φιλε συμφωνω..και επισης είναι κατεμε πιο εμφανίσιμες απο τις ελληνιδες kαι αυτό που μου κανει εντυπωση είναι τι οι βουλγαρες αγαπουν πολύ τη μοδα!!και το άλλο πολυς κοσμος παει γυμναστηριο.ναι και στην ελλαδα εχει αρχισει τελευταια να γινεται μοδα αλλα καμμια σχεση με τη βουλγαρια.γενικα σε αυτό το τομεα των γυναικων θεωρω η βουλγαρια είναι πολύ ανωτερη κλαση από την ελλαδα!!βεβαια εχουν μια μειονοτητα βουλγαρογυφτων αλλα δυστυχως αυτές οι μειονότητες για τους δικους τους λογους όπως συμβαινει σε κάθε χωρα με τέτοιες μειονότητες ζουν διαφορετικα..Για τις γυναικες τι αποψη εχεις τυπε; Εγω που ειχα παει στα Σόφια και στο Βίντιν τις ειδά πολύ καλύτερες εμφανισιακά απο τις γυφτοβουλγαρες που ζουν στην Ελλαδα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 542K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μπορει το εξωτερικο χρεος της Ρουμανιας να μην το γνωριζω καλα για να το συγκρινω αλλα γνωριζω πολυ καλα ποσο καλα υποφερουν σαν κρατος, τι μισθους εχουν , τι ταμεια εχουν τι ασφαλειες εχουν και πιστεψε με δεν ειναι καθολου καλα !Ψαξε συγκρινε το εξωτερικο χρεος ελλαδας - ρουμανιας και μετα τα λεμε :S
Εγω πιστευω οτι σας ξεγελανε τα πολλα και αποτομα εργα που εγιναν σε αυτα τα κρατη!
Κατ εμε επερεπε να γινουν και παλι ειναι πισω ! !
Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι καποιο τα περιγραφουν <Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος>
Οκ , ειναι φτωχο κρατος , η ομορφια αυτου του κρατους ποια ειναι? ? ? η μαγεια
εχει πολλα μερη στον κοσμο τα οποια ειναι φτωχα αλλα απο ομορφια και τουρισμο δεν παιζονται !
Περασαν οι εποχες που γαμουσε ο ελληναρας φοιτητης με τα 200 $ τον μηνα το 97!
Ας πανε και τωρα να γαμησουν ωραια μουνια (οχι πληρωμενα) σε μια καλη παμπ Μια Βουλγαρα που θα σκασει με 1 BMW cabrio 25 χρονων !
μπραβο φιλοι,σωστα μιλατε.κυπρο υπαρχει αυτη η υποτιμιση για ρουμανουσ,βουλγαρους.ερχονται μονο οι τσιγγανοι και οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,ο καλοσς κοσμος μενει στιν χορα του.κυπρο εχουμε και λεφταδες βουλγαρους μαλιστα ο ενας που συνεργαζεται με τον γαμπρο μου εχει ναυτιλιακεσ εταιρειες και πλοια ουκρανια,τουρκια,πορτογαλλια.με ενδιαφερει να εχω πλιροφοριεσ για νυχτερινι ζωι,clubs,και αν ειναι θετικες γιναικες οταν τις πλισιασει ενοειται καπειος με ευγενεια.οι φοιτιτες φιλοι μου συχναζαν studenski grad,jim beam club,με μεθυσμενουσ,καυγαδες.με ενδιαφερουν μπαρ καφε με καλο κοσμο.θα ειμαι μαιο σοφια αν καπειος θα βρισκεται εκει με χαρα να συναντιθοθμε.σας εθχαριστω πολυ για τις πλιροφοριες σας
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
η ελλαδα είναι τελειωμενη. Σε λιγα χρονια θα κοιταει βουλγαρια - ρουμανια με το κυαλι και ελληνες θα πηγαινουν για μεροκαματο εκει όπως τωρα είναι στη βουλγαρια οι πρωην βιοτεχνες κλωστουφαντουργοι που τους εκλεισαν οι απατεωνες σιμιτης παπανδρεου, σαμαρας κ ΣΙΑ.
Οι αξιολογοι, μορφωμένοι νεοι ελληνες θα πανε κεντρικη ευρωπη, ΗΠΑ.
Οι πιο ομορφες ελληνιδες θα πανε στα ινστιτούτα της γερμανιας.
Εδώ θα μεινουν οι μπαγκλαντες, οι γεροι μεχρι να πεθανουν και καποιοι δημόσιοι υπαλληλοι βρωμο-συγγενολοι των πολιτικων ταγων :S
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
η ελλαδα είναι τελειωμενη. Σε λιγα χρονια θα κοιταει βουλγαρια - ρουμανια με το κυαλι και ελληνες θα πηγαινουν για μεροκαματο εκει όπως τωρα είναι στη βουλγαρια οι πρωην βιοτεχνες κλωστουφαντουργοι που τους εκλεισαν οι απατεωνες σιμιτης παπανδρεου, σαμαρας κ ΣΙΑ.
Εδώ θα μεινουν οι μπαγκλαντες, οι γεροι μεχρι να πεθανουν και καποιοι δημόσιοι υπαλληλοι βρωμο-συγγενολοι των πολιτικων ταγων
Εδώ θα μεινουν οι μπαγκλαντες, οι γεροι μεχρι να πεθανουν και καποιοι δημόσιοι υπαλληλοι βρωμο-συγγενολοι των πολιτικων ταγων
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
φιλε συμφωνω..και επισης είναι κατεμε πιο εμφανίσιμες απο τις ελληνιδες kαι αυτό που μου κανει εντυπωση είναι τι οι βουλγαρες αγαπουν πολύ τη μοδα!!και το άλλο πολυς κοσμος παει γυμναστηριο.ναι και στην ελλαδα εχει αρχισει τελευταια να γινεται μοδα αλλα καμμια σχεση με τη βουλγαρια.γενικα σε αυτό το τομεα των γυναικων θεωρω η βουλγαρια είναι πολύ ανωτερη κλαση από την ελλαδα!!βεβαια εχουν μια μειονοτητα βουλγαρογυφτων αλλα δυστυχως αυτές οι μειονότητες για τους δικους τους λογους όπως συμβαινει σε κάθε χωρα με τέτοιες μειονότητες ζουν διαφορετικα..
Συνημμένα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ετσι ακριβως ειναι εχει ακομη πολυ λιπος να καει.......... εχουνε ολοι κανα 500χιλ η και παραπανω και κλαιγονταιΜάγκες μη συγκρίνεται Ελλάδα με Βουλγαρία
Η Ελλάδα έχει τετραπλάσιο ΑΕΠ απ τη Βουλγαρία παρότι έχουν τον ίδιο πληθυσμό
Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι εδώ υπάρχει κρίση
Η κρίση είναι καθαρά στα δημοσιονομικά θέματα και σ αυτά του ετήσιου προυπολογισμού
Η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο, και αυτό φάνηκε στο ότι παρά τα πέντε χρόνια κρίσης, καίει και έχει ακόμη να κάψει πολύ λίπος
Μόνο τα σπίτια να δείτε τι διαφορά έχουν, θα καταλάβετε για την διαφορά στις δύο οικονομίες
Το αντιλαμβάνεσαι αν κάνεις οδικώς τη διαδρομή ΣΟΦΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου βλέπεις επαρχιακά σπίτια και στα δύο κράτη και είναι η μέρα με τη νύχτα
Το ότι η Ελλάδα είναι μια Μερσεντές που τρέχει με 50 λόγω κρίσης, δεν την κάνει κατώτερη από ένα Ζάσταβα που τρέχει με 120 λόγω ανάπτυξης...
γιατι δν βγαζουν τα πολλα
αυτό ακριβως φιλε!!μπραβο σου!βλεπεις κατι τετοια που πολλες φορες εμενα μου φαινονται λιγάκι αντιαισθητικα...όταν ξεπερνάς το μετρο και φτανεις στην υπερβολή!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
τερατα ειναι οι βουλγαροι του γυμναστηριου μη το συζηταςς..οι δικοι μας εδω παλευουν με τις σκονιτσες και τις πρωτεινες isolateαυτό ακριβως φιλε!!μπραβο σου!βλεπεις κατι τετοια που πολλες φορες εμενα μου φαινονται λιγάκι αντιαισθητικα...όταν ξεπερνάς το μετρο και φτανεις στην υπερβολή!
το θεμα είναι να μην ξεκινήσεις με τις υπερβολες...γιατι μετα γινεσαι τερας όπως λες!!τερατα ειναι οι βουλγαροι του γυμναστηριου μη το συζηταςς..οι δικοι μας εδω παλευουν με τις σκονιτσες και τις πρωτεινες isolate
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ναι και μετα απο καποια ηλικια ψαχνεις τα συκωτακια σου....το θεμα είναι να μην ξεκινήσεις με τις υπερβολες...γιατι μετα γινεσαι τερας όπως λες!!
ε μετα δυστυχως όταν καταλαβαινουν τις υπερβολες είναι πολύ αργα!!ναι και μετα απο καποια ηλικια ψαχνεις τα συκωτακια σου....
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ναι φιλε και για να επανερθουμε στο θεμα..ε μετα δυστυχως όταν καταλαβαινουν τις υπερβολες είναι πολύ αργα!!
για σεξοτουρισμο εχεις παει βουλγαρια και που?εγω ναι στην σοφια κ πλοβντιβ και σαννυ μπιτς και νεσεμπερ για διακοπες
μπανσκο πολυ παλια..δν ειμαι του σκι προτιμω ηλιο καλοκαιρακια.......
κοιτα θα μαι ειλικρινης...όταν παω εχω πολύ δουλεια...λιγες φορες χαρηκα ;)και συνηθως από γραφεια συνοδων όταν μενω σε ξενοδοχεια..γιατι πολλες φορες που παω για δουλεια μενω σε ένα συγγενή μου που μου κανει τα κονε για δουλειες οποτε δεν βολευει για ερωτικες χαρες δυστυχως...παντως οσες φορες το καταφερνω πραγματικα το απολαμβανω!και συνηθως σοφια πλοβντιν και βαρνα και πλεβεν εχω χαρει τον ερωτα!εσυ πας συχνα για γυναικες?ναι φιλε και για να επανερθουμε στο θεμα..
για σεξοτουρισμο εχεις παει βουλγαρια και που?εγω ναι στην σοφια κ πλοβντιβ και σαννυ μπιτς και νεσεμπερ για διακοπες
μπανσκο πολυ παλια..δν ειμαι του σκι προτιμω ηλιο καλοκαιρακια.......
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
οχι και τοσο τυπε οταν εχω λεφτα μονο...ειναι κ η κριση αλλα μια φορα το μηνα θα παωκοιτα θα μαι ειλικρινης...όταν παω εχω πολύ δουλεια...λιγες φορες χαρηκα ;)και συνηθως από γραφεια συνοδων όταν μενω σε ξενοδοχεια..γιατι πολλες φορες που παω για δουλεια μενω σε ένα συγγενή μου που μου κανει τα κονε για δουλειες οποτε δεν βολευει για ερωτικες χαρες δυστυχως...παντως οσες φορες το καταφερνω πραγματικα το απολαμβανω!και συνηθως σοφια πλοβντιν και βαρνα και πλεβεν εχω χαρει τον ερωτα!εσυ πας συχνα για γυναικες?
και γω φιλε τελευταια φορα νοεμβριος ηταν...σχεδιαζω και ελπιζω να τα καταφερω το πασχα να παω μια βολτα για διασκεδαση μονο.οχι και τοσο τυπε οταν εχω λεφτα μονο...ειναι κ η κριση αλλα μια φορα το μηνα θα παω
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ε ναι και γω καπου εκει...απο που εισαι?εγω απο τα ομορφα σερραςκαι γω φιλε τελευταια φορα νοεμβριος ηταν...σχεδιαζω και ελπιζω να τα καταφερω το πασχα να παω μια βολτα για διασκεδαση μονο.
εγω από τη πανεμορφη θεσσαλονικη!ε ναι και γω καπου εκει...απο που εισαι?εγω απο τα ομορφα σερρας
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
εγω από τη πανεμορφη θεσσαλονικη!
περιοχη τυπε?εγω μενω εκει συκιες
kαλαμαριαεγω από τη πανεμορφη θεσσαλονικη!
περιοχη τυπε?εγω μενω εκει συκιες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K