Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και χρονια πολλα ... :grin: Σημερα ειμαστε ανοιχτα και σας περιμενουμε με ζεστο χριστογγεναικο κρασακι και οχι μονο ... ;)Θα ειμαστε μεχρι της 7 η ωρα σημερα ....Θα ηθελα να σας θυμισω τα ωραια μας για της γιορτινες μερες ....τεταρτη 1-1-2014 θα ειμαστε κλειστα ,πεμπτη θα ειμαστε ανοιχτα και ο πρώτος φιλος που θα μας κανει ποδαρικο θα εχει μια δωρεαν συνεδερια της επιλογής του και επισης οπως καθε χρονια θα εχουμε και τη κοπει της πιτας που θα ειναι ολη μερα μεχρι ο τυχερος που θα βρει το φλορι και επίσης θα κερδίσει μια δωρεάν συνεδερια... :-* Εγω και τα κοριτσια του Senses Spa σας ευχόμαστε ολόψυχα να παθετε οτι ποθείτε για το 2014 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ......................Σημερα τα κοριτσια μας ειναι η τζενη η σαμπρινα η ζωη η μαρια η βαρβαρα μια καινουργια απο σερβια η αγαπη κια η κατερινα ............απο μενα πολλα φιλια ......................

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
καλή χρονιά στα κορίτσια ....

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2014...!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.. !!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ !!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2014...!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.. !!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ !!!

Καλή χρονιά με υγεία...!Ποιές κοπέλες βρίσκονται εκεί σήμερα...

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Κατερίνα μπαζολα ολκής!
Μόλις βγάλει τα ρούχα απογοήτευση
Μασάζ Καλό, δινει κ κωλο
Καλή πίπα, Τα παίρνει στο στόμα μέχρι την τελευταία σταγονα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δηλαδή σα να λέμε ότι την προτείνεις... εεε?

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Για ιδιαίτερα γούστα
Εγω δεν ξαναπερναω

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους. Δε ξέρω τι έχει γίνει με τα δύο ιδρύματα που λέτε όλοι, αυτό που ξέρω είναι ότι και εγώ παρόλο που το έχω επισκεφτεί το μέρος πολλές φορές, λίγες μέρες πρίν τις γιορτές πέρασα από εκεί, (νομίζω η Τζανίνα) μου άνοιξε και μου είπε για το πρόγραμμα των 50. Της έλεγα ρε χρυσή μου ρε καλή μου είμαι παλιός πελάτης. Τίποτα εκεινη μου λέει ότι άλλαξε ύφος το μαγαζί. Τι να της πώ και έφυγα. Είδα όντως νέο ντύσιμο στις κοπέλες με τα μαύρα πλέον. Πιο πολύ κορίτσια διπλανής πόρτας είδα και γενικότερα διαφορετικό ρόστερ και άλλες κοπέλες στην υποδοχή. Παλιά με την κυρία Έλλη ήταν ήσυχα και ήξερες τι έπαιρνες. Τέλος πάντων κρίμα γιατί ήμουν συχνός πελάτης. Θα κάνω άλλη μια απόπειρα όταν δώ και από άλλους ότι γύρισαν πάλι στις μπριζόλες.

Νατάσσα επειδή δε σε ξέρω από το μαγαζί, (δε θυμάμαι και ονόματα), τι γίνεται τελικά με το μαγαζί ???
Η έλλη έφυγε και είσαι εσύ τώρα. Το μαγαζί δουλεύει κανονικά όπως παλιά????
Να ξαναπεράσουμε?????

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλημέρα και καλή χρόνια. Σήμερα το ροστερ ειναι η Σαμπρινα,Ζωη,Αγάπη, Κατερίνα,Ελένη, Μαρία, Τζένη και η Κωνσταντίνα. Σας  υπενθυμίσω οτι το ωραίο λειτουργία του καταστήματος ειναι καθημερινά από τις 11:00 το πρωί εως της 9:00 το βράδυ το Σάββατο από της 11:00 εως της 6:00.Σας ενημερωνο επίσης ότι τη Δευτέρα θα είμαστε κλειστά λόγω αργίας και θα είμαστε ξανα κοντά σας την Τρίτη.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. .........

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Νατασα  πολλες πολλες ευχες  σε σενα  στο σαμπρινακι μας και σε ολα τα κοριτσια για μια χαρουμενη ευτυχισμενη χρονια και πολλα πολλα κερδη θα ελθω συντομα  φιλακια

lagnus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και Καλή Χρονιά !!
Διαβάζω ότι υπάρχει στο ρόστερ και η Αγάπη. Είναι η παλιά Αγάπη που ξέρουμε και αγαπάμε ?? Ευχαριστώ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ερωτηση στη μανατζερ.

εχεις συμπληρώσει 3 σφραγιδες και δικαιουσαι 50%.

περνεις 2 κοπελες για το 45λεπτο πρόγραμμα. Πόσο θα πληρώσεις στο τέλος?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
νομιζω οτι ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι το nuru και το διπλο δεν ειναι στην προσφορα του 50%

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
πολυ ωρα κανει υπολογισμους. την μπερδεψα. ειμαι περιεργος τι θα πει. γιατι αλλος πληρωσε 60 και αλλος 90.

Χωρίς να ξέρω αλλά το λογικό είναι να πληρώσεις 90. Δηλαδή αν την τέταρτη φορά ήθελες να πάρεις παρτούζα όλες τς κοπέλες του μαγαζιού θα ήθελες 50%για όλες!!!!
Εχει και άλλα τέτοια έξυπνα παιδιά η μαμά σου?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση στη μανατζερ.

εχεις συμπληρώσει 3 σφραγιδες και δικαιουσαι 50%.

περνεις 2 κοπελες για το 45λεπτο πρόγραμμα. Πόσο θα πληρώσεις στο τέλος?
πιστευω πως δεν εχει νοημα η ερωτηση σου γιατι ειναι πολυ απλα τα πραγματα

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αφήστε τα μαθηματικά και πάμε σε πιο χρήσιμα πχ πιο είναι το αστέρι του ιδρύματος ?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αφήστε τα μαθηματικά και πάμε σε πιο χρήσιμα πχ πιο είναι το αστέρι του ιδρύματος ?
εξαρταται  ο καθε πελατης του εν λογω ιδρυματος εχει και το δικο του αστερακι.Για μενα ειναι η Σαμπρινα .. πολλα σταδια μπροστα απο τις αλλες κοπελες. λες να αρχισουμε ψηφοφορια.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom