Διαγραμμένο μέλος 94908
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανεις παρεα για sunny beach?
Φιλοι μου αναχωρω αυριο πρωι πρωι με την παρεα μου για sunny beach τωρα πως θα περασουμε δεν ξερω, θελω να ελπιζω στα καλυτερα...θα σας ενημερωσω οταν επιστρεψω...
Εγω οπως και ο allantalon προτεινω Σοφια μην χανετε τον χρονο σας!
Ποτε θα ανεβεις skef??? εχεις βρει κατι καλο εκει?
Καλυτερα να πανε στη Ζακυνθο ή την Χερσοννησο ,στο Ηρακλειο Κρητης ,για Ρωσσιδες .
Sunny beach= μετρια πραγματα.
Βλαχο-αγγλοι και βλαχο-βουλγαρες.
Σωστος ! Απολυτα σωστος και μεγαλη ακριβεια! Ενα ποτο τρεις φορες πιο ακριβο απο Σοφια! Για κολυμπι μην το σκεφθεσθε θα βρεθειτε με εκατομυρια αλεργικα εξανθηματα. Απο Ρωσιδες και Ουκρανεζες φουλ αλλα πολυ low ψαχνουν απλα να καπαρωσουν καποιον. Μεθυσμενοι ηλιθιοι Αγγλοι κλπ.Καλυτερα να πανε στη Ζακυνθο ή την Χερσοννησο ,στο Ηρακλειο Κρητης ,για Ρωσσιδες .
Sunny beach= μετρια πραγματα.
Βλαχο-αγγλοι και βλαχο-βουλγαρες.
Καλημερα! Καλυτερα να πας απο Σοφια. Η αποσταση απο το Μπουργκας ειναι λιγα χιλιομετρα μονο.Οσο αφορα διαμονη μπορεις να βρεις οτι θελεις απο πολυ φτηνα εως πολυ ακριβα οσο νωριτερα το κλεισεις τοσο καλυτερα καλα να περασειςμαγκες καποιο φρεσκο νεο απο sunny beach?
-απο θεσσαλονικη πως ειναι καλυτερα να παμε εκει? απο σοφια η αλεξανδρουπολη?
-αλλος τροπος συγκοινωνιας ? λεωφορεια? κοστος? (διοτι το μπατζετ μας ειναι στενοχωρημενο)
-ποσο μακρια ειναι απο μπουργκας?
-οικονομικη διαμονη?
λεωφορειο κτλ υπαρχειΚαλημερα! Καλυτερα να πας απο Σοφια. Η αποσταση απο το Μπουργκας ειναι λιγα χιλιομετρα μονο.Οσο αφορα διαμονη μπορεις να βρεις οτι θελεις απο πολυ φτηνα εως πολυ ακριβα οσο νωριτερα το κλεισεις τοσο καλυτερα καλα να περασεις
τα παντα εχει, και λεωφορειο και τρενο και αεροπλανο!λεωφορειο κτλ υπαρχει
(μιας και δεν εχω αμαξι)
για τα τρενα εμαθα ειναι μαπα κ υπερβολικα αργατα παντα εχει, και λεωφορειο και τρενο και αεροπλανο!
εξαρταται πιο θα παρεις, αν παρεις τα γρηγορα με κουπε ειναι καπου 6 ωρες το πολυ, τα αεροπλανα ειναι γυρω στα 100 ευρω αν το κλεισεις τωρα, αυτα που σου λεω ειναι απο σοφια, λεωφορειο παλι απο σοφια, να προτιμησεις τα λεωφορεια που πανε απο την μαγκιστραλα μεσω πλοβντιφ, ο δρομος απο πανω ειναι γαματα! θα βρω και θα σου στειλω με πμ τα δρομολογιαγια τα τρενα εμαθα ειναι μαπα κ υπερβολικα αργα
αεροπλανο πανακριβο
λεωφορειο απο που απο θεσνικη? απο που απο σοφια προς σανυ μπιτζ κ κοστος?
η καποιο σαιτ?