jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Στουντιο Τριγγετα, Ισμηνης, Συγγρου, Η. Πολυτεχνειου
Κ κατεχατη αν δεν κανω λαθός
Στουντιο Τριγγετα, Ισμηνης, Συγγρου, Η. Πολυτεχνειου
Για πιο λογο ???
έτσι μπράβο
Εχει αναφερθει πιο πανω..... 100€ τα 45 λεπτα για οσους προαιρουνται......
Το ευχαριστω στον ggapy που απάντησε στην ερώτηση μου "τι εστι γερμανική αλυσίδα"
έτσι μπράβο
το μπράβο που είπε πώς είναι οι κοπέλες.τι εγινε βρε μεγαλε? εγινες κριτικος κριτικων?
επειδή δεν θέλεις να φανείς αγενής,χωρις να θελω να φανω αγενης, 80€ ειναι το στανταρ για την καθε κακομοιρα σε καθε κακομοιρικο χωρο παντου. τα 20€ ειναι που κανουν την διαφορα αναμεσα στα ''δυνατα'' και ''αδυνατα'' πορτοφολια οταν μιλαμε για διαφορα επιπεδου φιατ με πορσε?
σοβαροτητα, κυριοι....
Σουρ! Τα ζητάνε όμως οι μοδέλες για τα 45΄και απ'ότι φαίνεται υπάρχει χαρτί ακόμη που κυκλοφορεί!παντως παιδια συμφωνω μαζι σας 120 ευραιοι που ζητανε για μια ωρα ειναι παρα πολλα το κολωνακι της παραλιακης
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΩ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΣουρ! Τα ζητάνε όμως οι μοδέλες για τα 45΄και απ'ότι φαίνεται υπάρχει χαρτί ακόμη που κυκλοφορεί!
επειδή δεν θέλεις να φανείς αγενής,
1. δεν είναι 20 ευρώ η διαφορά αλλά 40 ευρώ και
2. άμα για σένα δεν κάνει διαφορά, ελεύθερος ο δρόμος και κάντο στέκι σου
Εγώ την προσωπική άποψη κατέθεσα. Όπως είπα πως ο χώρος είναι προσεγμένος, έτσι θα πω πως δεν έχει πολλά κορίτσια και πιστεύω πως είναι υπερτιμολογημένο.
Ο καθένας βρίσκει αυτό που θέλει.
Υπάρχουνε κάποιοι που πάνε στα μασατζίδικα και ζητάνε 3ωρα ραντεβού με 200-300-400 ευρώ
ο καθένας ό,τι γουστάρει.
Εγώ πάντως να δώσω για μισή ώρα 100 γιούργια και να μην έχω μασάζ, δεν το κάνω. Γιαυτό δεν πάω και στους Γερμανούς. Και φυσικά δεν θα πάω με 60 ευρώ για μισή ώρα με μπάζο για να δω ΑΝ κάνει καλό μασάζ.
Απλό είναι.
Τελικά είναι γεγονός ! ! ! Την Δ ε υ τ έ ρ α 15 / 7 / 2013 σας περιμένουμε στο νέο μας χώρο με τις καλύτερες και ομορφότερες μασέζ της Αθήνας !
SENSES SPA
Λεωφ. Βουλιαγμένης 102 & Ερμού 1 Ελληνικό
A1 ,B1 , E1 ,απο Πειραιά.Κατεβαίνεις γλυφάδα Μετά Α3 ή Β3
Μετά τις 27 πάρε τρένο και κατέβα μετρό Ελληνικό
101 απο Πειραιά κατέβα στο τέρμα κι έπειτα κανα 8 λεπτο περπάτημα
Τη "Μαρια" που λες εσυ, τη λενε Τζουλια, μην τους το "χαλας"...η μαρια δεν θα ειναι?
μαρια?γνωστη μαρια?Τη "Μαρια" που λες εσυ, τη λενε Τζουλια, μην τους το "χαλας"...