Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απόγευμα Σαββατου γύρω στις 5.15μμ έφθασα στην Βουλ.και Ερμού,ανέβηκα στον όροφο και μου άνοιξε η Τζένη(Λατίνα).Ανανεωμένη,κοντά μαλλιά(οχι όπως την Δάφνη),χαμογελαστή και πιό σέξυ!.Με θυμήθηκε από τα περάσματα μου από την Εθν.Μακαρίου,με πέρασε στο δωμάτιο αφού χαιρέτησα και την Νατάσσα για την καλή χρονιά.Μου έστειλε τα κορίτσια που ήταν εκεί πρώτα την Λαρίσα,Μαρία(χειραψίες)και την Αγάπη η οποία στάθηκε στην πόρτα.Οι πρώτες πολύ ωραία κορίτσια,μελαχροινές,λεπτές,ενδιαφέρουσες αν και η αμφίεση τους(κολάν-μπλούζα-και ένα μακρύ λεπτό σακάκι δεν σου δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα για σώμα κλπ.Εμένα μου έκανε το κλικ το πρόσωπο υης Αγάπης με την οποία πέρασα(με την βοήθεια και του <κοινού>)Ακολουθεί κριτική...Πήρα το πρόγραμμα της 1ωρας,80 ευρώ και πέρασα πολύ καλά!Ευχαριστώ Αγάπη και Τζένη.!

Αναμενουμε την κριτικη σου !!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Την έγραψα στα <<ΜΑΣΑΖ>>Ελπίζω να εμφανιστεί σε λίγο...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Ξέρει ή άκουσε κάποιος φίλος άν υπήρξε πρόβλημα χθές στην Βουλ.+Ερμού?Πέρασα κατά τις 6.30 το απόγευμα,κτύπησα κουδούνι 3 φορές σε διάστημα 20 λεπτών αλλά καμμία απάντηση...Καποια στιγμή είδα κάποιον να φεύγει με μηχανάκι,ξανακτύπησα αλλά και πάλι τίποτα.Ελπίζω να μην έγινε κάποια επίσκεψη από ασφάλεια...αν όχι και απλώς είχαν πολύ δουλειά θα ήταν σεβασμός να ανοίξουν και να ενημερώσουν,κανένας δεν μένει με το ζόρι...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην εγινε καμια μαλακια. Γιατι παλι οσοι περασουν θα τρωνε πορτα και θα τους λενε για θεραπευτικο μασαζ και μαλακιες. Μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια ;) :rockon:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Νατάσα και Τζένη, γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο περί τι ακριβώς συμβαίνει; Μόνο να γράφετε ονόματα κοριτσιών, ωράριο και τιμές ξέρετε; Όταν  προκύπτει ένα θέμα γιατί δεν μιλάτε να ξέρει ο κόσμος να μην έρχεται άδικα, ή ακόμα και αν θελήσει κάποιος να έρθει, τουλάχιστον  να ξέρει τι να περιμένει από μασάζ;;

Ο καλός επαγγελματίας φαίνεται στα δύσκολα. Όχι μόνο στο να γράφει πέντε αράδες και να εισπράττει τα "μπράβο" και τα κολακευτικά σχόλια των πελατών.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και αν είναι μέσα?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Νατάσα και Τζένη, γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο περί τι ακριβώς συμβαίνει; Μόνο να γράφετε ονόματα κοριτσιών, ωράριο και τιμές ξέρετε; Όταν  προκύπτει ένα θέμα γιατί δεν μιλάτε να ξέρει ο κόσμος να μην έρχεται άδικα, ή ακόμα και αν θελήσει κάποιος να έρθει, τουλάχιστον  να ξέρει τι να περιμένει από μασάζ;;

Ο καλός επαγγελματίας φαίνεται στα δύσκολα. Όχι μόνο στο να γράφει πέντε αράδες και να εισπράττει τα "μπράβο" και τα κολακευτικά σχόλια των πελατών.

Στα δύσκολα τύπε δεν το κόβω να μπορούν να απαντήσουν. Όπως είπε και ένας άλλος φίλος,.... "και αν είναι μέσα?"
Τεσπά ελπίζω για σύντομη ενημέρωση

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όταν λέτε μέσα εννοείτε στην "στενή"; Εντάξει, ας γράψουν όταν βγουν. Να πουν π.χ.: "Λόγω προβλημάτων, για κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε"  ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Δηλαδή τώρα που πάει ο καθένας και χαλάει χρόνο και χρήμα άδικα είναι καλύτερα;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Όταν λέτε μέσα εννοείτε στην "στενή"; Εντάξει, ας γράψουν όταν βγουν. Να πουν π.χ.: "Λόγω προβλημάτων, για κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε"  ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Δηλαδή τώρα που πάει ο καθένας και χαλάει χρόνο και χρήμα άδικα είναι καλύτερα;
...φιλε μου,αυτο που διαβαζει,με κοινη λογικη,καποιος,θα καταλαβει,τι γινεται και ετσι δεν θα παει για αυτο το διαστημα...παντως ενημερωση δεν νομιζει να γινει...μονο ροστερ,και αυτο αν....

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλησπέρα θα ειμαστε κλειστά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, εαν υπάρχει νέα θα σας ενημερώσω καλό Σάββατο Κυριάκο να εχετε.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπέρα θα ειμαστε κλειστά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, εαν υπάρχει νέα θα σας ενημερώσω καλό Σάββατο Κυριάκο να εχετε.

Καλο Σαββατοκυριακο και σε εσενα !!!

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
1
της φυλακής τα σίδερα είναι για τις κοπέλες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δυο τρεις μέρες να γίνει το αυτόφορο, μια δυο μέρες να ξεψειριστούνε και πάλι εδώ.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα θα ειμαστε κλειστά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, εαν υπάρχειξουν νέα θα σας ενημερώσω καλό Σάββατο [size=12pt]Κυριάκο[/size] να εχετε.
Έτσι μπράβο, να ξέρουμε τι γίνετε. Όταν ανοίξετε πάλι με το καλό, θα πάρω τον Κυριάκο και θα έρθουμε :2funny: :2funny:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Έτσι μπράβο, να ξέρουμε τι γίνετε. Όταν ανοίξετε πάλι με το καλό, θα πάρω τον Κυριάκο και θα έρθουμε :2funny: :2funny:
καλα και εσυ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διαλεξες αδελφε μου για να πας?????
δεν τους φθανουν τα προβληματα τους θα απαλαυσουν και την γκαντεμια επι πλεον ????

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καλα και εσυ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διαλεξες αδελφε μου για να πας?????
δεν τους φθανουν τα προβληματα τους θα απαλαυσουν και την γκαντεμια επι πλεον ????
Κι ο Κυριάκος είναι γκαντέμης;;  :huh: :huh: :huh: Νόμιζα μόνο ο παππούς του.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom