Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

koloky8okeftes

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το site γαμώτο είναι μόνο στα Βουλγαρικα...Αγγλικά δεν έχει κανένα;Δεν καταλαβαίνω λέξη

δες το στο google chrome...πανω δεξια μεσα στην μπαρα που βαζεις τα λινκ, θα σου βγαλει μια επιλογη για μεταφραση

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φίλοι πάω Σόφια 3 ήμερο σε φιλαράκι που σπυδάζει γυμναστής εκεί.

Θέλω παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για κανα καλό στούντιο εκεί ή πως να κάνω νταραβέρι με κάνα μωρο της προκοπής ώστε να έχω μια εμπειρία με τις πόρνες και εκεί..

Γενικά πως γίνεται εκεί παιχνίδι στα του πληρωμένου έρωτα;Links από τα καλύτερα μέρη με στουντιοκόριτσα;Ή εκεί δεν έχει στουντιο αλλά μόνο κατάσταση σε ξενοδοχείο;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι αξιζουν
καλυτερα πανε εσυ στα σπιτια των γυναικων που θα πας να γλιτωσεις και 10-15ευρω εξοδα ταξι που ζητανε για
να ερθουν σπιτι σου  :grin:
ρε τυπε με 15 ευρω ταξι πας το γυρο της σοφιας, κοψε κατι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δν εχει στουντιο και μπουρδελα εκει οπως εδω.οι φασεις γινονται σε σπιτια η ξενοδοχεια
σαιτ δες απο εδω
Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινες
τυπε ειναι περα για περα αληθινες!!!! και παιζει να ειναι απο τις πιο ασχημες βουλγαρες!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ναι αληθινες ειναι κατα 90%

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αληθινες ειναι κατα 90%
Δεν ξερω? :think:εγω οσες φορες εχω παει Βουλγαρια πολυ λιγες ωραιες γυναικες ειδα.Αν εκει μπορεις με τόσα λιγα λεφτα να  :knockinb: τοσο καλες γιατι τότε πηγαινουνε Μολδαβια και Ουκρανια που Μολδαβια δεν εχει καθολου γαμησι και Ουκρανια ειναι μακρια και παντα δεν ηταν ευκολο να πας.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Να κάνω μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά; Με SMS επικοινωνείτε με τις κοπέλες ή τηλεφωνικώς; Και επειδή δεν νομίζω πως όλοι μιλάτε Βουλγάρικα αυτές καταλαβαίνουν Αγγλικά; Γενικά στο μυαλό μου έχω πως το μορφωτικό επίπεδο της Βουλγαρίας είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μαθαίνουν οι πουτάνες και αγγλικά για να εξυπηρετήσουν και πελάτες του εξωτερικού. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Διορθώστε με παρακαλώ. Πολύ φοβάμαι πάντως πως αν δεν μιλάς έστω και κουτσά στραβά την γλώσσα τους τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες να την πατήσεις....... Είτε σε θέμα κοπέλας που θα έρθει είτε σε υπηρεσίες που θα προσφέρει.... Όποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του θα βοηθούσε πιστεύω πολλούς που θέλουν να επισκεφτούν για σεξοτουρισμό την Βουλγαρία.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Να κάνω μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά; Με SMS επικοινωνείτε με τις κοπέλες ή τηλεφωνικώς; Και επειδή δεν νομίζω πως όλοι μιλάτε Βουλγάρικα αυτές καταλαβαίνουν Αγγλικά; Γενικά στο μυαλό μου έχω πως το μορφωτικό επίπεδο της Βουλγαρίας είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μαθαίνουν οι πουτάνες και αγγλικά για να εξυπηρετήσουν και πελάτες του εξωτερικού. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Διορθώστε με παρακαλώ. Πολύ φοβάμαι πάντως πως αν δεν μιλάς έστω και κουτσά στραβά την γλώσσα τους τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες να την πατήσεις....... Είτε σε θέμα κοπέλας που θα έρθει είτε σε υπηρεσίες που θα προσφέρει.... Όποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του θα βοηθούσε πιστεύω πολλούς που θέλουν να επισκεφτούν για σεξοτουρισμό την Βουλγαρία.
Εχεις σκεφτει να τους μιλησεις ................... ελληνικά; :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

98% Ειναι μουφα φοτο..... σιγα να μην εστρωσαν οι καριολες εκει .... δουλευουν τον κοσμο...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ξερω? :think:εγω οσες φορες εχω παει Βουλγαρια πολυ λιγες ωραιες γυναικες ειδα.Αν εκει μπορεις με τόσα λιγα λεφτα να  :knockinb: τοσο καλες γιατι τότε πηγαινουνε Μολδαβια και Ουκρανια που Μολδαβια δεν εχει καθολου γαμησι και Ουκρανια ειναι μακρια και παντα δεν ηταν ευκολο να πας.

Ελα ντε........  φαντασου λοιπον  με τι μπάζα κυκλοφρουν στην Ελλαδα για να υποστηριζουν τις Βουλγαρες εκτος κι αν αλαξαν τα πραγματα τους τελευταιους 18 μηνες που δεν παω καθόλου. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.  υπαρχουν και ωραιες γυναικες στην Βουλγαρια αλα σιγουρα οχι σε σαιτ  προσβασιμα για ολους και σιγουρα οχι σε αυτες τις τιμες..... τωρα το ωραιο για τον καθενα ειναι σχετικο με τις εμπειριες του τις προσωπικες και τις γνωσεις του, οποτε το σταματω εδω το θεμα...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ελα ντε........  φαντασου λοιπον  με τι μπάζα κυκλοφρουν στην Ελλαδα για να υποστηριζουν τις Βουλγαρες εκτος κι αν αλαξαν τα πραγματα τους τελευταιους 18 μηνες που δεν παω καθόλου. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.  υπαρχουν και ωραιες γυναικες στην Βουλγαρια αλα σιγουρα οχι σε σαιτ  προσβασιμα για ολους και σιγουρα οχι σε αυτες τις τιμες..... τωρα το ωραιο για τον καθενα ειναι σχετικο με τις εμπειριες του τις προσωπικες και τις γνωσεις του, οποτε το σταματω εδω το θεμα...

Δεν ξέρω για πουτάνες αλλά η Βουλγαρία έχει πολύ όμορφες γυναίκες.Παλιότερα θυμάμαι Χαλκιδική που ήρθε γκρουπ από εκεί και τα είδα όλα..Κάτι 20χρονα με τα μπικίνι που ήταν κόλαση.Ξέρω και καναδυο Βουλγαρες Αθήνα που σίγουρα δεν τις λες άσχημες..Φυσικά θα έχει και μπάζα και μέτριες όπως και εδώ..Ο μέσος όρος μάλλον όμως είναι όμορφες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ρε ψευτη τι παραμυθιαζεις τον κοσμο , παλι θελεις να βγαλεις μιζα οτι μονο εσυ ξερεις τα καλα κομματια;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom