Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μια πληροφορια που προσωπικα θα με ενδιεφερε καθως πιστευω και καμποσα παιδια απο το σα'ι'τ ειναι σχετικα με τα διαμερισματα στη Βουλγαρία (ενοικια) .Εμενα με ενδιαφερει με το μηνα γιατι οταν πηγαινω καπου πηγαινω για κανα μηνα.Για γραψε μας πόσο κοστιζει να νοικιασει καποιος διαμερισμα στη Βουλγαρια (μιλαω για της μεγαλες πολεις Σοφια Пловдив κλπ.) με το μήνα (για ενα μηνα) και με τη μέρα?
  Υπαρχουν ακομα κραβγαλεες διαφορες στις τιμες σε πολλα ειδη αναμεσα στην Ελλαδα και τη Βουλγαρια?
  Π.Χ. πολλα ειδη Σουπερ Μαρκετ (σαπουνια,ξυραφακια,βαφες μαλλιων,αποσμητικα,σαμπουαν).Σε πολλα πραγματα η διαφορα εξωπραγματικη! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
  Η βαφη μαλλιων της φωτογραφιας στη Ρωσσια κανει απο 3-4,5 Ευρω Ελλαδα η ιδια βαφη κανει 11,97 στο Hondos center  :headbang: :headbang: :headbang: δηλαδη μιλαμε για 3-4 φορες απανω  :rockon: :rockon: :rockon:.Ενα αλλο παραδηγμα αυτο το σαμπουαν   Εγω το πηρα χτες 86 ρουβλια (1,75 Ευρω) σε προσφορα κοιτα στο λινκ πόσο εχει Ελλαδα  :headbang: 5,10 Ευρω  :headbang: Ξυραφακια 2 φορες ακριβοτερα στην Ελλαδα  :2funny: αποσμητικα το ιδιο :headbang: ειναι να τρελενεσε :rockon:.Βαλε και οτι στην Αγια Πετρουπολη τα ενοικια ειναι 5-8 φορες πανω απο τα ενοικια σε σχεση με την Ελλαδα για να δεις τι αισχροκερδια υπαρχει στην Ελλαδα  :headbang:.Μολδαβια οι βαφες ηταν ακριβοτερες 2-2,5 φορες απο τη Ρωσσια και τα αλλα ειδη το ιδιο βεβαια ηταν φτηνοτερες απο Ελλαδα.
  Φυσικα και ολα αυτα εγω τα παιρνω Ελλαδα απο Ρωσσια  :)
  Βουλγαρια πως ειναι οι τιμες σε αυτα τα ειδη?ειναι φτηνα τα ειδη σουπερ μαρκετ?
Λοιπον για διαμερισματα μπες στο σοφια απαρτμεντς και ψαξε απο κει.τωρα πλοβντιβ νομιζω ειναι πιο φθηνα.αμα καταλαβουν οτι εισαι ελληνας κοπανανε πιο ακριβες τιμες κατω απο 200 το μηνα δν νομιζω να βρεις.Τα προιοντα ειναι πιο φθηνα περιπου 20-35% στα σουπερμαρκετ εξαρταται παλι τι προιοντα θες για τη βαφη μαλλιων που λες στη βουλγαρια κανει 2.5ευρω ενω στην ελλαδα χοντος σεντερ περιπου 9 :grin: :grin: :grin:
Τωρα για φαι εξαρταται αν θες να παρεις επωνυμο τυρι η σοκολατα επωνυμη δν εχει τεραστια διαφορα.αν φας εξω ομως ειναι μιση τιμη περιπου και τα ποτα το ιδιο.Το ψωμι γενικα κανει 0.50 λεπτα του ευρω και ειναι διπλασιο απο τα δικα μας που κανουν 0.70-0.80λεπτα.
Στο τυρι επισης η φετα ειναι πιο φθηνη 30-40% σε σχεση με ελληνικια.Γαλα δν εχω δει πουθενα φρεσκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχουν μονο πολλων ημερων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαλαμια και τετοιες αηδιες δν παιρνω ουτε στην ελλαδα αλλα νομιζω ειναι λιγο πιο φθηνα.Γενικα μιση τιμη δν λες τιποτα πια πανω.Ρουχα αν θες καλα και ποιοτικα ειναι ιδιες τιμες αν θες κινεζικα εχει πολυ φθηνα αλλα δν τα συνιστω σκιζονται στο 3μηνο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπον για διαμερισματα μπες στο σοφια απαρτμεντς και ψαξε απο κει.τωρα πλοβντιβ νομιζω ειναι πιο φθηνα.αμα καταλαβουν οτι εισαι ελληνας κοπανανε πιο ακριβες τιμες κατω απο 200 το μηνα δν νομιζω να βρεις.Τα προιοντα ειναι πιο φθηνα περιπου 20-35% στα σουπερμαρκετ εξαρταται παλι τι προιοντα θες για τη βαφη μαλλιων που λες στη βουλγαρια κανει 2.5ευρω ενω στην ελλαδα χοντος σεντερ περιπου 9 :grin: :grin: :grin:
Τωρα για φαι εξαρταται αν θες να παρεις επωνυμο τυρι η σοκολατα επωνυμη δν εχει τεραστια διαφορα.αν φας εξω ομως ειναι μιση τιμη περιπου και τα ποτα το ιδιο.Το ψωμι γενικα κανει 0.50 λεπτα του ευρω και ειναι διπλασιο απο τα δικα μας που κανουν 0.70-0.80λεπτα.
Στο τυρι επισης η φετα ειναι πιο φθηνη 30-40% σε σχεση με ελληνικια.Γαλα δν εχω δει πουθενα φρεσκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχουν μονο πολλων ημερων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαλαμια και τετοιες αηδιες δν παιρνω ουτε στην ελλαδα αλλα νομιζω ειναι λιγο πιο φθηνα.Γενικα μιση τιμη δν λες τιποτα πια πανω.Ρουχα αν θες καλα και ποιοτικα ειναι ιδιες τιμες αν θες κινεζικα εχει πολυ φθηνα αλλα δν τα συνιστω σκιζονται στο 3μηνο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτα.
Αν φτηνηνε στο Hondos τοτε αυτο ειναι θετικο  :2funny: εγω την ειχα δει περσι 11,97! :headbang:Τωρα σχετικα με το νερο και το ψωμι στην Αγια Πετρουπολη και το νερο ειναι αθλιο σα γλυφό νεο απο πηγαδι :shit: και το ψωμι σα να ειναι απο χαρτί  :shit:¨το ιδιο μου ειπανε και γκομενες Μολδαβες που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη.Στο Τιράσπολ εχει το καλητερο νερο απο ολα τα μερη που εχω παει με μεγαλη διαφορα!
  Για Σόφια δηλαδη θες το μηνα 300 Ευρω διαμερισμα (περιπου).Σιγουρα στις πιο μικρες πολεις οι τιμες θα ειναι πολυ μικροτερες αλλα εκει θα τρελλαθεις στη βαρεμαρα  :rockon:!Για πες μας σχετικα με τα διαμερισματα εχει εγγληματικοτητα?Γινονται κλοπές σε διαμερισματα? Π.χ. την ωρα που λειπεις σου παραβιαζουν την πορτα και σου παιρνουν τα πραγματα.Γενικα ειναι υσηχα?Μολδαβια και ΠΜΡ που ειχα παει εχει μηδεν εγγληματικοτητα!Κανεις δεν τολμαει να κανει τιποτα!
 Σχετικα με τους Ελληνες που εχω δει στη Βουλγαρια οι καλητεροι ειναι αυτοι με τα λεφτα του μπαμπα τους μαγκια τους και καμαρι τους που εχει λεφτα ο πατερας τους και το παιζουνε μαγκες.Οι πιο γελοιοι ειναι σαν κ'αυτους που ειδα στη Μολδαβια  :2funny: που δεν εχει ουτε ο πατερας τους λεφτα αλλα ουτε και αυτοι  :2funny: ενω ειναι εντελως τελειωμενοι την εχουνε δει μαγκες  :2funny:!
Αυτο με τους Ελληνες το εχω δει παντου επειδη ειναι αγαμιτοι και λιγουριδες τους λενε τρελλες τιμες για  :knockinb:.Αλλο τωρα αν εδω σας λενε οτι δινουνε στις γκομενες 70-80 Ευρω για τρεις μερες  :2funny:
Οι Βουλγαροι ειναι ακομα οπως ητανε πριν οταν ειχα παει τελευταια φορα για μερικες μερες πριν απο 6-7 χρονια?Την εχουνε δει καμακια? :2funny:Εδω οσους εχει (παρα πολυ λιγοι) ειναι πολυ φτωχοι με κατι αυτοκινητα 20ετιας κατι Opel Vectra εχουν ολοι των αρχων της δεκαετιας του '90 μαγκες και καμακια δεν το παιζουνε παντος :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Εχει τους καταλογους με τιμες εδω για παρα πολλα προιοντα .Η τιμες ειναι σε λεβα απο την αλυσιδα καταστηματων Μετρο .  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Το μονο ευκολο ειναι να γινεις μελος του Μετρο . Εγω ειμαι . Περισσοτερο εβαλα τον καταλογο για τις τιμες που ειναι σχεδον ιδιες σε ολα τα σουπερ μαρκετ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν φτηνηνε στο Hondos τοτε αυτο ειναι θετικο  :2funny: εγω την ειχα δει περσι 11,97! :headbang:Τωρα σχετικα με το νερο και το ψωμι στην Αγια Πετρουπολη και το νερο ειναι αθλιο σα γλυφό νεο απο πηγαδι :shit: και το ψωμι σα να ειναι απο χαρτί  :shit:¨το ιδιο μου ειπανε και γκομενες Μολδαβες που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη.Στο Τιράσπολ εχει το καλητερο νερο απο ολα τα μερη που εχω παει με μεγαλη διαφορα!
  Για Σόφια δηλαδη θες το μηνα 300 Ευρω διαμερισμα (περιπου).Σιγουρα στις πιο μικρες πολεις οι τιμες θα ειναι πολυ μικροτερες αλλα εκει θα τρελλαθεις στη βαρεμαρα  :rockon:!Για πες μας σχετικα με τα διαμερισματα εχει εγγληματικοτητα?Γινονται κλοπές σε διαμερισματα? Π.χ. την ωρα που λειπεις σου παραβιαζουν την πορτα και σου παιρνουν τα πραγματα.Γενικα ειναι υσηχα?Μολδαβια και ΠΜΡ που ειχα παει εχει μηδεν εγγληματικοτητα!Κανεις δεν τολμαει να κανει τιποτα!
 Σχετικα με τους Ελληνες που εχω δει στη Βουλγαρια οι καλητεροι ειναι αυτοι με τα λεφτα του μπαμπα τους μαγκια τους και καμαρι τους που εχει λεφτα ο πατερας τους και το παιζουνε μαγκες.Οι πιο γελοιοι ειναι σαν κ'αυτους που ειδα στη Μολδαβια  :2funny: που δεν εχει ουτε ο πατερας τους λεφτα αλλα ουτε και αυτοι  :2funny: ενω ειναι εντελως τελειωμενοι την εχουνε δει μαγκες  :2funny:!
Αυτο με τους Ελληνες το εχω δει παντου επειδη ειναι αγαμιτοι και λιγουριδες τους λενε τρελλες τιμες για  :knockinb:.Αλλο τωρα αν εδω σας λενε οτι δινουνε στις γκομενες 70-80 Ευρω για τρεις μερες  :2funny:
Οι Βουλγαροι ειναι ακομα οπως ητανε πριν οταν ειχα παει τελευταια φορα για μερικες μερες πριν απο 6-7 χρονια?Την εχουνε δει καμακια? :2funny:Εδω οσους εχει (παρα πολυ λιγοι) ειναι πολυ φτωχοι με κατι αυτοκινητα 20ετιας κατι Opel Vectra εχουν ολοι των αρχων της δεκαετιας του '90 μαγκες και καμακια δεν το παιζουνε παντος :2funny:.

Ειναι ησυχα αν δεν γυρευεις μπελαδες και το παιζεις ελληνας ξερολας και γαμιας.Και εκει το ψωμι ειναι χαλια σε σχεση με το ελληνικο του φουρνου.Τι 70-80ευρω για τρεις μερες εδω ο αλλος ελεγε εδωσε 120για ενα γαμησι 45λεπτου και οταν του ειπα μαλλον εισαι βλακας για να δινεις τοσα λεφτα για ενα γαμησι μου επιτεθηκαν οι αλλοι του σαιτ και τι σε νοιαζει εσενα ,αν εχει και γουσταρει ας τα δωσει,μαγκια του κτλ κ αλλα τετοια ωραια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Οι Βουλγαροι καμακια δν την εχουνε δει αλλα οι πολυεμφανισιμες τσαλγκα-γκομενες τα φτιαχνουνε η με μπραβους η με ιδιοκτητες κεντρων κτλ με μερσεντες AMG TURBO  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ειναι ησυχα αν δεν γυρευεις μπελαδες και το παιζεις ελληνας ξερολας και γαμιας.Και εκει το ψωμι ειναι χαλια σε σχεση με το ελληνικο του φουρνου.Τι 70-80ευρω για τρεις μερες εδω ο αλλος ελεγε εδωσε 120για ενα γαμησι 45λεπτου και οταν του ειπα μαλλον εισαι βλακας για να δινεις τοσα λεφτα για ενα γαμησι μου επιτεθηκαν οι αλλοι του σαιτ και τι σε νοιαζει εσενα ,αν εχει και γουσταρει ας τα δωσει,μαγκια του κτλ κ αλλα τετοια ωραια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Οι Βουλγαροι καμακια δν την εχουνε δει αλλα οι πολυεμφανισιμες τσαλγκα-γκομενες τα φτιαχνουνε η με μπραβους η με ιδιοκτητες κεντρων κτλ με μερσεντες AMG TURBO  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Με 120 ευρω περνω εγω ολονυχτιο .Αλλα εχει ποικιλομορφες τιμες για ολες τις τσεπες. Οπου και να πας Βουλγαρια ελληνικα ακους  γιατι οι ελληνες ειναι πολλες χιλιαδες . Γενικα ειναι αδιαφοροι οι βουλγαροι με τους ελληνες.Το ειχα γραψει και εγω μερικα ποστ πισω οτι οι γκομενες που ξημεροβραδιαζεται στα κλαμπ κανουν σχεση με εγκληματικες  φυσιογνωμιες . Παντως απο αυτα που γραφεις φενεται οτι την ξερεις πραγματικα πολυ καλα την Βουλγαρια .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει τους καταλογους με τιμες εδω για παρα πολλα προιοντα .Η τιμες ειναι σε λεβα απο την αλυσιδα καταστηματων Μετρο .  
Για εξηγησε μου το ДДС ειναι το δικο μας НДС ?Δεν φορος επιτου προ'ι'οντος (δεν θυμαμαι πως το λενε Ελληνικα).Γιατι το εχει με μικρα γραμματα?Μπορεις να μην τον πληρωσεις?Αν εισαι ξενος Π.Χ.?Εδω δεν γραφει πουθενα γιατο ποσοστο φορου γραφει μονο την τελικη τιμη.Παντος μερικα προ'ι'οντα δεν ειναι φτηνοτερα απο τη Ρωσσια :headbang:Τι σου ειναι η παγκοσμιοποιηση  :rockon: Салат Айсберг Ισπανιας οτι κ'εδω δηλαδη! :headbang:Τ δικα τους (πατατες,ηλιελαιο)ειναι 30% φτηνοτερα απ'οτι εδω.
 Οι Ελληνες της Μολδαβιας παντος δεν ειχανε λεφτα για να πανε Ντεζαβού να παρουνε με 100 Ευρω την ωρα να  :knockinb:.Αλλο τι σας γραφουνε εδω μεσα  :2funny:
 Για πειτε μου οι Βουλγαρες ζητανε σχέσεις ή της πηδας ευκολα?Ενα παιδι φοιτητης που εγραφε εδω ειχε γραψει οτι θελουνε σχεσεις και  :jerking:.Ζηλευουνε?Οι Μολδαβες Π.Χ. δεν δεχονται με τιποτα να της κερατωσεις!Αυτα που κανω εγω εδω ειναι εξωπραγματικα γ'αυτες! :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με 120 ευρω περνω εγω ολονυχτιο .Αλλα εχει ποικιλομορφες τιμες για ολες τις τσεπες. Οπου και να πας Βουλγαρια ελληνικα ακους  γιατι οι ελληνες ειναι πολλες χιλιαδες . Γενικα ειναι αδιαφοροι οι βουλγαροι με τους ελληνες.Το ειχα γραψει και εγω μερικα ποστ πισω οτι οι γκομενες που ξημεροβραδιαζεται στα κλαμπ κανουν σχεση με εγκληματικες  φυσιογνωμιες . Παντως απο αυτα που γραφεις φενεται οτι την ξερεις πραγματικα πολυ καλα την Βουλγαρια .

ε ναι απο μικρος πηγαινα εκει σοφια.
Για εξηγησε μου το ДДС ειναι το δικο μας НДС ?Δεν φορος επιτου προ'ι'οντος (δεν θυμαμαι πως το λενε Ελληνικα).Γιατι το εχει με μικρα γραμματα?Μπορεις να μην τον πληρωσεις?Αν εισαι ξενος Π.Χ.?Εδω δεν γραφει πουθενα γιατο ποσοστο φορου γραφει μονο την τελικη τιμη.Παντος μερικα προ'ι'οντα δεν ειναι φτηνοτερα απο τη Ρωσσια :headbang:Τι σου ειναι η παγκοσμιοποιηση  :rockon: Салат Айсберг Ισπανιας οτι κ'εδω δηλαδη! :headbang:Τ δικα τους (πατατες,ηλιελαιο)ειναι 30% φτηνοτερα απ'οτι εδω.
 Οι Ελληνες της Μολδαβιας παντος δεν ειχανε λεφτα για να πανε Ντεζαβού να παρουνε με 100 Ευρω την ωρα να  :knockinb:.Αλλο τι σας γραφουνε εδω μεσα  :2funny:
 Για πειτε μου οι Βουλγαρες ζητανε σχέσεις ή της πηδας ευκολα?Ενα παιδι φοιτητης που εγραφε εδω ειχε γραψει οτι θελουνε σχεσεις και  :jerking:.Ζηλευουνε?Οι Μολδαβες Π.Χ. δεν δεχονται με τιποτα να της κερατωσεις!Αυτα που κανω εγω εδω ειναι εξωπραγματικα γ'αυτες! :rockon:

θα ελεγα οτι ζηταν σχεσεις και ζηλευουνε!μερικες κιολας θυμωνουν αν δεν τις κερασεις !!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506

Ναιτο ДДС ειναι το НДС ιδιο ειναι οπως το ελληνικο ΦΠΑ . Αν το προιον ειναι για εξαγωγη και συνοδευεται απο τιμολογιο το ΦΠΑ επιστρεφετε .Δημητρακη η Βουλγαρια ειναι η πιο φθηνη χωρα της Ευρωπης .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Παντος για σχεσης με βουλγαρες της θεωρω χρονοβορες και ψυχοφθορες .Ξερω πολλα στουντιο μασαζ οπου παιρνεις στο χωρο σου γκομενα για 50 λεβα - 25 ευρω για μια ωρα. Και για ολη την νυχτα να παρεις καποια ομορφη γκομενα το πολυ να πληρωσεις 150 ευρω .Τιμες πολυ πιο χαμηλες απο την Ρωσια .

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παντος για σχεσης με βουλγαρες της θεωρω χρονοβορες και ψυχοφθορες .Ξερω πολλα στουντιο μασαζ οπου παιρνεις στο χωρο σου γκομενα για 50 λεβα - 25 ευρω για μια ωρα. Και για ολη την νυχτα να παρεις καποια ομορφη γκομενα το πολυ να πληρωσεις 150 ευρω .Τιμες πολυ πιο χαμηλες απο την Ρωσια .
Και γω ακριβως αυτο τις θεωρω.Οχι οτι οι ελληνιδες ειναι καλυτερες αλλα και οι βουλγαρες τις μοιαζουνε σε μεγαλο βαθμο  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Ρωσια ειναι εξωπραγματικες οι τιμες σε σχεση με βουλγαρια!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα ελεγα οτι ζηταν σχεσεις και ζηλευουνε!μερικες κιολας θυμωνουν αν δεν τις κερασεις !!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Κακο αυτο  :headbang: και στη Μολδαβια τα ιδια θελαν να σου κατσουνε στο σβερκο  :headbang: σχεσεις να μενετε μαζι και  :jerking:
Ναιτο ДДС ειναι το НДС ιδιο ειναι οπως το ελληνικο ΦΠΑ . Αν το προιον ειναι για εξαγωγη και συνοδευεται απο τιμολογιο το ΦΠΑ επιστρεφετε .Δημητρακη η Βουλγαρια ειναι η πιο φθηνη χωρα της Ευρωπης .
Σχετικα με το  :knockinb: μη συγκρινεις γιατι εσυ εισαι Ρωσσοφωνος οποτε συνενοησε και εχεις αλλες τιμες για σενα.Γ'αυτον ομως που θα ερθει αγαμητος απο Ελλαδα και δεν ξερει λεξη να συνενοηθει θα παρει αυτη που θα του δωσει καποιος Βουλγαρος που μιλαει Ελληνικα και θα του πει και την τιμη που θελει.
 Δεν θα ελεγα οτι ειναι και τρομερα φτηνα οι τιμες στα τυρια ειναι οι ιδιες με εδω η Σερβικη φετα ειναι φτηνοτερη απο τη Βουλγάρικη που πουλανε εκει!καποιες κονσερβες καλαμποκι αρακας (Ουγγαρεζικες)ειναι φτηνοτερες κατα 30%-40% κονσερβες ψαριου ιδια τιμη σχεδον +-10%.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και γω ακριβως αυτο τις θεωρω.Οχι οτι οι ελληνιδες ειναι καλυτερες αλλα και οι βουλγαρες τις μοιαζουνε σε μεγαλο βαθμο  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Ρωσια ειναι εξωπραγματικες οι τιμες σε σχεση με βουλγαρια!!!!
Σιγουρα αλλα Ρωσσια γαμας και τσαμπα αν εχεις αμαξι διαμερισμα και καποιο στάτους :).Επαρχια αν πας εκει μπορει να μην εχει οργανωμενες πουτανες ειναι πανευκολο να βρεις να  :knockinb:.
  Τωρα σχετικα με της τιμες μελεταω τον καταλογο αυτα εδω στη Βουλγαρια κοστιζουν 10%-15% λιγοτερο.   Οπως καταλαβα μερικα ειδη εχουνε την ιδια τιμη περιπου με τη Ρωσσια αυτα τα ειδη της φωτογραφιας ειναι 10%-15% φτηνοτερα.Πιο φτηνα 30% σε μερικες περιπτωσεις μπορει κα 40%  ειναι τα δικα τους προ'ι'οντα.

Συνημμένα

• DSC_0057.JPG
    DSC_0057.JPG
    147,9 KB · Εμφανίσεις: 31

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σιγουρα αλλα Ρωσσια γαμας και τσαμπα αν εχεις αμαξι διαμερισμα και καποιο στάτους :).Επαρχια αν πας εκει μπορει να μην εχει οργανωμενες πουτανες ειναι πανευκολο να βρεις να  :knockinb:.
  Τωρα σχετικα με της τιμες μελεταω τον καταλογο αυτα εδω στη Βουλγαρια κοστιζουν 10%-15% λιγοτερο.   Οπως καταλαβα μερικα ειδη εχουνε την ιδια τιμη περιπου με τη Ρωσσια αυτα τα ειδη της φωτογραφιας ειναι 10%-15% φτηνοτερα.Πιο φτηνα 30% σε μερικες περιπτωσεις μπορει κα 40%  ειναι τα δικα τους προ'ι'οντα.
Α ρε δημητρακη θα καθαριζεις  πιο φθηνα το εργαλειο το TOUAREG!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Μάγκες πιο λεπτομερη έρευνα αγοράς δεν έχω δει, απο τυρια- ζαμπονια, βαφες μαλλιων, λαδια, αξεσουαρ αυτοκινητου, πατατες, ψωμια... Ρε μήπως να στείλουμε και to link στον εμπορικό σύλλογο, έτσι απλά για την ενημέρωση?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως πέρα απ΄την πλάκα, μπράβο για την ενημέρωση, με βάλατε πολύ καλά στο κλίμα για το τι επικρατεί στις χώρες αυτές, μου φαίνεται ένα μινι ταξιδάκι στην βουλγαρία πρέπει να το κάνω
νταξ, για επαγγελματικους λογους βεβαιως βεβαιως :grin:

ΑΑ και επειδη το θίξατε το θέμα πριν 2 σελίδες, μην ανησυχάτε, τα μπουρδέλα στην Ελλάδα δεν κλείνουν, inside information ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μάγκες πιο λεπτομερη έρευνα αγοράς δεν έχω δει, απο τυρια- ζαμπονια, βαφες μαλλιων, λαδια, αξεσουαρ αυτοκινητου, πατατες, ψωμια... Ρε μήπως να στείλουμε και to link στον εμπορικό σύλλογο, έτσι απλά για την ενημέρωση?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως πέρα απ΄την πλάκα, μπράβο για την ενημέρωση, με βάλατε πολύ καλά στο κλίμα για το τι επικρατεί στις χώρες αυτές, μου φαίνεται ένα μινι ταξιδάκι στην βουλγαρία πρέπει να το κάνω
νταξ, για επαγγελματικους λογους βεβαιως βεβαιως :grin:

ΑΑ και επειδη το θίξατε το θέμα πριν 2 σελίδες, μην ανησυχάτε, τα μπουρδέλα στην Ελλάδα δεν κλείνουν, inside information ;)
και για ποτα γραψαμε και για ταβερνες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε σιγα τα μπουρδελα που εχουμε εδω πανω θεσσαλονικη και σερρες τη τελευταια χρονια απο το κακο στο χειροτερο πανε!!δν κλεινουνε καλυτερα με τετοιες υπηρεσιες που προσφερουνε!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Αν εισαι επαρχια συμφωνω , αλλα στην Μοσχα μια εξοδο με μια καινουρια γνωριμια θα σου βγει σεμνα 200-300 ευρω .Οποτε δεν μιλαμε για τζαμπα .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μην κερνάτε πολύ στην Βουλγαρία μόνο να  γαμάτε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

σας βρίσκουν αγελάδες και σας πίνουν μετά το αίμα  :s&m_2:

και μετά ερχόσαστε δίχως βρακί στην Ελλάδα ...

showarticleimage2%2B%25281%2529.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom