Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ουτε εγω καταλαβαινω τι γραφεις οχι μονο εδω γενικα σε ολες τις απαντησεις σου ουτε παραθεση δεν ξερεις να κανεις;ασε που γραφεις αλλα ντιαλλων..και παντα 2 λεξεις
απανταω στο δια ταυτα σιγα μη κατσω να ανοιγω διαλογο,ξαφνικα ανοιξε ενα καινουργιο μαγαζι και ολοι ειναι νεοι με πρωτοεισερχομενες ερωτησεις;;οπως οταν κανεις format σε ενα κινητο και σου ερχονται ολα τα προγραματα σαν πμ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Πριν από λίγο διάβασα σε άλλο σάιτ (το οποίο επισκέπτομαι πολύ σπάνια) ότι στο δυναμικό του μαγαζιού έχει ενταχθεί το μοντέλο/πορνοστάρ/πρώην call girl Lydia GR a.k.a. Λυδία Κυριακού a.k.a. Μαρία Λιαγουροπούλου a.k.a. Σύλβια Αλεξάνδρου. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Ας μας πει η υπεύθυνη του μαγαζιού αν η είδηση αυτή ισχύει.

ΥΓ: Εγώ τη Lydia GR δεν την είχα πάρει όσο εργαζόταν ανοιχτά ως call girl κυρίως λόγω των κριτικών που υπήρχαν περί ασυνέπειάς της στα ραντεβού.

δυσκολο το βλεπω τυπε, θα εφτανε η ουρα μεχρι τη παραλια  :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα περασω μια βολτα να κοζαρω την εν λογω τυπισα

AdamSmith

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
:offtopic:ρε παίδες επειδή μένω Πειραιά πως μπορω να παω με την συγκοινωνία??

A1 ,B1 , E1 ,απο Πειραιά.Κατεβαίνεις γλυφάδα Μετά Α3 ή Β3
Μετά τις 27 πάρε τρένο και κατέβα μετρό Ελληνικό
101 απο Πειραιά κατέβα στο τέρμα κι έπειτα κανα 8 λεπτο περπάτημα

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Επισκεψη σημερα κατα τις 12

Απ οτι απεφανθει η ευγενεστατη σεριφισα , τους ΅σπασαν τα νερα΅ ...!
Πλημυρα και κακο , στα περισσοτερα δωματια , και οι κοπελες ειδοποιηθηκαν να μην ερθουν ..

πιθανοτητες
1. Σαμποταζ - το μαγαζι ειναι οντως η αφροκρεμα του μασαζ εν Ελλαδι σημερον
2. Κακο ματι - οι λαδοκορες ειναι τρελλες μουναρες και τις ματιασαν οι αντιζηλες
3. Γκαντεμια - αποφασισε να παει ο Εβραιος στο παζαρι και ηταν Σαββατο
4. Φολα - εφαγα τρελλη πορτα (κ δεν μπορεσα να πω κ τιποτα με την ευγενεστατη κυρια της υποδοχης), γιατι τους εμοιασα να ειμαι απο το Ηθων (καμια σχεση)...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
5. Προχειροδουλεια στο στησιμο απο βιασυνη να ξεκινησουν?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τοσο ωραιες ειναι οι κοπελες στο συγκεκριμενο μαγαζι?  :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Πλημυρα και κακο , στα περισσοτερα δωματια , και οι κοπελες ειδοποιηθηκαν να μην ερθουν ..

πιθανοτητες
2. Κακο ματι - οι λαδοκορες ειναι τρελλες μουναρες και τις ματιασαν οι αντιζηλες
4. Φολα - εφαγα τρελλη πορτα (κ δεν μπορεσα να πω κ τιποτα με την ευγενεστατη κυρια της υποδοχης), γιατι τους εμοιασα να ειμαι απο το Ηθων (καμια σχεση)...
Ειδικά σήμερα με τίποτα για πεσίματα και ντού.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όντως λόγω της ημέρας όλη η Αστυνομία ήταν στο κέντρο...  :think: Τι να έγινε άραγε;
Ηρθε το αφεντικό 
89a94d61cdaca3e03078abb931e761ca_M.jpg
μη χέσω.
Κοσμάαααααααααααα έλα εδω να του ρίξεις ενα χέσιμο ρεεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πέρασμα κι εγώ εκεί κατά τις δύο όπου η κυρία (ευγενέστατη όντως), αφού με κέρασε νεράκι (αυτό ήθελα μόνο) μου διεμήνυσε πως όλες οι κοπέλες δουλεύουνε και θα αργήσουνε.
και πως κατά τις 5 έρχεται και το μοντέλο η Τζούλια

όπως είχα πει και πριν πάω ο χώρος είναι όντως προσεγμένος αν και δεν μπήκα στα δωμάτια.
οι τιμές είναι τσιμπημένες πιστεύω, αν και θεωρητικά κάπως πρέπει να κάνουνε απόσβεση την επένδυση.

Από κει και πέρα....περισσότερο για την περιέργεια πηγα γιατί δε με βολεύει τοπικά.

κατάθεση τελικά στο Βενιζέλου και το καταχάρηκα....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

πιθανοτητες

5. Όλα τα παραπάνω.... :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Βρέθηκα κι εγώ απρόσμενα στην περιοχή για επαγγελματικό λόγο και επιχείρησα μια "φωτογραφική" γνωριμία. Ντελικάτος χώρος που συνδυάζει το αφαιρετικό στυλ με τις γήινες αποχρώσεις, τη φρεσκάδα του νέου χώρου και τη θετική ενέργεια που αποπνέει η Έλλη. Στο  ρόστερ 2 "βαριά" κορμιά κι ένα πιο light, σταρένιο. Ο χώρος απαιτεί άλλο στυλ γυναικών (κατά την γνώμη μου πάντα..). Πιο αισθησιακών, καλλίγραμμων και κλασσάτων. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι χάρμα ειδέσθαι, αλλά οι τιμές προορίζονται για δυνατά πορτοφόλια. Tip του επίπεδου χώρου, οι δύο γυψοσανίδες (λοξοί τοίχοι) που δημιουργούν ένα κάλυμμα για αποφυγή έκθεσης των επισκεπτών σε δημόσια θέα. Η αναμενόμενη λειτουργία του Μετρό θα βοηθήσει την προσέλευση. Καλές δουλειές! :)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Βρέθηκα κι εγώ απρόσμενα στην περιοχή για επαγγελματικό λόγο και επιχείρησα μια "φωτογραφική" γνωριμία. Ντελικάτος χώρος που συνδυάζει το αφαιρετικό στυλ με τις γήινες αποχρώσεις, τη φρεσκάδα του νέου χώρου και τη θετική ενέργεια που αποπνέει η Έλλη. Στο  ρόστερ 2 "βαριά" κορμιά κι ένα πιο light, σταρένιο. Ο χώρος απαιτεί άλλο στυλ γυναικών (κατά την γνώμη μου πάντα..). Πιο αισθησιακών, καλλίγραμμων και κλασσάτων. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι χάρμα ειδέσθαι, αλλά οι τιμές προορίζονται για δυνατά πορτοφόλια. Tip του επίπεδου χώρου, οι δύο γυψοσανίδες (λοξοί τοίχοι) που δημιουργούν ένα κάλυμμα για αποφυγή έκθεσης των επισκεπτών σε δημόσια θέα. Η αναμενόμενη λειτουργία του Μετρό θα βοηθήσει την προσέλευση. Καλές δουλειές! :)

μοντέλα;  για πες, για πες...

και για πόσο χοντρά πορτροφόλια; τιμή;

:think:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εχει αναφερθει πιο πανω..... 100€ τα 45 λεπτα για οσους προαιρουνται......

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
100 to ημίωρο και 120 το 45λεπτο!
Τζούλια και άλλη μια μοντέλα που αρχίζει από Α και τελειώνει σε a.
Από μασάζ λίγα πράγματα στο β' όμως κομμάντα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
για τις συγκεκριμένες είναι αυτος ο τομοκατάλογός?
αρχικά αναφέρθηκε για προγράμματα που ξεκινούν απο 60 ευρώ.
μετα ο Μπαρούχος ύστερα απο επίσκεψη έγραψε 60 το μισάωρο , 80 το 45λέπτο και θα προστεθεί και τρίτο πρόγραμμα.
τι ισχυει τελικά  :think: :think: :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
100 to ημίωρο και 120 το 45λεπτο!
Τζούλια και άλλη μια μοντέλα που αρχίζει από Α και τελειώνει σε a.
Από μασάζ λίγα πράγματα στο β' όμως κομμάντα.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τι λένε ρε??πάνε καλά??? τόσα τους λείπουν φαίνεται...κάποιοι μου φαίνεται είναι εκτός κλίματος εποχής... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom