Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
To Senses σας εύχεται μια πολυ γλυκια καληνύχτα ...... ;) Ευχαριστούμε 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Καλημερα σε ολους απο SENSES....Σημερα το ροστερ ειναι η ναντια η σαμπρινα η λαρισα η ζωη η τζενυ η ελπιδα .. :)Μη ξεχνάτε της καρτουλες με της προσφορες....3 σφραγιδες η 4 μιση τιμη και τα διπλα προγραμματα απο 120-100 και δυο σφραγιδες στη καρτουλα .....Το nuru masaz ξεκινάει σημερα με τη σαμπρινα μας και σίγουρα θα σας αρεσι ....Η τιμες για nuru masaz ειναι και εδω θα ακουσω την συμβολή σας και θα κανω τα 30 λεπτα 45 με 80 ευρω και 1 ωρα 120 ευρω  και σιγουρα δεν θα ειναι ενα απλο πασαλειμματακι.....φιλια  ;)

το σχολιο μου πιο πανω ηταν καθαρα χιουμοριστικο και τιποτα αλλο, αλλα αν μπορεις απαντησε και στο ερωτημα που εθεσα

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι μας νομίζουνε μαλάκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους .....Το ροστερ σημερα ειναι η Σαμπρινα η Ναντια η Τζενη η Ζωη η Λαρισα η Ελπιδα και μια καινούργια απο μαροκο 26 ετων ,....για ραντεβου η ακομα να θέσετε ενα παραπονο :- ....καλεσετε στο 210-9605569 .... ;)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερααααααααααα σε ολους ..... :)Σημερα το ροστερ ειναι η Σαμπρινα η τζενη η ζωη η Σουζανα η ναντια η Λαρισα και η nancy μια καινουργια κοπελα 23 ετον και απο γεωργία... ..Μη ξεχνατε της προσφορες με της καρτες στης 3 επισκεψης η 4 μιση τιμη(3 σφραγιδες η 4 μιση τιμη)και επίσης τα διπλα προγραμματα με διπλα ολα απο 120 ευρω στα 100 ευρω με την προσφορα ......φιλια  ;) :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δυο ακομα καινούργια κουνελακια ήρθαν στη παρεα μας απο Αγιο Ντομινκο η Κατερινα και η Λάουρα 22 ετων και η δυο ......Συνολο 9 κοριτσια σημερα .....Η ομαδα του senses μεγαλώνει  ;) :-*

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μπορω να εχω ενα pm με το τηλεφωνο??????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
στην προηγούμενη σελίδα είναι ρε παίχτη...

όλα έτοιμα τα θέλετε

το επόμενο βημα ειναι να ρωτησει αναλυτικες  πληροφοριες για ολες τις κοπελες, προγραμματα με πμ και περιβαλλοντολογικη μελετη της περιοχης.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μπααααααααααααααα

σε λίγο θα μας ζητήσει το λινκ της προηγούμενης σελίδας...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210-9605569 ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΆΡΓΗΣΑ.....ΦΙΛΙΑ

καλησπέρα Νατασσα.
οταν βρεις σε παρακαλω χρονο, θελω με πμ:
φωτο ολων των κοριτσιων στα 4
τις ιδιες προφιλ ολοσωμο
συντομο cv τους
διαμετρο αιδοιου
ιστορικο των 37 τελευταιων συνευρεσεων τους
καρδιογραφημα
πτυχια (αν υπαρχουν).

ευχαριστω.
ελπίζω να βοηθησα (sic)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.018
Πόντοι
6.515
καλησπέρα Νατασσα.
οταν βρεις σε παρακαλω χρονο, θελω με πμ:
φωτο ολων των κοριτσιων στα 4
τις ιδιες προφιλ ολοσωμο
συντομο cv τους
διαμετρο αιδοιου
ιστορικο των 37 τελευταιων συνευρεσεων τους
καρδιογραφημα
πτυχια (αν υπαρχουν).

ευχαριστω.
ελπίζω να βοηθησα (sic)

:rockon:
επισης, με PM παρακαλω τι χρωμα κιλοτακια φορουν σημερα οι θεραπευτριες  :headbang:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!! Καφέ φτιάξαμε....τα κορίτσια μας έτοιμα.....ο χώρος εκπληκτικός,οσοι τον έχουν δεί ξέρουν....Ξέρω οτι το μυαλό σας είναι στο Ολυμπιακό-Παναθηναικό αυριο...αλλά επίσης ξέρω οτι είναι και στην προσωπική σας χαλάρωση,διότι άντρας χωρις Ποδοσφαιρο-Μπύρα και "Χαλαρωση" στο μυαλό του,δεν είναι άντρας χεχεχε......Ταααααα κοριτσια μας σημερα λοιπόν είναι η Ζωή η Λαρίσα η Σαμπρίνα....η η Ελπίδα...η Νάντια...η Τζένη (ελληνολατίνα) και από σήμερα και η άλλη Τζένη (ελληνίδα) απο την αχιλλέως μαζί μας!!!!! Εγω τα κοριτσια και τα 250 τετραγωνικά μας σας περιμενουμε χαχαχαχα.....Φιλιααααα.......... :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά...τα κορίτσια απο Δομίνικο που ηρθαν χθες,δεν ειχαν καμια σχεση μ εναν τόσο ομορφο και αισθησιακό χωρο... Θέλω τα κορίτσια μου να ειναι σέξυ αλλά με εναν αισθησιακό τρόπο,οχι προστυχο...Σαν να είναι η "σέξυ γειτόνισσα" βρε παιδί μου....αν με εννοείτε...Το ίδιο και ο χώρος...  Τα κορίτσια τα εστειλα στην ευχή του Θεού,και ζησαν αυτα καλά κι εμεις καλύτερα... :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο περιέργεια ρε συ Νατασα....
δηλαδή αυτές τώρα είχανε εξετάσεις;...ό,τι και να μου πεις δεν το πιστεύω...ρητορική ήταν η ερώτηση

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom