Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε την εχεις γυρισει την βουλγαρια?γιατι από τα λεγομενα σου μου φαινεται ότι δεν εχεις και πολλες επαφες με τη χωρα.διορθωσε με αν εβγαλα λαθος συμπερασμα.εγω μιλησα για βουλγαρια δεν ανεφερα ρουμανια δεν ξερω τι γινεται εκει...οσο για το ζουμι αυτων που λες το α και το ω είναι οι επενδύσεις λογω χαμηλης φορολογιας που υπαρχει..ετσι προκυπτει η αναπτυξη όχι μεσω δανεικών και επιδοτήσεων και ψευτικων επιδομάτων που ειχε μαθει ο νεοέλληνας και εσκασε η φουσκα και αρχισαμε την κατρακυλα που τελειωμο δεν εχει γιατι δεν παραγαμε σχεδόν τιποτα μονο δανειζόμασταν και τρωγαμε επιδοτήσεις...ακομη και ο τουρισμος που λες εχουμε αν εξαιρέσεις τις μεγαλες επενδύσεις οι περισσοτερες μικρες είναι χαμηλου επιπεδου.αντιθετα στη βουλγαρια επενδυουν ξενες χωρες και ξενες εταιρειες τους δινουν κινητρα, δεν εχουν το κάθε παμε να τους τρομοκρατει, ουτε εχουν σαν λαος προτυπα τσαβεζ και σταλιν και χιτλερ που ένα μεγαλο κομματι των ελληνων τους συμπαθει και μπορει να είναι και λιγο φουσκα αλλα να ξες μεσω επενδυσεων και ανταγωνιστικότητας ερχεται η αναπτυξη και όχι μεσω καφετεριων και μπαρ και club που ανοιγουν αβερτα στην ελλαδα.εμεις είχαμε εταιρειες αλλα  η σοσιαλιστικη αγκυλωση του νεοελληνα τα εδιωξε γιατι ηταν καπιταλιστικα και άλλες τέτοιες μπουρδες της μεταπολίτευσης...τελος λες για τα χωρια..για πανε καμμια βολτα στα χωρια της ηπειρου, θρακης, μακεδονιας που τα ξερω τα μερη γιαυτο τα αναφερω και πες μου μετα ποσα χρονια πισω είναι...δεν χρειαζεται να πας και μακρια. στη θεσσαλονικη από οπου καταγομαι(και ακριβως παρομοια είναι και η αθηνα και μπορει και χειροτερα) πανε δυτικες συνοικιες και όταν πας νομιζεις ότι πας στο καρακας.καθε χωρα εχει τα πιο ανεπτυγμένα μερη της και τα αλλα που ναι λιγοτερο.
ΘΑΤΣΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελεος βρε Κωστακη! :2funny:Σιγα τα φοβερα κτηρια! :2funny:Αν σου βαλω φωτογραφιες απο το φτωχο Νοβγκοροντ πιο καλα εμπορικα κεντρα εχει! :2funny:Για Αγια Πετρουπολη ειναι για γελια και να το σκεφτεσαι να συγκρινεις.Κανεις σαν τον Davarits που μας εγραφε για τον πλουτο του Κισινιωφ και της Μολδαβιας  :2funny:.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φιλε την εχεις γυρισει την βουλγαρια?γιατι από τα λεγομενα σου μου φαινεται ότι δεν εχεις και πολλες επαφες με τη χωρα.διορθωσε με αν εβγαλα λαθος συμπερασμα.εγω μιλησα για βουλγαρια δεν ανεφερα ρουμανια δεν ξερω τι γινεται εκει...οσο για το ζουμι αυτων που λες το α και το ω είναι οι επενδύσεις λογω χαμηλης φορολογιας που υπαρχει..ετσι προκυπτει η αναπτυξη όχι μεσω δανεικών και επιδοτήσεων και ψευτικων επιδομάτων που ειχε μαθει ο νεοέλληνας και εσκασε η φουσκα και αρχισαμε την κατρακυλα που τελειωμο δεν εχει γιατι δεν παραγαμε σχεδόν τιποτα μονο δανειζόμασταν και τρωγαμε επιδοτήσεις...ακομη και ο τουρισμος που λες εχουμε αν εξαιρέσεις τις μεγαλες επενδύσεις οι περισσοτερες μικρες είναι χαμηλου επιπεδου.αντιθετα στη βουλγαρια επενδυουν ξενες χωρες και ξενες εταιρειες τους δινουν κινητρα, δεν εχουν το κάθε παμε να τους τρομοκρατει, ουτε εχουν σαν λαος προτυπα τσαβεζ και σταλιν και χιτλερ που ένα μεγαλο κομματι των ελληνων τους συμπαθει και μπορει να είναι και λιγο φουσκα αλλα να ξες μεσω επενδυσεων και ανταγωνιστικότητας ερχεται η αναπτυξη και όχι μεσω καφετεριων και μπαρ και club που ανοιγουν αβερτα στην ελλαδα.εμεις είχαμε εταιρειες αλλα  η σοσιαλιστικη αγκυλωση του νεοελληνα τα εδιωξε γιατι ηταν καπιταλιστικα και άλλες τέτοιες μπουρδες της μεταπολίτευσης...τελος λες για τα χωρια..για πανε καμμια βολτα στα χωρια της ηπειρου, θρακης, μακεδονιας που τα ξερω τα μερη γιαυτο τα αναφερω και πες μου μετα ποσα χρονια πισω είναι...δεν χρειαζεται να πας και μακρια. στη θεσσαλονικη από οπου καταγομαι(και ακριβως παρομοια είναι και η αθηνα και μπορει και χειροτερα) πανε δυτικες συνοικιες και όταν πας νομιζεις ότι πας στο καρακας.καθε χωρα εχει τα πιο ανεπτυγμένα μερη της και τα αλλα που ναι λιγοτερο.
Λοιπον αγαπητε... το 80 % των χρηματων τραπεζων κλπ ειναι ελληνικα ! τα υπολοιπα π.χ. Ξενοδοχεια (βλεπε Βαρνα) ειναι ΞΕΝΑ !
Αν την εχω γυρισει?
Απο ποια πλευρα θες? Απο Σαντανσκι εως το Ρουσε? η απο Σβιλεγκραντ-Τοπολοβγκραντ-Ελχοβο-Μπουρκας-Βαρνα-Καβαρνα-Μπαλτσικ κλπ ??
Απο που θες να σου πω? Φιλιπουπολη δυστυχως δεν εχω παει ! ! !

Οσον αφορα τα χωρια της Ηπειρου...χαχαχα εχω καταγωγη απο κει και γνωριζω πολυ καλα τι παιζει και οσον αφορα τα χωρια της Θρακης , τα χω περπατησει απο Αλεξ/πολη εως ΟΡΜΕΝΙΟ και εως Γεμιστη... ε αν δεν σου λεει κατι το ονομα Γεμιστη google it  ειναι πισω απο το τελωνειο... το κιν μου οταν εκανε refresh στον καιρο IPSALA εβγαζε ;) ΤΟΥΡΚΙΑ ! ! !
Για πελοπονησο και νησια δεν ξερω να σου πω ! ! !
Ριξε τα χαρτια σου να το συζητησουμε ! !
Εχεις μπει σε Βουλγαρικη πολη οπως το ΕΛΧΟΒΟ να πας στην Βουλγαρικη ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε κοπελιτσα 30 ετων να κανεις 20Ε συναλαγμα και να μην μπορει να σου πει ουτε goodmorning ! ! ???

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Λοιπον αγαπητε... το 80 % των χρηματων τραπεζων κλπ ειναι ελληνικα ! τα υπολοιπα π.χ. Ξενοδοχεια (βλεπε Βαρνα) ειναι ΞΕΝΑ !
Αν την εχω γυρισει?
Απο ποια πλευρα θες? Απο Σαντανσκι εως το Ρουσε? η απο Σβιλεγκραντ-Τοπολοβγκραντ-Ελχοβο-Μπουρκας-Βαρνα-Καβαρνα-Μπαλτσικ κλπ ??
Απο που θες να σου πω? Φιλιπουπολη δυστυχως δεν εχω παει ! ! !

Οσον αφορα τα χωρια της Ηπειρου...χαχαχα εχω καταγωγη απο κει και γνωριζω πολυ καλα τι παιζει και οσον αφορα τα χωρια της Θρακης , τα χω περπατησει απο Αλεξ/πολη εως ΟΡΜΕΝΙΟ και εως Γεμιστη... ε αν δεν σου λεει κατι το ονομα Γεμιστη google it  ειναι πισω απο το τελωνειο... το κιν μου οταν εκανε refresh στον καιρο IPSALA εβγαζε ;) ΤΟΥΡΚΙΑ ! ! !
Για πελοπονησο και νησια δεν ξερω να σου πω ! ! !
Ριξε τα χαρτια σου να το συζητησουμε ! !
Εχεις μπει σε Βουλγαρικη πολη οπως το ΕΛΧΟΒΟ να πας στην Βουλγαρικη ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε κοπελιτσα 30 ετων να κανεις 20Ε συναλαγμα και να μην μπορει να σου πει ουτε goodmorning ! ! ???
ok γννωριζεις επι του θεματος όμως δεν λες κατι συγκεκριμενο...ε αφου εισαι από τα χωρια της ηπειρου γνωρίζεις πολύ καλα ότι στα περισσοτερα εκει ε δεν μπορεις να πεις ότι αισθάνεσαι σε ευρωπη του 2014...οσο για τα ξενοδοχεια ε αυτό  ακριβως σου πα φιλε ότι με την πολιτικη τους προσελκυουν ξενες επενδύσεις.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.τεσπα πιστευω ότι σαν χωρα αναπτυσεται γρηγορα και σε πιο στερεες βασεις με επενδύσεις που φερνουν την αναπτυξη και όχι όπως η ελλαδα με τα δανεικα που τωρα που τελειωσαν θελουν πολλοι ελληνες και αλλα δανεικα και τα θελουν και αγυριστα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ok γννωριζεις επι του θεματος όμως δεν λες κατι συγκεκριμενο...ε αφου εισαι από τα χωρια της ηπειρου γνωρίζεις πολύ καλα ότι στα περισσοτερα εκει ε δεν μπορεις να πεις ότι αισθάνεσαι σε ευρωπη του 2014...οσο για τα ξενοδοχεια ε αυτό  ακριβως σου πα φιλε ότι με την πολιτικη τους προσελκυουν ξενες επενδύσεις.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.τεσπα πιστευω ότι σαν χωρα αναπτυσεται γρηγορα και σε πιο στερεες βασεις με επενδύσεις που φερνουν την αναπτυξη και όχι όπως η ελλαδα με τα δανεικα που τωρα που τελειωσαν θελουν πολλοι ελληνες και αλλα δανεικα και τα θελουν και αγυριστα.
θα σου πω για αλλη μια φορα οτι ολλο αυτο το american dream που ζουνε ειναι μια φουσκα η οποια οταν θα σκασει θα τους γαμησει ακομη περισσοτερο απ'οτι νομιζουμε εγω και συ , οι επιπτωσεις θα ειναι τεραστιες !
Νομιζω οτι ειναι πραγματικα αστειο να συγκρινω τα ξενοδοχεια που υπαρχουν στην Βαρνα και στον περιφερειακο με τα δικα μας σε νησια και αλλα τουριστικα μερη, πιστευω οτι τα Βουλγαρικα δεν κλανουν μια !!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πες τα ρε θανο τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε --εχουνε αναπτυξη λεει!!!τετοια αναπτυξη με τα 160-200ευρω που περνουν οι βουλγαροι να τη χεσω!!!

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
θα σου πω για αλλη μια φορα οτι ολλο αυτο το american dream που ζουνε ειναι μια φουσκα η οποια οταν θα σκασει θα τους γαμησει ακομη περισσοτερο απ'οτι νομιζουμε εγω και συ , οι επιπτωσεις θα ειναι τεραστιες !
Νομιζω οτι ειναι πραγματικα αστειο να συγκρινω τα ξενοδοχεια που υπαρχουν στην Βαρνα και στον περιφερειακο με τα δικα μας σε νησια και αλλα τουριστικα μερη, πιστευω οτι τα Βουλγαρικα δεν κλανουν μια !!
καλα εσυ μιλας σαν οικονομολόγος με 50 πτυχια...ασε τα θεωρητικα περι American dream (αμα βρεις καλυτερο πες μου...)και ουτε εμεις που κανουμε δουλειες εκει δεν το παιζουμε τοσο ειδήμονες και προφήτες...πολύ επιφανειακα τα βλέπεις και γιαυτο δεν εχεις πολύ βαθια γνωση της καταστάσεως.οσο για τα ξενοδοχεδια γυρνα καλα και θα δεις. αλλιως τα βλέπεις μεσω δουλειων που κανουμε πολλοι ελληνες εκει και αλλιως βολτάροντας και για αναψυχή..παντως να ξες επειδή κινούμαστε πολλοι από μας με την βουλγαρικη αγορα και υπουργεια τοσο χαλια όπως τα λες εσυ δεν είναι...(μονο να σκεφτεις αυτοι οι υποανάπτυκτοι για σενα βουλγαροι εχουν λυσει το ασφαλιστικο τους για πολλες δεκαετιες. η ελλαδα??εκει να δεις φιλε φουσκα που θα σκασει και θα κανει παταγο...γιαυτο τα πραγματα είναι πιο συνθετα και δεν θελουν επιδερμικη αντιμετωπιση...ναι υπαρχουν τεραστια προβλήματα αλλα χτιζουν σε πιο στερεες βασεις από την ελλαδα των δανεικών των φραπε και του χαβαλέ.)να σαι καλα

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
πες τα ρε θανο τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε --εχουνε αναπτυξη λεει!!!τετοια αναπτυξη με τα 160-200ευρω που περνουν οι βουλγαροι να τη χεσω!!!
ε ναι δεν είναι η αναπτυξη των χιλιαδων ευρω με τα δανεικα των ευρωπαιων και των επιδοτησεων...ο κάθε λαος με τα προτυπα του..ασε που δεν είναι 160  με 200 που λες είναι παραπανω.. και αν εχεις πτυχιο εχεις ένα κανονικο μισθο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με 50 ευρώ μισθούς στην βουλγαρία άμα πάει κανείς με 500 χιλιάρικα θα κάνει ζωή και κότα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
250 επαιρνε καθηγητης πανεπιστημιου γιατρος γυρω στα 400.. τι μαλακιες μου λες τωρα..δν λεω στην ελλαδα φαγαν αρκετοι λεφτα αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα στην ελλαδα τη πληρωνει ο υπαλληλος ο μικρομεσαιος οχι το λαμογιο κομματοσκυλο..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα εσυ μιλας σαν οικονομολόγος με 50 πτυχια...ασε τα θεωρητικα περι American dream (αμα βρεις καλυτερο πες μου...)και ουτε εμεις που κανουμε δουλειες εκει δεν το παιζουμε τοσο ειδήμονες και προφήτες...πολύ επιφανειακα τα βλέπεις και γιαυτο δεν εχεις πολύ βαθια γνωση της καταστάσεως.οσο για τα ξενοδοχεδια γυρνα καλα και θα δεις. αλλιως τα βλέπεις μεσω δουλειων που κανουμε πολλοι ελληνες εκει και αλλιως βολτάροντας και για αναψυχή..παντως να ξες επειδή κινούμαστε πολλοι από μας με την βουλγαρικη αγορα και υπουργεια τοσο χαλια όπως τα λες εσυ δεν είναι...(μονο να σκεφτεις αυτοι οι υποανάπτυκτοι για σενα βουλγαροι εχουν λυσει το ασφαλιστικο τους για πολλες δεκαετιες. η ελλαδα??εκει να δεις φιλε φουσκα που θα σκασει και θα κανει παταγο...γιαυτο τα πραγματα είναι πιο συνθετα και δεν θελουν επιδερμικη αντιμετωπιση...ναι υπαρχουν τεραστια προβλήματα αλλα χτιζουν σε πιο στερεες βασεις από την ελλαδα των δανεικών των φραπε και του χαβαλέ.)να σαι καλα

Κοιταξε να δεις , απο 1 σημειο και μετα αυτη ειναι η αποψη μου!
Ουτε ειδημωνας το παιζω ουτε 50 πτυχια εχω !
Οσο για εσας τους Ελληνες που δουλευετε εκει (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ) ε αν εξαιρεσεις στελεχοι τραπεζων κατασκευαστικων κλπ κλπ οι υπολοιποι Ελληνες που ειναι σε αυτα τα κρατη ειναι ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ !
Απο ποιον θα κατσω να ακουσω γνωμη απο Ελληνες που ανοιξαν σουβλατζηδικα σε αυτα τα κρατη ... Ελληνες που τους πιαναν στο παρελθον στα συνορα για παρανομο εμποριο γουρουνιων κλπ...

Ποσα τετοια σκηνικα θελεις να σου πω ? σκηνικα-περιστατικα-εικονες-προσωπα !

και ξερεις γιατι στο λεω  αυτο ? Γιατι ολως τυχαιως με στελεχη που εχω μιλησει (Ελληνες) απο τετοια κρατη μου εχουν πει τα ακριβως αντιθετα πραγνματα !
Πως εσυ τωρα μου λες οτι ειναι διαφορετικο απ το να βλεπεις τα ξενοδοχεια βολταροντας με το να ζεις εκει...σηκωνω τα χερια ψιλα!
και ξερεις γιατι τα σηκωνω ? γιατι η εμπειρια μου ειναι πολλα χρονια στα βαλκανια...δεν ειναι οτι απλα ετυχε να μπω μια δυο φορες με το αυτοκινητο και να το παιξω ειδημων ουτε ανηκω στην κατηγορια τω ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ που νομιζαν οτι θα παν βολτα και θα γαμησουν με 5 φραγκα τον ντουνια ! ! !

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ε να αγορασεις και κανα σπιτι τυπε,στο νοικι θα εισαι;
με 30-35 χιλιαρικα αγοραζεις 60-70τετραγνωικα καινουργιο σε επαρχια διαμερισμα
σοφια παραπανω κανα 60-70χιλ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
με 30-35 χιλιαρικα αγοραζεις 60-70τετραγνωικα καινουργιο σε επαρχια διαμερισμα
σοφια παραπανω κανα 60-70χιλ.
και παλιοτερα με 12-15-17 χιλ Δολαρια αγοραζες (2002 περιπου) !
αν δεν σου καναν πλαστα συμβολαια και σου τρωγαν τα λεφτα ! ! Προ Ε.Ε. !

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
250 επαιρνε καθηγητης πανεπιστημιου γιατρος γυρω στα 400.. τι μαλακιες μου λες τωρα..δν λεω στην ελλαδα φαγαν αρκετοι λεφτα αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα στην ελλαδα τη πληρωνει ο υπαλληλος ο μικρομεσαιος οχι το λαμογιο κομματοσκυλο..
για ποτε μιλας? Τωρα αλλοι ειναι οι μισθοι ....αλλα αλλο να μιλας απο ελλαδα και αλλο να ζεις κςποια πραγματα...... (και που σαι ασε αυτο το ελλαδικο στυλακι χαβαλε και να μιλας στους αλλους πιο ευγενικα οπως σου μιλανε και μην χαρακτηριζεις μαλακιες αυτα που λενε οι αλλοι...διαλογο κανουμε...αλλα γεμισε η ελλαδα ξερολες.) Να σαι καλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλα με συγχωρεις  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.για τωρα μιλαω (2013 φθινοπωρο)καθηγητης στο πλοβντιβ 260ευρω τ μηνα.
εσυ ποσο τους κανεις τους μισθους τους?

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλα με συγχωρεις  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.για τωρα μιλαω (2013 φθινοπωρο)καθηγητης στο πλοβντιβ 260ευρω τ μηνα.
εσυ ποσο τους κανεις τους μισθους τους?
οκ κανενα θεμα αλλα επειδη ειμαστε στο ιντερνετ εχουμε δει πολλαμε πολλους...κανενα προβλημα φιλε.κοιτα δεν μπορω να μιλησω  βεβαιωτητα γνωριζω ενα γνωστο μου καθηγητη σε σχολειο ιδιωτικο εδω Βουλγαρία που παιρνει γυρω στα 800.κοιτα οι μισθοι σε σχεση με την ελλαδα ειδικα του 2009ειναι χαμηλοι αλλα αυξάνονται σταθερα και αργα πραγμα καλο για μενα στις οικονομιες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
οκ και απο μενα κανενα προβλημα. :cheesy: απλα εγω εχω γνωστους πανω π εχουνε επιχειρησεις και εχω γνωρισει κ ελληνες φοιτητες σε δημοσια πανεπιστημια και σου ειπα ποσα παιρνουν σε πλοβντιφ μπλαγκοεφγκραντ κτλ.σοφια ειναι λιγο πιο πανω κανα 350 νομιζω.
τα 800 σε ιδιωτικο σχολειο μου φενονται πολλα φιλε για βουλγαρια..που ειναι αυτο το σχολειο που λες??? :think: :think: :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μισθός στην Βουλγαρία είναι κάπου στα 250 λέβα

Stories