Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
κοινοχρηστα δν υπαρχουν σε ολες τις πολυκατοικιες.εγω δν εχω  :dancing: :dancing: :dancing: το ρευμα επισης ειναι παμφθηνο σε σχεση με το ελληνικο  :grin:
κανεις λαθος εξω σε φαγαδικα ειναι σχεδον μιση τιμη η ενα 40-30%πιο κατω απο τα ελληνικα.και στα σουπερμαρκετ ενα20-30% πιο κατω.
στη βουλγαρια κανενας δν εχει βενζινη σ αμαξι του ολοι εχουν υγραεριο η πετρογκαζ π ειναι περιπου 0.64-0.70 το λιτρο.ολα τα ταξι κινουνται με αυτο ..με βενζινη απλα δν βγαινουν  :headbang: :headbang: :headbang:.κοιτα 700ευρω στην ελλαδα με ολους τ φορους χαρατσια κτλ θερμανση ειναι χειροτερα απο τ 700ευρω σ Βουλγαρια(προυποθεση να μενεις σε δικο σ σπιτι και στις δυο περιπτωσεις)
κοιτα σιγουρα κοιτανε τ αμαξια αλλα πιο πολυ μετρανε τα μερσεντες AMG Bmw καμπριο Πορσε και τετοια Vw δν βλεπω να εχει τοσα πολλα

Εσύ Κώστα μένεις Βουλγαρία;Σόφια;

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
οχι απλα πηγαινω.Ελλαδα μενω

Φτάνω 10 και μισή το βράδυ Πέμπτη.Λεωφορεία από αεροδρόμιο μέχρι τι ώρα κυκλοφορουν;Μου πε ο φίλος αν είναι να ρθει να με πάρει αλλα δεν θέλω να κάνω σαν τα παιδιά μην χαθούν και έτσι..Πρότεινε μου και κάνα καλό μέρος να φάω κάτι σωστό και οικονομικό

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φτάνω 10 και μισή το βράδυ Πέμπτη.Λεωφορεία από αεροδρόμιο μέχρι τι ώρα κυκλοφορουν;Μου πε ο φίλος αν είναι να ρθει να με πάρει αλλα δεν θέλω να κάνω σαν τα παιδιά μην χαθούν και έτσι..Πρότεινε μου και κάνα καλό μέρος να φάω κάτι σωστό και οικονομικό

δν ξερω για λεωφορεια απο το αεροδρομιο.εγω δν παω αεροπορικως..πες το φιλο σου καλυτερα να ρθει να σε παρει παρτου κ κανα δωρακι κ ολα καλα  ;)
να πας στο divaka εστιατοριο ειναι απο τα καλυτερα γενικα σ μπουλεβαρ βιτοσα εχει πολλα βλεπεις τι εχει  κ διαλεγεις αναλογως 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοινοχρηστα δν υπαρχουν σε ολες τις πολυκατοικιες.εγω δν εχω  :dancing: :dancing: :dancing: το ρευμα επισης ειναι παμφθηνο σε σχεση με το ελληνικο  :grin:
κανεις λαθος εξω σε φαγαδικα ειναι σχεδον μιση τιμη η ενα 40-30%πιο κατω απο τα ελληνικα.και στα σουπερμαρκετ ενα20-30% πιο κατω.
στη βουλγαρια κανενας δν εχει βενζινη σ αμαξι του ολοι εχουν υγραεριο η πετρογκαζ π ειναι περιπου 0.64-0.70 το λιτρο.ολα τα ταξι κινουνται με αυτο ..με βενζινη απλα δν βγαινουν  :headbang: :headbang: :headbang:.κοιτα 700ευρω στην ελλαδα με ολους τ φορους χαρατσια κτλ θερμανση ειναι χειροτερα απο τ 700ευρω σ Βουλγαρια(προυποθεση να μενεις σε δικο σ σπιτι και στις δυο περιπτωσεις)
κοιτα σιγουρα κοιτανε τ αμαξια αλλα πιο πολυ μετρανε τα μερσεντες AMG Bmw καμπριο Πορσε και τετοια Vw δν βλεπω να εχει τοσα πολλα
Αυτα ειναι τα πρωτα 25 μοντελα σε πωλησεις στη Βουλγαρια το Μα'ι'ο του 2014 μιλαμε για καινουργια αυτοκινητα.
 Αυτο το εχω δει και στη Μολδαβια αμαξια 1200-1300 κυβικα με γκάζι  :2funny:Αν εχεις κανενα σαν το δικο μου φυσικα και συμφερει να το κανεις με γκαζι αν ομως εχεις καμια ψειρα αμαξι ειναι για γέλια  :2funny:.
 Τα κοινοχρηστα ειναι μεν φτηνοτερα απο την Ελλαδα αλλα για ενα διαμερισμα τριων δωματιων θα δωσεις 60-90 Ευρω το μηνα.
 Σχετικα με την Ελλαδα σας το εχω πει χειροτερο μέρος απο πλευρας ανεσεων δεν υπαρχει!Ειναι απο τα χειροτερα μερη για να ζει κανεις μονιμα.Το Super Market στη Βουλγαρια σε σχεση με την Ελλαδα πρεπει να ειναι 50% κατω και οχι 20-30%!Οι τιμες στην Ελλαδα στα Super Market ειναι εξωπραγματικες  :headbang:.Σιγουρα με τα ίδια λεφτα Βουλγαρια περνάς πολυ καλήτερα απ'οπως θα περναγες Ελλαδα.Η γνωμη μου ειναι αν καποιος εχει απο Ελλαδα 1000+ Ευρω εισοδημα ναι να παει να ζησει Σόφια.Αν εχει κατω απο 1000 δεν θα καλοπερνάει (βαζω και ενα ενοικιο με κοινοχρηστα γυρω στα 300 Ευρω σαν έξοδο).Εσυ ειπες 700 Ευρω με δικο σου σπιτι δηλαδη εισοδημα 1000 Ευρω πρεπει να εχεις αν νοικιαζεις διαμερισμα για να περνάς σχετικα καλά.
 Πόσοι ομως στην Ελλαδα εχουνε ενα τετοιο σταθερο εισοδημα? :think:.
Αν ξεκινας ετσι αστο καλητερα μη πας καθολου.Αν ειναι να πας καπου να περάσεις καλά αν ειναι να παρεις μαζι σου και σάντου'ι'τς  για να εχεις να τρως γιατι να πας?  :2funny: .Αυτο το ειχανε κανει Ελληνες φοιτητες που πηγανε απο'δω Φινλανδία,Σουηδία πριν απο αρκετα χρόνια φτιαξανε σαντου'ι'τς απο ψωμι του τοστ και τα πηρανε μαζι για να εχουνε να τρωνε  :2funny: :2funny: :2funny: σαν την ολοημερη εκδρομη που πηγαιναμε στο δημοτικο στους Αγιους Θεωδόρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δν ξερω για λεωφορεια απο το αεροδρομιο.εγω δν παω αεροπορικως..πες το φιλο σου καλυτερα να ρθει να σε παρει παρτου κ κανα δωρακι κ ολα καλα  ;)
να πας στο divaka εστιατοριο ειναι απο τα καλυτερα γενικα σ μπουλεβαρ βιτοσα εχει πολλα βλεπεις τι εχει  κ διαλεγεις αναλογως 
Ας γραψει καποιος αν ξερει πως ειναι τα ταξί στη Σόφια απο το αεροδρομιο?Ζητάνε όσα θελουνε και πρεπει να τους παζαρεψεις?Με πόσα περίπου σε πάνε στην πόλη?
  Εδω παλια η ταριφα απο το αεροδρομιο ητανε 20-40$ με λιγο παζαρι εξαρταται που πηγαινες (μιλαω για τη δεκαετια του '90).Τα τελευταια 7-8 χρονια εχουν οργανωθει ομως εχει ενα γκισε (σας το ειχα γραψει και το επαναλλαμβανω) που γραφει ταξί και γραφει της τιμες για καθε περιοχη για κεντρο 600 ή 700 ρουβλια (δεν θυμαμαι) στο να σπιτι μου που με πηγαινουν παντα δινω 1000 ρουβλια επισημα (Невский район).Το καλο ειναι οτι μπορεις να πληρωσεις το ταξί με κάρτα.Ταξί παίρνω οταν πεταω απο το σπιτι μου στη Λένινσκι παλια στο Пулково 2 κοστιζε 380 ρουβλια (σου λενε την τιμη απο το τηλεφωνο).Τωρα στο καινουργιο αεροδρομιο 500 ρουβλια.Γενικα εδω το ταξί δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καπως ετσι ειναι απλος ο φιλος μας εδω που γραφει οτι περνάς καλα με τόσα πρεπει να ειναι εντελώς φτωχομπινές και γ'αυτο του φενονται αυτα τα λεφτα πολλα  :2funny:.
  Απο τα 700-800 βγαλε 300 περιπου για ενοικιο (μαζι με τα κοινοχρηστα) οποτε σου μένουν 400-500 Ευρω.Ναι η Σόφια ειναι φτηνη αλλα δεν ειναι τσάμπα ο Νυχτερίδας ειχε βαλει εναν καταλογο απο ενα μαγαζι της Σόφιας οι τιμες ηταν 10% το πολυ 20% πιο κατω απο τα Гипермаркет της Αγιας Πετρουπολης για τα περισσοτερα ειδη.Τα μονα πραγματα που ηταν φτηνοτερα με διαφορα ηταν οι πατατες,ο Μα'ι'ντανός,ο Ανηθος και τα κρεμμυδια.
  Η βενζινη κοστιζει το λιτρο 1,30-1,40 Ευρω δεν ειναι και τσάμπα.Με αυτα τα λεφτα ειναι αδυνατον να εχεις αμαξι Αν θες για βενζινη ενα γεμισμα τη βδομαδα (50 λιτρα περιπου) μιλαω για ενα μέσο αμαξι (για τα δεδομενα της Ρωσσιας) που καιει 10-12 λιτρα στα 100 χλμ θελεις 70 Ευρω τη βδομαδα για βενζινη οποτε 280 Ευρω το μηνα!Αν εχεις 400-500 εκτος του ενοικιου σου μενουν 120-220 για φαγητο  :headbang: τι ζωη να κανεις?Αυτα για να μην ακουω  :jerking: :jerking: :jerking: οτι ζεις καλα με 700-800 στη Βουλγαρια σιγουρα αν καποιος στην Ελλαδα ειναι αφραγκος σιγουρα με 700-800 στη Βουλγαρια περνάει φανταστικά.Αν ομως καποιος εχει ενα εισοδημα 700-1000 στην Ελλαδα δεν περνάει ασχημοτερα απ'οτι θα πέρναγε στη Βουλγαρία.
  Ας γραψει καποιος (θα παρακαλουσα τον Allantalon που ειναι ο πιο εμπειστος και εχει κ'αυτος Touareg  :)) Οι Βουλγάρες ψαρωνουν αν δουνε καλό αυτοκίνητο? ή οπως στη Μολδαβία στα τέτοια τους τι αμαξι εχεις?ή δεν της νοιαζει και πολυ!ή το αντιθετο σε μισουνε γιατι σκεφτονται γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι! :headbang:

Τα ειπες ολα σαν να εμενες εδω  οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.

Ναι  με το TOUAREG κολανε οι γκομενες το θεωρουν ενα πολυ καλο  και ακριβό αυτοκινητο ( το δικο μου ηταν V 10  - 5000 cc Diesel) αλλα και στην Μολδαβια κολησε η γκομενα  με το αυτοκινητο αυτο οταν πηγα επανω την ειχα σε  love story κατασταση 2 εβδομάδες χωρις να πληρωσω μια....Eνω με το  CAbrio Mercendez cls  δεν το εδωσαν καμια σημασια  εκει μονο τζιπ μετραει και εχει αξια για αυτες....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

να πας στο divaka εστιατοριο ειναι απο τα καλυτερα γενικα σ μπουλεβαρ βιτοσα εχει πολλα βλεπεις τι εχει  κ διαλεγεις αναλογως  

Πηγαινε στα Happy restaurant να εχεις διαθεση να φας και να σε σερβιρουν μονο σερβιτορες  η χαρα του εργενη ειναι εκει, κι αν εισαι τυχερος ολο και κατι μπορει να κατση....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• june_32(1).jpg
    june_32(1).jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 33

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τοσο χαλια ε??και εγω νομισα οτι η βουλγαρια ειναι η χειροτερη χωρα ευρωπης  :S :S
μπα οι Βουλγαροι δν ειναι θυματα στα αρχιδια τους για τις γκομενες οποιος εχει λεφτα εκει αλλαζει γκομενες αβερτα...ειναι σκληροι χαρντκορ τυποι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :grin: :grin:
:thumbsup:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τοσο χαλια ε??και εγω νομισα οτι η βουλγαρια ειναι η χειροτερη χωρα ευρωπης  :S :S
μπα οι Βουλγαροι δν ειναι θυματα στα αρχιδια τους για τις γκομενες οποιος εχει λεφτα εκει αλλαζει γκομενες αβερτα...ειναι σκληροι χαρντκορ τυποι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :grin: :grin:
Πεφτει ξύλο απο τους ΒΟυλγαρους!Για αυτο ολες ειναι "χωρισμενες" και με παιδια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • krasimir sarafov4.jpg
    krasimir sarafov4.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι εσενα εχω της υποψιες μου χωρις να ειμαι 100% σιγουρος  :think: :2funny:

καμια σχεση δν εχω με αυτον αμα δεις στις φωτογραφιες π ειχε βαλει αυτος ειχα σχολιασει τι ζουμπουρλουδικο κ φαγανο αγορι  :2funny:

barolas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδια! Ελπιζω να βαζω το post στο σωστο θεμα, αλλιως μετακινηστε το.
Εχω μερικες ερωτησεις, τελειως αρχαριες και ισως αστειες για εσας..

Λεμε με ενα φιλο να ανεβουμε προς Βουλγαρια. Σοφια συγκεκριμενα αφου ειναι και η πρωτευουσα, για σεξοτουρισμο προς τα Χριστουγγενα αλλα ειμαστε και οι δυο παντελως απειροι και ασχετοι οποτε ελπιζω στα φωτα σας. Δεν εχει ξαναπαει κανεις μας εξωτερικο γενικα. Ειμαστε 27 και αναφερω την ηλικια για να μαθω τι παιζει απο κοπελες και ηλικιες εκει.

Μαλλον τα εχουμε πολυ διαφορετικα στο μυαλο μας ακουγοντας διαφορες ιστοριες τοσα χρονια (σιγουρα και πολλες ψευτικες) οτι εκει οι τιμες ειναι πολυ κατω κλπ και εχουμε πλασει στο κεφαλι μας ιδανικες καταστασεις οπως π.χ. ο καθενας να παρει για την παρτη του ενα threesome-foursome και να κοιμηθει και με τις γκομενες μετα, gfe, και τετοιες ιστοριες, που οπως το κοβω μονο σαν επιθυμιες θα μεινουν αφου μαλλον η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.
Απλα η Βουλγαρια ειναι και σχεδον διπλα οποτε ειναι και αυτο ενα κινητρο.

Αξιζει ομως τελικα τον κοπο; Παιζει τετοια κατασταση που αναφερω; Για καμια εβδομαδα ποσα χρηματα να υπολογισουμε περιπου αν τελικα παμε;

Αν γενικοτερα οχι, υπαρχει καποια αλλη κοντινη χωρα και πολη συγκεκριμενα για αυτον τον σκοπο;

Σας ευχαριστω και ελπιζω σε βοηθεια!  :)

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αχαχαχ φιλαρακι με θυμιζεις κατι τυπους απο παλιες ελληνικες ταινιες που ηρθαν απο το αμερικα με τα νταλλαρς και νομιζαν οτι μπορουν να γαμαν και να δερνουν... Μην μπερδευεις το "ειναι πιο φθηνα" με το "ειναι τριτοκοσμικη χωρα"

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
αχαχαχ φιλαρακι με θυμιζεις κατι τυπους απο παλιες ελληνικες ταινιες που ηρθαν απο το αμερικα με τα νταλλαρς και νομιζαν οτι μπορουν να γαμαν και να δερνουν... Μην μπερδευεις το "ειναι πιο φθηνα" με το "ειναι τριτοκοσμικη χωρα"
αυτοι που εχουν μεινει στα κλισε ότι είναι τριτοκοσμικη χωρα μαλλον μπερδευουν τις εποχές και δεν γνωριζουν την σημερινη βουλγαρια...και σιγουρα η χωρα εχει αρκετη αναπτυξη με παρα πολλες επενδύσεις και κατεμε πολυ πιο μπροστα από την σημερινη ελλαδα σε ανοικοδομηση και γενικοτερα με προοπτικη μαζι με τα τεραστια προβλήματα που εχουν σαν χωρα και είναι πολλα...και οσο για γυναικες προσωπικα τουλ στις μεγαλεις πολεις και στα παρακτιες της μαυρης θαλασσας πιστευω και ότι είναι σαν μεσος ορος καλυτερος από τις δικες μας αλλα σαφως είναι και πιο κομψες και με καλυτερο γουστο ντυσίματος και στυλ...αυτά βλεπω σαν ενας εργαζόμενος με επαγγελματικες παρτιδες με την βουλγαρια...και είμαι πεπειπεσμενος ότι σε καμμια δεκαετια θα τρωμε τη σκονη αυτων των χωρων όπως πχ βουλγαρια ρουμανια τουρκια...ταπεινη μου αποψη είναι αυτή και τπτ άλλο.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
αυτοι που εχουν μεινει στα κλισε ότι είναι τριτοκοσμικη χωρα μαλλον μπερδευουν τις εποχές και δεν γνωριζουν την σημερινη βουλγαρια...και σιγουρα η χωρα εχει αρκετη αναπτυξη με παρα πολλες επενδύσεις και κατεμε πολυ πιο μπροστα από την σημερινη ελλαδα σε ανοικοδομηση και γενικοτερα με προοπτικη μαζι με τα τεραστια προβλήματα που εχουν σαν χωρα και είναι πολλα...και οσο για γυναικες προσωπικα τουλ στις μεγαλεις πολεις και στα παρακτιες της μαυρης θαλασσας πιστευω και ότι είναι σαν μεσος ορος καλυτερος από τις δικες μας αλλα σαφως είναι και πιο κομψες και με καλυτερο γουστο ντυσίματος και στυλ...αυτά βλεπω σαν ενας εργαζόμενος με επαγγελματικες παρτιδες με την βουλγαρια...και είμαι πεπειπεσμενος ότι σε καμμια δεκαετια θα τρωμε τη σκονη αυτων των χωρων όπως πχ βουλγαρια ρουμανια τουρκια...ταπεινη μου αποψη είναι αυτή και τπτ άλλο.

Πήγα πριν 1 βδομάδα Σόφια.Όντως υπάρχουν πολλές πολυεθνικές που βρίσκονται στη Σόφια.Αρκετές ελληνικες επιχειρήσεις επίσης όπως τράπεζες,καταστηματα.Μπορεί τα μεροκάματα να είναι χαμηλά και να υπάρχει πολύ φτώχεια όμως είναι καλύτερα σε σχέση με 10 χρόνια πριν.Και δεν νομίζω η Ελλάδα να είναι πολύ καλύτερα για να μιλάμε αφ'υψηλού και να σνομπάρουμε.Πειττό να πω πως γνώρισα στο αεροδρόμιο Έλληνες που πήγαν Βουλγαρία για συνέντευξη σε κάποια εταιρία εκεί..Να δεις που στο τέλος εμείς θα καταλήξουμε όπως εκείνοι πριν χρόνι και κείνοι μετά το 2020 θα είναι καλύτερα από εμάς

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Πήγα πριν 1 βδομάδα Σόφια.Όντως υπάρχουν πολλές πολυεθνικές που βρίσκονται στη Σόφια.Αρκετές ελληνικες επιχειρήσεις επίσης όπως τράπεζες,καταστηματα.Μπορεί τα μεροκάματα να είναι χαμηλά και να υπάρχει πολύ φτώχεια όμως είναι καλύτερα σε σχέση με 10 χρόνια πριν.Και δεν νομίζω η Ελλάδα να είναι πολύ καλύτερα για να μιλάμε αφ'υψηλού και να σνομπάρουμε.Πειττό να πω πως γνώρισα στο αεροδρόμιο Έλληνες που πήγαν Βουλγαρία για συνέντευξη σε κάποια εταιρία εκεί..Να δεις που στο τέλος εμείς θα καταλήξουμε όπως εκείνοι πριν χρόνι και κείνοι μετά το 2020 θα είναι καλύτερα από εμάς
kαι γω φιλε αυτό πιστευω...αυτοι θα αναπτύσσονται με τα πολλα προβλήματα τους και εμας μας εμειναν μονον μερικα εκατομμύρια τουρίστες που φυσικα είναι και  οι φτωχοι τουρίστες που ερχονται σε μας κατά κανονα..δεν εχει κανεις παρα να δει και να συγκρινει τον τουρισμο σε μας και τον τουρισμο σε τουρκια...θλιψη σε πιανει...τα παραλια της τουρκιας είναι πολύ πιο ανεπτυγμένα τουριστικα σε ολους τους τομεις που αφορουν τον τουρισμο σε σχεση με μας.αλλα εμεις ζουμε στον κοσμο μας και νομιζουμε ότι ειμαστε ο εξυπνότερος λαος στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου.και φυσικα οποιος εχει παει σε εξωτικους προορισμούς και μη και γενικα εχει γυρισει στη ζωη του θα εχει διαπιστωσει ότι ο κοσμος εχει χιλιες φορες πιο ομορφα μερη από την ελλαδα...εμεις θα συνεχισουμε απλα τη παρακμη μας σε ολους τους τομεις..τοσο απλα και το μονο που θα περιμενουμε είναι να βρεθει ο ταφος του μεγαλου αλεξανδρου μπας και νιώσουμε ότι εχουμε καποια αξια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλα τα λετε!ειναι πολυ χαι η Βουλγαρια  :2funny: :2funny: :2funny:
απο την πολυ αναπτυξη βγηκε 1εκατομμυριο κοσμος περισι στους δρομους  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • protests.jpg
    protests.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom