Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπέρα σε όλους και καλή σας εβδομάδα .... σας περιμένουμε από τις  11 : 00 μέχρι τις 9 : 00 το βράδυ (τελευταίο ραντεβού στις 8 : 30 ) τις καθημερινές και μέχρι τις 6 : 00 το Σάββατο και το τηλ. μας είναι το 2 1 0 9 6 0 5 6 9 για τα ραντεβού σας και τις πληροφορίες σας , φιλιά πολλά  :-* :-*

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να σας αναφέρω ότι από σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στο μαγαζί μας την Έυα ψιλή ξανθιά με πλούσια προσόντα που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε και θα είναι εδώ με τα υπόλοιπα κορίτσια μας για να σας χαλαρώσουν και να σας αναζοωγονήσουν απο το stress και την κόπωση των ημερών που όλοι βιώνουμε . Σας περιμένουμε από κοντά καθημερινές μέχρι τις  9 : 0 0 το βράδυ (τελευταίο ραντεβού στις 8 : 30 )και μέχρι τις 6 : 0 0 το απόγευμα κάθε Σάββατο . Σας ευχαριστώ είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή και ραντεβού στο 2 1 0 9 6 0 5 5 6 9  ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ  :-* :-*

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπέρα , καλό μήνα και όπως δείχνουν τα πράγματα και καλό φθινόπωρο σε όλους ..... θέλω να σας ενημερώσω πως σήμερα έχουμε μία ακόμη νέα άφιξη στο χώρο μας την Ν ά ν τ ι α  ψηλή , εμφανίσιμη με καλλίγραμο σώμα και άριστη γνώστρια της τέχνης του μασάζ , που θα είναι κοντά μας μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια μας την  Άντζελα , Αμαλία , Έυα  και  Ελπίδα ...... Σας φιλώ .....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
   Καλησπέρα , καλό μήνα και όπως δείχνουν τα πράγματα και καλό φθινόπωρο σε όλους ..... θέλω να σας ενημερώσω πως σήμερα έχουμε μία ακόμη νέα άφιξη στο χώρο μας την Ν ά ν τ ι α  ψηλή , εμφανίσιμη με καλλίγραμο σώμα και άριστη γνώστρια της τέχνης του μασάζ , που θα είναι κοντά μας μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια μας την  Άντζελα , Αμαλία , Έυα  και  Ελπίδα ...... Σας φιλώ .....

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Πού την έμαθε την τέχνη Έλλη;

kakaoynis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως εγώ που πέρασα την προηγούμενη βδομάδα για Νάντια από τέχνη δε ξέρω αλλά από όψη λέει πολλά. θα ξαναπάω για να σας πω.
πέρασμα με την Ελένη αν θυμάμαι καλά. υπηρεσίες καλές προς μέτριες. θα ξαναπάω όμως για Νάντια με άναψε και η δίψα μου πρέπει να σβήσει.
Α και κάτι ακόμα αναφορά για τιμή στα 100 ή 120 δεν έγινε, μόνο για 60 & 80.
Λέτε να τις ρίξανε?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
να αρχίσουν να γλύφουν ακάποτα τα καυλιά μας και μετά το ξανασυζητάμε

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
να αρχίσουν να γλύφουν ακάποτα τα καυλιά μας και μετά το ξανασυζητάμε
Υποβρυχιε φιλε μου, εμενα η Λιζα μου εκανε ακαποτο τσιμπουκι, οπως η ιδια το αποκαλεσε, με την 1η και χωρις εξτρα, αφου το εθεσα σαν προϋποθεση για να "περασω" και ομολογω πως ηταν και καλο, αλλωστε ειπε πως ηταν το "δυνατο" της...
Ολα αυτα στο "φθηνο" προγραμμα των 100 για 30'

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε ολους.... Ειμαι η Νατάσα απ την Αχιλλέως και Βενιζέλου και ξεκινάω να σας ενημερωνω και απο εδω.....διότι οπως ανακοίνωσα χθες,από Δευτερα θα βρισκομαι πλέον εδω...μαζι με...την Σαμπρίνα,Πωλίνα,Λαρίσα απο το άλλο μαγαζί μας (Ελ.Βενιζελου και Αχιλλέως)....την Ελίζαμπεθ ετων 25,την Αντζελα , την Ελπίδα και την Νάντια ....Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε με απο Δευτέρα στο 210.9605569...Και σχετικά με το nuro θα ειναι στα 120 ευρω η μία ώρα,και στα 80 ευρω η μισή.... Θα ισχυει και η προσφορα τις καρτας με την 4η συνεδρία στην μιση τιμή... Σας φιλώ καλό σαββατοκυριακο και σας περιμένω απο Δευτερα και απο εδω! :P :-* 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα σε ολους.... Ειμαι η Νατάσα απ την Αχιλλέως και Βενιζέλου και ξεκινάω να σας ενημερωνω και απο εδω.....διότι οπως ανακοίνωσα χθες,από Δευτερα θα βρισκομαι πλέον εδω...μαζι με...την Σαμπρίνα,Πωλίνα,Λαρίσα απο το άλλο μαγαζί μας (Ελ.Βενιζελου και Αχιλλέως)....την Ελίζαμπεθ ετων 25,την Αντζελα , την Ελπίδα και την Νάντια ....Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε με απο Δευτέρα στο 210.9605569...Και σχετικά με το nuro θα ειναι στα 120 ευρω η μία ώρα,και στα 80 ευρω η μισή.... Θα ισχυει και η προσφορα τις καρτας με την 4η συνεδρία στην μιση τιμή... Σας φιλώ καλό σαββατοκυριακο και σας περιμένω απο Δευτερα και απο εδω! :P :-* 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Ρε παιδες κανα link για βοηθεια να δουμε κι εμεις οι νεοι

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
επαναλαμβανω γιατι νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα...

η μαγκιά θα είναι οι κάρτες να παίζουν πασπαρτού και στα δυο μαγαζιά... δηλ 2 συνεδρίες πχ στο Αχιλλέως η τρίτη στο Βουλιαγμένης και το δώρο τέταρτη όπου γουστάρει ο πελάτης...

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
:knockinb:

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Μια βοηθεια για το που ακριβως βρισκεται το ιδρυμα οπως κατεβαινουμε απο ολυμπιου διος?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Μια βοηθεια για το που ακριβως βρισκεται το ιδρυμα οπως κατεβαινουμε απο ολυμπιου διος?
Οπως κατεβαινουμε Ολυμπιου Διος παιρνουμε τη Βουλιαγμενης και μετα απο 45 λεπτα μπινελικια στην κινηση φτανουμε στην Παλια Αμερικανικη βαση και στο φαναρι που "βλεπουμε" το ασπροκοκκινο υδραγωγειο στα δεξια μας εμεις περιμενουμε (στο φαναρι) να παμε ολο αριστερα στον παραδρομο στης Βουλιαγμενης...
Χοντρικα...
Παει κι απο Νεες Αφιδνες αλλα δεν ξερω καλα το δρομο απο εκει...
:grin: :grin: :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

καλο upgrade! για να δουμε.
την ελλη την καημενουλα τι την κανατε?  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom