Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Οποιος λοιπόν θέλει ....αντι να εκτοξευει ανυπόστατες κατηγορίες ...τραγικά πραγματα κατα εμενα....μεσω μιας σελίδας ιντερνετ,καλό θα ειναι αν θελει να πιει ενα καφε μαζί μου να του λύσω ολες τις απορίες... Να του πώ οτι είμαι χρόνια στον χώρο,ποτε μα ΠΟΤΕ δεν εχω πειραξει ανθρωπο η μαγαζί....Αντιθετως με πειραζαν παντα.....Πάντα κοιτάω το μαγαζί μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Παρακαλάω να υπάρχει δουλεια και να δουλεύουν ΟΛΑ τα μαγαζια....γιατι ετσι υπάρχει υγειης ανταγωνισμός και ρότα....Και αν ήμουν η "πούστικη" οπως με αναφέρουν....θα με ειχαν αφανίσει απο τον χώρο ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.... Γιαυτα που γραφουν και συμβαινουν ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ,και με ενημερωσε τηλεφωνικα κι εμενα για το εν λόγω μαγαζί αλλα και τα γραφόμενα, πελάτης,που γραφει και συχνότατα εδω μέσα....Αν θέλει μπορεί μόνος του να γραψει για το τηλεφωνημα του χθες γυρω στις 4 το μεσημερι,που ενημερώθηκα κι εγω γιαυτα που υποτίθετε εγω "σκαρωσα". Σε κανενος λοιπόν σπίτι "δεν εβαλα φωτια" ουτε τωρα ουτε ποτε στην ζωη μου....Ας πάψουν λοιπόν οι συκοφαντιες και απειλες γιατι μετα υπάρχει και η νομική οδός....  
Αστο καλυτερα Νατασα, μη το σκαλιζεις γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος με το ξεκατινιασμα που εχει να γινει. Οταν συνελθω απο τη "σφαλιαρα" θα τα πουμε απο κοντα, και ελπιζω να το λυσουμε πολιτισμενα.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Αστο καλυτερα Νατασα, μη το σκαλιζεις γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος με το ξεκατινιασμα που εχει να γινει. Οταν συνελθω απο τη "σφαλιαρα" θα τα πουμε απο κοντα, και ελπιζω να το λυσουμε πολιτισμενα.
Εμάς τι μας ενδιαφέρει η διαμάχη σας? θα βελτιώσει τις υπηρεσίες των μαγαζιών σας ή τις τιμές? Από ότι καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό τα καρφώματα και τα μαχαιρώματα σε παράνομες επιχειρήσεις (σας προλαβαίνω και εννοώ τη μη έκδοση αποδείξεων αλλά και την φύση των καταστημάτων)δεν είναι κάτι για το οποίο θα επρεπε να γράφετε δημόσια σε ένα forum. Φτάνει στα όρια του προσβλητικού να μαλώνετε για μια πίτα που παρανόμως σε μια χώρα μπουρδέλο έχετε νομιμοποιήσει ως δική σας. Δεν έχω κάτι με κανέναν σας άλλωστε σας έγω γνωρίσει και από κοντά και έχω καλή γνώμη και για τους δυο σας απλά νομίζω ότι εκτείθεστε...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην διαθεση σου όποτε θέλεις Αριστοτέλη....και φυσικά θα λυθει... Αλλωστε δεν υπάρχει και καποιο θεμα οσο αφορα εμενα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα μου επιτρέψετε να βάλω κι εδώ ένα σχόλιο που έγραψα στο thread του Diamond's Spa......

Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ του ενός η του άλλου,μιας και δεν ξέρω τι συνέβη,θα πώ κάτι που το έχω επαναλάβει σε παρόμοιες περιπτώσεις,και έχουν υπάρξει πολλές....
Εμάς,ως πελάτες,δεν μας αφορούν σε καμμία περίπτωση οι τυχόν επαγγελματικές αντιδικίες μεταξύ μαγαζιών,ιδιοκτητών,υπεύθυνων,κλπ.Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν πολλά και καλά μαγαζιά που να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.Για να έχουμε δυνατότητα επιλογων......

Kαι να προσθέσω,πάντοτε μιλώντας ως πελάτης,ότι και ο Αριστοτέλης και η Νατάσσα είναι εξαιρετικοί ως οικοδεσπότες,πολύ φιλικοί και ευγενικοί,τα δε μαγαζιά τους είναι απο τα καλύτερα του χώρου.

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Θα μου επιτρέψετε να βάλω κι εδώ ένα σχόλιο που έγραψα στο thread του Diamond's Spa......

Χωρίς να παίρνω θέση υπέρ του ενός η του άλλου,μιας και δεν ξέρω τι συνέβη,θα πώ κάτι που το έχω επαναλάβει σε παρόμοιες περιπτώσεις,και έχουν υπάρξει πολλές....
Εμάς,ως πελάτες,δεν μας αφορούν σε καμμία περίπτωση οι τυχόν επαγγελματικές αντιδικίες μεταξύ μαγαζιών,ιδιοκτητών,υπεύθυνων,κλπ.Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν πολλά και καλά μαγαζιά που να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.Για να έχουμε δυνατότητα επιλογων......

Kαι να προσθέσω,πάντοτε μιλώντας ως πελάτης,ότι και ο Αριστοτέλης και η Νατάσσα είναι εξαιρετικοί ως οικοδεσπότες,πολύ φιλικοί και ευγενικοί,τα δε μαγαζιά τους είναι απο τα καλύτερα του χώρου.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

όπως πάντα έδωσες μια ψύχραιμη άποψη!

Καλησπέρα ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εμάς τι μας ενδιαφέρει η διαμάχη σας? θα βελτιώσει τις υπηρεσίες των μαγαζιών σας ή τις τιμές?  Δεν έχω κάτι με κανέναν σας άλλωστε σας έγω γνωρίσει και από κοντά και έχω καλή γνώμη και για τους δυο σας απλά νομίζω ότι εκτείθεστε...

ετσι ακριβως. εκτος και αν ειναι 'στημενο' το καυγαδακι για τους ιδιους λογους που μαλωνουν και στα παραθυρα....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν για να περάσουμε και λίγο στην ενημέρωση... Να λάμψει βρε παιδί μου η αλήθεια που λέμε... μετά από πολύμηνη απουσία στο εξωτερικό, γύρισα για διακοπές και ως του θαύματος ανακάλυψα πως η φίλτατη Νατάσσα κατάφερε πάλι το θαύμα της δηλαδή να στήσει ένα μαγαζί ( ενδεχομένως να συνέβαλε και η Ελλη αρχικά) το οποίο είναι αξιοζήλευτο. Πολυτελές, άνετο, και κομψότατο. Προσήλθα λοιπόν και μπορώ να πω πως ικανοποιήθηκα και από τις υπηρεσίες. Εν αρχή, ένα διπλό με τις δύο Τζένες .. Την υψίκορμη καλλίπηγο και λυσίκομο Ελληνίδα Τζένη και την ολίγον ζουμπουρλούδικη Τζένη ( Λατίνα κατά το ήμισυ). Πέρασα καλά, μολονότι η Λατίνα μας δεν είναι του γούστου μου. Κατόπιν τούτου επανέλαβα το ανδραγάθημα με την Σαμπρίνα όπου ξεκινήσαμε για Νούρου... αλλά όπως αναμενόταν στο δεκάλεπτο ξεκίνησε η Μάχη του Γρανικού καθώς ο Βουκεφάλας μου αφήνιασε και ήθελε να κάνει αυτός κουμάντο. Σταματώ εδώ την περιγραφή και απλά φανταστείτε ότι θέλετε.. Κοντά θα πέσετε... Η σαμπρίνα ανασταίνει και πεθαμένο... Φυσικά έπρεπε να τριτώσει το καλό ( Μόνο τα άσχημα θα τριτώουν ?) και στην επόμενη επίσκεψη διάλεξα ένα άβγαλτο στην κυριολεξία λουλουδάκι Την Ελπίδα αν δεν κάνω λάθος.. ( Είμαι και γέρος και η μνήμη αδυνατίει). Ελληνίδα με προοπτικές. Θέλει όμως δουλειά ακόμη.. Παρότι είναι φιλοτιμη , και γλυκούλα θέλει ολίγη άσκηση.. απαλότητας.. Είναι λίγο σφιγμένη και αυτό βγαίνει στην επαφή.. Για να γίνω κατανοητός.. και να μην παρεξηγηθώ.. όταν σε ακουμπάει ή σε τρίβει τέλος πάντων... αντί για ένα απαλό χεράκι νειώθεις ένα βαρυδάκι... Βαρύ το σώμα της βρε παιδί μου... Σφιγμένοι μύες... για να το πω κομψά. Πρέπει να μυηθεί λοιπόν κατά τι περισσότερο στην τέχνη της ελαιοτριβίας...  Αυτά τα ολίγα... Εύγε και πάλι στην Νατάσσα. Επιτέλους ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών με μία μόνη παρατήρηση.. Επειδή λόγω της αυξημένης κίνησης που προβλέπεται λόγω της ποιότητας και των εξαιρετικών κατά κοινή ομολογία τιμών.. ίσως.. λέω ίσως, χρειαστεί λίαν συντόμως λόγω και των επερχόμενων εορτών, μία αναδιάταξη του χώρου αναμονής καθότι προβλέπω πάλι συνωστισμό... Χαιρετώ τους συναγωνιστές.. Να περνάτε καλά και στο επανιδείν.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ελα μωρε.. τόχει καβαλήσει ο Τέλης.. Επειδή τον στηρίξαμε ομαδόν τότε που κάποιος έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο για μία από τις κοπέλες του νομίζει πως έγινε ο Καίσαρας του Site... Μην ασχολείσθε άλλο

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε peonius, αν και είμαι off topic, άριστα έπραξε τότε ο Αρίστος για τη Τζένη και άριστα όσοι τον στήριξαν. Ρατσισμός, ναζισμός και συναφή προϊόντα μακρυά από μας.

Όμως ο καθένας μπαινει στο φορουμ για τους λόγους του και ο καθένας έχει τη δική του ανάγνωση για τη συμμετοχή των άλλων. Όλοι κρίνονται.

Να είσαι καλά.

Σωστός.. Αλλά έμπα να δεις και τις ανοησίες που έγραψε στη δική του σελίδα..Ακατανόητο κακόβουλο παραλήρημα. Η Εχει μανία καταδιώξεως η θέλει όλοι να ασχολιούνται μαζί του. Γι αυτό λέω... Μην ασχολείσθε. Και σταματώ εδώ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ έχω να πω το εξής και θα το πω πρώτα με παράδειγμα. Κλέβω κάποιον κάθε μέρα και αφού περνάει ένα εξάμηνο και πια το θεωρώ ότι έχει γίνει κεκτημένο μου δικαίωμα, όταν κάποια μέρα με καταγγέλει ο κάποιος, ΄τότε μου κακοφαίνεται.
Έτσι και εδώ. Η λειτουργεία αυτών των μαγαζιών είναι παράνομη 100% γιατί εκτός από μασάζ (που δεν το κατέχουν κιόλας) προσφέρουν σεξ χωρίς να είναι νόμιμοι οίκοι ανοχής.(η νομοθεσία των οποίων επιτρέπει μόνο μία κοπέλα να εκδίδεται και εφόσον έχει άδεια ιερόδουλης).
Αφού λοιπόν έγινε όπως έχω καταλάβει ντου από την αστυνομία στο ένα μαγαζί, ο ένας παράνομος ιδιοκτήτης (διευκόλυνση προς ακολασία λέγεται η παρανομία κοινώς μαστροπεία) διαμαρτύρεται δημοσίως εναντίον μιας άλλης επίσης παράνομης ιδιοκτήτριας ίδιου μαγαζιού ότι λιγο πολύ είναι υπεύθυνη για το ντου λέγοντας μάλιστα ότι θα τα πουν στο μέλλον. Η άλλη παράνομη ιδιοκτήτρια απειλεί τον πρώτο ότι αν συνεχίσει να την κατηγορεί θα επιλυφθεί η δικαιοσύνη. Είναι να γελάς λοιπόν με αυτά. Και η συνέχεια είναι ότι μετά μια ημέρα από το ντου ο ιδιοκτήτης γράφει ότι το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα. Και θα συναντηθούν μεταξύ τους να τα βρουν. Και μου τίθεται το απλό ερώτημα.
Αφού έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται δημόσια, οι αρχές (δηλαδή η αστυνομία) γιατί δεν την πέφτει και στο άλλο μαγαζί αφού και αυτό παράνομα λειτουργεί. Και αφού μετά μία μέρα άπό το ντου το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα, γιατί έγινε το ντου?
Και μετά μας ενοχλούν οι τροϊκανοί......

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εγώ έχω να πω το εξής και θα το πω πρώτα με παράδειγμα. Κλέβω κάποιον κάθε μέρα και αφού περνάει ένα εξάμηνο και πια το θεωρώ ότι έχει γίνει κεκτημένο μου δικαίωμα, όταν κάποια μέρα με καταγγέλει ο κάποιος, ΄τότε μου κακοφαίνεται.
Έτσι και εδώ. Η λειτουργεία αυτών των μαγαζιών είναι παράνομη 100% γιατί εκτός από μασάζ (που δεν το κατέχουν κιόλας) προσφέρουν σεξ χωρίς να είναι νόμιμοι οίκοι ανοχής.(η νομοθεσία των οποίων επιτρέπει μόνο μία κοπέλα να εκδίδεται και εφόσον έχει άδεια ιερόδουλης).
Αφού λοιπόν έγινε όπως έχω καταλάβει ντου από την αστυνομία στο ένα μαγαζί, ο ένας παράνομος ιδιοκτήτης (διευκόλυνση προς ακολασία λέγεται η παρανομία κοινώς μαστροπεία) διαμαρτύρεται δημοσίως εναντίον μιας άλλης επίσης παράνομης ιδιοκτήτριας ίδιου μαγαζιού ότι λιγο πολύ είναι υπεύθυνη για το ντου λέγοντας μάλιστα ότι θα τα πουν στο μέλλον. Η άλλη παράνομη ιδιοκτήτρια απειλεί τον πρώτο ότι αν συνεχίσει να την κατηγορεί θα επιλυφθεί η δικαιοσύνη. Είναι να γελάς λοιπόν με αυτά. Και η συνέχεια είναι ότι μετά μια ημέρα από το ντου ο ιδιοκτήτης γράφει ότι το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα. Και θα συναντηθούν μεταξύ τους να τα βρουν. Και μου τίθεται το απλό ερώτημα.
Αφού έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται δημόσια, οι αρχές (δηλαδή η αστυνομία) γιατί δεν την πέφτει και στο άλλο μαγαζί αφού και αυτό παράνομα λειτουργεί. Και αφού μετά μία μέρα άπό το ντου το μαγαζί λειτουργεί κανονικότατα, γιατί έγινε το ντου?

Για τι Super League μιλάς?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε ολους..... Τα κορίτσια μας σήμερα είναι η Σαμπρίνα...η Ζωή....η Νάνσυ....η Ελπίδα.....η Τζένη η Λατίνα....η Λαρίσα....και η Τζένη η Ελληνίδα....Μην ξεχνάτε τις καρτούλες σας για να πέρνετε τις προσφορές σας.... Σας φιλώ καλό σας μεσημέρι... :-* :-* :-*

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε φίλε ποιοι τροικανοί αυτοί φταίνε οι ίδιοι πολιτικάντιδες που κυβερνάνε 40 χρόνια αυτό τον τόπο.Οι τροικανοί δεν ήρθαν μόνοι τους το κανόνισε ο Γιωργάκης κι ήρθανε κι όσο για τα μαγαζιά αυτά ξέρεις κανένα νόμιμο άμα ξέρεις να μου πεις και μένα.Και στην τελική ποιος τηρεί τον νόμο για να τον τηρήσουν και τα εν λόγω μαγαζιά;Όλοι τα ξέρουνε απλώς κάνουνε τους ανήξερους για ευνόητους λόγους... :2funny:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γλυκεια μας Νατασα, καλημερα  αλλη μια φορα δημοσια εκφραζω τον θαυμασμο μου σε σενα και πολλα μπραβο που εισαι παντα αψογη
σε μας τους πελατες , δεχεσαι ολες τις κριτικες καλες η κακες παντα με χαμογελο και  ευγενεια .θα σε επισκεφθω καποια ωρα μετα τις 13¨00
σημερα ερχομαι με γεματη την τσεπη για διπλο  με την σαμπρινα μας .... τα λεμε απο κοντα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Γλυκεια μας Νατασα, καλημερα  αλλη μια φορα δημοσια εκφραζω τον θαυμασμο μου σε σενα και πολλα μπραβο που εισαι παντα αψογη
σε μας τους πελατες , δεχεσαι ολες τις κριτικες καλες η κακες παντα με χαμογελο και  ευγενεια .θα σε επισκεφθω καποια ωρα μετα τις 13¨00
σημερα ερχομαι με γεματη την τσεπη για διπλο  με την σαμπρινα μας .... τα λεμε απο κοντα.

Καλα να περασεις φιλαρακο !!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε ολους και καλή εβδομάδα..... Τα κοριτσια σημερα ειναι η Σαμπρίνα,Ζωη,Λαρίσα,Δεσποινα,Ελένη,η Τζένη απο Λ.Αμερική και η Τζένη η Ελληνίδα.. Θέλω να ευχαριστήσω τον "Αγαθούλη" για τα καλά του λόγια....Σας φιλώ,σας περιμένω... :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους.....Τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Τζενη απο Λ. Αμερική...η Ζωη,η Ελπίδα....η Λαρίσα...η Ελένη...η Δεσποινα...η Τζενη η Ελληνιδα... και θα σας ενημερωσω σε λίγο για μια νεα ωραια αφιξη! Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας ....το τηλ για οτιδηποτε θελετε ειναι το 210.9605569...Να σαςενημερωσω οτι η Λαρίσα εκπαιδευτηκε στο Chair Massage ...πολύ ανακουφιστηκο...και οχι μόνο! Λεπτομερειες απο κοντα,η τιμη στα 60 και αυτο... Σας φιλώ,καλό μεσημερι σε ολους!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom