Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mprikokollitis77

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιζει αμα φερεις γυναικα στον χωρο σου να σταμπαρει πραγματα και να ερθουν να σε ψυρισουν μετα;

mprikokollitis77

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εγω ας πουμε εχω ενα διαμερισματακι στην σοφια. Αμα φωναξω μια κοπελια στο διαμερισμα μου υπαρχει περιπτωση να ερθουν μετα τιποτα τυποι με μπαλακλαβες και να μου αδειασουν το διαμερισμα; Εσεις που μενετε βουλγαρια εχετε ακουσει κατι τετοιο/αποφευγετε να τις φωναζετε σπιτια σας; Σε φαση "σταμπαρω σπιτια και μετα μπουκαρω να κλεψω"

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω ας πουμε εχω ενα διαμερισματακι στην σοφια. Αμα φωναξω μια κοπελια στο διαμερισμα μου υπαρχει περιπτωση να ερθουν μετα τιποτα τυποι με μπαλακλαβες και να μου αδειασουν το διαμερισμα; Εσεις που μενετε βουλγαρια εχετε ακουσει κατι τετοιο/αποφευγετε να τις φωναζετε σπιτια σας; Σε φαση "σταμπαρω σπιτια και μετα μπουκαρω να κλεψω"

οχι μη φοβασαι...αυτο ειναι πιο πιθανο στη ελλαδα να σου συμβει  :grin:

mprikokollitis77

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αχαχαχα το ελπιζω γιατι δεν περισευουν να τρεχω σε ξενοδοχεια  :grin: υποθετω πως τα σαιτ που εβαλες πιο πριν τα εχεις δοκιμασει και αξιζουν ετσι;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αχαχαχα το ελπιζω γιατι δεν περισευουν να τρεχω σε ξενοδοχεια  :grin: υποθετω πως τα σαιτ που εβαλες πιο πριν τα εχεις δοκιμασει και αξιζουν ετσι;
ναι αξιζουν
καλυτερα πανε εσυ στα σπιτια των γυναικων που θα πας να γλιτωσεις και 10-15ευρω εξοδα ταξι που ζητανε για
να ερθουν σπιτι σου  :grin:

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ναι παράδεισος, αλλά μεγάλη προσοχή... Δεν τις ξέρετε τις Βουλγάρες!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και εγω προκακατελημενος πηγα σοφια εχωντας τις πικρες εμπειριες τις ουκρανιας αλλα δεν ειδα να ειναι επικυνδηνα εκει.δεν κινδυνευεις να σου την πεσουν,μονο απο τσιγγανους μην εχεις παρε δωσε.μετα της 12 δεν κυκλοφορανε βιτοσα,ο κοσμος φευγει.παιξε με το αδαμ και εβα αν και με τις πιο πολλες  δεν συνενοεισαι.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Φίλοι πάω Σόφια 3 ήμερο σε φιλαράκι που σπυδάζει γυμναστής εκεί.

Θέλω παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για κανα καλό στούντιο εκεί ή πως να κάνω νταραβέρι με κάνα μωρο της προκοπής ώστε να έχω μια εμπειρία με τις πόρνες και εκεί..

Γενικά πως γίνεται εκεί παιχνίδι στα του πληρωμένου έρωτα;Links από τα καλύτερα μέρη με στουντιοκόριτσα;Ή εκεί δεν έχει στουντιο αλλά μόνο κατάσταση σε ξενοδοχείο;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλοι πάω Σόφια 3 ήμερο σε φιλαράκι που σπυδάζει γυμναστής εκεί.

Θέλω παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για κανα καλό στούντιο εκεί ή πως να κάνω νταραβέρι με κάνα μωρο της προκοπής ώστε να έχω μια εμπειρία με τις πόρνες και εκεί..

Γενικά πως γίνεται εκεί παιχνίδι στα του πληρωμένου έρωτα;Links από τα καλύτερα μέρη με στουντιοκόριτσα;Ή εκεί δεν έχει στουντιο αλλά μόνο κατάσταση σε ξενοδοχείο;

δν εχει στουντιο και μπουρδελα εκει οπως εδω.οι φασεις γινονται σε σπιτια η ξενοδοχεια
σαιτ δες απο εδω

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

kostakis_ss