Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
τι εννοεις οτι ψαχνουν ελληνες δουλεια εκει?για να παιρνουν 200ευρω?εγω ξερω ατομα που μετεφεραν τις επιχειρησεις τους εκει(βιοτεχνιες ρουχα κτλ)
μερικοι εχουνε φαγαδικα εστιατορια αλλα να παει να δουλεψει καποιος δν νομιζω  :think: :think: :think: :think: :think:
ελληνιδες πανε βουλγαρια για τι?εγω τις βλεπω μονο για σκι να πανε σ μπανσκο  :grin: :grin: :grin: :grin:
οταν λεμε εξωτερικο ενοουμε ευρωπη αν ηταν θα σου εγραφα βουλγαρια.καταλαβες?τωρα εσυ αν γουσταρεις πιστευε οτι θελεις δικο σου ειναι το μυαλο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε χαμος γινετε με τις ελληνιδες ολες ειναι στο εξωτερικο.ποιο πολλα λεφτα.απο σερρες και επανω ολοι ψαχνοντε βουλγαρια για δουλεια.ξερω τι σου λεω παω βουλγαρια πολυ συχνα.σε οτι γραφω ειναι σε αναλογια επιπεδο ζωης .τιμες και τετοια
ξερω οτι πολλες πανε εξωτερικο γ δουλεια.αλλα εσυ εγραψες οτι απο σερρες κ επανω ολοι ψαχνονται βουλγαρια για δουλεια αυτο μου φανηκε περιεργο. :think: :think: :think:
οταν λεμε εξωτερικο ενοουμε ευρωπη αν ηταν θα σου εγραφα βουλγαρια.καταλαβες?τωρα εσυ αν γουσταρεις πιστευε οτι θελεις δικο σου ειναι το μυαλο
ε μα καλα αφου οι ανθρωποι σ βουλγαρια οι πιο πολλοι ειναι πιο φτωχοι απο τους ελληνες.ο ελληνας τοσα χρονια εχει βγαλει λεφτα ειτε απο τ δημοσιο ειτε απο χωραφια ειτε απο εμποριο.ποσα χρονια ειναι η κριση αντε 3 4.ε τα υπολοιπα 35 π δουλευανε που τα βαζεις??
σιγα την κριση πηγαμε με τη φιλη μου να δει μια τσαντα και μετα απο 2 μερες που περασε να την αγορασει ειχε φυγει η τσαντα  :cheesy: :cheesy:
και μετα ολοι κλαιγονται  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μ αρέσει ο τίτλος αυτού του θρεν!!!
"Επίγειος παράδεισος"  :2funny:
....για τη Βουλγαρία...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
χαχαχαχα οντως ο τιτλος ειναι ολα τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

Ορθόδοξος επίσκοπος της Βουλγαρίας καθαιρέθηκε μετά τη δημοσιοποίηση στο Ίντερνετ ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την τρυφερή συντροφιά τεσσάρων γυναικών, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ιεραρχία της βουλγαρικής εκκλησίας.

Ο επίσκοπος Μπόρις, ηγούμενος της ιεράς μονής του Μπάτσκοβο (νότια Βουλγαρία), του δεύτερης μεγαλύτερης μονής της χώρας, βρέθηκε ένοχος πράξεων «αναξιοπρεπών για τη θέση του», εξήγησε σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος.

Η εφημερίδα Τρουντ κάνει σήμερα λόγο για την ύπαρξη ενός βίντεο στο οποίο ο επίσκοπος Μπόρις συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο με τέσσερις γυναίκες.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ορθόδοξος επίσκοπος της Βουλγαρίας καθαιρέθηκε μετά τη δημοσιοποίηση στο Ίντερνετ ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την τρυφερή συντροφιά τεσσάρων γυναικών, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ιεραρχία της βουλγαρικής εκκλησίας.

Ο επίσκοπος Μπόρις, ηγούμενος της ιεράς μονής του Μπάτσκοβο (νότια Βουλγαρία), του δεύτερης μεγαλύτερης μονής της χώρας, βρέθηκε ένοχος πράξεων «αναξιοπρεπών για τη θέση του», εξήγησε σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος.

Η εφημερίδα Τρουντ κάνει σήμερα λόγο για την ύπαρξη ενός βίντεο στο οποίο ο επίσκοπος Μπόρις συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο με τέσσερις γυναίκες.
τεσσάρων??? :o
Με τρεις το έχω κάνει και μου φάνηκε υπερβολικό αλλά τέσσερεις????
Μοναχός στη Βουλγαρία θα γίνω!!!! :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Να φυλάγεσαι από τα πισινά του γαϊδάρου και τα από τα μπροστινά του καλόγερου φίλε Σνούπυ!

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
....για τη Βουλγαρία...
πιστεψε φιλε η βουλγαρια εχει μεγαλη αναπτυξη...σε μερικα χρονια προσωπικα πιστευω επειδή εχω δουλειες εκει θα εχει ξεπερασει την ελλαδα.καταρχην είναι πανεμορφη χωρα πολύ ωραιες πολεις με καθαριοτητα πρασινο αρκετο και χτιζονται συνεχεια ωραια καλαίσθητα κανουρια οικοδομήματα...οσο για τις γυναικες πιστευω οσοι εχουν σχεσεις με την χωρα ξερουν καλα ποσο πιο ωραιες είναι από ελληνιδες με πολύ ωραιο ντύσιμο παντα οι περισσοτερες μεσα στη μοδα..καμμια σχεση κατεμε με τη πλεοψηφια των ελληνιδων.κατεμε πιστευω ότι εχει τεράστιες δυνατότητες σαν χωρα και πιστευω ότι σε σχεση του πως βγηκε από τον κομμουνισμο εχει κανει τεραστια αλματα προοδου εκσυγχρονισμου σε ολους τους τομεις σε συνδυασμο με τη διατηρηση της παραδοσης και κατα γενικη ομολογια ωραιο κοσμο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε νομιζω οτι θα γινει ποτέ η Βουλγαρια οτι θα γινει τιποτα σπουδαιο ποτέ.Ωραια χωρα ειναι δε λεω αλλα το προβλημα της ειναι οτι οι Βουλγαροι ειναι Καφροι και δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνοι σα λαος.Για τον ιδιο λογο και η Ρουμανια ειναι ετσι  :shit: Η Ρουμανια ειχε τα παντα βαρια βιομηχανια,αγροτικη παραγωγη,πρωτες υλες λογικα θα μπορουσε να ειχε περασει την Πολωνια ισως ακομα και τη Γαλλια αλλα ειναι σε αυτα τα χάλια γιατι οι Ρουμανοι ειναι ενας πολυ χαζος λαος!Τον τελευταιο χρονο πηγα 2 φορες Μολδαβια και ακομα  :2funny: οι Ουκρανοι που δεν ειναι τιποτα τέρατα εξυπναδας λενε οτι οι Μολδαβοι δεν ειναι εθνοτητα αλλα συνδρομο  :2funny:!Οι Βουλγαροι ειναι πολυ υπαναπτικτοι σαν λαος!Και πολυ κακογουστοι θα ελεγα.Τωρα σχετικα με της γκομενες σιγουρα οτι και να συγκρινεις με της Ελεηνιδες θα ειναι καλητερο! :2funny:Πιο αθλια,πιο ασχημη και πιο κακια γυναικα απο την  Ελεηνιδα δεν θα βρεις  :2funny:!
  Σχετικα με τους φουσκωτους με τα ξυρισμενα κεφαλια δε νομιζω να ειναι ακομα της μόδας  :2funny: ειχα δει εναν Ελληνα με τετοιο στυλ στη Μολδαβια αλλα γκομενες ειδα να τον κοιτανε στον ενα μηνα που ειμουν εκει :think: (μιλαω για το Κισινιωφ δεν ξερω αν στα χωρια εχουνε περαση).Εμενα μου προκαλουσε  :2funny:! Γενικα οι περισσοτεροι Ελληνες σε αυτα τα μερη ειναι οτι χειροτερο!Απο κατι τελευταια χωρια της Ελλαδας και κατι τελειωμενοι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
....Για τον ιδιο λογο και η Ρουμανια ειναι ετσι  :shit: Η Ρουμανια ειχε τα παντα βαρια βιομηχανια,αγροτικη παραγωγη,πρωτες υλες λογικα θα μπορουσε να ειχε περασει την Πολωνια ισως ακομα και τη Γαλλια αλλα ειναι σε αυτα τα χάλια γιατι οι Ρουμανοι ειναι ενας πολυ χαζος λαος!

:jerking:
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου και για τη χωρα που καταντησε ο ζήτουλας της ευρωπης αν όχι του κοσμου. Αντε να μαθεις ποιο είναι το εξωτερικο χρεος της Ρουμανιας και ψαξε να βρεις ποσα θα επενδυσουν οι κινεζοι τα επομενα χρονια. Συγκρινε ακομα τα αυτοκίνητα που παραγει εκει η ρενω με τα σπιρτοκουτα που ουτε τετοια δεν παραγει η ελλαδα και μετα βρες ποιος είναι ο χαζος λαος

Επισκέπτης
γιατι οι Ρουμανοι ειναι ενας πολυ χαζος λαος!

Γιατί είναι χαζοί οι Ρουμάνοι; Επειδή όταν συζητάς μαζί τους σε ακούν υπομονετικά και σε αφήνουν να τελειώσεις αυτό που θες να πεις με καρτερικότητα;

Προτιμάς τους ξύπνιους τους Ελληναράδες που τα ξέρουν όλα και δε μπορείς να σταυρώσεις μια κουβέντα μαζί τους επειδή απλά δεν σ αφήνουν να μιλήσεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί είναι χαζοί οι Ρουμάνοι; Επειδή όταν συζητάς μαζί τους σε ακούν υπομονετικά και σε αφήνουν να τελειώσεις αυτό που θες να πεις με καρτερικότητα;

Προτιμάς τους ξύπνιους τους Ελληναράδες που τα ξέρουν όλα και δε μπορείς να σταυρώσεις μια κουβέντα μαζί τους επειδή απλά δεν σ αφήνουν να μιλήσεις;
πρεπει να τους εξηγησεις το ιδιο πραγμα 5-6 φορες για να το καταλαβουν και ειναι πολυ αργοι!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΩΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! :2funny:Το λεω αυτο εχωντας μεινει σχεδον 2 μηνες ΠΜΡ και Μολδαβια το τελευταιο ετος
:jerking:
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου και για τη χωρα που καταντησε ο ζήτουλας της ευρωπης αν όχι του κοσμου. Αντε να μαθεις ποιο είναι το εξωτερικο χρεος της Ρουμανιας και ψαξε να βρεις ποσα θα επενδυσουν οι κινεζοι τα επομενα χρονια. Συγκρινε ακομα τα αυτοκίνητα που παραγει εκει η ρενω με τα σπιρτοκουτα που ουτε τετοια δεν παραγει η ελλαδα και μετα βρες ποιος είναι ο χαζος λαος
Μα εγω δεν μενω Ελλαδα  :2funny:!
  Οσα και να επενδυσουν οι Κινεζοι το αποτελεσμα θα ειναι οτι οι Ρουμανοι θα τους κατακλεψουν και θα φυγουν!Και η Daewoo ειχε ανοιξει εργοστασιο στη Ρουμανια αλλα το εκλεισε γιατι τους κατακλεβανε και δεν ηταν καθολου παραγωγικοι οι εργατες!
  Το προβλημα με την Ελλαδα ειναι οτι ολοι οποιος ειναι λιγακι πιο εξυπνος σηκωνεται και φευγει απο'κει.Δεν εχουν καμια σχεση οι Ελληνες της Ελλαδας με τους Ελληνες της Αγγλιας!Στην Ελλαδα με τους νομους που εχει και τα συνδικατα δεν συμφερει να παραγεις τιποτα!
  Παντος οι Ελληνες της Ρουμανιας,Μολδαβιας που ειδα ειναι για  :2funny:Σχετικα με της γκομενες τους τα εχω γραψει στα σχετικα Thread  :2funny:.

Επισκέπτης
Παντος οι Ελληνες της Ρουμανιας,Μολδαβιας που ειδα ειναι για  :2funny:Σχετικα με της γκομενες τους τα εχω γραψει στα σχετικα Thread  :2funny:.

Σ αυτό δεν έχεις αδικο

Εγώ ξέρω έναν Έλληνα που ζει εδώ και χρόνια Ρουμανία, που ήταν απ τα μεγαλύτερα μπάζα σαν μαθητής στο σχολείο και τον κοροιδεύαν όλοι και μέσα και έξω απ το σχολείο και πήγε εκεί με τα λεφτά του μπαμπά (σκουπίδι-κοπρίτης ΔΕΚΟτζης) σπούδασε και έπιασε και καλή δουλειά σε εργοστάσιο εκεί και τον παντρεύτηκε και μια Ρουμάνα καλό μουνί για να χορτάσει την πείνα της

Αν έμενε Ελλάδα, ούτε ζητιάνος στο Σύνταγμα δεν θα επιβίωνε γιατί δεν θα τον έδινε κανένας ούτε 0,05€ τόσο χάλιας που ήτανε  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σ αυτό δεν έχεις αδικο

Εγώ ξέρω έναν Έλληνα που ζει εδώ και χρόνια Ρουμανία, που ήταν απ τα μεγαλύτερα μπάζα σαν μαθητής στο σχολείο και τον κοροιδεύαν όλοι και μέσα και έξω απ το σχολείο και πήγε εκεί με τα λεφτά του μπαμπά (σκουπίδι-κοπρίτης ΔΕΚΟτζης) σπούδασε και έπιασε και καλή δουλειά σε εργοστάσιο εκεί και τον παντρεύτηκε και μια Ρουμάνα καλό μουνί για να χορτάσει την πείνα της

Αν έμενε Ελλάδα, ούτε ζητιάνος στο Σύνταγμα δεν θα επιβίωνε γιατί δεν θα τον έδινε κανένας ούτε 0,05€ τόσο χάλιας που ήτανε  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος ειναι Χά'ι'  :2funny: αν ειχε λεφτα απο τον μπαμπα του και πηγε εκει και βρηκε γκομενα και παντρευτηκε.Καλη δουλεια σε εργοστασιο εκει?Θα παιρνει κανα χιλιαρικο αλλα του φτανουνε γιατι ειναι πολυ φτηνα και να θελεις δεν μπορεις να χαλασεις λεφτα.Θυμαμαι απο το Κισινιωφ που δεν ειχε τιποτα να αγωρασεις! :2funny:
  Τωρα σχετικα με τη γκομενα του με τα Ελληνικα δεδομενα σιγουρα μπορει να ειναι θεά!Εγω μιλαω ομως για το 90%+ των  Ελληνων εκει που εινα αφραγκοι  :2funny:,αξεστοι,αγαμιτοι  :2funny: και την εχουνε δει μαγκες που μιλανε Ρουμανικα  :2funny: και νομιζουν οτι καποιοι ειναι  :2funny:!Την εχουνε δει ετσι γιατι οι Ρουμανοι ειναι αυτο που ειπες καλοκαγαθοι και υσηχοι ανθρωποι και δεν σε ενοχλουνε.
  Τωρα σχετικα με τη Βουλγαρια οι περισσοτεροι Ελληνες επειδη ειναι κοντα πηγαινουν εκει ή αυθημερον ή καθονται 2-3 μερες αν πηγαινουν για δουλεια,Βουλγαρικα δεν ειδα να ξερουν γιατι εκτος οτι τους ειναι δυσκολα δεν τους πολυχρειαζονται κιολας στις εταιριες και στις δουλειες εχεις πολλους που μιλανε Ελληνικα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
....για τη Βουλγαρία...

και εγω αυτο σκεφτηκα . Η Βουλγαρια ηταν φτωχη χωρα και για τα κουμουνιστικα δεδόμενα  . Με την πτωση του καθεστωτος τα κουμουνια εγιναν επιχειρηματιες , μαφιοζοι και νταβατζηδες . Πολυ μαφια εχει στην Βουλγαρια και το λενε αρκκετοι τουριστες (ηρεμησε λενε η εγκληματικότητα  )

Μια φορα εχω παει Σοφια πριν το € . Τα κωλλ δεν ηταν και πολυ φθηνα , δελα δεν ειχε ακριβως  αλλα απλα πηγαινες σε κατι σπίτια σαν μασαζ και επαιρνες την κοπέλα και εφευγες  :S.

κατα τα αλλα οντως καταθλιπτικη πόλη η Σόφια αλλα  σαν λαος μου αρεσαν οι Βούλγαρ.....ες.

Τεσπα εκαι που θέλω να καταλήξω ειναι οτι τα καλα κομματια της Βουλγαριας θα εχουν φυγει στο εξωτερικό οποτε μαλλον υπάρχει φθηνια λόγω χαμηλης ποιότητας.

Υγ Αν δεν ειχαν κουμουνισμο στα Βαλκάνια μπορει και να ειμασταν τα γκαρσονια των Βουλγάρων 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εγω αυτο σκεφτηκα . Η Βουλγαρια ηταν φτωχη χωρα και για τα κουμουνιστικα δεδόμενα  . Με την πτωση του καθεστωτος τα κουμουνια εγιναν επιχειρηματιες , μαφιοζοι και νταβατζηδες . Πολυ μαφια εχει στην Βουλγαρια και το λενε αρκκετοι τουριστες (ηρεμησε λενε η εγκληματικότητα  )

Μια φορα εχω παει Σοφια πριν το € . Τα κωλλ δεν ηταν και πολυ φθηνα , δελα δεν ειχε ακριβως  αλλα απλα πηγαινες σε κατι σπίτια σαν μασαζ και επαιρνες την κοπέλα και εφευγες  :S.

κατα τα αλλα οντως καταθλιπτικη πόλη η Σόφια αλλα  σαν λαος μου αρεσαν οι Βούλγαρ.....ες.

Τεσπα εκαι που θέλω να καταλήξω ειναι οτι τα καλα κομματια της Βουλγαριας θα εχουν φυγει στο εξωτερικό οποτε μαλλον υπάρχει φθηνια λόγω χαμηλης ποιότητας.

Υγ Αν δεν ειχαν κουμουνισμο στα Βαλκάνια μπορει και να ειμασταν τα γκαρσονια των Βουλγάρων  
Ή Βουλγαρια ηταν μια απο της χωρες που ο κομμουνισμος της οφελησε.Ειχανε σταθερη οικονομια τσαμπα γκάζι,πετρελαιο και εργοστασια που παρηγαγαν τα παντα μεχρι και αυτοκινητα φτιαχνανε (φωτο) ειχανε δε και 2 πυρηνικους σταθμους στο Козлодуй με 6 μπλοκ (τωρα δουλευουν μονο τα 2 και θα κλεισουν και αυτα στις 31.12.2016)
       ru.wikipedia.org/wiki/АЭС_Козлодуй
   Και στο Белене
     ru.wikipedia.org/wiki/АЭС_Белене
    που δεν τελειωσε ποτέ η κατασκευη του!Ενω ηταν ετοιμος κατα 95%.Για να μπει η Βουλγαρια στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση εξαναγκαστηκε να κλεισει τα πυρηνικα εργοστασια της καθως και απαγορευτηκε να καλιεργει λαχανικα και φρουτα για εξαγωγη.Με το που εκλεισαν τα 4 Μπλοκ στο Козлодуй η τιμη του ηλεκτρικου για τους καταναλωτες διπλασιαστηκε  :headbang:!
   Τα γκαρσονια των Βουλγαρων ποτέ δεν θα ημασταν γιατι απλουστατα ειναι υπαναπτικτοι.Μια ζωη ειχανε μια αγροτικη οικονομια και πριν τον κομμουνιμο ηταν μια εντελως καθηστερημενη χωρα.Επι κομμουνισμου οι Βουλγαροι ζουσαν πολυ καλητερα απο τους Πολωνους ή τους Ανατολικο Γερμανους.Ο Βουλγαρος δεν ειχε ιδιεταιρες ελειψεις και μπορουσε να παρει αυτοκινητο περιμενοντας 9 μηνες στην Ουρά δινοντας οχι πολλα λεφτα οταν ο Ανατολικο Γερμανος για να παρει ενα χαρτινο Транбад  :2funny: επρεπε να περιμενει στην ουρά 13-15 χρονια :headbang:!Οπως και οι ουρές στα διαμερισματα δεν ηταν τεράστιες ο Βουλγαρος επαιρνε διαμερισμα περιμενοντας στην ουρά 3-4 χρονια (το πολυ 5 χρονια) οταν στην Ε.Σ.Σ.Δ μπορει να περιμενανε στην ουρά για διαμερισμα ακομα και 15 χρονια! :rockon:
  Το οτι οι Βουλγαροι ειναι διποδα ζωα αποδειχτηκε στο οτι το 1990 οταν τελειωσε ο κομμουνισμος και ενω οι Πολωνια (την Πολωνια ο Κομμουνισμος την εβλαψε) ηταν σε πολυ χειροτερη κατασταση απο την Βουλγαρια (η Πολωνια ηταν η μονη χωρα που επι κομμουνισμου ειχε πλυθωρισμο 500%  :headbang:.Οταν οι αλλες κομμουνιστικες χωρες εχαν πλυθωρισμο 3%-5%).
  Η Πολωνια σημερα ειναι κλασεις ανωτερη απο την Ελλαδα ενω η Βουλγαρια ειναι  :shit:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν χρειαζονται πολλα λογια για τη βουλγαρια......το να πας μια βολτα για 2 μερες να ριξεις 1-2 γαμισια και να φας και σε μια ταβερνα με τα φιλαρακια σου το βρισκω ο.κ
το να πας για να μινεις περισσοτερο?? σε 15 μερες εχεις γινει αλκοολικος απο τη βαρεμαρα και την καταθλιψη και στο μηνα εχεις αρχισει τα σκληρα

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
δεν χρειαζονται πολλα λογια για τη βουλγαρια......το να πας μια βολτα για 2 μερες να ριξεις 1-2 γαμισια και να φας και σε μια ταβερνα με τα φιλαρακια σου το βρισκω ο.κ
το να πας για να μινεις περισσοτερο?? σε 15 μερες εχεις γινει αλκοολικος απο τη βαρεμαρα και την καταθλιψη και στο μηνα εχεις αρχισει τα σκληρα
φιλε με συγχωρεις αλλα για μας που ζουμε και λιγο παραπανω εκει...δεν είναι καθολου ετσι όπως τα λες..καμμια καταθλιψη....καμμια σχεση δοκιμασε να πας και ελα να μας πεις αν ισχυει η περιγραφή σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στέφανε στο Μπουργκάς δεν ειχε καταθλιψη ωραια ηταν.Βεβαια ημουν εκει τον Οκτωβριο του 1992.Βαρεμαρα ναι ειχε πολυ δεν ειχες τι να κανεις!Αυτο ναι.
φιλε με συγχωρεις αλλα για μας που ζουμε και λιγο παραπανω εκει...δεν είναι καθολου ετσι όπως τα λες..καμμια καταθλιψη....καμμια σχεση δοκιμασε να πας και ελα να μας πεις αν ισχυει η περιγραφή σου.
Αν διαβαζες το Thread της Μολδαβιας γραφανε για τη Μολδαβια εξωπραγματικα πραγματα! :2funny:Οτι ειναι μεγαλοι γαμιαδες :jerking: :2funny: Γλεντανε  :2funny: εχει τα παντα εκει  :jerking: :2funny:.Οταν πηγα ειδα ενα καφενειο τιγκα στην καπνα!Και κατι κακομοιρηδες να παιζουνε ταβλι και χαρτια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ  :2funny:!Εναν απ'αυτους να  :knockinb: στ'αληθεια δεν ειδα  :2funny:!
  Αν ειναι καποιος απο Αθηνα ή Θεσσαλονικη και οικονομικα δεν ειναι κανενας φτωχομπινες η Βουλγαρια θα του φανει υπαναπτικτο αθλιο μερος και οπως ο λεει ο Στεφανος θα γινει αλκοολικος ή μπορει ακομα και να αυτοκτονησει  :2funny:!Αν ομως ειναι κανενας απο κανα χωριο και ζουσε σε μια καλυβα τοτε η Σόφια ή το Πλόβντιβ μπορει να του φανει Κυριλε.
  Εγω σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη το Κισινιωφ μου φανηκε οπως λεει ο Στεφανος ενα αθλιο μερος!Λες και γυρισα τη δεκαετια του '60  :headbang: οι Μολδαβοι τελειως υπαναπτικτοι και οι Ελληνες εκει με ελαχιστες εξαιρεσεις εντελως κακομοιρηδες να τους βλεπεις και να τους λυπασαι.
  Ολα ειναι σχετικα με το επιπεδο του καθενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom