Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μοικανέ μου....το πρωτο πραγμα που ζηταω απο την καθε νεα κοπέλα που ερχεται για δουλειά ειναι πρόσφατες εξετασεις... Το ιδιο εκανα και με αυτες,και ναι είχαν.... Ο λόγος που δεν τις κρατησα ηταν καθαρα και μονο το στυλ-εμφανιση-νοοτροπία που δεν ταιριαζει σ ενα τόσο κυριλέ χωρο χαλαρωσης οπως ειναι το Senses.... :-*

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Νατασα  καλησπερα! Ειμαι το παιδι που εκανε nuru πριν κανα διωρο και τα λεγαμε. Προσπαθω να σου στειλω pm αλλα δεν μπορω. Μπορεις να μου στειλεις εσυ ενα με το ονομα της κοπελας που καθοταν διπλα σου οταν εφευγα; μαυρο φορεμα φορουσε... 

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Fer.....μου ηρθαν τελικα και τα 70 μνμ σου χαχαχαχα και σου χω απαντησει pm.... :2funny:

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
:- :idiot: :uglystupid: δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα αλλά Ευχαριστώ!!!  :grin:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Νατασα  καλησπερα! Ειμαι το παιδι που εκανε nuru πριν κανα διωρο και τα λεγαμε. Προσπαθω να σου στειλω pm αλλα δεν μπορω. Μπορεις να μου στειλεις εσυ ενα με το ονομα της κοπελας που καθοταν διπλα σου οταν εφευγα; μαυρο φορεμα φορουσε... 

πες και σε εμάς ,γιατί μας πετάς ,κορίτσι με το μαύρο φόρεμα και εμείς ψαχνόμαστε

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Νατασα;  :grin: κατι τρεχει με τα pm.... Τιποτα ακομα! Κανε μου την χαρη και στειλε εδω το ονομα αν μπορεις! Να κανουμε και το χατηρι του kkdi  :grin:.  Παντος kkdi δεν ηταν η κοπελα αυτη που εκανα nuru.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το κορίτσι που καθοταν διπλα μου εκεινη την ωρα ειναι η Ναντια... :cheesy:

SIDERAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
103
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ RESPECT.ΩΡΑΙΑ ΤΑ 250 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΗΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΖΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ν0 1 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και απο μένα αγαπημενε Σιδερα.... Βρε παιδί μου....εφτιαξες ΤΩΡΑ ολόκληρο προφιλ στο σαιτ για να μπείς να δηλώσεις οτι η Αχιλλέως είναι το νουμερο ενα??? Μπράβο...μπράβο.... Ξερεις που είναι,να πηγαινεις...τα λιζακι και τα κοριτσια ειναι εκει...και καλά να περνάς σου ευχομαι.... Εεεε....κι εμεις εδώ,παρολα τα ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ,θα τα κουτσοβολέψουμε πιστευω... Καλό σου απόγευμα.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Καλημέρα,

εκπληκτικός χώρος :rockon:
καλο  :knockinb:
με εγγύηση Νατασας!

try it τύποι...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Καλησπέρα gt 1972 και καλό μήνα.... Χαιρομαι ιδιαιτερα που σου αρεσε ο χωρος και τα υπόλοιπα...Και επειδη με αναφερεις προσωπικά,μου δινεις πάσα να πώ οτι οπως ΕΓΩ εκανα νο 1 το μαγαζι της αχιλλεως ΕΓΩ και καμια κοπέλα που δουλεψε εκει....με τις προσφορες μου...την θετικοτητα την χαρα και τον σεβασμο στον πελατη που ΕΓΩ διδαξα στα κοριτσια εκει....Να σαι σιγουρος οτι το ιδιο πραγμα θα γινει και εδω.... Και ας μην μπαινουμε σε συγκρισεις...(αναφερομαι στο σχολιο του σιδερα),γιατι...και τα δυο μαγαζια τα αγαπώ εξισου....απλά εδω βρισκομαι εγω,και στο άλλο η Ολγα ...Και εγω και η Ολγα θελουμε να φευγετε με χαμογελο,και οχι να κλαιτε τα λεφτα σας....ειτε εδω...ειτε εκει... Αυτα! :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
URL]]

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές καλημερες σε όλους!!!! Πολλά τα γεγονότα βρε παιδια γυρω μας και δυσαρεστα.... Και μιλάω για τους φονους χθες... Τι να πεί κανεις,το να σκοτωνομαστε μεταξυ μας είναι απλά τραγικο....Και μη χειροτερα...... Στα δικά μας τωρα...Τα κοριτσια ειναι εδω,ετοιμα και χαμογελαστα για να σας χαλαρωσουν...Η Σαμπρινα,η Τζενη,η Ζωη,η Ελπίδα,η Ναντια,η Νανσυ και η Λαρίσα.... Σας περιμενω,μην ξεχνατε τις καρτουλες για να περνετε τις προσφορες σας...και οτι θελετε απο πληροφορια παρατηρηση η εστω μια καλημερα καλεστε με στο 210.9605569.... Φιλάκια!!! :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια Σου varian.....Η nancy οντος ειναι νεα στη παρεα !!! Η πληρηφορεις που μπορω να δώσω ειναι έως εξης ....ειναι 23 ετων γλυκια παρουσια ,γλυκω προσωπακι με ναζιάρικα ματια ,μαλλια καστανα...ξερει παρα πολυ καλο μασαζ,κανονικο ύψος και βαρος ....τα υπολοιπα απο κοντα ;) :-*

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα  Νατασα εισαι ΘΕΑ  , και το Σαμπρινακι  ΘΕΑ, περασα θαυμασια,  ειναι φανταστικη στο NURU
παρ'ολο που  ημουν το τριτο της ραντεβου  και ηταν λιγο κουρασμενη, τα εδωσε ομως ολα , ηταν φανταστικη.
Τωρα κανω οικονομια να ξαναερθω μεσοβδομαδα παλι, αλλα μου υποσχεθηκες θα μου εχεις ετοιμο το ποτο μου MOJITO ;) ;) ;) ;) ;)
καλο βραδυ  καλες δουλειες.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πολλές καλημερες σε όλους!!!! Πολλά τα γεγονότα βρε παιδια γυρω μας και δυσαρεστα.... Και μιλάω για τους φονους χθες... Τι να πεί κανεις,το να σκοτωνομαστε μεταξυ μας είναι απλά τραγικο....Και μη χειροτερα...... Στα δικά μας τωρα...Τα κοριτσια ειναι εδω,ετοιμα και χαμογελαστα για να σας χαλαρωσουν...Η Σαμπρινα,η Τζενη,η Ζωη,η Ελπίδα,η Ναντια,η Νανσυ και η Λαρίσα.... Σας περιμενω,μην ξεχνατε τις καρτουλες για να περνετε τις προσφορες σας...και οτι θελετε απο πληροφορια παρατηρηση η εστω μια καλημερα καλεστε με στο 210.9605569.... Φιλάκια!!! :-*
Μία μεγάλη καλησπέρα από μένα!

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Νατασα καλημερα, καλη εβδομαδα σε σε να και σε ολο το TEAM  θα τα πουμε συντομα , το σαμρπινακι να ετοιμαζεται ;) ;) ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλησπερα  Νατασα εισαι ΘΕΑ  , και το Σαμπρινακι  ΘΕΑ, περασα θαυμασια,  ειναι φανταστικη στο NURU
παρ'ολο που  ημουν το τριτο της ραντεβου  και ηταν λιγο κουρασμενη, τα εδωσε ομως ολα , ηταν φανταστικη.
Τωρα κανω οικονομια να ξαναερθω μεσοβδομαδα παλι, αλλα μου υποσχεθηκες θα μου εχεις ετοιμο το ποτο μου MOJITO ;) ;) ;) ;) ;)
καλο βραδυ  καλες δουλειες.
τελικά πόσο είναι το νούρου;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom