Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μου φαινεται οτι στην ενημερωση , ξέχασε να πει τις τιμες για τα προγραμματα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.117
Πόντοι
46.232
μήπως, λέω μήπως , επίτηδες το έκαναν...

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...να σας περιμένω και γω απ'εξω αφού μένω δίπλα ?

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπερα επειδη με ρωτατε για τιμες και εθνικοτητα κοριτσιων τα προγραμματα ξεκινουν απο 60 ευρω και θα υπαρχουν αρκετες ελληνιδες μασεζ!!!

φιλια σε ολους σας περιμενουμε απο κοντα!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
   Καλησπερα επειδη με ρωτατε για τιμες και εθνικοτητα κοριτσιων τα προγραμματα ξεκινουν απο 60 ευρω και θα υπαρχουν αρκετες ελληνιδες μασεζ!!!

φιλια σε ολους σας περιμενουμε απο κοντα!

Θα τα πούμε από κοντά...!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ερχομαστε που λεει και ο μιχαλολιακος

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Πέρασα σήμερα για αναγνωριστική βόλτα.
Το κατάστημα είναιστο κτήριο που λέει CHEVROLET Service και η είσοδος είναι από πίσω και βρίσκεται στο 2ο όροφο.

Ο χώρος του μασατζίδικου απλά δεν υπάρχει. Εάν δεν είναι ο καλύτερος, είναι από τους καλύτερους.

Η κυρία επί της υποδοχής πολύ ευγενική και με διάθεση για καλή ενημέρωση.

Όσο για τις κοπέλες που μας ενδιαφέρουν, εγώ όταν πήγα μία ήταν ήδη μέσα άρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, και υπήρχαν και άλλες δύο (ελληνίδες κατά δήλωση της ρεσεψιόν). Η μία (Άννα, αν θυμάμαι καλά) που μου άρεσε ήταν μία μελαχρινούλα που μου θύμισε τη Λίζα από το Ιουλιανού 51-53 αλλά στο ελάχιστα πιό γεμάτο. Η άλλη δεν ήταν του γούστου μου γιαυτό και δεν την κρίνω μια και τα γούστα είναι υποκειμενικά.
Κατά την κυρία στη ρεσεψιόν, αναμένονται και άλλες κοπέλες και ίσως και με άλλο τιμολόγιο.

Αυτά για την ώρα. ..
Ελπίζω να έχουμε κριτική από τον συνάδερφο που ήταν μέσα όταν έκανα τη βόλτα μου.

ΥΓ : Πάντως πιστεύω ότι πρώτη μέσα σήμερα ... θα έπρεπε να υπάρχει ένα bonus έτσι για το promotion. Μισή τιμή ή έξτρα χρόνος ... κάτι τέλος πάντων για το άνοιγμα.

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλησπέρα , σας ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας
  του νέου μας χώρου ! ! ! ! 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
     Καλησπέρα , σας ευχαριστούμε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά , σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας
μαυρουλες έχετε???

xensurgeon

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μολις κατεφθασα απο την επισκεψη μου στο εν λογω "μαγαζι" που με αφησε αφωνο!!! ενας πολυτελεστατος χωρος με πολυ καλο χωρο στην υποδοχη! (σαλονι αναμονης που θα ζηλευαν και 5αστερα ξενοδοχεια).Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη,προσχαρη καιεπικοινωνιακη....απο την αρχη "κλεβει τις εντυπωσεις"....τα "οπλα"του εν λογω μαγαζιου,οχι παρα πολλα...λιγα και καλα, ενα ξανθο νταρντανοειδες(αγνωστου προελευσης),ενα πιπινι μελαχρινο(το πετιτ της παρεας γυρω στα 24-26)και η απολυτη καβλα για τους λατρεις των "μιλφ".....το καβλομουνο(μελαχρινο) με τρελο στηθος και τρελη θηλη!!! για ατελειωτο γλυψιμο ΑΛΕΞΙΑ!!!!!...... το μουνι αυτο δεν παιζεται!!! (ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΜΟΥΝΙ!....ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΓΑΜΙΣΙ!...) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Μεσημεριανή επίσκεψη στο "νέο κατάστημα"...Ο χώρος όπως ανέφεραν και οι κύριοι πιο πάνω καταπληκτικός και περιποιημένος.Σαλόνι αναμονής σε αποχρώσεις του μπεζ.Κοπέλες τρις στο σύνολο αλλά θα έρθουν και "μοντέλα" όπως τα αποκάλεσε η κυρία της υποδοχής...'
Σήμερα λοιπόν στο μαγαζί ήταν η Άννα,μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και πρόσωπο,η Αλεξία,μελαχρινή με τροφαντή περιφέρεια και αρκετό αέρα.Τέλος άλλη μία ξανθιά κοπέλα όπου εμφανίστηκε πρώτη, στο στυλ της Αλεξίας αλλά μου διαφεύγει το όνομα της... :think:

Τα προγράμματα στα 60 το μισάωρο και 80 η ώρα,απ'ότι με ενημέρωσε η ευγενική υπηρεσία της υποδοχής θα εισαχθεί και τρίτο πρόγραμμα...

Αυτά προς το παρόν!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.117
Πόντοι
46.232
ωραίος Βασίλη  ;)

idipus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
18
Πόντοι
0
Ωρες και μερες λειτουργιας, τηλ επικοινωνιας, τα πιο βασικα δεν ανεφερετε, καθως και μια περιγραφη των κορασιδων

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Ωρες και μερες λειτουργιας, τηλ επικοινωνιας, τα πιο βασικα δεν ανεφερετε, καθως και μια περιγραφη των κορασιδων

Φιλαράκι .... όλα έχουν αναφερθεί ... και θα το έβλεπες εάν έκανες τον κόπο να διαβάζεις λίγο πιό κάτω.
Όλα στο πιάτο τα περιμένετε πιά ????  :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom