Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλά δεν εχει Σεκιουριτάδες?Εδω εχει παντου σεκιουριτάδες και αν καποιος κανει κατι τρωει πολυ ξυλο και ερχεται και η αστυνομια (вневедомственная охрана) σχεδον αμεσως.

Ελλαδα αυτο μου τη σπαει η μιζέρια τους και η κακομοιρια τους  :headbang:η Ελλαδα ειναι γεματη φουκαραδες Πιρφορους αν εχεις κανεις μια γκομενα το παιζει θεός  :jerking: :2funny:

Δηλαδη Κωστάκη δεν πρεπει να μιλας εκει Ελληνικα και να λες οτι εισαι Ελληνας,γιατι θα πληρωνεις παντους 2-3 φορες παραπανω??? :think: πριν απο μερικα χρονια που ειχα παει τελευταια φορα ετσι ηταν.Τωρα δεν ξερω γ'αυτο και σε ρωταω :)

Η Αστυνομια χαλαρα ειναι ερχονται οι μπραβοι τα  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: κομμαντα του μαγαζιου και καθαριζουν στη  βουλγαρια
καπως ετσι ειναι ειδα εναν γνωστο μου στα μικελ θεσσαλονικη με ενα 19χρονο μπαζο και μου πουλουσε μουρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μ ελεγε χαθηκες κτλ και αλλα τετοια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλυτερα ειναι να μη μιλας ελληνικα θα σε βαλουν να πληρωσεις κατι παραπανω οχι και 2 3 φορες ομως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωστάκη και κατι αλλο το στυλ μου θα εχει πέραση στη Βουλγαρία? :)
Οι Μολδαβές ηταν εντελως βλάχες :2funny: για της περισσοτερες οι ασπρες μποτες μου απο φίδι ηταν απλα ασπρα παπουτια αν καποια καταλαβαινε οτι ειναι απο φίδι μου εβγαζε μια κακία του στυλ γιατι εσυ να εχεις μποτες 400 Ευρω και εγω να παίρνω μισθο 100-130 Ευρω  :rockon: :rockon:Οι Βουλγάρες βγαζουνε κακία αν σε δουνε να εχεις το στυλ μου και την άνεση μου?ή οπως εδω αν εχεις στυλ και καποιο στάτους γουσταρουνε να ειναι μαζι σου?  
Αυτη τη στιγμη στο 24open ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠ100 σε ολο το σά'ι'τ
Μπορειται να με συγχαρειτε  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστάκη και κατι αλλο το στυλ μου θα εχει πέραση στη Βουλγαρία? :)
Οι Μολδαβές ηταν εντελως βλάχες :2funny: για της περισσοτερες οι ασπρες μποτες μου απο φίδι ηταν απλα ασπρα παπουτια αν καποια καταλαβαινε οτι ειναι απο φίδι μου εβγαζε μια κακία του στυλ γιατι εσυ να εχεις μποτες 400 Ευρω και εγω να παίρνω μισθο 100-130 Ευρω  :rockon: :rockon:Οι Βουλγάρες βγαζουνε κακία αν σε δουνε να εχεις το στυλ μου και την άνεση μου?ή οπως εδω αν εχεις στυλ και καποιο στάτους γουσταρουνε να ειναι μαζι σου? 
Αυτη τη στιγμη στο 24open ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠ100 σε ολο το σά'ι'τ
Μπορειται να με συγχαρειτε  :)

Απο σαλαχι δεν ηταν οι μποτες σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πω εγω θα σου ελεγα εξαρταται αλλα γενικα και απο βουλγαρους εχω ακουσει οτι εχει πολλες κακες γυναικες βουλγαρια.Εγω σχεση δν εχω κανει με βουλγαρα μονο φιλες εχω και παω με πουτανακια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.
Μπραβο σου!!!Εκανα και ενα θρεντ για τον Πουτιν αν θες δες το στο φορουμ Πολιτικη-Θρησκευτικα ειναι.
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο σαλαχι δεν ηταν οι μποτες σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πω εγω θα σου ελεγα εξαρταται αλλα γενικα και απο βουλγαρους εχω ακουσει οτι εχει πολλες κακες γυναικες βουλγαρια.Εγω σχεση δν εχω κανει με βουλγαρα μονο φιλες εχω και παω με πουτανακια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.
Μπραβο σου!!!Εκανα και ενα θρεντ για τον Πουτιν αν θες δες το στο φορουμ Πολιτικη-Θρησκευτικα ειναι.
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Έχω καμια δεκαπενταρια ζευγάρια μπότες το ενα ειναι απο σαλάχι καμια δεκαρια απο φίδι και οι υπολοιπες απλο δερμα.Τωρα θελω να παρω ενα ζευγάρι μπότες απο Σαλάχι καφέ χρώματος και ενα ζευγαρι μπότες απο φίδι ασπρες αλλα με κεφαλάλια φιδιών.Καθως και σκεφτομαι να παραγγειλω μια γουνα απο φώκια αβαφτη (γκρι ανοικτο χρωμα).Αν ντυθεις και εχεις και τα υπολοιπα που εχω πει εχεις οσες γκομενες θελεις :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγω προσωπικα λεω οτι δεν ειναι καταλληλο μερος για καμακι η Βουλγαρια , ειναι  καλη για υπηρεσιες πληρωμενου ερωτα λογου του σχετικα χαμηλου κοστους.Το Μπλαγκοεβγκραντ ειναι φοιτητουπολη και ειναι πιο ευκολο το καμακι ανοιξη,χειμωνα και φθινοπωρο . Καθως το καλοκαιρι ειναι κλειστα τα πανεπιστημια . Και αυτο για ηλικιες ανδρων 22-32 ετων για τις πιο μεγαλες ηλικιες μονο σαν σπονσορας καποιας νεαρης χωριατοπουλας φοιτητριας μετριας εμφανισης . Πραγματι εχει ομορφες γυναικες στην Βουλγαρια αλλα αυτες γουσταρουν τους φραγκατους ντοπιους που δεν ειναι και λιγοι.Τυποι αντρων που τρελαινουν τις βουλγαρες δειτε στην φωτογραφια .

Συνημμένα

• zx980_1038821.jpg
    zx980_1038821.jpg
    280,8 KB · Εμφανίσεις: 77

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Έχω καμια δεκαπενταρια ζευγάρια μπότες το ενα ειναι απο σαλάχι καμια δεκαρια απο φίδι και οι υπολοιπες απλο δερμα.Τωρα θελω να παρω ενα ζευγάρι μπότες απο Σαλάχι καφέ χρώματος και ενα ζευγαρι μπότες απο φίδι ασπρες αλλα με κεφαλάλια φιδιών.Καθως και σκεφτομαι να παραγγειλω μια γουνα απο φώκια αβαφτη (γκρι ανοικτο χρωμα).Αν ντυθεις και εχεις και τα υπολοιπα που εχω πει εχεις οσες γκομενες θελεις :)
Δεν σου χρειαζονται ολα αυτα γιατι  μπορεις να βρεις μπελαδες .Τα υπερβολικα εφε μπορουν να σου κοστισουν πολυ ακριβα στη Βουλγαρια . Υπαρχει περιπτωση να σε διπλαροσουν γκομενες σε κανα κλαμπ να σου ριξουν κανα χαπι στο ποτο να σου παρουν οτι εχεις και δεν εχεις .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Υπαρχουν μερικα μαγαζια σφαγεια στο κεντρο της Σοφιας που εχουν εξω αμολυμενες 10-15 πανεμορφες γκομενες που ψαρευουν πελατες θυματα . Σου την πεφτουν στα ισια στο δρομο και μολις συστηθειτε σε βαζουν σε καποιο απο τα εν λογω μαγαζια και παραγγελνουν ασυστολα . Με ατακες τρελενομαι για ελληνες θελω να παντρευτω ελληνα θελω να παω Ελλαδα ποτε φευγεις θα με παρεις μαζι σου κτλ. Και στο τελος πληρωνεις κατι λογαριασμους της ταξης 300-500 ευρω για κατι υποσχεσης και ενα τηλεφωνο που ποτε δεν απαντα  και εκει τελειωνουν ολα. Οι γκομενες εξαφανιζονται και εσυ νιωθεις ο μεγαλυτερος μαλακας του κοσμου .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αν παραγγείλετε καποια στο ξενοδοχειο σας παλι προσοχη μην εχετε τα χρηματα σας σε καποιο ευκολα προσβασιμο σημειο βαζετε εσεις τα ποτα και μην τα αφηνετε χωρις επιτηρηση .Καθως  καθε χρονο ειναι πολλα τα κρουσματα των ναρκωμενων επιδοξων πορνοτουριστων που ξυπναν με βαρυ κεφαλι και αδειες τσεπες .

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Που θα μεινετε εκει?Ποσο χρονων ειστε?Γιατι δν ανεβενετε σοφια να δειτε το real deal? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω καν που θα μείνουμε. Θα πάμε και ότι βρούμε (έτσι σκεφτόμαστε και δεν ξέρω αν κάνουμε λάθος).
Βουλγάρικα δεν μιλάει κανείς μας. Μόνο αγγλικά.
Είμαστε δυο 40ρηδες και ένας 30ρης.
Σόφια πέφτει λίγο μακριά, γι' αυτό λέμε για Μπλαγκόεβγκραντ που είναι πιο κοντά.
Να μη φάμε τις μέρες μας στα χλμ.
Αρχές δεκαετίας του '90, ανέβαινα σχετικά συχνά (3-4 φορές το χρόνο) Βουλγαρία, γιατί είχα φίλους που σπούδαζαν εκεί και περνάγαμε πολύ καλά. Πήγαινα και Σόφια, αλλά περισσότερο Πλόβδιβ (Φιλιππούπολη).
Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμαστε για Μπλαγκόεβγκραντ, αλλά παράλληλα σκεφτόμαστε και Μπίτολα (Μοναστήρι) στην ΠΓΔΜ, γιατί μας είπαν ότι είναι και εκεί πολύ καλά, αλλά δεν έχει πουτάνες, παρά μόνο γκομενάκια που τα "χτυπάς" εύκολα, μιας και γουστάρουν τρελά τους Ελληνες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Υπαρχουν μερικα μαγαζια σφαγεια στο κεντρο της Σοφιας που εχουν εξω αμολυμενες 10-15 πανεμορφες γκομενες που ψαρευουν πελατες θυματα . Σου την πεφτουν στα ισια στο δρομο και μολις συστηθειτε σε βαζουν σε καποιο απο τα εν λογω μαγαζια και παραγγελνουν ασυστολα . Με ατακες τρελενομαι για ελληνες θελω να παντρευτω ελληνα θελω να παω Ελλαδα ποτε φευγεις θα με παρεις μαζι σου κτλ. Και στο τελος πληρωνεις κατι λογαριασμους της ταξης 300-500 ευρω για κατι υποσχεσης και ενα τηλεφωνο που ποτε δεν απαντα  και εκει τελειωνουν ολα. Οι γκομενες εξαφανιζονται και εσυ νιωθεις ο μεγαλυτερος μαλακας του κοσμου .
Αν παραγγείλετε καποια στο ξενοδοχειο σας παλι προσοχη μην εχετε τα χρηματα σας σε καποιο ευκολα προσβασιμο σημειο βαζετε εσεις τα ποτα και μην τα αφηνετε χωρις επιτηρηση .Καθως  καθε χρονο ειναι πολλα τα κρουσματα των ναρκωμενων επιδοξων πορνοτουριστων που ξυπναν με βαρυ κεφαλι και αδειες τσεπες .
Πολυ σωστα αυτα που γραφει ο νυκτερος ειναι επισημος βουλγαρολογος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
αυτο να δωσεις 500ευρω ποτε δν εχω δωσει τοσα σε μια γκομενα ρε φιλε?!εσυ εχεις δωσει???εγω σκεφτομαι τα ποσα γαμησια θα κανω 500/20
σιγα μη τα δωσω σε μια για ποτα!!!
Δεν ξέρω καν που θα μείνουμε. Θα πάμε και ότι βρούμε (έτσι σκεφτόμαστε και δεν ξέρω αν κάνουμε λάθος).
Σόφια πέφτει λίγο μακριά, γι' αυτό λέμε για Μπλαγκόεβγκραντ που είναι πιο κοντά.
Αρχές δεκαετίας του '90, ανέβαινα σχετικά συχνά (3-4 φορές το χρόνο) Βουλγαρία, γιατί είχα φίλους που σπούδαζαν εκεί και περνάγαμε πολύ καλά. Πήγαινα και Σόφια, αλλά περισσότερο Πλόβδιβ (Φιλιππούπολη).
Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμαστε για Μπλαγκόεβγκραντ, αλλά παράλληλα σκεφτόμαστε και Μπίτολα (Μοναστήρι) στην ΠΓΔΜ, γιατί μας είπαν ότι είναι και εκεί πολύ καλά, αλλά δεν έχει πουτάνες, παρά μόνο γκομενάκια που τα "χτυπάς" εύκολα, μιας και γουστάρουν τρελά τους Ελληνες.
Λαθος κανετε θα σας κοπανησουν τιμες παραπανω.Σοφια αν δν θελετε να πατε με τ αμαξι αστο μπλαγκοεβγκραντ και πατε με τρενο ειναι παμφθηνα περι τα 3-4ευρω απο μπλακοεβγκραντ.
Για ΠΓΔΜ συμφωνω οτι οι κοπελες ειναι και πιο ομορφες και γουσταρουν πιο πολυ ελληνες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω προσωπικα λεω οτι δεν ειναι καταλληλο μερος για καμακι η Βουλγαρια , ειναι  καλη για υπηρεσιες πληρωμενου ερωτα λογου του σχετικα χαμηλου κοστους.Το Μπλαγκοεβγκραντ ειναι φοιτητουπολη και ειναι πιο ευκολο το καμακι ανοιξη,χειμωνα και φθινοπωρο . Καθως το καλοκαιρι ειναι κλειστα τα πανεπιστημια . Και αυτο για ηλικιες ανδρων 22-32 ετων για τις πιο μεγαλες ηλικιες μονο σαν σπονσορας καποιας νεαρης χωριατοπουλας φοιτητριας μετριας εμφανισης . Πραγματι εχει ομορφες γυναικες στην Βουλγαρια αλλα αυτες γουσταρουν τους φραγκατους ντοπιους που δεν ειναι και λιγοι.Τυποι αντρων που τρελαινουν τις βουλγαρες δειτε στην φωτογραφια .
Ταταρομογολοι κουρεμενοι στρατιωτικα η καραφλες με mercedes AMG  και φουσκωτοι με δυο λογια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πολυ σωστα αυτα που γραφει ο νυκτερος ειναι επισημος βουλγαρολογος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
αυτο να δωσεις 500ευρω ποτε δν εχω δωσει τοσα σε μια γκομενα ρε φιλε?!εσυ εχεις δωσει???
Εγω οχι αλλα πριν μερικα χρονια ειχα πετυχει εναν ελληνα φουκαρα να χτυπιεται και να οδυρεται εξω απο το Ταμπου στριπ κλαμπ που του ειχαν παρει με το ετσι θελω 600 ευρω οι φουσκωτοι του μαγαζιου . Δεν ειχε λεφτα για ταξι μεχρι το ξενοδοχειο του . Των πηγα εγω και στο τελος εκει που μου ελεγε ευχαριστω μου πεταξε την μαλακια μηπως ειμαι και εγω του μαγαζιου και προσφερθηκα να τον παω για να μην κανει μηνυση στο μαγαζι .  :headbang:  :headbang:  :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω οχι αλλα πριν μερικα χρονια ειχα πετυχει εναν ελληνα φουκαρα να χτυπιεται και να οδυρεται εξω απο το Ταμπου στριπ κλαμπ που του ειχαν παρει με το ετσι θελω 600 ευρω οι φουσκωτοι του μαγαζιου . Δεν ειχε λεφτα για ταξι μεχρι το ξενοδοχειο του . Των πηγα εγω και στο τελος εκει που μου ελεγε ευχαριστω μου πεταξε την μαλακια μηπως ειμαι και εγω του μαγαζιου και προσφερθηκα να τον παω για να μην κανει μηνυση στο μαγαζι .  :headbang:  :headbang:  :headbang:
καλα ελεος ρε τετοιοι μαλακες υπαρχουν και χαλανε τη πιατσα.παλι καλα που δν τον σαπισαν στο ξυλλ οι φουσκωτοι.
Απορω τα στριπ ρε παιδια τι πατε εκει εγω ειμαι η του καμακιου η του σιγουρου γαμησιου,ζητημα στη ζωη μου να χω δωσει πανω απο 400ευρω
σε στριπ η κωλομπαρα,απορω γιατι το κανουν δν βαζουν μια τσοντα να δουν καλυτερα αν δν γαμησουν? :think: :think: :think: :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
καλα ελεος ρε τετοιοι μαλακες υπαρχουν και χαλανε τη πιατσα.παλι καλα που δν τον σαπισαν στο ξυλλ οι φουσκωτοι.
Απορω τα στριπ ρε παιδια τι πατε εκει εγω ειμαι η του καμακιου η του σιγουρου γαμησιου,ζητημα στη ζωη μου να χω δωσει πανω απο 400ευρω
σε στριπ η κωλομπαρα,απορω γιατι το κανουν δν βαζουν μια τσοντα να δουν καλυτερα αν δν γαμησουν? :think: :think: :think: :think: :think:
Εγω παω στα στριπ μονο Αθηνα για δυο λογους με παρεα για την πλακα μας και ο μονος λογος να κερασω καποια ποτο ειναι να ειναι νεοαφιχθεισα ρωσιδα η ουκρανη που με τα ρωσικα που ξερω να βγω εξω μαζι της για τα περαιτερω . Σ αυτες που ειναι πανω απο 6 μηνες εδω ουτε μισο ποτο δεν κερναω . Καινουργιες στο χωρο του στριπ δεν υπαρχουν εδω και αρκετα χρονια οποτε εχεις δικιο παιρνεις κανενα CG η CT και δεν μενεις με το πουλή στο χέρι  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω παω στα στριπ μονο Αθηνα για δυο λογους με παρεα για την πλακα μας και ο μονος λογος να κερασω καποια ποτο ειναι να ειναι νεοαφιχθεισα ρωσιδα η ουκρανη που με τα ρωσικα που ξερω να βγω εξω μαζι της για τα περαιτερω . Σ αυτες που ειναι πανω απο 6 μηνες εδω ουτε μισο ποτο δεν κερναω .
Καλα κανεις ενα ποτο ναι με 5 10.Αλλα 500 ειναι πολλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Βουλγαρια εχει πολλες παγιδες με τα ταξι,με τα ανταλλακτηρια συναλλαγματος με τα στριπ κλαμπ και με ορισμενες κατηγοριες εκδιδομενων γυναικων πρεπει να προσεχη κανεις .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω προσωπικα λεω οτι δεν ειναι καταλληλο μερος για καμακι η Βουλγαρια , ειναι  καλη για υπηρεσιες πληρωμενου ερωτα λογου του σχετικα χαμηλου κοστους.Το Μπλαγκοεβγκραντ ειναι φοιτητουπολη και ειναι πιο ευκολο το καμακι ανοιξη,χειμωνα και φθινοπωρο . Καθως το καλοκαιρι ειναι κλειστα τα πανεπιστημια . Και αυτο για ηλικιες ανδρων 22-32 ετων για τις πιο μεγαλες ηλικιες μονο σαν σπονσορας καποιας νεαρης χωριατοπουλας φοιτητριας μετριας εμφανισης . Πραγματι εχει ομορφες γυναικες στην Βουλγαρια αλλα αυτες γουσταρουν τους φραγκατους ντοπιους που δεν ειναι και λιγοι.Τυποι αντρων που τρελαινουν τις βουλγαρες δειτε στην φωτογραφια .
Συγγνωμη με αυτους εδω γελάνε.Τοσο πισω ειναι η Βουλγαρία? :2funny:Ειχε ενα τετοιο κακομοιρη στη Μολδαβία  :2funny: που με πιανανε γέλια μολις τον εβλεπα αλλα αυτος ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!και ουτε ειδα οτι οι γκομενες τον γουσταρανε!Ελεγε οτι ειχε μια παντρεμενη και γαμαγε (μαλλον αληθεια ελεγε) σε σχεση με τους αλλους που ηταν αγαμιτοι ητανε ο ηγετης τους που ειχε μια παντρεμενη και γαμαγε πιθανοτατα 40αρα γιατι κ'αυτος αν και ηταν 32 εμοιαζε για 42-44.
Βουλγαρια εχει πολλες παγιδες με τα ταξι,με τα ανταλλακτηρια συναλλαγματος με τα στριπ κλαμπ και με ορισμενες κατηγοριες εκδιδομενων γυναικων πρεπει να προσεχη κανεις .
Καλα δεν οργανωθηκανε?στην Ε.Ε. μπηκανε :2funny:Ευρωπαιοι ειναι πια  :2funny:Και το 2007 που ειχα παει τελευταια φορα ηταν ολα οπως τα περιγραφεις!Βεβαια αν πας σε στριπτιτζαδικο ή κολωμπαρο το ιδιο μπορεις να παθεις και στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να πας Βουλγαρία  :2funny:.
 Απο τα στριπτιτζάδικα δεν περναω ουτε απ'εξω κωλομπαρα πηγαινω με τα παιδια απο το σα'ι'τ για την Καλτίλα  :2funny: αλλα δεν κερανω καμια ποτέ ειναι τόσο συχαμερες που αηδιάζω  :2funny:
 Τοτε στη Σόφια  :knockinb: μια 26-28 ετων απο το Πλέβεν με 50 Λέβα για τα Ρωσσικα δεδομενα χάλια!Ειχα παρει ενα ταξί και με πηγε σε τρια πηδηχτηρια ολες ηταν πολυ χάλια αυτη μονο τρωγωτανε.Μετα μεσω ιντερνετ μιλαγαμε πολυ καιρο ηθελε να ερθει εδω για μερικες μερες αλλα δεν ηταν τιποτα σπουδαιο.

Καλά το Благоевград άπο τη Σόφια ειναι μονο 90χλμ. Αυτο με την ΠΓΔΜ μην το πολυπιστευεις ειναι μυθος.Μη νομιζεις οτι  :knockinb: και πολυ ευκολα.Ο κοσμος εκει ειναι πιο ευχαριστος και πιο φιλικος και αυτες οι μαλακιες που γινονται στη Βουλγαρια δεν γινονται εκτος αν πας γυρευοντας.
 Παιδια πειτε μου κατι.Εχει εγγληματικοτητα οπως στην Ελλαδα?Να σε κλεβουνε στο δρομο?Να σου παιρνουν το κινητο σου?κλπ. ή ειναι υσηχα να κυκλοφωρισει κανεις.ΠΜΡ και Μολδαβια ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ! Ηταν απο τα πιο ησυχα μερη στον κοσμο!Ή Βουλγαρια ειναι ετσι?ή
ειναι επικινδυνο να εχεις ακριβο τηλεφωνο κλπ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η Βουλγαρια δεν ειναι για σενα Δημητρακη ,μπροστα σε Ρωσια,Ουκρανια κτλ ειναι χαλια απο αποψη γυναικες . Εγω εχω εταιρεια στην Σοφια και για αυτον τον λογο συχνα πυκνα την επισκευτομαι . Απο θεμα ασφαλειας ουδεποτε ειχα προβλημα και μπορω να πω οτι στην Ελλαδα εχει πολυ  περισσοτερη εγκληματικοτητα . Ενα παραδειγμα να σου πω οτι ληστειες σε τραπεζες και γενικα ενοπλες ληστειες  εχουν ενα δυο το χρονο . Και οι δρομοι ειναι ασφαλεις και κανεις δεν σε πειραζει.Αν πας τουαλετα στο καφε και αφησεις το κινητο σου πανω στο τραπεζι μην περιμενεις να το βρεις γυριζοντας .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Βουλγαρια δεν ειναι για σενα Δημητρακη ,μπροστα σε Ρωσια,Ουκρανια κτλ ειναι χαλια απο αποψη γυναικες . Εγω εχω εταιρεια στην Σοφια και για αυτον τον λογο συχνα πυκνα την επισκευτομαι . Απο θεμα ασφαλειας ουδεποτε ειχα προβλημα και μπορω να πω οτι στην Ελλαδα εχει πολυ  περισσοτερη εγκληματικοτητα . Ενα παραδειγμα να σου πω οτι ληστειες σε τραπεζες και γενικα ενοπλες ληστειες  εχουν ενα δυο το χρονο . Και οι δρομοι ειναι ασφαλεις και κανεις δεν σε πειραζει.Αν πας τουαλετα στο καφε και αφησεις το κινητο σου πανω στο τραπεζι μην περιμενεις να το βρεις γυριζοντας .
Αν ειναι ετσι απο πλευρας ασφαλειας τοτε δεν ειναι ασχημα.Παντος οταν πηγαινα οι γκομενες ηταν πολυ καλητερες απο της Μολδαβες σε συμπεριφορα και δεν της εβλεπα να τρελενονται για τους φουσκωτους.Της Μολδαβες δεν της νοιαζει ποιον θα εχουνε ειναι πολυ κακογουστες αρκει να δουλευει και να φερνει λεφτα στο σπιτι.
Βεβαια Βουλγαρια εχω να παω αρκετα χρονια και απο το 2007 που πηγα τελευταια φορα παρα πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.Αλλα ο αγωραιος ερωτας ειναι αρκετα φτηνος.Δεν ξερω για την ποιοτητα τωρα τοτε γυρισα 3 σπιτια για να βρω μια που να μην ητανε χάλια για να  :knockinb: βεβαια με 50 Λέβα την ωρα που ειναι τσάμπα.
  Δεν σκαω τοσο για της γκομενες θελω ενα μερος να μπορεις να πας να  :knockinb: φτηνα αν η γκομενα δεν σου κατσει και να μπορεις να καμακωσεις οχι δυσκολα.Πιστευω οτι ο ανθρωπος πρεπει να αλλαζει περιβαλλον.Ελλαδα μου τη σπαει που ειναι γεματη φουκαραδες,το επιπεδο ειναι αθλιο.Αν εχεις κατι ακριβο Π.Χ. ενα κινητο το κοιτανε σα να ειναι λουκουμι! :2funny:Και δεν γουσταρω που ειναι Φτωχομπινεδες  :2funny: βγαζουνε κακία.Σου λενε γιατι εσυ να εχεις κ'εγω οχι  :jerking:!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν ειναι ετσι απο πλευρας ασφαλειας τοτε δεν ειναι ασχημα.Παντος οταν πηγαινα οι γκομενες ηταν πολυ καλητερες απο της Μολδαβες σε συμπεριφορα και δεν της εβλεπα να τρελενονται για τους φουσκωτους.Της Μολδαβες δεν της νοιαζει ποιον θα εχουνε ειναι πολυ κακογουστες αρκει να δουλευει και να φερνει λεφτα στο σπιτι.
Βεβαια Βουλγαρια εχω να παω αρκετα χρονια και απο το 2007 που πηγα τελευταια φορα παρα πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.Αλλα ο αγωραιος ερωτας ειναι αρκετα φτηνος.Δεν ξερω για την ποιοτητα τωρα τοτε γυρισα 3 σπιτια για να βρω μια που να μην ητανε χάλια για να  :knockinb: βεβαια με 50 Λέβα την ωρα που ειναι τσάμπα.
 Δεν σκαω τοσο για της γκομενες θελω ενα μερος να μπορεις να πας να  :knockinb: φτηνα αν η γκομενα δεν σου κατσει και να μπορεις να καμακωσεις οχι δυσκολα.Πιστευω οτι ο ανθρωπος πρεπει να αλλαζει περιβαλλον.Ελλαδα μου τη σπαει που ειναι γεματη φουκαραδες,το επιπεδο ειναι αθλιο.Αν εχεις κατι ακριβο Π.Χ. ενα κινητο το κοιτανε σα να ειναι λουκουμι! :2funny:Και δεν γουσταρω που ειναι Φτωχομπινεδες  :2funny: βγαζουνε κακία.Σου λενε γιατι εσυ να εχεις κ'εγω οχι  :jerking:!
Τωρα τρελενονται για φουσκωτους η τουλαχιστον ωραια γυμνασμενους δν θελουν λαπαδες.Ειναι πιστευω μετα την ταιλανδη η πιο φθηνη χωρα προσβασιμη για σεξ.Ε καλα αυτο που λες οτι ζηλευουνε κα βγαζουνε κακια παντου το συναντας και ελλαδα και βουλγαρια!!
Παντως για καμακι οπως εγραψε ο νυκτερος δν ειναι και η καλυτερη χωρα!μοιαζει καπως στην ελλαδα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom