Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
το θεμα ειναι απλο να εχεις λιγα κονε λιγα λεφτουδακια και περνας πολυ καλα και φτηνα με πολυ καλα βουλγαρακια
και δεν μιλαμε για τιποτα δις

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε μαγκες με 4 βραδιες στην σοφια τι χαρτι περιπου να υπολογισω γαι (μετακινησεις-σεξακι-φαγητο-βραδυνη εξοδος)περιπου?.Εισητηρια αεροπορικα οκ εχω βρει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ρε μαγκες με 4 βραδιες στην σοφια τι χαρτι περιπου να υπολογισω γαι (μετακινησεις-σεξακι-φαγητο-βραδυνη εξοδος)περιπου?.Εισητηρια αεροπορικα οκ εχω βρει
δν ξερουμε ποσα εχεις να διαθεσεις....ξενοδοχεια ξεκινανε απο 35-40.τα ταξι ειναι πολυ φθηνα ειναι με υγραεριο  ;) ;) ;)
σεξακι εξαρταται εχει και με 100 ευρω εχει και με 10-15.. και στο δρομο εχει και με 5  :grin: :grin: :grin: :grin: (γυφτισσες αμφιβολου υγιεινης)
βραδινη εξοδος ειναι πιο φθηνα απο αθηνα περιπου μιση τιμη ισως και πιο λιγα.ελπιζω να βοηθησα
κανα 400-500 λεω εγω αν θες φουλ προγραμματα και πολυ φαι κ μπυρα τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αυτα τα κρατη αξιζει να πας διακοπες με καποιον που ξερει να σε γυρισει και να γνωριζει γλωσσα!
θα γλιτωσεις πολλαααα φραγκα ! με 500 εγω θα πηγαινα  διακοπες σε ενα αλλο ευρωπαικο μερος !
βουλγαρες-ρουμανες-ρωσιδες-μολδαβες βρωμαει η ελλαδα !

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω ξερω να μιλαω και ξερω τα μερη αλλα τωρα ελλαδα θα ειμαι..δν μας λεει και το παλικαρι ποτε θα παει και ποσα θελει να διαθεσει..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια,αν καπειος επισκεφτηκε kamasutra,kleopatra strip club προσφατα να μας ενημερωσει τιμες-πειοτητα.σας ευχαριστω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
καλησπερα παιδια,αν καπειος επισκεφτηκε kamasutra,kleopatra strip club προσφατα να μας ενημερωσει τιμες-πειοτητα.σας ευχαριστω.
Αν θυμαμαι καλα τα ποτα μπυρα ειναι 2-3 ευρω και γυρο στα 5 -6 ειναι το ουισκη βοτκα . Χορος 10 ευρω και  :knockinb: στα πισω δωματια του Καμα Σουτρα 30 ευρω . Εχει καλες και μετριες γκομενες

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω νυχτερε,θα το τιμισω το γαμασουτρα με το καλο στην σοφια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
επισκεψη βουλγαρια το σβκ4-6απριλιου.πρωτος σταθμος πολη μπλαγκοεβγκραντ.πηρα αυτην καλη απο συμπεριφορα αλλα στο κρεβατι οχι τιπτ ιδιαιτερο.1 ωρα συνολικα,τη δοκιμασα να μ φυγει η περιεργεια.

μετα φτανουμε σοφια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πρωτη αυτη και αυτη οχι τιπτ ιδιαιτερο περαστε σκουπιστε τελειωσετε φαση

μετα πηγα στην  που πηρα προγραμμα για αναλ  :grin: :grin: :grin: ωραιο σφιχτο κωλαρακι καλυτερη απο τις προηγουμενες. :grin: :grin:

παμε στην τεταρτη 36χρ μιλφ επισης πηρα προγραμμα αναλ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: κοντοπουτανο με καλα δουλεμενη πισω τρυπα.

παμε στην μαυρομαλλα γκαβλιαρα πηρα το προγραμμα μιας ωρας με 70λεβα.καλη θετικη θα την ξανατιμησω

παμε στην καλη με ωραια βυζομπαλα.πηρα προγραμμα μιας ωρας με 60λεβα.

παμε και στην τελευταια  οπου πηρα το προγραμα των 100λεβα μια ωρα+αναλ. πολυ καλη ισως η καλυτερη απο τις πανω με προστυχη συμπεριφορα και στενο μνακι κ κωλαρακι που το τιμησα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
δν πηγα σε αλλες γιατι εκατσα 2μισι μερες κ μετα γυρισα ελλαδα.
ηταν μια καλη πορνοεμπειρια παιδια,αλλα οχι απο τις καλυτερες μου..υπηρξαν και καλυτερες μερες  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισκεψη βουλγαρια το σβκ4-6απριλιου.πρωτος σταθμος πολη μπλαγκοεβγκραντ.πηρα αυτην καλη απο συμπεριφορα αλλα στο κρεβατι οχι τιπτ ιδιαιτερο.1 ωρα συνολικα,τη δοκιμασα να μ φυγει η περιεργεια.

μετα φτανουμε σοφια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πρωτη αυτη και αυτη οχι τιπτ ιδιαιτερο περαστε σκουπιστε τελειωσετε φαση

μετα πηγα στην  που πηρα προγραμμα για αναλ  :grin: :grin: :grin: ωραιο σφιχτο κωλαρακι καλυτερη απο τις προηγουμενες. :grin: :grin:

παμε στην τεταρτη 36χρ μιλφ επισης πηρα προγραμμα αναλ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: κοντοπουτανο με καλα δουλεμενη πισω τρυπα.

παμε στην μαυρομαλλα γκαβλιαρα πηρα το προγραμμα μιας ωρας με 70λεβα.καλη θετικη θα την ξανατιμησω

παμε στην καλη με ωραια βυζομπαλα.πηρα προγραμμα μιας ωρας με 60λεβα.

παμε και στην τελευταια  οπου πηρα το προγραμα των 100λεβα μια ωρα+αναλ. πολυ καλη ισως η καλυτερη απο τις πανω με προστυχη συμπεριφορα και στενο μνακι κ κωλαρακι που το τιμησα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
δν πηγα σε αλλες γιατι εκατσα 2μισι μερες κ μετα γυρισα ελλαδα.
ηταν μια καλη πορνοεμπειρια παιδια,αλλα οχι απο τις καλυτερες μου..υπηρξαν και καλυτερες μερες  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Καταρχην μπραβο για την ενημερωση :) δεν ειναι και ακριβα παντος  :think: 60-100 Λέβα για μια ωρα  :).
  Για λυσε μου μερικες αποριες :)
  Πως τους τηλεφωνισες?Μιλας Βουλγάρικα?Πήγες στο χώρο τους?ή ηρθαν αυτες σε 'σενα?Που μενεις εκει συνηθως?Σε ξενοδοχεια?ή νοικιαζεις διαμερισμα?Αν μενεις σε ξενοδοχεια γραψε σε παρακαλω της τιμες και αν σε αφεινουν να βαλεις γκομενες μεσα ή ζητανε λεφτα  :tickedoff:?
  Οι τιμες ειναι για ενα γαμησι και εφυγε?ή οταν λενε μια ωρα ειναι οπως στη Ρωσσια μια ωρα με το ρολό'ι' και τη  :knockinb: μια ωρα (2 φορες).
  Οι ηλικιες που γραφουν ειναι αληθινες?ή αντι για 25 σου ερχεται 30+.Οι φωτο ειναι δικες τους οι απλος ειναι φωτο απο αλλες γκομενες που τους μοιαζουνε?

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τι εγινε πορνομεταναστη τελειωσαν οι ρωσιδες ;  :think: και εβαλες πλωρη για βουλγαρια  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καταρχην μπραβο για την ενημερωση :) δεν ειναι και ακριβα παντος  :think: 60-100 Λέβα για μια ωρα  :).
 Για λυσε μου μερικες αποριες :)
 Πως τους τηλεφωνισες?Μιλας Βουλγάρικα?Πήγες στο χώρο τους?ή ηρθαν αυτες σε 'σενα?Που μενεις εκει συνηθως?Σε ξενοδοχεια?ή νοικιαζεις διαμερισμα?Αν μενεις σε ξενοδοχεια γραψε σε παρακαλω της τιμες και αν σε αφεινουν να βαλεις γκομενες μεσα ή ζητανε λεφτα  :tickedoff:?
 Οι τιμες ειναι για ενα γαμησι και εφυγε?ή οταν λενε μια ωρα ειναι οπως στη Ρωσσια μια ωρα με το ρολό'ι' και τη  :knockinb: μια ωρα (2 φορες).
 Οι ηλικιες που γραφουν ειναι αληθινες?ή αντι για 25 σου ερχεται 30+.Οι φωτο ειναι δικες τους οι απλος ειναι φωτο απο αλλες γκομενες που τους μοιαζουνε?
λοιπον εχω  στο τηλεφωνο βουλγαρικη σιμ (bg-globul).Ναι μιλαω βουλγαρικα.Ο μπαμπας μου ειχε συμφοιτητη βουλγαρο στην αγγλια και απο μικρος πηγαινα σοφια.αυτος ο φιλος του τωρα χτιζει σπιτια εκει εργολαβιες παιρνει ειναι απο τους νεοπλουτους.Πηγα στο χωρο τους αλλα και μερικες ηρθαν σε διαμερισμα μου οποτε βαλε +10-15λεβα για ταξι.Για ξενοδοχεια δν ξερω τιποτα μονο νεσεμπερ σανυ μπιτς και σαντανσκυ χοτελ εχω παει για διακοπες οχι για σιεξ show  :2funny: :2funny: :2funny:.
μια ωρα με το ρολοι ειναι.οι ηλικιες ειναι πανω κατω αυτες που γραφουν μπορει να ναι 3 4 χρονακια μεγαλυτερες το πολυ.
ελπιζω να σε βοηθησα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι εγινε πορνομεταναστη τελειωσαν οι ρωσιδες ;   :think: και εβαλες πλωρη για βουλγαρια   :2funny:
Θέλω να βρω ενα μέρος αντι για Ελλαδα γιατι αν κλεισουν οπως λενε τα Μπουρδελακια στην Ελλαδα δεν θα εχω πια κανενα λογο να ερχομαι να βλεπω την κακομοιρια τους  :jerking:Θελω ενα μερος να πηγαινω να αλλαζω περιβαλλον.Να ειναι φτηνο σχετικα,να εχει φτηνο γαμησι να εχει καμακι και οι γκομενες να βλεπονται.
λοιπον εχω  στο τηλεφωνο βουλγαρικη σιμ (bg-globul).Ναι μιλαω βουλγαρικα.Ο μπαμπας μου ειχε συμφοιτητη βουλγαρο στην αγγλια και απο μικρος πηγαινα σοφια.αυτος ο φιλος του τωρα χτιζει σπιτια εκει εργολαβιες παιρνει ειναι απο τους νεοπλουτους.Πηγα στο χωρο τους αλλα και μερικες ηρθαν σε διαμερισμα μου οποτε βαλε +10-15λεβα για ταξι.Για ξενοδοχεια δν ξερω τιποτα μονο νεσεμπερ σανυ μπιτς και σαντανσκυ χοτελ εχω παει για διακοπες οχι για σιεξ show  :2funny: :2funny: :2funny:.
μια ωρα με το ρολοι ειναι.οι ηλικιες ειναι πανω κατω αυτες που γραφουν μπορει να ναι 3 4 χρονακια μεγαλυτερες το πολυ.
ελπιζω να σε βοηθησα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ναι,σ'ευχαριστω  :).Στην εποχη μας να παρεις μια Σιμ Καρτα ειναι το πιο ευκολο πραγμα :).Εγω μιλαω Ρωσσικα και πολυ λιγα Βουλγαρικα αλλα δεν εχω προβλημα συνενοησης.Πες μας σε παρακαλω ρωταω για καποιον απο Ελλαδα που δεν ξερει λεξη Βουλγαρικα αν της παρει τηλεφωνο πιθανοτατα δεν θα μπορει να συνενοηθει  :think: οι Ελληνες που βλεπεις εκει πως βρισκουν και  :knockinb:?(Μιλαω γ'αυτους που  :knockinb:)Μεσω Βουλγάρων (ταξιτζηδων,Σεκιουριταδων κλπ.)τους φερνουν γκομενες πολυ ακριβοτερα απο αυτες της τιμες?.Ο κοσμος εκει ειναι φιλικος οπως ηταν της αρχες της δεκαετιας του '90 που ειχα μεινει ενα μηνα στο Μπουργκάς?ή εχουν κακεψει κ'αυτοι? :2funny:
  Παντος οι γκομενες δεν ειναι ασχημες  :think:και οι τιμες πολυ φιλικες θα ελεγα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
ρε μητσο που μενεις? πετερ ή κισινιωφ??????με εχεις μπερδεψει :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θέλω να βρω ενα μέρος αντι για Ελλαδα γιατι αν κλεισουν οπως λενε τα Μπουρδελακια στην Ελλαδα δεν θα εχω πια κανενα λογο να ερχομαι να βλεπω την κακομοιρια τους  :jerking:Θελω ενα μερος να πηγαινω να αλλαζω περιβαλλον.Να ειναι φτηνο σχετικα,να εχει φτηνο γαμησι να εχει καμακι και οι γκομενες να βλεπονται.Ναι,σ'ευχαριστω  :).Στην εποχη μας να παρεις μια Σιμ Καρτα ειναι το πιο ευκολο πραγμα :).Εγω μιλαω Ρωσσικα και πολυ λιγα Βουλγαρικα αλλα δεν εχω προβλημα συνενοησης.Πες μας σε παρακαλω ρωταω για καποιον απο Ελλαδα που δεν ξερει λεξη Βουλγαρικα αν της παρει τηλεφωνο πιθανοτατα δεν θα μπορει να συνενοηθει  :think: οι Ελληνες που βλεπεις εκει πως βρισκουν και  :knockinb:?(Μιλαω γ'αυτους που  :knockinb:)Μεσω Βουλγάρων (ταξιτζηδων,Σεκιουριταδων κλπ.)τους φερνουν γκομενες πολυ ακριβοτερα απο αυτες της τιμες?.Ο κοσμος εκει ειναι φιλικος οπως ηταν της αρχες της δεκαετιας του '90 που ειχα μεινει ενα μηνα στο Μπουργκάς?ή εχουν κακεψει κ'αυτοι? :2funny:
  Παντος οι γκομενες δεν ειναι ασχημες  :think:και οι τιμες πολυ φιλικες θα ελεγα
σοβαρα θα κλεισουν τα μπουρδελα??? :think: :think: :think: :think:.Τι να σου πω εγω πανω πιο πολυ με βουλγαρους ειμαι,οι ελληνες δεν ξερω τι κανουν,μονο κατι φοιτητες μαλακες γνωρισα που το παιζουν και η πρωτη μουρη με τα λεφτα των γονιων τους αλλα τους κοβω για πολυ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εξαρταται τι κοσμο συναναστρεφεσαι και τι λες,εμενα δν με περναν για ξενο οποτε δν εχω προβλημα.στους ελληνες νομιζω εχουν μια κακια
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σοβαρα θα κλεισουν τα μπουρδελα??? :think: :think: :think: :think:.Τι να σου πω εγω πανω πιο πολυ με βουλγαρους ειμαι,οι ελληνες δεν ξερω τι κανουν,μονο κατι φοιτητες μαλακες γνωρισα που το παιζουν και η πρωτη μουρη με τα λεφτα των γονιων τους αλλα τους κοβω για πολυ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εξαρταται τι κοσμο συναναστρεφεσαι και τι λες,εμενα δν με περναν για ξενο οποτε δν εχω προβλημα.στους ελληνες νομιζω εχουν μια κακια
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Που να δεις τους Ελληνες της Μολδαβίας  :2funny: με μερικους με πιαναν τα γέλια μονο που εβλεπα την κατάντια τους  :2funny:Αυτοι ητανε χωρις λεφτα  :2funny:
  Για το αν θα κλεισουν τα Μπουρδελα δεν το ξερω γιατι απλουστατα δεν εξαρταται απο'μενα :)!Παντος υπαρχουν τετοιες φημες.
  Βουλγαρία σπουδασες?Ελλαδα απο ποια πόλη εισαι?Για γραψε μας για τη Βουλγαρια αν εχεις χρόνο  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Που να δεις τους Ελληνες της Μολδαβίας  :2funny: με μερικους με πιαναν τα γέλια μονο που εβλεπα την κατάντια τους  :2funny:Αυτοι ητανε χωρις λεφτα  :2funny:
  Για το αν θα κλεισουν τα Μπουρδελα δεν το ξερω γιατι απλουστατα δεν εξαρταται απο'μενα :)!Παντος υπαρχουν τετοιες φημες.
  Βουλγαρία σπουδασες?Ελλαδα απο ποια πόλη εισαι?Για γραψε μας για τη Βουλγαρια αν εχεις χρόνο  :)
Σοβαρα ε?Υπαρχουν φημες?!.Οχι δν σπουδασα βουλγαρια ελλαδα σπουδασα αλλα σου ειπα ειχε τον φιλο του ο μπαμπας μου κ πηγαινα απο 5 χρονων εκει
στην σοφια.Επισης ενας αλλος φιλος μ ελληνας εχει μεταφερει εδω κ καμια 10αρια χρονια τη βιοτεχνια του εκει οποτε πηγαινω κ σε αυτον.
Η μανα μου ειναι απο σερρες και ο μπαμπας μου απο θεσσαλονικη οποτε απο μικρος σε αυτες τις δυο πολεις μεγαλωσα.Τι θελεις να μαθεις για τη βουλγαρια να σου γραψω  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σοβαρα ε?Υπαρχουν φημες?!.Οχι δν σπουδασα βουλγαρια ελλαδα σπουδασα αλλα σου ειπα ειχε τον φιλο του ο μπαμπας μου κ πηγαινα απο 5 χρονων εκει
στην σοφια.Επισης ενας αλλος φιλος μ ελληνας εχει μεταφερει εδω κ καμια 10αρια χρονια τη βιοτεχνια του εκει οποτε πηγαινω κ σε αυτον.
Η μανα μου ειναι απο σερρες και ο μπαμπας μου απο θεσσαλονικη οποτε απο μικρος σε αυτες τις δυο πολεις μεγαλωσα.Τι θελεις να μαθεις για τη βουλγαρια να σου γραψω  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μια πληροφορια που προσωπικα θα με ενδιεφερε καθως πιστευω και καμποσα παιδια απο το σα'ι'τ ειναι σχετικα με τα διαμερισματα στη Βουλγαρία (ενοικια) .Εμενα με ενδιαφερει με το μηνα γιατι οταν πηγαινω καπου πηγαινω για κανα μηνα.Για γραψε μας πόσο κοστιζει να νοικιασει καποιος διαμερισμα στη Βουλγαρια (μιλαω για της μεγαλες πολεις Σοφια Пловдив κλπ.) με το μήνα (για ενα μηνα) και με τη μέρα?
  Υπαρχουν ακομα κραβγαλεες διαφορες στις τιμες σε πολλα ειδη αναμεσα στην Ελλαδα και τη Βουλγαρια?
  Π.Χ. πολλα ειδη Σουπερ Μαρκετ (σαπουνια,ξυραφακια,βαφες μαλλιων,αποσμητικα,σαμπουαν).Σε πολλα πραγματα η διαφορα εξωπραγματικη! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
  Η βαφη μαλλιων της φωτογραφιας στη Ρωσσια κανει απο 3-4,5 Ευρω Ελλαδα η ιδια βαφη κανει 11,97 στο Hondos center  :headbang: :headbang: :headbang: δηλαδη μιλαμε για 3-4 φορες απανω  :rockon: :rockon: :rockon:.Ενα αλλο παραδηγμα αυτο το σαμπουαν   Εγω το πηρα χτες 86 ρουβλια (1,75 Ευρω) σε προσφορα κοιτα στο λινκ πόσο εχει Ελλαδα  :headbang: 5,10 Ευρω  :headbang: Ξυραφακια 2 φορες ακριβοτερα στην Ελλαδα  :2funny: αποσμητικα το ιδιο :headbang: ειναι να τρελενεσε :rockon:.Βαλε και οτι στην Αγια Πετρουπολη τα ενοικια ειναι 5-8 φορες πανω απο τα ενοικια σε σχεση με την Ελλαδα για να δεις τι αισχροκερδια υπαρχει στην Ελλαδα  :headbang:.Μολδαβια οι βαφες ηταν ακριβοτερες 2-2,5 φορες απο τη Ρωσσια και τα αλλα ειδη το ιδιο βεβαια ηταν φτηνοτερες απο Ελλαδα.
  Φυσικα και ολα αυτα εγω τα παιρνω Ελλαδα απο Ρωσσια  :)
  Βουλγαρια πως ειναι οι τιμες σε αυτα τα ειδη?ειναι φτηνα τα ειδη σουπερ μαρκετ?

Συνημμένα

• DSC_0056.JPG
    DSC_0056.JPG
    98 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom