Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω σε πιστευω δεν λες  :jerking: σχετικα με το θέμα.Ειχες το θάρρος να πεις οτι οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Μολδαβές και οτι Μολδαβια μόνο για την παρεα αξιζει να πας.Και για Βουλγαρια εγω οταν πηγα ωραιες δεν ειδα και ζηταγανε και τρελλα λεφτα για το επιπεδο τους!
  Και για τους Ελληνες εχεις δικιο,και στη Μολδαβια ειδα κατι άθλιους που νομιζαν οτι θα ξεσκιστουνε στο  :knockinb:  :2funny:Και θα γαμάνε θεόμουνα  :2funny:.
  Παντος η Βουλγαρια αξιζει για τη φτηνια της.Οι τιμες ειναι τσάμπα σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη.
  Οπως καταλαβα θελεις πανω απο 200 Λέβα την ωρα για να  :knockinb: ωραια γκομενα.Το θετικο ομως ειναι οτι στη Βουλγαρια ο αγωραιος ερωτας ειναι οργανωμενος οχι οπως τη Μολδαβια που υπηρχε ενα Ντεζαβού 15 τετραγωνικα μαγαζι  :2funny: που οι μετριες ζηταγαν οτι θελανε  :2funny:!Πως και δεν πηγες Οδησσό με το Χάρη?

ναι τοσο θελεις 150 - 170 λεβα την ωρα για πραγματικα αστερια και η καλητερη προταση ειναι τα στριπ κλάμπ για τους απειρους στην Σοφια.

οι Ουκρανες ειναι σαφως ανωτερες εμφανησιακα απο τις Μολδαβές και σιγουρα ομως και οι δυο χωρες το ξερουν καλα το αθλημα και εχουν τρομερη συμετοχή το απολαμβανουν ενω οι Βουλγαρες  δεν το εχουν δεν ξερουν να πηδιουνται  κανουν σαν να κανουν αγγαρεια και οχι σεξ.

Τετοια εποχη δεν μπορω να  παω Οδησσο με Χαρη Εχω τα ενοικιαζομενα Χαλκιδικη ξεχασες;;;;
εκτος κι αν καταφερω να βρω αγοραστες και τα δωσω και φυγω απο εδω .... προς το παρον τα εχω νοικιασμένα εως τον Σεπτεμβριο του 2015 με Σερβικο γραφειο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σε πηραν χαμπαρι ρε λαμογιο;;; παπατζιλικι πουλαγες τοσο καιρο, εχεις φαει τοσο ξεβρακωμα που φτανει για 10 ζωες!! ηθελες και να σου βαλουν τα εξοδα να τους πας σοφια να γαμησουν καλα κομματια!! ρε νουμερο σε οποια μα σε οποια απο τα γραφεια στη βουλγαρια πεις οτι δεν δινεις πανω απο 120 θα ερθουν τρεχοντας ειδικα χειμωνα που λειπουν οι αγγλογερμανοι που επισκεπτονται τα θερετρα στην μαυρη θαλασσα

Εσενα ρε καραγκιοζη σου το ειπα πολλες φορες δεν την πηδουσα εγω την δικια σου αλα δεν πιστευης.
παρο ολα αυτα παρεμενης  ενας αγυρτης και αγαμητος βλακας και απενταρος και ανεργος.
κατσε λοιπον να χαιρεσε την μαλακια του εγκεφαλου σου εδω τζαμπα ειναι δεν σου κοστιζει τιποτα.

Τωρα οτι μαλακιες και να πεις πρεπει να τις αποδειξης αλοιως αστο .....

Εγω ξερω οτι εισαι ενας απενταρος και αφραγκος πουστης ε και;;;; ποιος νοιαζεται;;;;
εχεις να προσφερεις κατι θετικο καντο αλοιως σκασε και μεινε στην μοναξια σου και την αφραγκια σου.

Τελικα σε εδειωξε η γυναικα σου εμαθα απο την πολυ μιζερια και εγινες μεταναστης στην Γερμανια Ισχυει;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για δωσε λινκ να το διαβασοω και εγω ρε φιλε........  αυτα που λες δεν ισχυουν εκτος αν μπερδευεις τις παπαριες που γραφαμε για να ξεφορτωθουμε τους τζαμπατζιδες απο την παρεα μας.

Και εγω ποτε δεν κουβαλησα  καμια για κανεναν.... οτι ειχα να προτεινω ηταν στο  λινκ για προτασεις κοριτσιων στην Σοφια δεν εχω  τιποτα αλο ουτε ειχα να δωσω σε τριτους  οτι καλο εκρινα για τα γουστα μου το κρατουσα και το κρατω για; μενα δεν το μοιραζωμαι με κανεναν ....αγνωστο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λαβε υπ' οψιν σου οτι σημερα δεν εχω πλεον τιποτε νεοτερο να πω
καθ' οτι εχω πανω απο 18 μηνες εκτος δρασης στην Σοφια , ειναι πλεον αδιαφορο για μενα το σπορ εκει ...
Οτι πολλες φορες γραφετε παπαριές δε νομιζω οτι ειναι θετικο.Καλο ειναι να τα γραφετε ολα οπως εγω.Οταν ο αλλος ειναι φουκαράς να μην δισταζεις να τον κράξεις!Θυμασαι που γραφανε για τους μεγαλους Ελληνες γαμιαδες της Μολδαβίας :2funny:Οταν πηγα βρηκα μονο φουκαραδες φτωχομπινεδες  :2funny:.Οταν πια καποιος εβαλε και φωτο τους γελασε και το παρδαλο κατσικι μαζι τους :2funny:Και οι φωτο που μπηκαν ηταν απο τους πιο κλασάτους Ελληνες εκει που να βαζανε κ'απο τους αλλους  :2funny:.Γιατι δεν το εγραψες?Οτι οι Ελληνες εκει ειναι μόνο για να  :2funny: οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες της Βουλγαριας.
  Θυμηθηκα στη Μολδαβια ενας 55+ ετων μου ζητησε να πω σε μια γκομενιτσα που ειχα (22 ετων) να της πω να φερει καμια φιλη της γ'αυτον  :2funny:.Δεν ηξερα τι να του απαντησω? :2funny:
  Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες μεταναστες παντρεμενοι με Ρωσσιδες και μου μιλανε συνεχεια για να κανουμε δουλειες  :2funny:.Εχουνε μεινει ακομα στις αρχες της δεκαετιας του '90.Το αρνητικο ειναι οτι χαλάνε την εικονα της Ελλαδας.Οι γκομενες που με ξερουν εχουν σαν παραδηγμα του Ελληνα καποιον σαν κ'εμενα εναν πετυχημενο ξενο που τα εχει ολα.Ερχονται αυτοι και δινουν μια εντελως αλλη εικονα για τους Ελληνες και την Ελλαδα  :headbang: του φουκαρά,αποτυχημενου που δεν δεν εχει που να μεινει,για ντυσιμο κλπ δεν το συζηταω καν.Ευτυχως που η Ρωσσια ειναι σκληρη χωρα και ειναι πολυ δυσκολο για καποιον να επιβιωσει.Θα προσπαθισω να γραψω αναλυτικα σχετικα μ'αυτους στο Thread της Ρωσσιας αν βρω λιγο χρονο για να ξερουν τι θα συναντισουν καποιοι χωρις λεφτα που σκεφτονται να ερθουν να μεταναστευσουν εδω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για δωσε λινκ να το διαβασοω και εγω ρε φιλε........  αυτα που λες δεν ισχυουν εκτος αν μπερδευεις τις παπαριες που γραφαμε για να ξεφορτωθουμε τους τζαμπατζιδες απο την παρεα μας.

Και εγω ποτε δεν κουβαλησα  καμια για κανεναν.... οτι ειχα να προτεινω ηταν στο  λινκ για προτασεις κοριτσιων στην Σοφια δεν εχω  τιποτα αλο ουτε ειχα να δωσω σε τριτους  οτι καλο εκρινα για τα γουστα μου το κρατουσα και το κρατω για; μενα δεν το μοιραζωμαι με κανεναν ....αγνωστο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λαβε υπ' οψιν σου οτι σημερα δεν εχω πλεον τιποτε νεοτερο να πω
καθ' οτι εχω πανω απο 18 μηνες εκτος δρασης στην Σοφια , ειναι πλεον αδιαφορο για μενα το σπορ εκει ...

σεξορουρισμος μπλογκ σποτ ειναι το σαιτ δες κ μπες..εγω δν ξερω κανεναν προσωπικα αλλα να δινεις τοσα λεφτα σε βουλγαρες το θεωρω μαλακια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
να δινεις δηλαδη το μισο μισθο τους για μια-δυο ωρες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
100 ειναι ολα τα εξοδα αυτοκινητου να πας να ερθεις και να κανεις και 5-10 μερες βολτες εκει. απο θεσσαλονικη ειναι 50 απο αθηνα ειναι 200 οποτε εβαλα μια ενδιαμεση τιμη.
για ξενοδοχειο επισης 5-10 μερες που θα μεινεις για να πηδηξεις καμια 10 βουλγαρες επισης ειναι πανω απο 100 ευρω
οποτε και λιγα εβαλα συνολο πανω απο 300 για να πηδηξεις λιγοτερες απο 10
ε γαμας και 10 στην θεσσαλονικη ή αν εισαι τυχερος αθηναιος γαμας 20 με 30, δεν συμφερει το ταξιδι για σεξοτουρισμο πουθενα

ε και γιατι να σκοτωνεσαι στη οδηγηση μεχρι εκει με τους χαλια δρομους και να μη παρεις τρενακι απο συνορα με 5 ευρω  :dancing: :dancing:
τα παιδια π γραφανε εχουν σπιτια εκει οποτε δν πληρωνουν ξενοδοχειο..συμφερει μονο αν εισαι απο θεσσαλονικη σερρες δραμα κτλ απο αθηνα αστο ειναι πολυ μακρια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οτι πολλες φορες γραφετε παπαριές δε νομιζω οτι ειναι θετικο.Καλο ειναι να τα γραφετε ολα οπως εγω.Οταν ο αλλος ειναι φουκαράς να μην δισταζεις να τον κράξεις!Θυμασαι που γραφανε για τους μεγαλους Ελληνες γαμιαδες της Μολδαβίας :2funny:Οταν πηγα βρηκα μονο φουκαραδες φτωχομπινεδες  :2funny:.Οταν πια καποιος εβαλε και φωτο τους γελασε και το παρδαλο κατσικι μαζι τους :2funny:Και οι φωτο που μπηκαν ηταν απο τους πιο κλασάτους Ελληνες εκει που να βαζανε κ'απο τους αλλους  :2funny:.Γιατι δεν το εγραψες?Οτι οι Ελληνες εκει ειναι μόνο για να  :2funny: οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες της Βουλγαριας.
  Θυμηθηκα στη Μολδαβια ενας 55+ ετων μου ζητησε να πω σε μια γκομενιτσα που ειχα (22 ετων) να της πω να φερει καμια φιλη της γ'αυτον  :2funny:.Δεν ηξερα τι να του απαντησω? :2funny:
  Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες μεταναστες παντρεμενοι με Ρωσσιδες και μου μιλανε συνεχεια για να κανουμε δουλειες  :2funny:.Εχουνε μεινει ακομα στις αρχες της δεκαετιας του '90.Το αρνητικο ειναι οτι χαλάνε την εικονα της Ελλαδας.Οι γκομενες που με ξερουν εχουν σαν παραδηγμα του Ελληνα καποιον σαν κ'εμενα εναν πετυχημενο ξενο που τα εχει ολα.Ερχονται αυτοι και δινουν μια εντελως αλλη εικονα για τους Ελληνες και την Ελλαδα  :headbang: του φουκαρά,αποτυχημενου που δεν δεν εχει που να μεινει,για ντυσιμο κλπ δεν το συζηταω καν.Ευτυχως που η Ρωσσια ειναι σκληρη χωρα και ειναι πολυ δυσκολο για καποιον να επιβιωσει.Θα προσπαθισω να γραψω αναλυτικα σχετικα μ'αυτους στο Thread της Ρωσσιας αν βρω λιγο χρονο για να ξερουν τι θα συναντισουν καποιοι χωρις λεφτα που σκεφτονται να ερθουν να μεταναστευσουν εδω.

επιτυχημενος ειναι καποιος που ζει απο ενοικια διαμερισματων και του στελνουν λεφτα οι γονεις του? :grin: :grin:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
για να σας δώσω την ευκαιρία να προσφέρεται μια χρήσιμη πληροφορία, έχω ενα απόγευμα/βραδύ Σόφια. Τι να μαμήσω?
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο CG ή κανα καλό "μαγαζί"?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
για να σας δώσω την ευκαιρία να προσφέρεται μια χρήσιμη πληροφορία, έχω ενα απόγευμα/βραδύ Σόφια. Τι να μαμήσω?
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο CG ή κανα καλό "μαγαζί"?

αν θες στριπτιζαδικα πανε Κλεοπατρα

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
κανα κλαρινομασάζ θα ήθελα αλλά μπορεί μετά να θέλω και ποτάκι :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σεξορουρισμος μπλογκ σποτ ειναι το σαιτ δες κ μπες..εγω δν ξερω κανεναν προσωπικα αλλα να δινεις τοσα λεφτα σε βουλγαρες το θεωρω μαλακια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
να δινεις δηλαδη το μισο μισθο τους για μια-δυο ωρες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

δεν το γνωριζω φιλε δεν μετεχω σε κανενα φορουμ εκτος απο αυτο εδω...
  και σπανιως  και εδω  ενα χρονο τωρα αν το προσεξες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επιτυχημενος ειναι καποιος που ζει απο ενοικια διαμερισματων και του στελνουν λεφτα οι γονεις του? :grin: :grin:
Χωρις να κανω τιποτα μπορω να ζω άνετα και οτι και να γινει εκτος φυσικα απο πυρηνικο πολεμο  :2funny: ειμαι εξασφαλισμενος  :2funny:.Για να εχω οικονομικο προβλημα πρεπει ταυτοχρονα να χρεωκοπισει η Ελλαδα η Πολωνια και η Ρωσσια  :2funny:.Πριν 4-5 χρονια ο αντιπροξενος μου ειχε πει:Σε ζηλευω,αν μπορουσα να ξαναγεννιομουν για να ζησω τη ζωη σου  :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Χωρις να κανω τιποτα μπορω να ζω άνετα και οτι και να γινει εκτος φυσικα απο πυρηνικο πολεμο  :2funny: ειμαι εξασφαλισμενος  :2funny:.Για να εχω οικονομικο προβλημα πρεπει ταυτοχρονα να χρεωκοπισει η Ελλαδα η Πολωνια και η Ρωσσια  :2funny:.Πριν 4-5 χρονια ο αντιπροξενος μου ειχε πει:Σε ζηλευω,αν μπορουσα να ξαναγεννιομουν για να ζησω τη ζωη σου  :2funny:.

λενε ομως κακες κουβεντες οτι ζεις σ Ρωσσια σε διαμερισμα 20τετραγωνικων  :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1507606_841302645896211_1245070282_n.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λενε ομως κακες κουβεντες οτι ζεις σ Ρωσσια σε διαμερισμα 20τετραγωνικων  :2funny: :2funny: :2funny:
Το ενα που ειναι μικρο ειναι 47-48 τετραγωνικα και εχω και αλλα δυο ενα δυαρι και ενα τριάρι.Οποιος ηρθε ειδε πως ζω και εχει γραψει τα σχετικα.Τωρα τι λενε οι Φουκαραδες που δεν εχουνε να φανε ειναι αλλο θεμα.
Πολυ χά'ι' η Βουλγαρια.Μου φενεται πιο χα'ι' ακομα και απο τη Μολδαβια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Το ενα που ειναι μικρο ειναι 47-48 τετραγωνικα και εχω και αλλα δυο ενα δυαρι και ενα τριάρι.Οποιος ηρθε ειδε πως ζω και εχει γραψει τα σχετικα.Τωρα τι λενε οι Φουκαραδες που δεν εχουνε να φανε ειναι αλλο θεμα.Πολυ χά'ι' η Βουλγαρια.Μου φενεται πιο χα'ι' ακομα και απο τη Μολδαβια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δημητρακη σε παω εισαι απλας, παρε το μπασκετ του παοκ, το ποδοσφαιρο αστο στον ιβαν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε σχεση με τους φουκαράδες που ειναι εκει :2funny: σιγουρα ειμαι θεός  :2funny:.Μιλαμε για μεγαλη κατάντια  :2funny:ας γραψει καποιος για φουκαραδες Ελληνες της Βουλγαριας,Ρουμανίας,Μολδαβιας εχει πολυ γέλιο.Βεβαια αλλο να ακους και αλλο να τους βλεπεις ζωντανά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το ενα που ειναι μικρο ειναι 47-48 τετραγωνικα και εχω και αλλα δυο ενα δυαρι και ενα τριάρι.Οποιος ηρθε ειδε πως ζω και εχει γραψει τα σχετικα.Τωρα τι λενε οι Φουκαραδες που δεν εχουνε να φανε ειναι αλλο θεμα.Πολυ χά'ι' η Βουλγαρια.Μου φενεται πιο χα'ι' ακομα και απο τη Μολδαβια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι πολυ χαι η Βουλγαρια  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα κ Μολδαβια π ειδα λιγο στο ιντερνετ μ φενεται το ιδιο και πιο πολυ ισως χαι  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σε σχεση με τους φουκαράδες που ειναι εκει :2funny: σιγουρα ειμαι θεός  :2funny:.Μιλαμε για μεγαλη κατάντια  :2funny:ας γραψει καποιος για φουκαραδες Ελληνες της Βουλγαριας,Ρουμανίας,Μολδαβιας εχει πολυ γέλιο.Βεβαια αλλο να ακους και αλλο να τους βλεπεις ζωντανά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιοι ειναι αυτοι οι φουκαραδες για βαλε καμια φωτο  :grin: :grin:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Σιγά βρε dimitrakis29 μην είσαι και κάνας κροίσος..Φουκαράς δεν είναι αυτός που έχει λίγα ή ελάχιστα..Φουκαράς είναι αυτός που έχει τα περισσότερα και δεν ξέρει να τα χαρεί.Φιλικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom