mprikokollitis77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιζει αμα φερεις γυναικα στον χωρο σου να σταμπαρει πραγματα και να ερθουν να σε ψυρισουν μετα;
παιζει αμα φερεις γυναικα στον χωρο σου να σταμπαρει πραγματα και να ερθουν να σε ψυρισουν μετα;
εγω ας πουμε εχω ενα διαμερισματακι στην σοφια. Αμα φωναξω μια κοπελια στο διαμερισμα μου υπαρχει περιπτωση να ερθουν μετα τιποτα τυποι με μπαλακλαβες και να μου αδειασουν το διαμερισμα; Εσεις που μενετε βουλγαρια εχετε ακουσει κατι τετοιο/αποφευγετε να τις φωναζετε σπιτια σας; Σε φαση "σταμπαρω σπιτια και μετα μπουκαρω να κλεψω"
ναι αξιζουναχαχαχα το ελπιζω γιατι δεν περισευουν να τρεχω σε ξενοδοχεια υποθετω πως τα σαιτ που εβαλες πιο πριν τα εχεις δοκιμασει και αξιζουν ετσι;
Ναι παράδεισος, αλλά μεγάλη προσοχή... Δεν τις ξέρετε τις Βουλγάρες!!!
για πες εσυ τι ξερεις;Ναι παράδεισος, αλλά μεγάλη προσοχή... Δεν τις ξέρετε τις Βουλγάρες!!!
για πες εσυ τι ξερεις;
ΚΑτσε ρε φιλε!Μπορει να μαθουμε κατι που δεν ξερουμε!!τη χουφτα του απεξω κ ανακατωτα
Έξι χρόνια ήμουνα εκεί και κάτι ξέρω.για πες εσυ τι ξερεις;
Έξι χρόνια ήμουνα εκεί και κάτι ξέρω.
Κάνε μας τη χάρη τώρα που το παίζεις και παντογνώστης! Όλο εξυπνάδες εδώ μέσα!
Φίλοι πάω Σόφια 3 ήμερο σε φιλαράκι που σπυδάζει γυμναστής εκεί.
Θέλω παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για κανα καλό στούντιο εκεί ή πως να κάνω νταραβέρι με κάνα μωρο της προκοπής ώστε να έχω μια εμπειρία με τις πόρνες και εκεί..
Γενικά πως γίνεται εκεί παιχνίδι στα του πληρωμένου έρωτα;Links από τα καλύτερα μέρη με στουντιοκόριτσα;Ή εκεί δεν έχει στουντιο αλλά μόνο κατάσταση σε ξενοδοχείο;
δν εχει στουντιο και μπουρδελα εκει οπως εδω.οι φασεις γινονται σε σπιτια η ξενοδοχεια
σαιτ δες απο εδω
Το site γαμώτο είναι μόνο στα Βουλγαρικα...Αγγλικά δεν έχει κανένα;Δεν καταλαβαίνω λέξη
ε ο φιλος σου που σπουδαζει δν ξερει ουτε να διαβαζει στα βουλγαρικα?
Δεν θέλω ρε να ξέρει που νυχτοπερπατώ!Ούτε ότι θέλω να πάω με πουτάνα