Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δν ξερω φιλε σοφια εξαρταται αν δουλευεις σε πολυεθνικη.
τωρα αν εισαι οικοδομος γυρω στα 150-170ευρω το μηνα :S :S :S :S :S :S :S :S

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
οκ και απο μενα κανενα προβλημα. :cheesy: απλα εγω εχω γνωστους πανω π εχουνε επιχειρησεις και εχω γνωρισει κ ελληνες φοιτητες σε δημοσια πανεπιστημια και σου ειπα ποσα παιρνουν σε πλοβντιφ μπλαγκοεφγκραντ κτλ.σοφια ειναι λιγο πιο πανω κανα 350 νομιζω.
τα 800 σε ιδιωτικο σχολειο μου φενονται πολλα φιλε για βουλγαρια..που ειναι αυτο το σχολειο που λες??? :think: :think: :think:
σοφια.κοιτα οι ιδιωτικες εταιρειες δινουν λιγο παραπανω απο το δημοσιο. Και γω που δουλευω με εταιρειες βουλγαρικες και εχω επαφες πληρωνουν καλυτερα απο το δημοσιο σε πολλους τομεις.τεσπα εκπαιδευση που ανεφερς εχει πολλα ιδιωτικα σχολεια καο πανεπιστημια πραγμα που τπ θερω πολυ καλο.και να μην παρεξηγηθω δεν κεω οτι ειναι το ιδανικο η χωρα για μενα.λονδινο σπουδασα και εκει ηταν για μενα ιδανικα απο επαγγαλμετικης αποψης...αλλα ο καιρος δεν παλευοταν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι δουλεια κανεις τυπε αν επιτρεπεται???με τι ασχολεισαι σ βουλγαρια?μπορει να εχουμε γνωστους

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
σοφια.κοιτα οι ιδιωτικες εταιρειες δινουν λιγο παραπανω απο το δημοσιο. Και γω που δουλευω με εταιρειες βουλγαρικες και εχω επαφες πληρωνουν καλυτερα απο το δημοσιο σε πολλους τομεις.τεσπα εκπαιδευση που ανεφερς εχει πολλα ιδιωτικα σχολεια καο πανεπιστημια πραγμα που τπ θερω πολυ καλο.και να μην παρεξηγηθω δεν κεω οτι ειναι το ιδανικο η χωρα για μενα.λονδινο σπουδασα και εκει ηταν για μενα ιδανικα απο επαγγαλμετικης αποψης...αλλα ο καιρος δεν παλευοταν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
τι δουλεια κανεις τυπε αν επιτρεπεται???με τι ασχολεισαι σ βουλγαρια?μπορει να εχουμε γνωστους
πληροφοριακα συστηματα και λογισμικα γενικα.ελλαδα ζω γενικα αλλα ανεβαινω για δουκειες και μενω για λογο καιρο ανα τακτα χρονικα διαστηματα.κοιτα φιλε αυτο με βοηθησε πολυ ειναι ενα πολυ καλο εξτρα εισοδημα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καμια σχεση οι δικοι μου εχουνε βιοτεχνιες και χτιζουν σπιτια..φιλε ασε τι λενε εδω μπορει να ναι πισω σε καποια θεματα οι βουλγαροι..παντως με τη πληροφορικη ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με εδω νομιζω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Dinfust τις Βουλγαρικες τράπεζες τις θεωρεις αξιοπιστες; Γιατι βλεπω εχουν καλα επιτοκια και πολλοι ελληνες εχουν καταθεσεις στην Βουλγαρια.Συγκεκριμένα για την Corporate
Commercial Bank και για την Invest Bank έχω ακούσει καλά λόγια

Επισκέπτης
Μάγκες μη συγκρίνεται Ελλάδα με Βουλγαρία

Η Ελλάδα έχει τετραπλάσιο ΑΕΠ απ τη Βουλγαρία παρότι έχουν τον ίδιο πληθυσμό

Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι εδώ υπάρχει κρίση

Η κρίση είναι καθαρά στα δημοσιονομικά θέματα και σ αυτά του ετήσιου προυπολογισμού

Η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο, και αυτό φάνηκε στο ότι παρά τα πέντε χρόνια κρίσης, καίει και έχει ακόμη να κάψει πολύ λίπος

Μόνο τα σπίτια να δείτε τι διαφορά έχουν, θα καταλάβετε για την διαφορά στις δύο οικονομίες

Το αντιλαμβάνεσαι αν κάνεις οδικώς τη διαδρομή ΣΟΦΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου βλέπεις επαρχιακά σπίτια και στα δύο κράτη και είναι η μέρα με τη νύχτα

Το ότι η Ελλάδα είναι μια Μερσεντές που τρέχει με 50 λόγω κρίσης, δεν την κάνει κατώτερη από ένα Ζάσταβα που τρέχει με 120 λόγω ανάπτυξης...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Dinfust τις Βουλγαρικες τράπεζες τις θεωρεις αξιοπιστες; Γιατι βλεπω εχουν καλα επιτοκια και πολλοι ελληνες εχουν καταθεσεις στην Βουλγαρια.Συγκεκριμένα για την Corporate
Commercial Bank και για την Invest Bank έχω ακούσει καλά λόγια
φιλε δεν μπορω να σου κανω τον ειδικο...γνωριζω καποια βασικα πανω σε αυτά τα θεματα αλλα δεν θελω να εκφερω αποψη δημοσια για κατι που δεν το πολυκατεχω

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
κοιτα γενικα πληροφοριακα συστηματα.ελλαδα είναι η βαση μου αλλα πηγαινοερομαι σε αρκετα τακτα διαστήματα για δουλειες σε εταιρειες.ειναι ένα πολύ καλο εξτρα εισοδημα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καμια σχεση οι δικοι μου εχουνε βιοτεχνιες και χτιζουν σπιτια..φιλε ασε τι λενε εδω μπορει να ναι πισω σε καποια θεματα οι βουλγαροι..παντως με τη πληροφορικη ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με εδω νομιζω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σε αυτο συμφωνω και εγω !
Ειναι πολυ μπροστα ! Ιντερνετ ειχαν εχουν πολυ καλυτερο απο το δικο μας και επισης πολυ καλους χακεραδες !

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
rarbg.com φιλε θανο εγγυηση!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
φιλε δεν μπορω να σου κανω τον ειδικο...γνωριζω καποια βασικα πανω σε αυτά τα θεματα αλλα δεν θελω να εκφερω αποψη δημοσια για κατι που δεν το πολυκατεχω
Για τις γυναικες τι αποψη εχεις τυπε; Εγω που ειχα παει στα Σόφια και στο Βίντιν τις ειδά πολύ καλύτερες εμφανισιακά απο τις γυφτοβουλγαρες που ζουν στην Ελλαδα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
η ελλαδα είναι τελειωμενη. Σε λιγα χρονια θα κοιταει βουλγαρια - ρουμανια με το κυαλι και ελληνες θα πηγαινουν για μεροκαματο εκει όπως τωρα είναι στη βουλγαρια οι πρωην βιοτεχνες κλωστουφαντουργοι που τους εκλεισαν οι απατεωνες σιμιτης  παπανδρεου, σαμαρας κ ΣΙΑ.
Οι αξιολογοι, μορφωμένοι νεοι ελληνες θα πανε κεντρικη ευρωπη, ΗΠΑ.
Οι πιο ομορφες ελληνιδες θα πανε στα ινστιτούτα της γερμανιας.
Εδώ θα μεινουν οι μπαγκλαντες, οι γεροι μεχρι να πεθανουν και καποιοι δημόσιοι υπαλληλοι βρωμο-συγγενολοι των πολιτικων ταγων  :S

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
η ελλαδα είναι τελειωμενη. Σε λιγα χρονια θα κοιταει βουλγαρια - ρουμανια με το κυαλι και ελληνες θα πηγαινουν για μεροκαματο εκει όπως τωρα είναι στη βουλγαρια οι πρωην βιοτεχνες κλωστουφαντουργοι που τους εκλεισαν οι απατεωνες σιμιτης  παπανδρεου, σαμαρας κ ΣΙΑ.
Οι αξιολογοι, μορφωμένοι νεοι ελληνες θα πανε κεντρικη ευρωπη, ΗΠΑ.
Οι πιο ομορφες ελληνιδες θα πανε στα ινστιτούτα της γερμανιας.
Εδώ θα μεινουν οι μπαγκλαντες, οι γεροι μεχρι να πεθανουν και καποιοι δημόσιοι υπαλληλοι βρωμο-συγγενολοι των πολιτικων ταγων  :S
τετοιου ειδους προβλεψη δεν μπορω να κανω , αλλα μπορω να σου πω οτι στην Ρουμανια ειναι το Δ.Ν.Τ. !
Απ αυτο τωρα μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα !
Οι Ρουμανοι την τελευταια 10ετια υποφερουν για τον ιδιο ακριβως λογο που υποφερουμε και μεις με τις βιομηχανιες που εχουνε μεταφερθει στην Βουλγαρια λογω χαμηλης φορολογιας !

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μάγκες μη συγκρίνεται Ελλάδα με Βουλγαρία

Η Ελλάδα έχει τετραπλάσιο ΑΕΠ απ τη Βουλγαρία παρότι έχουν τον ίδιο πληθυσμό

Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι εδώ υπάρχει κρίση

Η κρίση είναι καθαρά στα δημοσιονομικά θέματα και σ αυτά του ετήσιου προυπολογισμού

Η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο, και αυτό φάνηκε στο ότι παρά τα πέντε χρόνια κρίσης, καίει και έχει ακόμη να κάψει πολύ λίπος

Μόνο τα σπίτια να δείτε τι διαφορά έχουν, θα καταλάβετε για την διαφορά στις δύο οικονομίες

Το αντιλαμβάνεσαι αν κάνεις οδικώς τη διαδρομή ΣΟΦΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου βλέπεις επαρχιακά σπίτια και στα δύο κράτη και είναι η μέρα με τη νύχτα

Το ότι η Ελλάδα είναι μια Μερσεντές που τρέχει με 50 λόγω κρίσης, δεν την κάνει κατώτερη από ένα Ζάσταβα που τρέχει με 120 λόγω ανάπτυξης...
εεεεεεεεεεεεετσι ! ! !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
τετοιου ειδους προβλεψη δεν μπορω να κανω , αλλα μπορω να σου πω οτι στην Ρουμανια ειναι το Δ.Ν.Τ. !
Απ αυτο τωρα μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα !
Οι Ρουμανοι την τελευταια 10ετια υποφερουν για τον ιδιο ακριβως λογο που υποφερουμε και μεις με τις βιομηχανιες που εχουνε μεταφερθει στην Βουλγαρια λογω χαμηλης φορολογιας !

Ψαξε συγκρινε το εξωτερικο χρεος ελλαδας - ρουμανιας και μετα τα λεμε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom