You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Φιλε cristiano για να σου λυσω την απορια μιλαω για την τζενη που ειναι ελληνολατινα οντως 2 υπαρχο
υν η αλλη δεν ξερω τι ειναι τι θες να πω απο εμφανιση?αυτο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο αυτο που νομιζω μας ενδιαφερει ειναι υπηρεσιες και σωμα και απο τα δυο λοιπον η τυπισσα σκιζει που ειναι το λαθος μου?
υν η αλλη δεν ξερω τι ειναι τι θες να πω απο εμφανιση?αυτο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο αυτο που νομιζω μας ενδιαφερει ειναι υπηρεσιες και σωμα και απο τα δυο λοιπον η τυπισσα σκιζει που ειναι το λαθος μου?
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Να σου εγώ ρε παίχτη την γνώμη μου και ας με πεις ο τιμημένος και μένα τυχάρπαστο.
Το μπάζο που είπε ο άλλος είναι λίγο … πες τρίμπαζο να είσαι μέσα.
Άστο τύπε, με πληροφόρησαν γιατί αντέδρασε ο τιμημένος όταν θίξαμε την Λατίνα!! :-
Λέω κι εγώ τι διάολο ούτε τον ξέρω τον τύπο γιατί μου την πέφτει?
Τι είδες λέει? Όχι ρε με πήρε τηλέφωνο ο Μπενζεμά και μου το είπε!
Τι να πεις?
Δεν ξέρω όταν γράφει κριτική τον ρωτάνε την πήδηξες ρε ή στα είπε ο kalithea78??
Καλημερα , ρε μαγκες εγω μια αποψη εξεφρασα ουτε προωθω καμμια ουτεκανενα μαγαζι στο κατω κατω οποιος θελει παει βλεπει και αποφασιζει δεν ειναι και υποχρεωτικο εγω μιλησα για σωμα και υπηρεσιες η εμφανιση ειναι κατι που το βλεπεις και στην υποδοχη απο κει και περα εμεις ενημερωνουμε τι γινεται μεσα γιατι πολυ απλα μπορει καποια να ειναι μουναρος και απο υπηρεσιες μαπα.δεν υπαρχει λογος λοιπον γιαντιπαραθεσεις τη στιγμη που ολοι μαζηταμε το ιδιο πραγμα.
Καλημερα , ρε μαγκες εγω μια αποψη εξεφρασα ουτε προωθω καμμια ουτεκανενα μαγαζι στο κατω κατω οποιος θελει παει βλεπει και αποφασιζει δεν ειναι και υποχρεωτικο εγω μιλησα για σωμα και υπηρεσιες η εμφανιση ειναι κατι που το βλεπεις και στην υποδοχη απο κει και περα εμεις ενημερωνουμε τι γινεται μεσα γιατι πολυ απλα μπορει καποια να ειναι μουναρος και απο υπηρεσιες μαπα.δεν υπαρχει λογος λοιπον γιαντιπαραθεσεις τη στιγμη που ολοι μαζηταμε το ιδιο πραγμα.
Συμφωνώ απόλυτα. Επειδή κι εγώ έγραψα για την εν λόγω κυρία, να πω ότι από εμφάνιση δεν είναι το απόλυτο μοντέλο, αλλά από υπηρεσίες είναι ΑΠΙΘΑΝΗ....τουλάχιστον μ' εμένα.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σιγουρα "απολυτο μοντελο " δεν μπορεις να την πεις αλλα οι 9 στους 10 απο εμας συμφωνουν οτι στα αλλα ειναι απιθανηΣυμφωνώ απόλυτα. Επειδή κι εγώ έγραψα για την εν λόγω κυρία, να πω ότι από εμφάνιση δεν είναι το απόλυτο μοντέλο, αλλά από υπηρεσίες είναι ΑΠΙΘΑΝΗ....τουλάχιστον μ' εμένα.
γενικα το μαγαζι ειναι το τοπ σε ολα
Τι και αν το ανελαβε η Νατασσα, γκομενα της προκοπης εχω να δω απο την εποχη της Λιζας, αυτες που ειδα
δυο φορες που πηγα προσφατα...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα κανουν "αντιθεση" με τον πολυ ομορφο χωρο, επειγοντως μεταγραφες ή ακομη καλυτερα νεα ταλεντα!!
Οχι τιποτα αλλο, αλλα κανουν "αντιθεση" με τον πολυ ομορφο χωρο, επειγοντως μεταγραφες ή ακομη καλυτερα νεα ταλεντα!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
καλημερα συναγωνιστες . μηπως ημαστε λιγο υπερβολικοι , με 60 θελουμε να γαμαμε και τοπ μοντελα . οκ εχει καποια μπαζα αλλα οχι καιολες . γουστα ειναι αυτα βεβαια !!
Η Λιζα που αναφερω πιο πανω ειχε 100 και τα του Κολωνακιου τη μπριζολα την εχουν 100καλημερα συναγωνιστες . μηπως ημαστε λιγο υπερβολικοι , με 60 θελουμε να γαμαμε και τοπ μοντελα . οκ εχει καποια μπαζα αλλα οχι καιολες . γουστα ειναι αυτα βεβαια !!
Δεν ειπα τοπ μοντελ, αλλα η Ζωη, η Λιζα και γενικα οι καλες τις Νατασας ηταν πολυ καλυτερες,
δεν παει να διαφημιζεις ενα απο τα ωραιοτερα μαγαζια της Αθηνας Α΄και το προϊόν να ειναι Β΄
Αποψη μου ανευ παρεξηγησεως...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
Τι και αν το ανελαβε η Νατασσα, γκομενα της προκοπης εχω να δω απο την εποχη της Λιζας, αυτες που ειδα
δεν υπαρχουν σε μασατζιδικα οι περιπτωσεις που περιγραφεις παρα μονο 2-3, και ποσο θ' αντεξουν ακομα αν τις βαζουν να δουλεψουν 12ωρα
Αν θες μοντελα πας σε τυπου x-bar, ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε. Αυτα προσφερει η αγορα τυπε
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Βρε παιδιά τι γίνεται με το κατάστημα, η Νατάσα πως και χάθηκε;
Χτες έστειλα φιλαράκι μου να πιεί νεράκι, και του την παίξανε αλλού για αλλού, κάτι σαν και αυτό που έπαθε ο nickythegreek τις προάλλες... Μήπως πήρανε την κάτω βόλτα; Κρίμα...
Θα περάσω και προσωπικά προσεχώς να δω τι παίζει
Χτες έστειλα φιλαράκι μου να πιεί νεράκι, και του την παίξανε αλλού για αλλού, κάτι σαν και αυτό που έπαθε ο nickythegreek τις προάλλες... Μήπως πήρανε την κάτω βόλτα; Κρίμα...
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βρε παιδιά τι γίνεται με το κατάστημα, η Νατάσα πως και χάθηκε;
Μαν, σκέφτομαι μήπως μετά την μανούρα μεταξύ του αδαμάντινου και του παρόντος ελαιοτριβείου, κηρύχτηκε "πόλεμος" μεταξύ τους και ψιλολουφάξανε και οι δύο. Η Νατάσσα έχει να γράψει μία εβδομάδα κι ο Αρίστος στο τσακίρ κέφι στέλνει καμία καληνύχτα. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, μπορεί να κάνω και λάθος.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
σήμερα πάντως δεν έγραψε ούτε το Βενιζέλου
λείπουν και κάποια banners από την πρώτη σελίδα...
λείπουν και κάποια banners από την πρώτη σελίδα...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις