agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από τον ''στίβο της μάχης'', λόγω απουσίας, επανήλθα και μέσα από το σαιτ, διαπίστωσα μεγάλες αλλαγές. Να δώσω λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο σαιτ και σε όλους όσους μας ενημερώνουν.
Στο διαταύτα τώρα. Επειδή ήμουν τακτικός πελάτης στη Νατάσσα, στο άλλο μαγαζί, επισκέφθηκα πριν μερικές ημέρες τον νέο χώρο στη Βουλιαγμένης.
Απίθανος χώρος και η Νατάσσα η γνωστή με τις ακριβέστατες πληροφορίες της. Με ενημέρωσε για τα νέα προγράμματα (shower και πολυθρόνα).
Αφού είδα όλες τις κοπέλες, το ένστικτο μου με οδήγησε στην Τζένη τη Λατίνα.
Δεν θα μπώ σε αναλυτική περιγραφή, θα πω όμως ότι η κοπέλα, είναι με μια λέξη και πολύ απλά ΑΠΙΘΑΝΗ. Ειλικρινά τέτοιο σεβασμό προς τον πελάτη συναντάς πολύ σπάνια. Τιμά και δουλεύει με το παραπάνω τα χρήματα που παίρνει. Οφείλω μέσα από εδώ να της πω ένα μεγάλο μπράβο.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να δίνουμε μέσα απο εδώ σωστές πληροφορίες, διότι οι εποχές αυτές δεν είναι για πειραματισμούς.
Σωστοτατος . και το μαγαζι ειναι το τοπ χωρις αμφιβολια. Φιλε εχω σκοπο να περασω για Τζενη καποια απο αυτες τις μερες αλλα σου συνιστω το "ΝURU" με Σαμπρινα ειναι το κατι αλλο. Νασαι καλα καλως ορισες στο σαιτ