Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από τον ''στίβο της μάχης'', λόγω απουσίας, επανήλθα και μέσα από το σαιτ, διαπίστωσα μεγάλες αλλαγές. Να δώσω λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο σαιτ και σε όλους όσους μας ενημερώνουν.
Στο διαταύτα τώρα. Επειδή ήμουν τακτικός πελάτης στη Νατάσσα, στο άλλο μαγαζί, επισκέφθηκα πριν μερικές ημέρες τον νέο χώρο στη Βουλιαγμένης.
Απίθανος χώρος και η Νατάσσα η γνωστή με τις ακριβέστατες πληροφορίες της. Με ενημέρωσε για τα νέα προγράμματα (shower και πολυθρόνα).
Αφού είδα όλες τις κοπέλες, το ένστικτο μου με οδήγησε στην Τζένη τη Λατίνα.
Δεν θα μπώ σε αναλυτική περιγραφή, θα πω όμως ότι η κοπέλα, είναι με μια λέξη και πολύ απλά ΑΠΙΘΑΝΗ. Ειλικρινά τέτοιο σεβασμό προς τον πελάτη συναντάς πολύ σπάνια. Τιμά και δουλεύει με το παραπάνω τα χρήματα που παίρνει. Οφείλω μέσα από εδώ να της πω ένα μεγάλο μπράβο.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να δίνουμε μέσα απο εδώ σωστές πληροφορίες, διότι οι εποχές αυτές δεν είναι για πειραματισμούς. 

Σωστοτατος .  και το μαγαζι ειναι το τοπ χωρις αμφιβολια. Φιλε  εχω σκοπο να περασω για Τζενη καποια απο αυτες τις μερες αλλα σου συνιστω το "ΝURU" με Σαμπρινα ειναι το κατι αλλο. Νασαι καλα καλως ορισες στο σαιτ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τι ακριβος ειναι αυτα τα νεα προγραμματα shower και πολυθρονα?

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Καλησπερα ενημερωση σημερα δεν εχει????

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Κατ αρχην να ζητησω συγνωμη απ τον συναγωνιστη που του ειπα οτι ξεχασε τα φωτα του αυτοκινητου αναμενα την ωρα που ανεβαινε πανω επειδη τον ειδα σαν να εκνευριστηκε......για καλο το εκανα δεν ηξερα οτι κλεινουν αυτοματα ...στο θεμα τωρα.παρ οτι δεν υπηρξε ενημερωση ξεκινησα επειτα απο προτρυνση φιλου να επισκεφθω την νατασσα.πηρα τζενη λατινα.ολα καλα μασαζ τελειο και στα του αγωνα ολα καλα αν και το τελος ηρθε συντομα αλλα οκ συμβαινουν κ αυτα.απο ονοματαδεν θυμαμαι γενικα παντως πολυ καλο επιπεδο,τιμη πολυ καλη χωρος φοβερος και η νατασσα κορυφαια συμπεριφορα.νατασσα σημερα απεκτησες
ακομα εναν πελατη .

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Κατ αρχην να ζητησω συγνωμη απ τον συναγωνιστη που του ειπα οτι ξεχασε τα φωτα του αυτοκινητου αναμενα την ωρα που ανεβαινε πανω επειδη τον ειδα σαν να εκνευριστηκε......για καλο το εκανα δεν ηξερα οτι κλεινουν αυτοματα ...στο θεμα τωρα.παρ οτι δεν υπηρξε ενημερωση ξεκινησα επειτα απο προτρυνση φιλου να επισκεφθω την νατασσα.πηρα τζενη λατινα.ολα καλα μασαζ τελειο και στα του αγωνα ολα καλα αν και το τελος ηρθε συντομα αλλα οκ συμβαινουν κ αυτα.απο ονοματαδεν θυμαμαι γενικα παντως πολυ καλο επιπεδο,τιμη πολυ καλη χωρος φοβερος και η νατασσα κορυφαια συμπεριφορα.νατασσα σημερα απεκτησες
ακομα εναν πελατη .
Η Τζένη δεν είπες εμφανισιακά τι λέει καλή είναι;;;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.018
Πόντοι
6.515
Κατ αρχην να ζητησω συγνωμη απ τον συναγωνιστη που του ειπα οτι ξεχασε τα φωτα του αυτοκινητου αναμενα την ωρα που ανεβαινε πανω επειδη τον ειδα σαν να εκνευριστηκε

ξυδι αν εκνευριστηκε, ευχαριστω επρεπε να πει ο αγενης.  :S

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι είναι τα προγραμματα shower και πολυθρονα...  :think:

Έχει δοκιμάσει κανείς?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι είναι τα προγραμματα shower και πολυθρονα...  :think:

Έχει δοκιμάσει κανείς?
Το shower  ψιλοκαταλαβαινω οτι θα κανουν μπανιο μαζι......
Τωρα η πολυθρονα  ..........δεν γραφει και το Καμα Σουτρα κατι σχετικο

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Γιωργος κουλος εχεις πμ φιλε

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Geoman τι να κανουμε φιλε ολοι οι ανθρωποι δυστηχως δεν ειναι ιδιοι....δεν πειραζει....

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Γιωργος κουλος εχεις πμ φιλε

Ρε τύπε το παιδί ρώτησε πως είναι η Τζένη εμφανισιακά. Αν ντρέπεσαι να το γράψεις πες να το γράψει άλλος. :-

Φίλε Γιώργο,  πρόκειται για το πιο σκουρόχρωμο μπάζο που έχεις δει!  :o
Εκτός αν έχεις προϋπηρεσία στους ζουλού της Αφρικής!!  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ρε τύπε το παιδί ρώτησε πως είναι η Τζένη εμφανισιακά. Αν ντρέπεσαι να το γράψεις πες να το γράψει άλλος. :-

ακόμα θυμάμαι την κριτική του ΠΥΡΑΥΛΟΥ... :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232

Φίλε Γιώργο,  πρόκειται για το πιο σκουρόχρωμο μπάζο που έχεις δει!  :o
Εκτός αν έχεις προϋπηρεσία στους ζουλού της Αφρικής!!  :grin:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τύπε την έχεις δεί εσύ?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Ε δε γινεται ο ενας να λεει οτι ειναι πολυ καλη κ ο αλλος να λεει οτι ειναι μπαζο...καποιος θελει οφθαλμιατρο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Αν έχεις άλλη άποψη γράψτην, μην πουλάς εξυπνάδα! :uglystupid:

Όσο για τα jerking off δεν αμφιβάλω ότι τον βαράς! :sunglasses:
δεν πουλάω εξυπνάδα ρε τυχάρπαστε , απλά ρώτησα αν την έχεις δεί...
όταν αναφέρεσαι έτσι για κάποιο άτομο σίγουρα τον παίζεις .  
ααα και που είσαι εξυπνάκια και άποψη έχω και πάντα την γράφω...όχι σαν μερικούς που μόνο σχολιάζουν

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ε δε γινεται ο ενας να λεει οτι ειναι πολυ καλη κ ο αλλος να λεει οτι ειναι μπαζο...καποιος θελει οφθαλμιατρο!

Τύπε εγώ λέω για αυτή που την πουλάνε με το περιτύλιγμα "Λατίνα".

Αν υπάρχει άλλη Τζένη κι αν έχει αναφερθεί ο άλλος σε αυτή με καλά λόγια δεν το ξέρω.

Πάντως τώρα πάλι πίπες έγραψε δεν ξέρουμε ακόμα να χρειάζεται οφθαλμίατρο! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Τύπε εγώ λέω για αυτή που την πουλάνε με το περιτύλιγμα "Λατίνα".

Αν υπάρχει άλλη Τζένη κι αν έχει αναφερθεί ο άλλος σε αυτή με καλά λόγια δεν το ξέρω.

Πάντως τώρα πάλι πίπες έγραψε δεν ξέρουμε ακόμα να χρειάζεται οφθαλμίατρο! :grin:
δύο είναι οι κοπέλες με το όνομα Τζένη στο μαγαζί
η Τζένη η "λατίνα"
και η Τζένη η Ελληνίδα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom