allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εγω σε πιστευω δεν λες σχετικα με το θέμα.Ειχες το θάρρος να πεις οτι οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Μολδαβές και οτι Μολδαβια μόνο για την παρεα αξιζει να πας.Και για Βουλγαρια εγω οταν πηγα ωραιες δεν ειδα και ζηταγανε και τρελλα λεφτα για το επιπεδο τους!
Και για τους Ελληνες εχεις δικιο,και στη Μολδαβια ειδα κατι άθλιους που νομιζαν οτι θα ξεσκιστουνε στο Και θα γαμάνε θεόμουνα .
Παντος η Βουλγαρια αξιζει για τη φτηνια της.Οι τιμες ειναι τσάμπα σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη.
Οπως καταλαβα θελεις πανω απο 200 Λέβα την ωρα για να ωραια γκομενα.Το θετικο ομως ειναι οτι στη Βουλγαρια ο αγωραιος ερωτας ειναι οργανωμενος οχι οπως τη Μολδαβια που υπηρχε ενα Ντεζαβού 15 τετραγωνικα μαγαζι που οι μετριες ζηταγαν οτι θελανε !Πως και δεν πηγες Οδησσό με το Χάρη?
ναι τοσο θελεις 150 - 170 λεβα την ωρα για πραγματικα αστερια και η καλητερη προταση ειναι τα στριπ κλάμπ για τους απειρους στην Σοφια.
οι Ουκρανες ειναι σαφως ανωτερες εμφανησιακα απο τις Μολδαβές και σιγουρα ομως και οι δυο χωρες το ξερουν καλα το αθλημα και εχουν τρομερη συμετοχή το απολαμβανουν ενω οι Βουλγαρες δεν το εχουν δεν ξερουν να πηδιουνται κανουν σαν να κανουν αγγαρεια και οχι σεξ.
Τετοια εποχη δεν μπορω να παω Οδησσο με Χαρη Εχω τα ενοικιαζομενα Χαλκιδικη ξεχασες;;;;
εκτος κι αν καταφερω να βρω αγοραστες και τα δωσω και φυγω απο εδω .... προς το παρον τα εχω νοικιασμένα εως τον Σεπτεμβριο του 2015 με Σερβικο γραφειο.