Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Παντως και μενα η Λαρισα γενικα θεωρω πως ειναι καλη παρουσια. Δεν την λες μουναρο σε καμια περιπτωση αλλα απο αυτα που κινουνται στα μασατζιδικα ειναι καλη.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!!! Τα κορίτσια μας σήμερα είναι η Σαμπρίνα...η Αγάπη....η Ζωή....η Λαρίσα....η Μαρία....η Ελένη....η Κατερίνα...η Ελένη...η Τζένη (λατίνα) ...η Τζένη (ελληνίδα)...και η Κωσταντίνα... Θα είμαστε εδώ μέχρι τις 9 να σας ξεκουράσουμε και να σας αναζωογονήσουμε... καλη εβδομάδα.........

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα...καλησπέρα....Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Σαμπρίνα....Ζωή...Λαρίσα....Τζενη Λατίνα...Αγάπη...Κατερίνα ...Μαρία και Τζένη ελληνιδα (ως 5)... Θέλω να ασχοληθώ λίγο με το θέμα που μέεεερες τωρα γραφεται και απλά παρακολουθώ,και η αλήθεια ειναι οτι καταντησε γραφικο.......Σ αυτα τα μαγαζιά τα κορίτσια ερχονται και παρερχονται... Σημερα ειναι αυτες αυριο ισως άλλες....Καποιες φορες τυνχανει να ειναι κουκλες καποιες φορες πιο μέτριες.... Οσοι εχετε καποιο θεμα με την εμφανιση των τωρινων κοριτσιων μπορειτε να επιλεξετε αναμεσα σε δεκαδες άλλα μαγαζια...Δεν κρατησα καποιον με το τσιγκελι ποτε....Επίσης να ξερετε οτι το θεμα ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο....Η  κοπέλα που καποιος απο σας αποκάλεσε "μπαζο'...για καποιον αλλον ειναι θεα...Και μην ξεχνάτε οτι κάποτε που υπήρχαν εδω "μοντελα" (υποτιθεμενα μοντελα ...) κανατε παραπονα για τις τιμές!!!!!  Οσο για το μασαζ.... Στον χωρο υπάρχει καθηγητης 3 φορες την εβδομαδα που εκπαιδευει τα κοριτσια... Τους μαθαινει nuru,Tai,Siatsu,ρεφλεξολογια....θεραπευτικο μασαζ,chair masaz....(παρεμφερες με το indian hεαd masaz)και αλλα ειδη...Δεν νομιζω να το βλεπεται αυτο σε αλλα τετοια μαγαζια εεεε? Και αν καποιος παρολαυτα εχει καποιο παραπονο καλό θα ειναι να μου το πει,για να το ξερω.... :) :) :-*

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
η αλήθεια είναι πως η Νατάσσα είναι πολύ καλή στην εξυπηρέτηση πελατών...

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
1
Καλημέρα...καλησπέρα....Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Σαμπρίνα....Ζωή...Λαρίσα....Τζενη Λατίνα...Αγάπη...Κατερίνα ...Μαρία και Τζένη ελληνιδα (ως 5)... Θέλω να ασχοληθώ λίγο με το θέμα που μέεεερες τωρα γραφεται και απλά παρακολουθώ,και η αλήθεια ειναι οτι καταντησε γραφικο.......Σ αυτα τα μαγαζιά τα κορίτσια ερχονται και παρερχονται... Σημερα ειναι αυτες αυριο ισως άλλες....Καποιες φορες τυνχανει να ειναι κουκλες καποιες φορες πιο μέτριες.... Οσοι εχετε καποιο θεμα με την εμφανιση των τωρινων κοριτσιων μπορειτε να επιλεξετε αναμεσα σε δεκαδες άλλα μαγαζια...Δεν κρατησα καποιον με το τσιγκελι ποτε....Επίσης να ξερετε οτι το θεμα ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο....Η  κοπέλα που καποιος απο σας αποκάλεσε "μπαζο'...για καποιον αλλον ειναι θεα...Και μην ξεχνάτε οτι κάποτε που υπήρχαν εδω "μοντελα" (υποτιθεμενα μοντελα ...) κανατε παραπονα για τις τιμές!!!!!  Οσο για το μασαζ.... Στον χωρο υπάρχει καθηγητης 3 φορες την εβδομαδα που εκπαιδευει τα κοριτσια... Τους μαθαινει nuru,Tai,Siatsu,ρεφλεξολογια....θεραπευτικο μασαζ,chair masaz....(παρεμφερες με το indian hεαd masaz)και αλλα ειδη...Δεν νομιζω να το βλεπεται αυτο σε αλλα τετοια μαγαζια εεεε? Και αν καποιος παρολαυτα εχει καποιο παραπονο καλό θα ειναι να μου το πει,για να το ξερω.... :) :) :-*
Μηπως τις άλλες 3 φορες την εβδομάδα ερχόταν και καμια καθηγήτρια  ;) τύπου Μαριάννα

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους!!!! Τα κορίτσια μας σημερα ειναι οι: Σαμπρίνα,Κωσταντίνα,Αγάπη,Τζενη Λατίνα,Μαρία,Λαρίσα,Ζωή,Κατερίνα και Τζένη Ελληνίδα ως τις πέντε.... Μην ξεχνάτε τις καρτούλες σας για να πέρνετε τις προσφορές σας... Επίσης να παρακαλέσω τον αγαπημένο 11-4-11 να ξαναγραψει αυτο που εγραψε διευκρινίζοντας τι εννοει...διοτι μόνο αυτος κατάλαβε...:)....:P <3...Φιλια και καλό μεσημέρι σε ολους....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Καλημέρα σε ολους!!!! Τα κορίτσια μας σημερα ειναι οι: Σαμπρίνα,Κωσταντίνα,Αγάπη,Τζενη Λατίνα,Μαρία,Λαρίσα,Ζωή,Κατερίνα και Τζένη Ελληνίδα ως τις πέντε.... Μην ξεχνάτε τις καρτούλες σας για να πέρνετε τις προσφορές σας... Επίσης να παρακαλέσω τον αγαπημένο 11-4-11 να ξαναγραψει αυτο που εγραψε διευκρινίζοντας τι εννοει...διοτι μόνο αυτος κατάλαβε...:)....:P <3...Φιλια και καλό μεσημέρι σε ολους....

Όλοι οι συναγωνιστές τον καταλάβαμε τον "11-4-11" τι εννοούσε για το ερωτικό μέρος  της συνεδρίας (Μαριάννα).

5677998_f260.jpg

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Περασμα απο το καταστημα... καπου μεσα στις γιορτες(η ημνια ειναι στο περιπου),με στοχο τη Ελπιδα... που ειχα διαβασει οτι ειναι ωραιο πιπινακι... αλλα τελικα πληροφοριθικα οτι δεν ειναι εκει.. κ μαλλον δεν θα ξαναρθει...  :headbang:
Παρελασαν 6-7 κοπελες... μετριες για τα γουστα μου.. δεν ηταν ασχημες.. αλλα ουτε και καποια σουπερ..!
Η Νατασα σαν εξυπνη επαγγελματιας με κερασε 'ζεστο' κρασακι(καλο)... κ αφου καταλαβε οτι δεν με ενθουσιασε καποια...αρχισε να μου προτεινει καποιες απο τις κοπελες που κανουν πολυ καλο μασαζ..Μια απο αυτες ηταν κ η Αγαπη..που την θυμομουν απο παλιοτερα..σε αλλο ιδρυμα... κ την ειχα αποθημενο...!
Περασμα λοιπον με Αγαπη... Προκειται για ενα μιλφακι..γυρω στα 35,με πολυ ωραιο σωμα, καμπυλες..εκει που πρεπει..βυζαρες μεγαλες αλλα 'πλαστικες'.. κ γενικα ωραια χαρακτηριστικα!Στο δωματιο ηταν πολυ φιλικη.. το μασαζ το κατεχει..αν κ δεν την αφησα για πολυ.. γιατι περασαμε στο 2ο μερος.. Οπου εκει φαινηκε η εμπειρια της!Αφου εβγαλε τα ρουχα της κ μου αποκαλυψε της βυζαρες της...κ αντικρισα -ΟΙΜΕ!!- τις μεγαλυτρερες ρογες που εχω δει ποτε!!!Και με λιγο παιχνιδι κ πιπιλιμα..εγιναν ακομα μεγαλυτερες!!!!
Πιπα με σκουφο.. κ εναρξη αγωνα...Δειχνει να το ευχαριστιεται.. παιζει κ το μουνακι της..κανει κ κατι συσπασεις.. κ καλα οτι τελειωνει...:jerking: who cares!!! Την γυρισα σε 3-4 στασεις..δεν ειπε οχι σε τιποτα.. κ το τελος ηρ8ε με σπεσιαλ ισπανικο πανω στις βυζαρες της!

Εντυπωση καλη μου εκανε που μετα το τελος του αγωνα.. κ ενω ειχαν μεινει λιγα λεπτα.. προσφερ8ηκε να μου συνεχισει το μασαζ που αφησαμε στην μεση...ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Αν κ της ειπα οτι μου το χρωσταει την επομενη...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Μηπως τις άλλες 3 φορες την εβδομάδα ερχόταν και καμια καθηγήτρια  ;) τύπου Μαριάννα

καλη ιδεα  :dancing: :dancing: :dancing:

Όλοι οι συναγωνιστές τον καταλάβαμε τον "11-4-11" τι εννοούσε για το ερωτικό μέρος  της συνεδρίας (Μαριάννα).

5677998_f260.jpg

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365

5677998_f260.jpg
Καλησπέρα δεν ξερω για καθηγήτρια Μαριάννα, έχουμε όμως την Νατάσα που όσους την ξέρουν από παλια ξέρουν τι εννοώ.

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλησπέρα σήμερα τα κορίτσια μας είναι Σαμπρινα, Λάρισα, Ζωη,Κωνσταντίνα, Μαρία και εγώ επίσης. Σας ενημερώνουμε οτι στο σταθερό τηλέφωνο έχουμε βλάβη και οτι σήμερα είμαστε εως της 9 το βράδυ.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγω ακόμα περιμένω να μας πει η Τζένη, τελικά λειτουργεί κανονικά πάλι? Η θα κάνουμε τσάμπα κόπο να έρθουμε? Και ήταν πολλοί οι συναγωνιστές που φάγανε πόρτα.
Μια απάντηση παρακαλώ

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
αυριο μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
ευχαριστω!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Απόγευμα Σαββατου γύρω στις 5.15μμ έφθασα στην Βουλ.και Ερμού,ανέβηκα στον όροφο και μου άνοιξε η Τζένη(Λατίνα).Ανανεωμένη,κοντά μαλλιά(οχι όπως την Δάφνη),χαμογελαστή και πιό σέξυ!.Με θυμήθηκε από τα περάσματα μου από την Εθν.Μακαρίου,με πέρασε στο δωμάτιο αφού χαιρέτησα και την Νατάσσα για την καλή χρονιά.Μου έστειλε τα κορίτσια που ήταν εκεί πρώτα την Λαρίσα,Μαρία(χειραψίες)και την Αγάπη η οποία στάθηκε στην πόρτα.Οι πρώτες πολύ ωραία κορίτσια,μελαχροινές,λεπτές,ενδιαφέρουσες αν και η αμφίεση τους(κολάν-μπλούζα-και ένα μακρύ λεπτό σακάκι δεν σου δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα για σώμα κλπ.Εμένα μου έκανε το κλικ το πρόσωπο υης Αγάπης με την οποία πέρασα(με την βοήθεια και του <κοινού>)Ακολουθεί κριτική...Πήρα το πρόγραμμα της 1ωρας,80 ευρώ και πέρασα πολύ καλά!Ευχαριστώ Αγάπη και Τζένη.!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom