Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλησπέρα σας....... σήμερα λόγω φόρτου εργασίας δεν σας ενημέρωσα , αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ , σήμερα λοιπόν σας περιμένουν μέχρι τις
  9 : 00 ( τελευταίο ραντεβού στις 8 : 30 ) η  Ζωή , η  Νάνση , η Τζένη , η Αμαλία και η Μαρία ( new entry ) , σας ευχαριστούμε για την μεγάλη επισκεψιμότητα και σας περιμένουμε...........

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
      Καλημέρα σε όλους......αν και έχει αεράκι έξω η ζέστη επικρατεί ,εμείς όμως σας περιμένουμε στον υπέροχο χώρο μας με fuel clima για να  σας δροσίσουμε και να σας χαλαρώσουμε με τις  Αμαλία , Ζωή , Άντζελα , Μόνικα , Μαρία , Νάνση , Τζένη και Άννα . Σήμερα μέχρι τις  9 : 00 το βράδυ ( τελευταίο ραντεβού στις  8 : 30 ) , Φιλιά ! ! !

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Μια  διευκρίνιση  , επειδή μου το ζητάτε , όσον αφορά την προσβασιμότητα και την επικοινωνία μας λεωφόρος Βουλιαγμένης 102 και Ερμού ( είσοδος από Ερμού ) Ελληνικό ( δίπλα από Αlpha Βank ) και τηλ : 2 1 0  9 6 0 5 5 6 9 για τα ραντεβού σας και οποιαδήποτε πληροφορία , ευχαριστώ.

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
      Καλημέρα σε όλους ή μάλλον σε όσους έχετε απομείνει στην Αθήνα σήμερα , εμείς πάντως είμαστε εδώ και σας περιμένουν μέχρι τις  6 : 00  το απόγευμα  ,η Αμαλία , η Αντζελα , η Ζωή , η Μαρία , η Τζένη , η  Νάνση και η Άννα............ Φιλιά πολλά ! ! !

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
      Καλημέρα σε όλους ή μάλλον σε όσους έχετε απομείνει στην Αθήνα σήμερα , εμείς πάντως είμαστε εδώ και σας περιμένουν μέχρι τις  6 : 00  το απόγευμα  ,η Αμαλία , η Αντζελα , η Ζωή , η Μαρία , η Τζένη , η  Νάνση και η Άννα............ Φιλιά πολλά ! ! !
      ..........και Λ ί ζ α ! ! !

Μαργανης

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Περασα χθες απο το ιδρυμα.Ολα πολυ ωραια αλλα ενα πραγμα με χαλασε.Πηρα προγραμμα 30 λεπτων με την Αννα αλλα δυστυχως ενιωσα τι σημαινα ξεπετα!!Ειναι κριμα να δινουμε 60 ευρω (σχεδον 2 μεροκαματα) για να μας χαιδεψει λιγο μια ωραια κοπελα και να κανουμε συνεδρια.Πρεπει κ.Ελλη να το δεις αυτο σοβαρα τωρα που ειναι αρχη και να πεις στις κοπελες να τηρουν το μισαωρο.

Μαργανης

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
...οκ νεα σμυρνη...εχω συναντησει 4 μεχρι στιγμης..περασα με 2...η αννα κοντουλικο μελαχρινο-ελληνιδα κατα δηλωση της-κλασικο ελληνικο καυλακι δυτικων προαστιων προερχομενη απο επαρχία , ξανθια νταρντανα ρωσιδα με πολυ καλη συμμετοχη στο προγραμμα ,πολυ καλη πιπα ορθιος εγω και αυτη ξαπλωμενη μπρουμητα χωρις χερια,και το μοντελακι μια χαρα λεπτη ψηλη βαμενα ξανθα μαλλια-κοκκινα εσωρουχα-εδειχνε να το απολαμβανε ιδιαιτερα με τα βογκητα ,το απολαμβανε η οχι παντως δουλεψε μια χαρα...α και πειστηκα να την παρω διοτι οση ωρα καθομουν εξω ακουγα τα βογκητα της προηγουμενης της συνεδριας...οποτε με το που βγηκε ειπα μπαινω...τεσπα...επαιζε και η αλεξια ελληνιδα οχι λεπτη αλλα γεματη-οχι χοντρη σε καμια περιπτωση- νταρντανα με μεγαλα  :tits:...τα ειδα μονο πανω απο τα ρουχα...αυτα
η Αννα ειναι αλβανιδα...

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...ναι βινιλιο εχεις δικιο απλα είπα κατα δήλωση της Έλλης ....απλα στο προερχομενη απο επαρχία βαλε προερχομενη απο αλβανία...

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Επισκεψη στο εν λογω θεραπευτηριο,
δυσευρετο αν δεν εχεις επικοινωνησει πιο νωρις, ωστοσο ο χωρος παιρνει αριστα..
πολλες επιλογες απο αποψη θεραπευτριων και λογικες θα ελεγα τιμες,
μασαζ καλο  και οχι οπως ακουγεται για αλλα ιδρυματα που ειναι απλως διεκπεραιωτικο..
ωστοσο στα αρνητικα για εμενα τα πολλαπλα μη..
ολα γινονται μονο με σκουφακι που απο αποψη υγιεινης ειναι σεβαστο, ωστοσο καλαμακι σερβιρεται πλεον παντου ον  δε ροκς,, οποτε εμενα μου αφησε αρνητικη εντυπωση, επισης το γεγονος οτι δεν επιτρεποταν τα φιλακια πλην στηθους.. με σχετικα ελευθερο πιασιμο στα ιδιατερα..αποτεεσε επισης κατι που προσωπικα με ξενερωσε λιγο.. κατα τα λοιπα..η κοπελα ηταν ομορφη με ωραιο σφριγιλο σωμα και πολυ καλη αισθηση.. χαμογελαστη φιλικη..
δεν το μετανιωσα αλλα θα σκεφτομουν να ξαναπαω αν ειχα κι αλλες επιλογες.. ισως παλι να ημιυν η εξαιρεση και να ειχα απλα μια ατυχης επιλογη..
καταθετω την εμπειρια μου προς ενημερωση ολων ..
καλη συνεχεια.. κοστος 30' 60€ / 45'  80€

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Ποια κοπελα πηρες..?

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπέρα  και καλή εβδομάδα σε όλους σας , σήμερα θα βρισκόμαστε μαζί σας μέχρι τις  9 : 0 0 το βράδυ με τις  Αμαλία , Αντζελα , Τζένη , Μαρία , Άννα , Νάνση , Ζωή και Όλγα ( new entry ! ! !) για να σας χαλαρώσουμε από το stress της ημέρας και όχι μόνο.... Επειδή το μαγαζί μας είναι καινούργιο , όπως ξέρετε , καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να  φεύγετε ικανοποιημένοι και αν έχετε κάποιο παράπονο είμαι εδώ για να σας ακούσω και να μεριμνήσω αναλόγως , είτε να μου το πείτε όταν φεύγετε και σας ρωτάω πως περάσατε ή ακόμα μέσω τηλεφώνου . Φ Ι Λ Ι Α ! ! !

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Εκανα κι εγω την επισκεψη μου στο καινουργιο και πολλα υποσχομενο ιδρυμα.
Οι κοπελες πολλες και καλες (δλδ δεν υπηρχαν μπαζα), και για ολα τα γουστα, παρ ολα αυτα οπως ειπε και νωριτερα παλαιμαχος συμπαιχτης,
το επιπεδο απο τις κοπελες δεν ταιριαζει στον υψηλης αισθητικης χωρο... που απο μονος του δε μ εκανε να νοιωσω οτι θα περναγα καλα..
Οσον αφορα το σερβις, φυσικα ρωτησα για ελευθερο στοματικο και καμια (!) κοπελα δεν ηταν προθυμη .. το ιδιο και φιλια στο στομα ..
δεν ξερω αν αυτα ειναι το γενικο στανταρ , παντως για μενα , στα λαδοτριβεια πας (και δεχεσαι ποιοτητα κοπελας κατωτερη των στουντιο)
για τις πιο προσωπικες στιγμες , το μασαζ, το χαδι-πιασιμο και φιλι, παντου, με αλλα λογια μια πιο intimate επαφη που δεν υπαρχει στην
ευρεια καταναλωση των περισσοτερων στουντιο.
Γενικα σ αυτο το ιδρυμα, παρ ολο που και η σεριφισα και ο χωρος ειναι αριστα, πηρα την αισθηση του "καλως τον πελατη", ιδιαιτερα
απο τις κοπελες...
Σαφεστατα μπορει να κανω λαθος , και μια και δεν δοκιμασα , επ ουδενι δεν θελω να κανω κριτικη .. απλα μοιραζομαι την "απρακτη" εμπειρια
μου.. και θα ηθελα να πω οτι γνωμη μου ειναι πως οι ανωτερω υπηρεσιες πρεπει να προσφερονται, οπως γινεται σε ολα τα top-of-the-pops μασατζιδικα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
από τη στιγμή που δεν κάνουν ακα και γλωσσόφιλα, το μαγαζί χάνει με τη μια...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
φαίνεται οι κοπέλες είναι κυριλέ και παρθένες....
αυτές οι υπηρεσίες είναι σχεδόν στάνταρ σε όλα τα μαγαζιά...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κριμας... δεν ξερουν τι χανουν...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Μπα δεν θα κρατήσει πολύ... Κρισις γαρ
Χωρίς να έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, ομολογώ οτι δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο θεωρείται αρνητικό το γεγονός οτι οι θεραπεύτριες αποφεύγουν τα ακα και τα γλωσσόφιλα.
Δηλαδή προτιμάτε να φιλάτε στο στόμα κάποια που 5 λεπτά πριν είχε στο στόμα της τα ...υγρά του προηγούμενου πελάτη ?????
Εκτός κι αν πιστεύετε οτι όσες το κάνουν σε άλλα μαγαζιά, πλένουν το στόμα τους με listerine ανάμεσα σε κάθε συνεδρία...
Φιλικά πάντα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς να έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, ομολογώ οτι δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο θεωρείται αρνητικό το γεγονός οτι οι θεραπεύτριες αποφεύγουν τα ακα και τα γλωσσόφιλα.
Δηλαδή προτιμάτε να φιλάτε στο στόμα κάποια που 5 λεπτά πριν είχε στο στόμα της τα ...υγρά του προηγούμενου πελάτη ?????
Εκτός κι αν πιστεύετε οτι όσες το κάνουν σε άλλα μαγαζιά, πλένουν το στόμα τους με listerine ανάμεσα σε κάθε συνεδρία...
Φιλικά πάντα
Αγαπητέ Συμφωνούμε επί της αρχής.. για το θέμα της υγιεινής.. αλλά αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι... που μπορεί να κάνουν κάποιον να θέλει κάτι παραπάνω... πέρα από το να εκφορτώσει το σπερματοδοχείο του... άγευστα και απρόσωπα... Εξάλλου ενήλικες είναι όλοι... Αυτοί κρίνουν αυτοί αποφασίζουν τις επιλογές τους.. Για να μην παρεξηγηθώ οι κοπέλες καλά κάνουν από την πλευρά τους. Απόλυτα σεβαστό.. 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητέ Συμφωνούμε επί της αρχής.. για το θέμα της υγιεινής.. αλλά αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι... που μπορεί να κάνουν κάποιον να θέλει κάτι παραπάνω... πέρα από το να εκφορτώσει το σπερματοδοχείο του... άγευστα και απρόσωπα... Εξάλλου ενήλικες είναι όλοι... Αυτοί κρίνουν αυτοί αποφασίζουν τις επιλογές τους.. Για να μην παρεξηγηθώ οι κοπέλες καλά κάνουν από την πλευρά τους. Απόλυτα σεβαστό..   

αγαπητε μου, θα στοιχηματιζα ότι εχετε συγγενεια με τον κ. Φωτη Κουβελη...... :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom