Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Α ρε δημητρακη θα καθαριζεις  πιο φθηνα το εργαλειο το TOUAREG!!!
Η μεγαλη διαφορα στη ζωη ειναι στα διαμερισματα στην Αγ.Πετρουπολη με κατω απο 700 Ευρω το μηνα καλο διαμερισμα δεν βρισκεις (μιλαμε για ενος δωματιου) Σοφια οπως μου ειπες και με 200 βρισκεις  :)
και για ποτα γραψαμε και για ταβερνες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε σιγα τα μπουρδελα που εχουμε εδω πανω θεσσαλονικη και σερρες τη τελευταια χρονια απο το κακο στο χειροτερο πανε!!δν κλεινουνε καλυτερα με τετοιες υπηρεσιες που προσφερουνε!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και σε αυτο εχεις δικιο.Ο  :jerking: ο Ψωμιαδης τα κυνηγισε πολυ τοτε.Το περιεργο στην Ελλαδα ειναι οτι στην επαρχια για να  :knockinb: θελεις 25-30 Ευρω για μια 40αρα  :2funny: ενω Αθηνα  :knockinb: με 10 Ευρω 20χρονες.Στο Μεταξουργειο στην καθε βαρδια θα πετυχεις 3-4 που θα σου αρεσουν!Ξερεις πόσοι φιλοι μου απο Θεσσαλονικη ερχονται Αθηνα για να  :knockinb:!Και ξετρελενοντε! :)΄
Αν εισαι επαρχια συμφωνω , αλλα στην Μοσχα μια εξοδο με μια καινουρια γνωριμια θα σου βγει σεμνα 200-300 ευρω .Οποτε δεν μιλαμε για τζαμπα .
Ενταξει ειναι ακριβα αλλα τοσα δεν βγαινει.Ενα σινεμα 350-500 ρουβλια βενζινη αλλο ενα 500αρικο και αν πατε κανα σούσι μετα καν χιλιαρικο ακομα δηλαδη 2000 ρουβλια με της σημερινες εισοτημιες 40 Ευρω πριν την υποτιμηση 50 Ευρω.Σιγουρα σε σχεση με την Ελλαδα που  :knockinb: με 10 Ευρω ειναι πανακρυβα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάγκες πιο λεπτομερη έρευνα αγοράς δεν έχω δει, απο τυρια- ζαμπονια, βαφες μαλλιων, λαδια, αξεσουαρ αυτοκινητου, πατατες, ψωμια... Ρε μήπως να στείλουμε και to link στον εμπορικό σύλλογο, έτσι απλά για την ενημέρωση?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως πέρα απ΄την πλάκα, μπράβο για την ενημέρωση, με βάλατε πολύ καλά στο κλίμα για το τι επικρατεί στις χώρες αυτές, μου φαίνεται ένα μινι ταξιδάκι στην βουλγαρία πρέπει να το κάνω
νταξ, για επαγγελματικους λογους βεβαιως βεβαιως :grin:

ΑΑ και επειδη το θίξατε το θέμα πριν 2 σελίδες, μην ανησυχάτε, τα μπουρδέλα στην Ελλάδα δεν κλείνουν, inside information ;)
Μακαρι να μην κλεισουν γιατι αν τα κλεισουν δεν προκειται να ξαναρθω Ελλαδα  :2funny:.Τον τελευταιο καιρο το σα'ι'τ εχει αρχισει και δινει πληροφοριες,αν δεις το Thread της Πολωνιας απο τοτε που πηγε εκει ο Fidel εχει φτιαξει ενω παλιά γραφανε  :jerking: χωρις καμια πληροφορια τωρα μπορεις να βρεις πληροφοριες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η μεγαλη διαφορα στη ζωη ειναι στα διαμερισματα στην Αγ.Πετρουπολη με κατω απο 700 Ευρω το μηνα καλο διαμερισμα δεν βρισκεις (μιλαμε για ενος δωματιου) Σοφια οπως μου ειπες και με 200 βρισκεις  :)Και σε αυτο εχεις δικιο.Ο  :jerking: ο Ψωμιαδης τα κυνηγισε πολυ τοτε.Το περιεργο στην Ελλαδα ειναι οτι στην επαρχια για να  :knockinb: θελεις 25-30 Ευρω για μια 40αρα  :2funny: ενω Αθηνα  :knockinb: με 10 Ευρω 20χρονες.Στο Μεταξουργειο στην καθε βαρδια θα πετυχεις 3-4 που θα σου αρεσουν!Ξερεις πόσοι φιλοι μου απο Θεσσαλονικη ερχονται Αθηνα για να  :knockinb:!Και ξετρελενοντε! :)΄Ενταξει ειναι ακριβα αλλα τοσα δεν βγαινει.Ενα σινεμα 350-500 ρουβλια βενζινη αλλο ενα 500αρικο και αν πατε κανα σούσι μετα καν χιλιαρικο ακομα δηλαδη 2000 ρουβλια με της σημερινες εισοτημιες 40 Ευρω πριν την υποτιμηση 50 Ευρω.Σιγουρα σε σχεση με την Ελλαδα που  :knockinb: με 10 Ευρω ειναι πανακρυβα!
Μακαρι να μην κλεισουν γιατι αν τα κλεισουν δεν προκειται να ξαναρθω Ελλαδα  :2funny:.Τον τελευταιο καιρο το σα'ι'τ εχει αρχισει και δινει πληροφοριες,αν δεις το Thread της Πολωνιας απο τοτε που πηγε εκει ο Fidel εχει φτιαξει ενω παλιά γραφανε  :jerking: χωρις καμια πληροφορια τωρα μπορεις να βρεις πληροφοριες

Δν χανεις και τιποτα απο την ελλαδα δημητρακη μονο το καλοκαιρι αξιζει χαλκιδικη νησια κτλ.Ολη την υπολοιπη χρονια μιζερια ειναι να βλεπεις τους ελληνες να κλαιγονται και τις ελλεηνιδες με τα πατσοκιλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δν χανεις και τιποτα απο την ελλαδα δημητρακη μονο το καλοκαιρι αξιζει χαλκιδικη νησια κτλ.Ολη την υπολοιπη χρονια μιζερια ειναι να βλεπεις τους ελληνες να κλαιγονται και τις ελλεηνιδες με τα πατσοκιλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα δεν μου αρεσει και η ζέστη :rockon:Ελλαδα ερχομαι συνηθως ανοιξη και φθινόπωρο για καμια 10αρια μερες την καθε φορα.Ελεηνιδες δεν πολυκοιταω γιατι Φυλης και Μεταξουργειο δεν εχει  :2funny:.Για τη μιζερια εχεις δικιο.Μα και παλια για κλαματα ητανε απλος ειχανε λεφτα να πετανε σε  :jerking: αυτη ειναι η διαφορα τοτε με τωρα.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ποσο δικαιο εχεις φιλε...σκετη μιζερια είναι η ελλαδα τους 10 από τους 12 μηνες...παντως μπραβο σου φιλε που απολαμβανεις τις ομορφιες και κυριολεκτικα και μεταφορικα της βουλγαριας που είναι παρα παρα πολλες!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εμενα δεν μου αρεσει και η ζέστη :rockon:Ελλαδα ερχομαι συνηθως ανοιξη και φθινόπωρο για καμια 10αρια μερες την καθε φορα.Ελεηνιδες δεν πολυκοιταω γιατι Φυλης και Μεταξουργειο δεν εχει  :2funny:.Για τη μιζερια εχεις δικιο.Μα και παλια για κλαματα ητανε απλος ειχανε λεφτα να πετανε σε  :jerking: αυτη ειναι η διαφορα τοτε με τωρα.
Ναι ακριβως αυτη ειναι η διαφορα.Εγω ακομα θυμαμαι τη δεκαετια του 90 που κλεγονταν για την ακριβεια κτλ για την κριση 90-93 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Που να ξεραν τι ερχεται μετα  :S :S :S :S :S :S
ποσο δικαιο εχεις φιλε...σκετη μιζερια είναι η ελλαδα τους 10 από τους 12 μηνες...παντως μπραβο σου φιλε που απολαμβανεις τις ομορφιες και κυριολεκτικα και μεταφορικα της βουλγαριας που είναι παρα παρα πολλες!
Κοιτα για ομορφιες φυσικες δν θα το ελεγα τοσο.Μονο η σοφια ειναι ομορφη πολη το Πλεβεν κ οι πολεις για διακοπες οπως Νεσεμπερ και Σανυ Μπιτς.Η Ελλαδα εχει μιζερεια εξαιτιας της κρισης τελευταια αν και παλια ισως ηταν κλαψομαλακες (αλλα οχι τοσο οσο σημερα)γιατι εχουν καλομαθει.Η Βουλγαρια (προσωπικη μου γνωμη) ειναι ακομα πιο μιζερη χωρα μονο στη Σοφια υπαρχει καποια αναπτυξη( πχ μια φιλη μου βουλγαρα που εχει τελειωσει οικονομικα και μαστερ δουλευει σε αγγλικη εταιρια στην σοφια της δινουν 1100μισθο (μολις 28χρονων η κοπελα  :cheesy:) και δωρεαν αμαξι της εταιριας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.1100 δηλαδη για ελλαδα περι τα 2000χιλιαρικα αρκετα καλα)Επισης αναπτυξη υπαρχει στα τουριστικα θερετρα.Επαρχια οπως ειπε ο nukteros τα πραγματα ειναι τραγικα.Σκεφτειτε ποσες βουλγαρες ερχονται ελλαδα και μενουν ακομα στην ελλαδα ακομη κ σημερα (2014) που ειναι απο την επαρχια,γιατι αν δεν εχουν εκει καποια επιχειρηση η καποιο πτυχιο τι να κατσουν να κανουν ανειδικευτοι?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Επισης βουλγαρια εχω παρατηρησει να εχουν τρομερα νευρα οι ανθρωποι και κατεμε δικαιολογημενα γιατι δν ειναι λιγα αυτα που περασαν τα τελευταια 22χρονια.Θυμαμαι το 93 ενας βουλγ.υπουργος ελεγε πρεπει να εφαρμοσουμε σοκοβα τεραπια (θεραπεια του σοκ) :S :S :S :S :S
Φανταστειτε ολα αυτα να ειχαν γινει στην ελλαδα 22 χρονια πως θα ηταν οι Ελληνες σημερα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :argue: :argue: :bottom: :bottom: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: ακομα χειροτεροι απο τους βουλγαρους προσωπικη μου γνωμη.
Αυτα.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ναι ακριβως αυτη ειναι η διαφορα.Εγω ακομα θυμαμαι τη δεκαετια του 90 που κλεγονταν για την ακριβεια κτλ για την κριση 90-93 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Που να ξεραν τι ερχεται μετα  :S :S :S :S :S :SΚοιτα για ομορφιες φυσικες δν θα το ελεγα τοσο.Μονο η σοφια ειναι ομορφη πολη το Πλεβεν κ οι πολεις για διακοπες οπως Νεσεμπερ και Σανυ Μπιτς.Η Ελλαδα εχει μιζερεια εξαιτιας της κρισης τελευταια αν και παλια ισως ηταν κλαψομαλακες (αλλα οχι τοσο οσο σημερα)γιατι εχουν καλομαθει.Η Βουλγαρια (προσωπικη μου γνωμη) ειναι ακομα πιο μιζερη χωρα μονο στη Σοφια υπαρχει καποια αναπτυξη( πχ μια φιλη μου βουλγαρα που εχει τελειωσει οικονομικα και μαστερ δουλευει σε αγγλικη εταιρια στην σοφια της δινουν 1100μισθο (μολις 28χρονων η κοπελα  :cheesy:) και δωρεαν αμαξι της εταιριας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.1100 δηλαδη για ελλαδα περι τα 2000χιλιαρικα αρκετα καλα)Επισης αναπτυξη υπαρχει στα τουριστικα θερετρα.Επαρχια οπως ειπε ο nukteros τα πραγματα ειναι τραγικα.Σκεφτειτε ποσες βουλγαρες ερχονται ελλαδα και μενουν ακομα στην ελλαδα ακομη κ σημερα (2014) που ειναι απο την επαρχια,γιατι αν δεν εχουν εκει καποια επιχειρηση η καποιο πτυχιο τι να κατσουν να κανουν ανειδικευτοι?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Επισης βουλγαρια εχω παρατηρησει να εχουν τρομερα νευρα οι ανθρωποι και κατεμε δικαιολογημενα γιατι δν ειναι λιγα αυτα που περασαν τα τελευταια 22χρονια.Θυμαμαι το 93 ενας βουλγ.υπουργος ελεγε πρεπει να εφαρμοσουμε σοκοβα τεραπια (θεραπεια του σοκ) :S :S :S :S :S
Φανταστειτε ολα αυτα να ειχαν γινει στην ελλαδα 22 χρονια πως θα ηταν οι Ελληνες σημερα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :argue: :argue: :bottom: :bottom: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: ακομα χειροτεροι απο τους βουλγαρους προσωπικη μου γνωμη.
Αυτα.
ελα φιλε κοιτα προσωπικα πιστευω αποτι μαθαινω αυτό το ρευμα μετανάστευσης από βουλγαρια που λες εχει αρχισει να ανακόπτεται και γιαυτο εχει αρχισει να αυξανει ελαφρως ο πληθυσμος της χωρας με βαση το βουλγαρικο επιμελητηριο..τωρα αυτό που γινοταν όλα αυτά τα χρονια στη βουλγαρια εχει αρχισει να γινεται στην ελλαδα με την μεταναστευση που θα ενταθεί και με την μεγαλη υπογεννητικοτητα που με βαση τα τελευταια νεα ειμαστε ο πιο γερασμένος πληθυσμος της εε.οσο για τα αλλα που λες εν μερει συμφωνω αλλα νομιζω αυτή η ελληνικη μιζερια δεν τη βρισκω βουλγαρια και αυτη ακριβως η μιζερια -γκρινια -το φταιξιμο στους αλλους εδώ στην ελλαδα που συναντάμε είναι που μενοχλει αφανταστα.προσωπικη μου γνωμη είναι αυτη μπορει να κανω λαθος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ελα φιλε κοιτα προσωπικα πιστευω αποτι μαθαινω αυτό το ρευμα μετανάστευσης από βουλγαρια που λες εχει αρχισει να ανακόπτεται και γιαυτο εχει αρχισει να αυξανει ελαφρως ο πληθυσμος της χωρας με βαση το βουλγαρικο επιμελητηριο..τωρα αυτό που γινοταν όλα αυτά τα χρονια στη βουλγαρια εχει αρχισει να γινεται στην ελλαδα με την μεταναστευση που θα ενταθεί και με την μεγαλη υπογεννητικοτητα που με βαση τα τελευταια νεα ειμαστε ο πιο γερασμένος πληθυσμος της εε.οσο για τα αλλα που λες εν μερει συμφωνω αλλα νομιζω αυτή η ελληνικη μιζερια δεν τη βρισκω βουλγαρια και αυτη ακριβως η μιζερια -γκρινια -το φταιξιμο στους αλλους εδώ στην ελλαδα που συναντάμε είναι που μενοχλει αφανταστα.προσωπικη μου γνωμη είναι αυτη μπορει να κανω λαθος.
σωστα τα λες ειμαστε οι πιο γερασμενοι στην ε.ε. :S :S :S :S :S :S.ναι σωστα η ελληνικη γκρινια δεν παλευεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αλλα και οι βουλγαροι δεν τους λες και χαρουμενος λαος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εχουν τα νευρακια τους,3 φορες μονο βγηκαμε στην επαρχια στη πολη μπλαγκοεβκραντ στο CLUB-THE FACE και τις δυο επεσε ξυλο με μεθυσμενους βουλγαρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Οσοι ξερουν απο βουλγαρια θα καταλαβουν.Επισης πριν μερικα χρονια ειχανε δειρε ενα φοιτητη βουλγαρο π εβγαινε απο κλαμπ 6 η ωρα το πρωι μεχρι θανατου. :S :S :S Τα νευρα τους φενονται και στο πως οδηγανε πιστευω οι nukteros sex volcano θα συμφωνησουν,λες και παιζουν carmageddon οδηγανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η οδηγηκη συμπεριφορα των Βουλγαρων οδηγων δεν οφειλεται μονο στο γεγονος με τα νευρα που αναφερθηκε ΑΛΛΑ στο γεγονος οτι δεν εχουν ΔΡΟΜΟΥΣ (μεχρι που αρχισαν και τους σουλουπωνουν τα τελευταια χρονια) και οτι δεν ΕΙΧΑΝ αυτοκινητα μεχρι προτεινος...(μην εξαπαταστε τι γινεται τα τελευταια χρονια) ! Απο τα καρα τα λαντα και τα τραμπαν πηγαν σε αυτοκινητα 2.5 3.0 4.0 cc ....ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η οδηγηκη συμπεριφορα των Βουλγαρων οδηγων δεν οφειλεται μονο στο γεγονος με τα νευρα που αναφερθηκε ΑΛΛΑ στο γεγονος οτι δεν εχουν ΔΡΟΜΟΥΣ (μεχρι που αρχισαν και τους σουλουπωνουν τα τελευταια χρονια) και οτι δεν ΕΙΧΑΝ αυτοκινητα μεχρι προτεινος...(μην εξαπαταστε τι γινεται τα τελευταια χρονια) ! Απο τα καρα τα λαντα και τα τραμπαν πηγαν σε αυτοκινητα 2.5 3.0 4.0 cc ....ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !!!!
Ναι σωστα πως ξεχασα να το αναφερω οι δρομοι τους ειναι χαλια!!!Αλλα δν ειναι μονο οι μερσεντες και τα τουρμπο που τρεχουν!!!ημουν σε ενα βενζιναδικο και απο πισω με εκανε προσπεραση ενας τυπος με σκοντα του 90  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τρεχουν και τα μικρα και αυτο ειναι κυριως νευρων νομιζω!!!Ποσες φορες πηγα να τρακαρω με κατι τετοιους που ειχαν σκοντα λαντα η φιατ του 90!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι σωστα πως ξεχασα να το αναφερω οι δρομοι τους ειναι χαλια!!!Αλλα δν ειναι μονο οι μερσεντες και τα τουρμπο που τρεχουν!!!ημουν σε ενα βενζιναδικο και απο πισω με εκανε προσπεραση ενας τυπος με σκοντα του 90  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τρεχουν και τα μικρα και αυτο ειναι κυριως νευρων νομιζω!!!Ποσες φορες πηγα να τρακαρω με κατι τετοιους που ειχαν σκοντα λαντα η φιατ του 90!!!!!
Δεν υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ  !
Δεν θα αναφερθω σε επαγγελματιες οδηγους! !
Ειναι ικανοι να τσατιστουν και να σου κλεισουν τον δρομο για να μην προσπερασεις....
Κανουν προσπεραση με το σκεπτκο οτι ερχεται οχημα και οτι ΘΑ ΚΟΨΕΙ....σε ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο τον δρομο...να σε βοηθησουν? π.χ. να τραβηχτεις δεξια? να σου αναψει φλας? ή να σου παιξει τα φωτα να σου παραχωρησει προταιρεοτητα? (για να διευκοληνει την κινηση) χαχαχαχαχα ! ! ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! ! !

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ  !
Δεν θα αναφερθω σε επαγγελματιες οδηγους! !
Ειναι ικανοι να τσατιστουν και να σου κλεισουν τον δρομο για να μην προσπερασεις....
Κανουν προσπεραση με το σκεπτκο οτι ερχεται οχημα και οτι ΘΑ ΚΟΨΕΙ....σε ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο τον δρομο...να σε βοηθησουν? π.χ. να τραβηχτεις δεξια? να σου αναψει φλας? ή να σου παιξει τα φωτα να σου παραχωρησει προταιρεοτητα? (για να διευκοληνει την κινηση) χαχαχαχαχα ! ! ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! ! !
Οποτε εχω δικιο.
Οδηγωντας στην βουλγαρια....
και ο μαξ ο χαρακτηρας του παιχνιδου ταιριαζει γαντι που ειναι καραφλας!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• carmageddon_2_frontal.jpg
    carmageddon_2_frontal.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
συμφωνω απολυτα φιλε!!!ετσι είναι και αυτοι εχουν τα χαλια τους...αλλα το δικο μας προσωπικα δεν το παλευω...
ελα ρε φιλε τη δν παλευεις τοσο στην ελλαδα???τουλαχιστον στους δρομους ειμαστε καλυτερα!μην κλαιγεσαι και τοσο!! ;) ;) ;) ;)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
σωστα τα λες ειμαστε οι πιο γερασμενοι στην ε.ε. :S :S :S :S :S :S.ναι σωστα η ελληνικη γκρινια δεν παλευεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αλλα και οι βουλγαροι δεν τους λες και χαρουμενος λαος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εχουν τα νευρακια τους,3 φορες μονο βγηκαμε στην επαρχια στη πολη μπλαγκοεβκραντ στο CLUB-THE FACE και τις δυο επεσε ξυλο με μεθυσμενους βουλγαρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Οσοι ξερουν απο βουλγαρια θα καταλαβουν.Επισης πριν μερικα χρονια ειχανε δειρε ενα φοιτητη βουλγαρο π εβγαινε απο κλαμπ 6 η ωρα το πρωι μεχρι θανατου. :S :S :S Τα νευρα τους φενονται και στο πως οδηγανε πιστευω οι nukteros sex volcano θα συμφωνησουν,λες και παιζουν carmageddon οδηγανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω απολυτα φιλε!!!ετσι είναι και αυτοι εχουν τα χαλια τους...αλλα το δικο μας προσωπικα δεν το παλευω...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ελα ρε φιλε τη δν παλευεις τοσο στην ελλαδα???τουλαχιστον στους δρομους ειμαστε καλυτερα!μην κλαιγεσαι και τοσο!! ;) ;) ;) ;)
όχι για τους δρομους...δεν ξερω αν εχεις παρε δωσε με τις υπηρεσίες του κρατους...ε πιστεψε με αυτό δεν παλευεται..στη βουλγαρια οποτε χρειαστηκε δουλεια με υπουργειο η δημοσια υπηρεσια ηταν πολύ μα πολύ καλυτερη η ολη εξυπηρετηση αποτι εδώ...αυτό προσωπικα δεν παλευω στην ελλαδα..τα νταλαβέρια με τις υπηρεσίες της.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
όχι για τους δρομους...δεν ξερω αν εχεις παρε δωσε με τις υπηρεσίες του κρατους...ε πιστεψε με αυτό δεν παλευεται..στη βουλγαρια οποτε χρειαστηκε δουλεια με υπουργειο η δημοσια υπηρεσια ηταν πολύ μα πολύ καλυτερη η ολη εξυπηρετηση αποτι εδώ...αυτό προσωπικα δεν παλευω στην ελλαδα..τα νταλαβέρια με τις υπηρεσίες της.
φιλε δυστυχως εχω νταλαβερια και οντως αυτο δν παλευεται  :S :S :S :S.Ειδικα ο θειος μου π ηταν δημ.υπαλληλος τι χαρτια μαζευε καθε χρονο για εφοριες υπερωριες κτλ και τι χαρτια για συνταξη ειναι ελεος η γραφειοκρατεια,μου θυμιζουν το παιδικο με τους 12 αθλους του  αστεριξ που ενας αθλος του ειναι να  βγαλει ενα πιστοποιητικο στο δημοσιο(οικος της τρελης το λενε στο καρτουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) ,αυτο δηλαδη ειναι αθλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
φιλε δυστυχως εχω νταλαβερια και οντως αυτο δν παλευεται  :S :S :S :S.Ειδικα ο θειος μου π ηταν δημ.υπαλληλος τι χαρτια μαζευε καθε χρονο για εφοριες υπερωριες κτλ και τι χαρτια για συνταξη ειναι ελεος η γραφειοκρατεια,μου θυμιζουν το παιδικο με τον αστεριξ που παει να βγαλει ενα πιστοποιητικο στο δημοσιο ,αυτο δηλαδη ειναι αθλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!
όπως τα λες...αστεριξ :2funny:!!τι να κανουμε...αυτό μας ελαχε!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες Μπλανκόεβγκραντ, τι παίζει;
Σκεφτόμαστε παρέα από τρία άτομα να πάμε ένα ΠΣΚ.
Μάθαμε ότι έχει και ένας Ελληνας ένα ξενοδοχείο εκεί, ο οποίος έχει και μια επιχείρηση με ζωοτροφές.
Αξίζει να ανεβούμε; Θα βρούμε εύκολα πουτανάκια να περάσουμε τα βράδια μας;
Οι τιμές πως είναι;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παίδες Μπλανκόεβγκραντ, τι παίζει;
Σκεφτόμαστε παρέα από τρία άτομα να πάμε ένα ΠΣΚ.
Μάθαμε ότι έχει και ένας Ελληνας ένα ξενοδοχείο εκεί, ο οποίος έχει και μια επιχείρηση με ζωοτροφές.
Αξίζει να ανεβούμε; Θα βρούμε εύκολα πουτανάκια να περάσουμε τα βράδια μας;
Οι τιμές πως είναι;
Λοιπον Μπλαγκοεβγκραντ ειναι μια πολη σαν τις σερρες περι τους 70.000 κατοικους.Για πουτανες κ  αλλα μπορεις να βρεις απο τα site
, adamieva.info, bezplatno.org.Εχει καφετεριες κλαμπακια αλλα θα σας ελεγα οτι δν εχει και τις καλυτερες γυναικες εκει εχει πολυ γυφτοβουλγαρες και οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο τη σοφια εξαιτιας των ελληνων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που θα μεινετε εκει?Ποσο χρονων ειστε?Γιατι δν ανεβενετε σοφια να δειτε το real deal? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά δεν εχει Σεκιουριτάδες?Εδω εχει παντου σεκιουριτάδες και αν καποιος κανει κατι τρωει πολυ ξυλο και ερχεται και η αστυνομια (вневедомственная охрана) σχεδον αμεσως.

Ελλαδα αυτο μου τη σπαει η μιζέρια τους και η κακομοιρια τους  :headbang:η Ελλαδα ειναι γεματη φουκαραδες Πιρφορους αν εχεις κανεις μια γκομενα το παιζει θεός  :jerking: :2funny:
Λοιπον Μπλαγκοεβγκραντ ειναι μια πολη σαν τις σερρες περι τους 70.000 κατοικους.Για πουτανες κ  αλλα μπορεις να βρεις απο τα site
, adamieva.info, bezplatno.org.Εχει καφετεριες κλαμπακια αλλα θα σας ελεγα οτι δν εχει και τις καλυτερες γυναικες εκει εχει πολυ γυφτοβουλγαρες και οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο τη σοφια εξαιτιας των ελληνων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που θα μεινετε εκει?Ποσο χρονων ειστε?Γιατι δν ανεβενετε σοφια να δειτε το real deal? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δηλαδη Κωστάκη δεν πρεπει να μιλας εκει Ελληνικα και να λες οτι εισαι Ελληνας,γιατι θα πληρωνεις παντους 2-3 φορες παραπανω??? :think: πριν απο μερικα χρονια που ειχα παει τελευταια φορα ετσι ηταν.Τωρα δεν ξερω γ'αυτο και σε ρωταω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom