταστικο της nuru masaz η λαρισα απο ρουμανια με πλουσιο μπουστο 4σαρι και φυσικότατο η ζωη ελληνιδα ξανθια η τζενη ελλνολατινα η βικη απο ανατολικο μπλοκ ψηλή μελαχροινη,η Νανσυ κι αυτη απ το ανατολικό......η Ελπίδα ελληνιδα 20 χρονων μικρη και γλυκιά....και η Τζενη Ελληνιδα,ψηλή μελαχροινη.... (μεχρι τις 5).... Μην ξεχνάτε τα διπλά ειναι στα 100 ευρω (απο 120)...και οταν λέμε διπλά,εννοουμε....ολα διπλά...χαχα.....και να φερνετε τις καρτουλες για να μην χανετε τις προσφορες! Σας φιλώ,σας περιμενω.... :-* :-*

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Καλημερααααααααα και χρονια πολλα σε οσους γιορτάζουν σημερα σας ευχομαι αυτο που ποθειτέ να το παθετε........... :2funny: Σημερα το ροστερ ειναι Σαμπρινα απο Πολωνια με το φανταστικο της nuru masaz η λαρισα απο ρουμανια με πλουσιο μπουστο 4σαρι και φυσικότατο η ζωη ελληνιδα ξανθια η τζενη ελλνολατινα η βικη απο ανατολικο μπλοκ ψηλή μελαχροινη,η Νανσυ κι αυτη απ το ανατολικό......η Ελπίδα ελληνιδα 20 χρονων μικρη και γλυκιά....και η Τζενη Ελληνιδα,ψηλή μελαχροινη.... (μεχρι τις 5).... Μην ξεχνάτε τα διπλά ειναι στα 100 ευρω (απο 120)...και οταν λέμε διπλά,εννοουμε....ολα διπλά...χαχα.....και να φερνετε τις καρτουλες για να μην χανετε τις προσφορες! Σας φιλώ,σας περιμενω.... :-* :-*
...μας πεθανες βρε νατασσσα.... :-...θα με κανεις να τραβηχτω παραλιακα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όχι? δεν τα είδα?
μήπως είδα άλλα?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας ......ελπιζω να είσαστε ολη καλα ....Σημερα το ροστερ ειναι Σαμπρινα η Βικη η Ζωη η Τζενη η Λαρισα και η Ελπιδα με το ιδιαίτερο προγραμμα που λέγετε shower μασαζ....ειναι ενα προγραμμα 1 ωρα  και κοστίζει 60 ευρω ....Να εχετε ενα ομορφω Σαββατο Κυριακο .... ;) :smitten:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom