Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
μερικοί έχουν μπλέξει τα πράγματα...
αφήστε τα περί εκδίκησης κλπ...
τα πράγματα είναι απλά...όταν μαγαζιά σφραγίζονται και συνεχίζουν απο την επόμενη να δουλεύουν έχουν πιο συχνές επίσκέψεις....το ίδιο ισχύει και για το Βενιζέλου...
μην γράφονται βλακείες...
Τζένη εσύ ξέρεις και δεν θα έπρεπε να γράφεις τέτοια ,φιλιά
Καλησπέρα και σε εσένα γνωρίζω πολύ καλά τι εχει γίνει και στα δύο μαγαζιά γιατι όπως ξέρεις ειναι αδελφάκια. Εκνευρίζομαι όμως με τα όσα διαβάζω εδώ μεσα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.993
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα και σε εσένα γνωρίζω πολύ καλά τι εχει γίνει και στα δύο μαγαζιά γιατι όπως ξέρεις ειναι αδελφάκια. Εκνευρίζομαι όμως με τα όσα διαβάζω εδώ μεσα.
άρα θα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις για να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά , ας μην το συνεχίσουμε.
ξέρεις τι έχει γίνει και ότι δεν ήταν καρφωτή από αλλού.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πάντος και το άλλο μαγαζί στην ίδια κατάσταση είναι. Ήτοι σφραγισμένο και ξαναδούλεψε.
btw έχω μέρες να διαβάσω περί αυτού. Εξακολουθεί και δουλεύει?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σε παλαιότερη συζήτηση με ιδιοκτήτρια μαγαζιού, αναφέρθηκε καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό... μηνιάτικο, το οποίο προοριζόταν για την προστασία του ιδρύματος από τις αδιάκριτες επισκέψεις...
εάν θεωρήσουμε πως τα δυνατά μαγαζιά ''είναι ασφαλιστικά ενήμερα'' τότε το ζήτημα είναι πολύ πιο σύνθετο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.993
Πόντοι
46.232
θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ να σου εξηγήσω....απλά επιγραμματικά θα σου πώ , ότι όλα τα μαγαζιά που δίνουν αυτό το μηνιάτικο , πάλι δεν είναι
100% εξασφαλισμένα... 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Να το θέσουμε στη σωστή διάσταση το πράγμα. Αυτού του είδους η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι παράνομη στην Ελλάδα. Κακώς βέβαια αλλά είναι παράνομη. Για να λειτουργούν είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ασφαλιστικές εισφορές. Όταν όμως υπάρχουν καρφωτές χάνονται και οι ισορροπίες εις τας αρχάς και αρχίζουν τα παρατράγουδα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι το καταλαβαίνω... βασικά πιστεύω οτι δεν αρκεί να θρέψεις μόνο ένα στόμα... αλλά και δύο και τρία... τότε αυξάνεται η εξασφάλιση αλλά μειώνεται το περιθώριο κέρδους

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του,κουβέντα να γίνεται....Να ξέρετε κάτι.Η απληστία είναι ένα από τα χειρότερα ελαττώματα του ανθρώπου....όσο πιο πολλά βγάζεις τόσο περισσότερα θέλεις....Και όταν είσαι άπληστος,γίνεσαι επιθετικός,σκληρός,αλλά γίνεσαι και απρόσεκτος....νομίζεις ότι δεν σε αγγίζει τίποτα.....και εκει την πατάς.....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αααα όλα κι όλα εγώ γράφω μόνο το μακρύ μου...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Έλα ντε. Ποιός παραδέχεται το κοντό του.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
όταν μαλώνουν τα μαγαζιά για την πίτα... οι πρώτοι που ζημιωνόμαστε είμαστε οι πελάτες...
άγχος, ξεπέτες, χάνονται τα καλά κορίτσια, δεν υπάρχει καλή διάθεση... κρίμα... εγώ ψωνίζω από παντού και δυστυχώς τώρα τελευταία δεν θέλω να πάω πουθενά...

Συμφωνω απόλυτα φίλε μου. Έφαγα ένα άκυρο από το μαγαζί μια μέρα τότε που φοβόντουσαν, μετά έκλεινε το ένα, έκλεινε το άλλο και λέω, δε βαράω καμιά μαλακία να μου μείνουν και τα 80? Που όρεξη για να δοκιμάσω αααααααααν θα μου ανοίξουν

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του,κουβέντα να γίνεται....Να ξέρετε κάτι.Η απληστία είναι ένα από τα χειρότερα ελαττώματα του ανθρώπου....όσο πιο πολλά βγάζεις τόσο περισσότερα θέλεις....Και όταν είσαι άπληστος,γίνεσαι επιθετικός,σκληρός,αλλά γίνεσαι και απρόσεκτος....νομίζεις ότι δεν σε αγγίζει τίποτα.....και εκει την πατάς.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και καθήμενος ορθώς ομιλησες!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πάρα πολύ σωστός. Και επίσης με την ζήλια, το μίσος, και την πλεονεξία (όλα αυτά συνήθως πάνε μαζί) χαλάς και την υγεία σου και πας στον Άγιο Πέτρο μια ώρα νωρίτερα ή μπλέκεις με σοβαρές αρρώστιες (καρδιές κλπ).

Ή αλλοιώς όποιος πάει για μαλλί βγαίνει κουρεμένος.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Ρε Andy τι μεγάλη σοφία έγραψες!!!! Συνδέθηκα μόνο και μόνο για να σου πω πόσο πολύ συμφωνώ γιατί μου θύμησες ένα άτομο με τα ίδια χαρακτηριστικά. Που η απληστία τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος....

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε πατριώτες δεν με ενδιαφέρει αν ανοίξει ξανά εγώ το μόνο που δεν θέλω ειναι να χάσουμε την σαμπρινουλα...!!!!ειναι κρίμα να την χάσουμε έτσι άδοξα οποίος την ξέρει με καταλαβενει...!!!ΣΑΠΡΙΝΑ ΔΩΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΖΩΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΑ...!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εντάξει δεν θα μείνει και άνεργη η κοπέλα. Αν κλείσει αυτό θα βρει δουλειά σε άλλο και όλο και κάποιο από τα λαγωνικά θα την εντοπίσει.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom