n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.117
- Πόντοι
- 46.232
να κανονίσουμε να πάμε μαζί....Θα περάσουμε να σας δούμε...!
να κανονίσουμε να πάμε μαζί....Θα περάσουμε να σας δούμε...!
Ναι και πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τα ξέρουμε από πριν αυτά .Μου φαινεται οτι στην ενημερωση , ξέχασε να πει τις τιμες για τα προγραμματα.
να κανονίσουμε να πάμε μαζί....
Εννοείται!Πάμε παρέα...!
Μου φαινεται οτι στην ενημερωση , ξέχασε να πει τις τιμες για τα προγραμματα.
για να δούμε τι θα δούμεο χώρος μας από τους πιο ωραίους της Αθήνας
όπως και τα κορίτσια μας
Καλησπερα επειδη με ρωτατε για τιμες και εθνικοτητα κοριτσιων τα προγραμματα ξεκινουν απο 60 ευρω και θα υπαρχουν αρκετες ελληνιδες μασεζ!!!
φιλια σε ολους σας περιμενουμε απο κοντα!
μαυρουλες έχετε???Καλησπέρα , σας ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας
του νέου μας χώρου ! ! ! !
Μολις κατεφθασα απο την επισκεψη μου στο εν λογω "μαγαζι" που με αφησε αφωνο!!! ενας πολυτελεστατος χωρος με πολυ καλο χωρο στην υποδοχη! (σαλονι αναμονης που θα ζηλευαν και 5αστερα ξενοδοχεια).Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη,προσχαρη καιεπικοινωνιακη....απο την αρχη "κλεβει τις εντυπωσεις"....τα "οπλα"του εν λογω μαγαζιου,οχι παρα πολλα...λιγα και καλα, ενα ξανθο νταρντανοειδες(αγνωστου προελευσης),ενα πιπινι μελαχρινο(το πετιτ της παρεας γυρω στα 24-26)και η απολυτη καβλα για τους λατρεις των "μιλφ".....το καβλομουνο(μελαχρινο) με τρελο στηθος και τρελη θηλη!!! για ατελειωτο γλυψιμο ΑΛΕΞΙΑ!!!!!...... το μουνι αυτο δεν παιζεται!!! (ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΜΟΥΝΙ!....ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΓΑΜΙΣΙ!...) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......Καλησπέρα , σας ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας
Ωρες και μερες λειτουργιας, τηλ επικοινωνιας, τα πιο βασικα δεν ανεφερετε, καθως και μια περιγραφη των κορασιδωνΚαλησπέρα , σας ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας
Ωρες και μερες λειτουργιας, τηλ επικοινωνιας, τα πιο βασικα δεν ανεφερετε, καθως και μια περιγραφη των κορασιδων