Εκανα κι εγω την επισκεψη μου στο καινουργιο και πολλα υποσχομενο ιδρυμα.
Οι κοπελες πολλες και καλες (δλδ δεν υπηρχαν μπαζα), και για ολα τα γουστα, παρ ολα αυτα οπως ειπε και νωριτερα παλαιμαχος συμπαιχτης,
το επιπεδο απο τις κοπελες δεν ταιριαζει στον υψηλης αισθητικης χωρο... που απο μονος του δε μ εκανε να νοιωσω οτι θα περναγα καλα..
Οσον αφορα το σερβις, φυσικα ρωτησα για ελευθερο στοματικο και καμια (!) κοπελα δεν ηταν προθυμη .. το ιδιο και φιλια στο στομα ..
δεν ξερω αν αυτα ειναι το γενικο στανταρ , παντως για μενα , στα λαδοτριβεια πας (και δεχεσαι ποιοτητα κοπελας κατωτερη των στουντιο)
για τις πιο προσωπικες στιγμες , το μασαζ, το χαδι-πιασιμο και φιλι, παντου, με αλλα λογια μια πιο intimate επαφη που δεν υπαρχει στην
ευρεια καταναλωση των περισσοτερων στουντιο.
Γενικα σ αυτο το ιδρυμα, παρ ολο που και η σεριφισα και ο χωρος ειναι αριστα, πηρα την αισθηση του "καλως τον πελατη", ιδιαιτερα
απο τις κοπελες...
Σαφεστατα μπορει να κανω λαθος , και μια και δεν δοκιμασα , επ ουδενι δεν θελω να κανω κριτικη .. απλα μοιραζομαι την "απρακτη" εμπειρια
μου.. και θα ηθελα να πω οτι γνωμη μου ειναι πως οι ανωτερω υπηρεσιες πρεπει να προσφερονται, οπως γινεται σε ολα τα top-of-the-pops μασατζιδικα.