fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
ε τοτε τι να πω.............
Κάτσε θα googleάρω να βρω ένα καλό forum στα αγγλικά με τύπους που δίνουν τα φώτα τους..
ε τοτε τι να πω.............
Κάτσε θα googleάρω να βρω ένα καλό forum στα αγγλικά με τύπους που δίνουν τα φώτα τους..
Το site γαμώτο είναι μόνο στα Βουλγαρικα...Αγγλικά δεν έχει κανένα;Δεν καταλαβαίνω λέξη
Φίλοι πάω Σόφια 3 ήμερο σε φιλαράκι που σπυδάζει γυμναστής εκεί.
Θέλω παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει για κανα καλό στούντιο εκεί ή πως να κάνω νταραβέρι με κάνα μωρο της προκοπής ώστε να έχω μια εμπειρία με τις πόρνες και εκεί..
Γενικά πως γίνεται εκεί παιχνίδι στα του πληρωμένου έρωτα;Links από τα καλύτερα μέρη με στουντιοκόριτσα;Ή εκεί δεν έχει στουντιο αλλά μόνο κατάσταση σε ξενοδοχείο;
ρε τυπε με 15 ευρω ταξι πας το γυρο της σοφιας, κοψε κατιναι αξιζουν
καλυτερα πανε εσυ στα σπιτια των γυναικων που θα πας να γλιτωσεις και 10-15ευρω εξοδα ταξι που ζητανε για
να ερθουν σπιτι σου
Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινεςδν εχει στουντιο και μπουρδελα εκει οπως εδω.οι φασεις γινονται σε σπιτια η ξενοδοχεια
σαιτ δες απο εδω
τυπε ειναι περα για περα αληθινες!!!! και παιζει να ειναι απο τις πιο ασχημες βουλγαρες!!!Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινες
Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινες
ρε τυπε με 15 ευρω ταξι πας το γυρο της σοφιας, κοψε κατι
τυπε ειναι περα για περα αληθινες!!!! και παιζει να ειναι απο τις πιο ασχημες βουλγαρες!!!
Δεν ξερω? εγω οσες φορες εχω παει Βουλγαρια πολυ λιγες ωραιες γυναικες ειδα.Αν εκει μπορεις με τόσα λιγα λεφτα να τοσο καλες γιατι τότε πηγαινουνε Μολδαβια και Ουκρανια που Μολδαβια δεν εχει καθολου γαμησι και Ουκρανια ειναι μακρια και παντα δεν ηταν ευκολο να πας.ναι αληθινες ειναι κατα 90%
δες το στο google chrome...πανω δεξια μεσα στην μπαρα που βαζεις τα λινκ, θα σου βγαλει μια επιλογη για μεταφραση
Εχεις σκεφτει να τους μιλησεις ................... ελληνικά;Να κάνω μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά; Με SMS επικοινωνείτε με τις κοπέλες ή τηλεφωνικώς; Και επειδή δεν νομίζω πως όλοι μιλάτε Βουλγάρικα αυτές καταλαβαίνουν Αγγλικά; Γενικά στο μυαλό μου έχω πως το μορφωτικό επίπεδο της Βουλγαρίας είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μαθαίνουν οι πουτάνες και αγγλικά για να εξυπηρετήσουν και πελάτες του εξωτερικού. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Διορθώστε με παρακαλώ. Πολύ φοβάμαι πάντως πως αν δεν μιλάς έστω και κουτσά στραβά την γλώσσα τους τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες να την πατήσεις....... Είτε σε θέμα κοπέλας που θα έρθει είτε σε υπηρεσίες που θα προσφέρει.... Όποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του θα βοηθούσε πιστεύω πολλούς που θέλουν να επισκεφτούν για σεξοτουρισμό την Βουλγαρία.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά; Με SMS επικοινωνείτε με τις κοπέλες ή τηλεφωνικώς; Και επειδή δεν νομίζω πως όλοι μιλάτε Βουλγάρικα αυτές καταλαβαίνουν Αγγλικά; Γενικά στο μυαλό μου έχω πως το μορφωτικό επίπεδο της Βουλγαρίας είναι αρκετά χαμηλό ώστε να μαθαίνουν οι πουτάνες και αγγλικά για να εξυπηρετήσουν και πελάτες του εξωτερικού. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Διορθώστε με παρακαλώ. Πολύ φοβάμαι πάντως πως αν δεν μιλάς έστω και κουτσά στραβά την γλώσσα τους τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες να την πατήσεις....... Είτε σε θέμα κοπέλας που θα έρθει είτε σε υπηρεσίες που θα προσφέρει.... Όποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του θα βοηθούσε πιστεύω πολλούς που θέλουν να επισκεφτούν για σεξοτουρισμό την Βουλγαρία.
Για πες μου σε παρακαλω απο αυτες της φωτογραφιες αυτου του σα'ι'τ πόσες ειναι αληθινες?Πες μου σε τι ποσοστό περιπου.Βλεπω ωραια μουνια στις φωτο παραειναι ωραιες για να ειναι αληθινες
Δεν ξερω? εγω οσες φορες εχω παει Βουλγαρια πολυ λιγες ωραιες γυναικες ειδα.Αν εκει μπορεις με τόσα λιγα λεφτα να τοσο καλες γιατι τότε πηγαινουνε Μολδαβια και Ουκρανια που Μολδαβια δεν εχει καθολου γαμησι και Ουκρανια ειναι μακρια και παντα δεν ηταν ευκολο να πας.
Ελα ντε........ φαντασου λοιπον με τι μπάζα κυκλοφρουν στην Ελλαδα για να υποστηριζουν τις Βουλγαρες εκτος κι αν αλαξαν τα πραγματα τους τελευταιους 18 μηνες που δεν παω καθόλου.
ΥΓ. υπαρχουν και ωραιες γυναικες στην Βουλγαρια αλα σιγουρα οχι σε σαιτ προσβασιμα για ολους και σιγουρα οχι σε αυτες τις τιμες..... τωρα το ωραιο για τον καθενα ειναι σχετικο με τις εμπειριες του τις προσωπικες και τις γνωσεις του, οποτε το σταματω εδω το θεμα...
σε επιασαν μαλακαναι αλλα για να ερθει αυτη σπιτι σου ζηταει 10ευρα ;)
ρε ψευτη τι παραμυθιαζεις τον κοσμο , παλι θελεις να βγαλεις μιζα οτι μονο εσυ ξερεις τα καλα κομματια;;Ελα ντε........ φαντασου λοιπον με τι μπάζα κυκλοφρουν στην Ελλαδα για να υποστηριζουν τις Βουλγαρες εκτος κι αν αλαξαν τα πραγματα τους τελευταιους 18 μηνες που δεν παω καθόλου.
ΥΓ. υπαρχουν και ωραιες γυναικες στην Βουλγαρια αλα σιγουρα οχι σε σαιτ προσβασιμα για ολους και σιγουρα οχι σε αυτες τις τιμες..... τωρα το ωραιο για τον καθενα ειναι σχετικο με τις εμπειριες του τις προσωπικες και τις γνωσεις του, οποτε το σταματω εδω το θεμα...