Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος ελπιζοντας να δω καμια φωτογραφια,εχασα ομως τον χρονο μου.
Επειγοντως φωτογραφιες,δεν χρειαζεται να φαινεται ο αριθμος δελτιου ταυτοτητας και το ΑΦΜ!

Επισης,μιας και απο οτι καταλαβαινω υιοθετειτε αυστηρους κανονες υγιεινης (και καλα κανετε),θα πρεπει να μεριμνησετε και για πιστοποιητικα ιατρων,δηλαδη εφοσον διαλεξατε αυτο τον δρομο,καντε ολη την διαδρομη.

Athens

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
79
Like
5.298
Πόντοι
18.330
Γιατί σταμάτησε η ενημέρωση; 

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Καλημερα σε ολους πως τα παμε με της ζεστες μερες του αυγουστου?

Τα κοριτσια μας (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ ΤΖΕΝΗ ΣΥΛΒΙΑ) σας περιμενουν για να σας αναζωογονησουν!!!!!!

Athens

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
79
Like
5.298
Πόντοι
18.330
Καλημέρα Έλλη!  Βάλτε και καμιά φωτογραφία των κοριτσιών, καλό θα σας κάνει!

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εδω ταιριαζει το "στου  κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα"
οτι και να ρωταμε δεν απαντα η "ελλη" μαλλον καποιος φιλος η δεν ξερω και εγω τι αλλο γραφει απο την δουλεια του
μια τυπικη ενημερωση. Τεσπα δικοτους προβλημα αν θελουν πελατες  η δεν θελουν

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
    Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο σε ολους

Σας περιμενουμε σημερα εως τις 6.00 με μεγαλη χαρα!!!!!

Οσο για εσας που μου ζητατε φωτογραφιες κοριτσιων σας απαντω με ευγενια οτι ειναι η πολιτικη του μαγαζιου να μη βαζουμε φωτο!

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Οσο για εσας που μου ζητατε φωτογραφιες κοριτσιων σας απαντω με ευγενια οτι ειναι η πολιτικη του μαγαζιου να μη βαζουμε φωτο!

Καλη τυχη σας ευχομαι,αλλα καλυτερα κλειστε το το μαγαζι, να μην χανετε και το χρονο σας!  :idiot:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλα οι φωτο  αλλα τοσες ερωτησεις κανουμε και μας γραφεις ΕΛΛΗ  .
καλυτερα κλειστε το  εφοσον  ψαχνετε για κοροιδα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καλη τυχη σας ευχομαι,αλλα καλυτερα κλειστε το το μαγαζι, να μην χανετε και το χρονο σας!  :idiot:

καλα οι φωτο  αλλα τοσες ερωτησεις κανουμε και μας γραφεις ΕΛΛΗ  .
καλυτερα κλειστε το  εφοσον  ψαχνετε για κοροιδα.

γιατι δε πατα απο εκει ρε μαγκες να δειτε, τι θα παθετε;

dim7197

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατί έχει ακριβύνει η βενζίνη και ντεν έκει αυτοκίνητο καρντιά μου...σοβαρά τώρα, άμα ήταν να τα παίρνουμε σβάρνα για να δούμε τι παίζει, ε ας μη γράφουμε κι εδώ μέσα και να μαζευόμαστε τις κυριακές σε κάνα καφενέ να τα λέμε. Άποψή μου μη βαράτε  :P

Επισκέπτης
ο σκοπος του ΣΑΙΤ  νομιζω ειναι αυτος αλληλοενημερωση, αποψεις και λοιπα γιατι δεν γινεται ενας που δουλευει
η μενει κεντρο να τρεχει νοτια για τεστ  η το αντιθετο.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εγω παντως αναρρωτιεμαι γιατι τετοιες προτασεις για φωτο κτλ (ειδικα απο νεα μελη)  δεν πεφτουν και σε αλλα παλαιοτερα ιδρυματα οπως της Ζανας, Βενιζελου, Πατησιων, Καλλιροης, κτλ

Επισκέπτης
Εγω παντως αναρρωτιεμαι γιατι τετοιες προτασεις για φωτο κτλ (ειδικα απο νεα μελη)  δεν πεφτουν και σε αλλα παλαιοτερα ιδρυματα οπως της Ζανας, Βενιζελου, Πατησιων, Καλλιροης, κτλ

Φιλε εγω εν ειμαι και τοσο τον φωτο γιατι ολοι ξερουμε οτι μπορει να γινει επεξεργασια  και να σε παραπλανησει
αλλα εννοω μεταξυμας ενημερωση και επισης απο αυτον η αυτη  που ειναι του μαγαζιου και γραφει ενα ξερο καλημερα σας και δεν απαντα ουτε σε πμ ουτε σε δημοσια ερωτηση.
Σε μερικα δε το τηλ που βαζουν τις περισσοτερες φορες δεν απαντανε.
καλα οποιος εχει μηχανη σαν εμενα υπαρχει το πλεονεκτημα της ευκολης μετακινησης αλλα με αυτοκινητο η με ταξι η με τα ΜΜΕ? που να τρεχεις στην αλλη ακρη της αθηνας η πειραια

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Νομιζω οτι εχουμε καλομαθει και τα θελουμε ολα στο πιατο......

Οποιος βαριεται/δεν θελει/δεν μπορει να παει μεχρι τη Γλυφαδα/κεντρο/παλαιο φαληρο να δει τι παιζει, λυπαμαι ας μεινει σπιτι του....νησαφι πια.

Το σπορ ειναι για αρχοντες για καβλανταρηδες και για ανθρωπους που εχουν οικονομικη ανεση να τα δωσουν για να κανουν το κεφι τους. Αν καποιος ζοριζεται τοσο πολυ που η βενζινη μεχρι τη γλυφαδα του φαινεται πολυ ακριβη, μετραει το 10ρικο και γκρινιαζει, θελει φωτο ή το μουνι ετοιμο και γλυμμενο να το γαμησει επειδη δεν μπορει να αντεξει μια κακη εμπειρια, ισως δεν θα επρεπε να ασχολειται καθολου με το παρον χομπυ. Ας μεινει σπιτι του, ας κοιταξει τις υποχρεωσεις του και οταν με το καλο εχει την δυνατοτητα, ας επιστρεψει δρυμιτερος. Εκει θανειναι και τα μασατζιδικα και οι μασατζουδες

Επισκέπτης
δεν μιλαω για κακομοιρηδες , με παρεξηγησες. Ισα ισα μολονοτι ειμαι νεος σε ηλικια εχω την οικονομικη δυνατοτητα
να ειμαι οπως λες αρχοντας    αλλα μιλαω  ποιο πολυ για το θεμα του χρονου  .
Οταν εχεις περιορισμενο χρονο να κλεψεις απο δουλεια  και λοιπα ,μην ξεχναμε δεσμευμενους-αραβωνιασμενους-παντρεμενους
που εχουν την οικονομικη ανεση αλλα δεν εχουν πολυ χρονο.
Τωρα εγω προσωπικα δεν το θελω το νινι γλυμενο απο αλλον και ετοιμο θελω να το ετοιμασω εγω γιατι τα προκαταρκτικα
ειναι το ζουμι αλλοως πηγαιναμε και στα μπου... με ενα 10ρικο

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Φιλε, κακομοιρης ειναι και ο ενας, κακομοιρης και ο αλλος......ουδεμια διαφορα.

Ανοιγει ενα νεο μαγαζι, καλο ή κακο δεν ξερω, μολις επιστρεψω Ελλαδα θα το επισκεφτω ωστε να εκφερω αποψη και εμφανιζεται ο καθενας να λεει το κοντο και το μακρυ του.

Για τον εναν ειναι πολλα τα λεφτα, λες και τον αναγκασε κανενας να τα δωσει, για τον αλλον δεν ειναι αρκετες οι πληροφοριες, ο αλλος ζηταει φωτογραφιες, να δω τι θα ζητησουμε στο τελος.

Ο σωστος ο παιχτης δεν κανει τιποτα απο αυτα. Κανει τα κουμαντα του και παει μια ωραια πρωια. Ανεβαινει επανω και βλεπει ο ιδιος. Αν του αρεσει η κατασταση και αν θεωρει οτι αξιζει το αντιτιμο προχωρα στα ενδοτερα, αν οχι ευγενικα αποχαιρετα και αποχωρει.

Την επομενη μερα αν θελει γραφει και ενα σχολιακι στο φορουμ να περιγραψε συνοπτικαι την εμπειρια του. Να περιγραψει συνοπτικα....ουτε το "Κατηγορω" του Ζολα να γραψει, ουτε λιβανωτους, ουτε πορνογραφια με το ποια τα παιρνει στο στομα, ποια τα φτυνει και ποια τα κανει γαργαρες, περιγραφες που δεν κολακευουν ουτε τον ιδιο ουτε την επαγγελματια. Στην τελικη οποιος εχει περιεργα γουστα, ας παει να τα συζητησει κατ´ιδιαν με τα κοριτσια ή τη σεριφισσα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

με 2,5 σειρες τα ειπες ολα.
Μηπως οι τυποι εκτος απο φωτο θελουν και φωτοτυπια ταυτοτητας, διαβατηριο κλπ?  :jerking:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
γιατί έχει ακριβύνει η βενζίνη και ντεν έκει αυτοκίνητο καρντιά μου...σοβαρά τώρα, άμα ήταν να τα παίρνουμε σβάρνα για να δούμε τι παίζει, ε ας μη γράφουμε κι εδώ μέσα και να μαζευόμαστε τις κυριακές σε κάνα καφενέ να τα λέμε. Άποψή μου μη βαράτε  :P
πρωτα απ'ολα εγω δεν ειμαι αρνητικος στο να πεφτουν φωτο των κοριτσιων, ισα ισα. αρα μετην προταση σου συμφωνω. υπαρουν ομως πολλα κοριτσια που δεν γουσταρουν να φωτογραφιζονται. στα περισσοτερα μασατσιδικα δεν νομιζω να εχουμε φωτο. αλλα εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι, βλεπεις οτι ο αλλος προσπαθει ευγενικα να σου πει οτι δεν παιζουν φωτο και μετα απάυτο αρχιζουν κατι μαλακιες σχολια του στυλ, θα το κλεισετε οπως πατε και κατι τετοιες παπαριες...

Επισκέπτης
Φιλε, κακομοιρης ειναι και ο ενας, κακομοιρης και ο αλλος......ουδεμια διαφορα.

Ανοιγει ενα νεο μαγαζι, καλο ή κακο δεν ξερω, μολις επιστρεψω Ελλαδα θα το επισκεφτω ωστε να εκφερω αποψη και εμφανιζεται ο καθενας να λεει το κοντο και το μακρυ του.

Για τον εναν ειναι πολλα τα λεφτα, λες και τον αναγκασε κανενας να τα δωσει, για τον αλλον δεν ειναι αρκετες οι πληροφοριες, ο αλλος ζηταει φωτογραφιες, να δω τι θα ζητησουμε στο τελος.

Ο σωστος ο παιχτης δεν κανει τιποτα απο αυτα. Κανει τα κουμαντα του και παει μια ωραια πρωια. Ανεβαινει επανω και βλεπει ο ιδιος. Αν του αρεσει η κατασταση και αν θεωρει οτι αξιζει το αντιτιμο προχωρα στα ενδοτερα, αν οχι ευγενικα αποχαιρετα και αποχωρει.

Την επομενη μερα αν θελει γραφει και ενα σχολιακι στο φορουμ να περιγραψε συνοπτικαι την εμπειρια του. Να περιγραψει συνοπτικα....ουτε το "Κατηγορω" του Ζολα να γραψει, ουτε λιβανωτους, ουτε πορνογραφια με το ποια τα παιρνει στο στομα, ποια τα φτυνει και ποια τα κανει γαργαρες, περιγραφες που δεν κολακευουν ουτε τον ιδιο ουτε την επαγγελματια. Στην τελικη οποιος εχει περιεργα γουστα, ας παει να τα συζητησει κατ´ιδιαν με τα κοριτσια ή τη σεριφισσα

φιλε μου με βρισκεις απολυτα συμφωνω σε οσα γραφεις , αλλα μια περιγραφη στο περιπου ποως ειναι τα κοριτσια θα το ηθελα.
εαν ειναι μικροσωμη νταρντανα  και κατι τετοια οχι τρελες λεπτομεριες  που οπως ειπες δεν εχουν και πολυ ουσια στο φιναλε.
μια γενικη περιγραφη τελος παντων.Τωρα το τι θα κανω μεσδα στο δωματιο με την κοπελα αφορα εμενα και αυτη , ολοιο οι αλλοι απεξω δεν θα το διατυμπανησουμε εδω .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom