απορια .... δεν ειναι ο γυιος του ΤΕΕΕΕΕΡΗ ???????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
απορια .... δεν ειναι ο γυιος του ΤΕΕΕΕΕΡΗ ???????
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
χαχαχαχα ρε αλανια πως το συνδέσατε έτσι το όνομα... Terry εγώ, Τέρης Χρυσός και ο τραγουδιστής...απορια .... δεν ειναι ο γυιος του ΤΕΕΕΕΕΡΗ ???????
Παππούς του είναι ο Κώστας Μητσοτάκης και όχι μπαμπάς του. Μούλικο του Τέρη Χρυσού είναι όταν γκάστρωσε την Ντόρα.Ο πατερας του μηπως? και οχι ο παππους του.
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
χαχαχαχα ρε αλανια πως το συνδέσατε έτσι το όνομα... Terry εγώ, Τέρης Χρυσός και ο τραγουδιστής...
Παππούς του είναι ο Κώστας Μητσοτάκης και όχι μπαμπάς του. Μούλικο του Τέρη Χρυσού είναι όταν γκάστρωσε την Ντόρα.
Κακιες
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Και πως τα καταφερε να σπρωξει?Εξάλλου οΧρυσός ήταν και αδέρφω.
μα τι ερωτησεις !!!!!Και πως τα καταφερε να σπρωξει?
εχει εξαντληθει το θεμα δικε μου ....
με λιγη προσθετη ασπρη ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και με επιτυχια !!!!!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
διαβασε τις τελευταιες σελιδες εδω
Ρε παιδια,
Ξερεις κανεις τι παιζει? δεν απαντανε στο τηλεφωνο απο την προηγουμενη εβδομαδα... Μηπως εκλεισαν? ξερει κανεις κατι?
Ένας αρχαίος μασαζάς πάντος, ονόματι Αριστοτέλης (ουδεμία σχέση με το φιλόσοφο) είχε πει κάποτε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Καλησπέρα αρχηγέ μου Και εγώ συμφωνώ μαζί σου στο ( Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο) αυτό που δεν ξέρεις όμως ειναι οτι ο τελευταίος γελάει καλύτερα. Καλο σας βράδυ.Ένας αρχαίος μασαζάς πάντος, ονόματι Αριστοτέλης (ουδεμία σχέση με το φιλόσοφο) είχε πει κάποτε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Καλησπέρα αρχηγέ μου Και εγώ συμφωνώ μαζί σου στο ( Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο) αυτό που δεν ξέρεις όμως ειναι οτι ο τελευταίος γελάει καλύτερα. Καλο σας βράδυ.
Αυτό που έγραψες, Τζένη, είναι αηδιαστικό. Κρίμα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
μερικοί έχουν μπλέξει τα πράγματα...
αφήστε τα περί εκδίκησης κλπ...
τα πράγματα είναι απλά...όταν μαγαζιά σφραγίζονται και συνεχίζουν απο την επόμενη να δουλεύουν έχουν πιο συχνές επίσκέψεις....το ίδιο ισχύει και για το Βενιζέλου...
μην γράφονται βλακείες...
Τζένη εσύ ξέρεις και δεν θα έπρεπε να γράφεις τέτοια ,φιλιά
αφήστε τα περί εκδίκησης κλπ...
τα πράγματα είναι απλά...όταν μαγαζιά σφραγίζονται και συνεχίζουν απο την επόμενη να δουλεύουν έχουν πιο συχνές επίσκέψεις....το ίδιο ισχύει και για το Βενιζέλου...
μην γράφονται βλακείες...
Τζένη εσύ ξέρεις και δεν θα έπρεπε να γράφεις τέτοια ,φιλιά
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
όταν μαλώνουν τα μαγαζιά για την πίτα... οι πρώτοι που ζημιωνόμαστε είμαστε οι πελάτες...
άγχος, ξεπέτες, χάνονται τα καλά κορίτσια, δεν υπάρχει καλή διάθεση... κρίμα... εγώ ψωνίζω από παντού και δυστυχώς τώρα τελευταία δεν θέλω να πάω πουθενά...
άγχος, ξεπέτες, χάνονται τα καλά κορίτσια, δεν υπάρχει καλή διάθεση... κρίμα... εγώ ψωνίζω από παντού και δυστυχώς τώρα τελευταία δεν θέλω να πάω πουθενά...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι εννοείς? μπορείς να το τεκμηριώσεις λογικά? γιατί ένα μαγαζί που τού γινε πέσιμο την Τρίτη πχ. και ξανα-άνοιξε την Τετάρτη θα έχει περισσότερη πελατεία?όταν μαγαζιά σφραγίζονται και συνεχίζουν απο την επόμενη να δουλεύουν έχουν πιο συχνές επίσκέψεις
Καλησπέρα αρχηγέ μου Και εγώ συμφωνώ μαζί σου στο ( Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο) αυτό που δεν ξέρεις όμως ειναι οτι ο τελευταίος γελάει καλύτερα. Καλο σας βράδυ.
Εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια, ήτοι όπου βουβάλια οι δύο γνωστές επιχειρήσεις και βατράχια οι κοπέλες κατ΄αρχήν που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο (καλά καλά μη βαράτε, ίσως και δύο) και βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι στα σούρτα φέρτα με τις αρχές και κατά δεύτερο κάποιοι πελάτες που τυχαίνει να είναι εντός δωματίου κατά την ώρα του πεσίματος και τους βγαίνει η ψυχή μέχρι να ντυθούνε και να φύγουν ασυνόδευτοι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.201
- Πόντοι
- 46.232
φίλε επισκέψεις είπα ;) , όχι πελατεία....
επισκέψεις απο μη πελάτες , πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω.
επισκέψεις απο μη πελάτες , πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω.
τι εννοείς? μπορείς να το τεκμηριώσεις λογικά? γιατί ένα μαγαζί που τού γινε πέσιμο την Τρίτη πχ. και ξανα-άνοιξε την Τετάρτη θα έχει περισσότερη πελατεία?
επισκέψεις από τις αρχές εννοεί
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.025
- Πόντοι
- 6.515
Εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια, ήτοι όπου βουβάλια οι δύο γνωστές επιχειρήσεις και βατράχια οι κοπέλες κατ΄αρχήν που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο (καλά καλά μη βαράτε, ίσως και δύο) και βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι στα σούρτα φέρτα με τις αρχές και κατά δεύτερο κάποιοι πελάτες που τυχαίνει να είναι εντός δωματίου κατά την ώρα του πεσίματος και τους βγαίνει η ψυχή μέχρι να ντυθούνε και να φύγουν ασυνόδευτοι.
και με τα λαδια να κολανε στα πουκαμισα τυπε :S
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις