natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημεραααα....Σημερα το ροστερ ειναι η Σαμπρινα η Τζενυ η Ζωη η Λαρισα η Αμαλια η ναντια και η Ελπιδα ;)τηλ 210-9605569 .....ευχαριστούμε
...natassa,καμια με προσοντα εχεις?... ...θα ειμαι νοτια το μεσημερι,και λεω να μην τραβηχτω τσαμπα...Καλημερα σε ολους Ελπίζω να είσαστε ολη καλα .....Τα κοριτσια του senses spa ειναι η ναντια ελληνιδα η τζενη ελληνολατινα η ζωη ελληνιδα η σαμπρινα πολονεζα η λαρισα ρομανα η ελπιδα ελληνιδα και η αμαλια ελληνιδα ....και μη ξεχασετε οτι τη δευτερα ξεκινάει το Nuru μασαζ με την σαμπρινα ......μη ξεχνάτε οτι η πρόσφορες με της καρτες υπάρχουν και εδω στης 3 σφραγίδες η 4 ειναι μιση τιμη ,διπλα προγραμματα με δίπλα ολα απο 120-100 ....και προγράμματά με 50 ευρω υπάρχουν ...για περισσότερες πληροφορείς ,ραντεβού καλέστε μας στο 210-9605569 ....ευχαριστούμε και να έχετε μια όμορφη μέρα...... ;) :-*
...λογικα τοτε ενα καφε θα τον πιω...εχω μαναρι ολα τα μεγέθη και για ολα τα γούστα ..... ;)
Νατάσσα καλησπέρα, έχεις PM.
Νατασσα, εχεις πμ απο τον Βαριαν. Σε περιπτωση που δεν το ειδες η δεν το αντελήφθεις.
το βρηκα ,το διαβασα και ειδη απαντησα ....το βρηκες??? το διαβασες??? γιατι ανησυχουμε....
Η τιμες για nuru 80 ευρω-30 λεπτα και 120 ευρω- 60 λεπτα ...
Σε 30 λεπτα τι σοι νουρου γινεται???Σε φαστ φοργουορντ??Η τιμες για nuru 80 ευρω-30 λεπτα και 120 ευρω- 60 λεπτα ...
Σε 30 λεπτα τι σοι νουρου γινεται???Σε φαστ φοργουορντ??
???????Νατασσα, μην κοιτας τα πμ σου. δεν σου εχω στειλει.