καλα εσυ μιλας σαν οικονομολόγος με 50 πτυχια...ασε τα θεωρητικα περι American dream (αμα βρεις καλυτερο πες μου...)και ουτε εμεις που κανουμε δουλειες εκει δεν το παιζουμε τοσο ειδήμονες και προφήτες...πολύ επιφανειακα τα βλέπεις και γιαυτο δεν εχεις πολύ βαθια γνωση της καταστάσεως.οσο για τα ξενοδοχεδια γυρνα καλα και θα δεις. αλλιως τα βλέπεις μεσω δουλειων που κανουμε πολλοι ελληνες εκει και αλλιως βολτάροντας και για αναψυχή..παντως να ξες επειδή κινούμαστε πολλοι από μας με την βουλγαρικη αγορα και υπουργεια τοσο χαλια όπως τα λες εσυ δεν είναι...(μονο να σκεφτεις αυτοι οι υποανάπτυκτοι για σενα βουλγαροι εχουν λυσει το ασφαλιστικο τους για πολλες δεκαετιες. η ελλαδα??εκει να δεις φιλε φουσκα που θα σκασει και θα κανει παταγο...γιαυτο τα πραγματα είναι πιο συνθετα και δεν θελουν επιδερμικη αντιμετωπιση...ναι υπαρχουν τεραστια προβλήματα αλλα χτιζουν σε πιο στερεες βασεις από την ελλαδα των δανεικών των φραπε και του χαβαλέ.)να σαι καλα
Κοιταξε να δεις , απο 1 σημειο και μετα αυτη ειναι η αποψη μου!
Ουτε ειδημωνας το παιζω ουτε 50 πτυχια εχω !
Οσο για εσας τους Ελληνες που δουλευετε εκει (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ) ε αν εξαιρεσεις στελεχοι τραπεζων κατασκευαστικων κλπ κλπ οι υπολοιποι Ελληνες που ειναι σε αυτα τα κρατη ειναι ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ !
Απο ποιον θα κατσω να ακουσω γνωμη απο Ελληνες που ανοιξαν σουβλατζηδικα σε αυτα τα κρατη ... Ελληνες που τους πιαναν στο παρελθον στα συνορα για παρανομο εμποριο γουρουνιων κλπ...
Ποσα τετοια σκηνικα θελεις να σου πω ? σκηνικα-περιστατικα-εικονες-προσωπα !
και ξερεις γιατι στο λεω αυτο ? Γιατι ολως τυχαιως με στελεχη που εχω μιλησει (Ελληνες) απο τετοια κρατη μου εχουν πει τα ακριβως αντιθετα πραγνματα !
Πως εσυ τωρα μου λες οτι ειναι διαφορετικο απ το να βλεπεις τα ξενοδοχεια βολταροντας με το να ζεις εκει...σηκωνω τα χερια ψιλα!
και ξερεις γιατι τα σηκωνω ? γιατι η εμπειρια μου ειναι πολλα χρονια στα βαλκανια...δεν ειναι οτι απλα ετυχε να μπω μια δυο φορες με το αυτοκινητο και να το παιξω ειδημων ουτε ανηκω στην κατηγορια τω ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ που νομιζαν οτι θα παν βολτα και θα γαμησουν με 5 φραγκα τον ντουνια ! ! !