Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
   Αυριο σας περιμενουμε με αννα νανσυ βαλερια αλεξια και ΛΙΖΑ το μοντελο μας

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

τηλεφωνο  υπαρχει για επικοινωνια μην ερθουμε τζαμπα εκει  γιατι"μοντελο"    το ενοει ο καθενας οπως θελει
με ενα πμ εστω εαν υοπαρχει τηλ γιατι πολυ ξεκαρφωτες ενημερωσεις κανετε κυρια "ελλη"

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλημερα σε ολους εχω να σας ανακοινωσω οτι αυριο 27/7 ανοιγουν οι καινουργιοι σταθμοι του μετρο και ο δικος μας στο ελληνικο

SENSES  SPA

Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 102 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ

2ος ΟΡΟΦΟΣ

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Καλημερα σε ολους εχω να σας ανακοινωσω οτι αυριο 27/7 ανοιγουν οι καινουργιοι σταθμοι του μετρο και ο δικος μας στο ελληνικο

SENSES  SPA

2ος ΟΡΟΦΟΣ

τιμές και προγράμματα έχουν γραφτεί για να ξέρουμε?

άκυρο το είδα

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

SENSES  SPA

2ος ΟΡΟΦΟΣ

καλημερα   καλοπροαιρετα παντα αλλα κυρια "ΕΛΛΗ" αυτη η ενημερωση ειναι σαν να καλειτε σε διαδηλωση υπερ  ........

το πως θα ερθουμε εκει ειναι δικο μας  θεμα με ενα γκουγκλαρισμα στη διευθυνση μας φερνει κοντα σας πολυ πιο ευκολα απο "εσας"
 καλυτερη ενημερωση  θελουμε μιας και ειστε  καινουργιο μαγαζι.
αυτα και παλι λεω  καλοπροεραιτα τα γραφω

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν και πμ να μας ενημερωσεται οσοι ρωταμε κυρια "ελλη" αν δεν θελεται δημοσια ενημερωση  για καποιους λογους δικου σας

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Τη "Μαρια" που λες εσυ, τη λενε Τζουλια, μην τους το "χαλας"...
+10!
Να τηρούμε το πρωτόκολλο...δείχνει σεβασμό.
Όσο για το πως θα έρθουμε..ενημερώσεις και τα τοιαύτα, κάποιοι τό'χουν βίτσιο να γράψουν ότι τους κατέβει...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ!
Δηλαδή εμείς που πήγαμε, πως το βρήκαμε; Είμαστε πιο ξύπνιοι; Σήμερα το internet "σε πάει" όπου γουστάρεις. Αρκεί να θες ν'ασχοληθείς. Όσο για τιμές και προγράμματα έχουν γραφτεί λίγο παραπάνω. Δεν κάνει κόπο να ανατρέξετε στις λιγοστές σελίδες για να αποκτήσετε μια πληρέστερη γνώμη. Την καλημέρα μου!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.042
Πόντοι
36.988
Επίσκεψη στο κατάστημα το μεσημεράκι για χαλάρωση...Εργαζόμενες οι:Άννα,μελαχρινή πολύ σέξυ κοπέλα με ωραία οπίσθια και γλυκό πρόσωπο.Βαλέρια,ξανθιά κοπέλα,ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.Μία μελαχρινή τροφαντή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο και αέρα στο σαλόνι μου διαφεύγει το όνομα της.  :think: Μαζί τους και το μοντέλο η Λίζα η οποία και επιλέχτηκε για γνωριμία στα ενδότερα...Πολύ όμορφη κοπέλα,πραγματική απόλαυση.Λεπτομέρειες στη κριρική που ακολουθεί! :rockon:

Επίσης πλέον υπάρχει και τηλέφωνο!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Δευτερη επισκεψη στο SENSES, οπου με υποδεχτηκε η Ελλη με πολυ ευγενεια και μου παρουσιασε την Αννα,
μελαχροινη ομορφουλα, τη Βαλερια νομιζω, πανυψηλη, οχι του γουστου μου και το μοντελο Λιζα.
Οι δυο πρωτες παιζουν στο 60-80 για 30'-45' και η Λιζα στα 100-120 αντιστοιχα.
Εκανα το μασαζακι μου με τη Λιζα που κατεβαλε φιλοτιμες προσπαθειες να με χαλαρωσει, αν και
ειναι ερασιτεχνιδα μασεζ οπως ειπε...
Στα του "αγωνος" ολα κυλησαν ομαλα και αναμενωμενα, αφου το κοριτσι εβγαζε κατι το "φιλικο"
και ειναι και πολυ ομορφη, χωρις τιποτα επιτηδευμενο.
Θα την ξανατιμησω.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.555
Πόντοι
6.515
ολοι στο 100αρι πατε?  :think:
τελικα λεφτα υπαρχουν
Γιωργος Παπανδρεου
Ρενα Δουρου  :uglystupid:

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Ένας ποδοσφαιριστής βάζει πολλά γκόλ στην καριέρα του αλλά λίγα του μένουν αξέχαστα. Έτσι και ένας χύστης πάει με πολλές γυναίκες στην καριέρα του αλλά η συγκεκριμένη (Λίζα) είναι από αυτές που θα του μείνουν στη μνήμη. Δεν την έχω πάρει αλλά την έχω δει. Πόσες φορές στη ζωήσου θα  :zfuck: μοντέλο. Αξίζει αν μπορείς το 100άρικο.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.042
Πόντοι
36.988
Ένας ποδοσφαιριστής βάζει πολλά γκόλ στην καριέρα του αλλά λίγα του μένουν αξέχαστα. Έτσι και ένας χύστης πάει με πολλές γυναίκες στην καριέρα του αλλά η συγκεκριμένη (Λίζα) είναι από αυτές που θα του μείνουν στη μνήμη. Δεν την έχω πάρει αλλά την έχω δει. Πόσες φορές στη ζωήσου θα  :zfuck: μοντέλο. Αξίζει αν μπορείς το 100άρικο.

Η Λίζα είναι πολύ όμορφη και περιποιητική...Γιατί να μην την επιλέξεις αφού αξίζει!

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
221
Πόντοι
21
Καλημέρα!
Σημερα Κυριακη είστε ανοιχτα?? Αν ναι ποιες κοπελες δουλευουν?

Ευχαριστω!

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους , ελπίζω να είχατε ένα καλό σαββατοκύριακο και να δροσιστήκατε σε κάποια παραλία.....
  Σήμερα θα είναι κοντά σας να σας αναζωογονήσουν και να χαλαρώσετε η  Άντζελα  , η Αννα  , η  Τζένη  , η Νάνση , η  Αλεξία  και guest η
  Λίζα μετά τις 12 :00 !!!!!!!  Σας περιμένουμε .... φιλιά..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
     Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους , ελπίζω να είχατε ένα καλό σαββατοκύριακο και να δροσιστήκατε σε κάποια παραλία.....
   Σήμερα θα είναι κοντά σας να σας αναζωογονήσουν και να χαλαρώσετε η  Άντζελα  , η Αννα  , η  Τζένη  , η Νάνση , η  Αλεξία  και guest η

Καλημερα και απο εμενα, καλη εβδομαδα και καλες δουλιες !!!  :-* :-* :-*

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
η πιο νεαρη σε ηλικια ποια ειναι???

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλημέρα σας.... σήμερα είναι μια από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού αλλά εμείς βρισκόμαστε στο χώρο μας , σε ένα δροσερό περιβάλλον με full κλιματισμό και σας περιμένουν  η  Άννα , η  γλυκιά  Αφροδίτη , η  Τζένη , η  Νάνση  και η ...... Λίζα ......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αγαπητη Ελλη καλημερα σας... δεν μου απαντησατε στα πμ μου για περαιτερω πληροφοριες...
να ελπιζω σε απαντηση ή θα με γραψετε?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom