Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ασε πηγα Μολδαβια και ειδα τα Χα'ι'λικια τους :2funny:Γραφανε οτι  :knockinb: κ'ιστοριες για αγριους  :2funny: εγω ειδα τα αντιθετα.Ακομα :2funny: με τους μεγαλους γαμιαδες που ειδα εκει  :2funny:Με της αθλιες γκομενες (κοινονικα και εμφανησιακα) που ειδα εκει :2funny: που το παιζαν οτι ειναι καποιες κιολας  :2funny:.Τιράσπολ θα ξαναπηγαινα για μερικες μερες γιατι ειναι ωραια και ευχαριστη πολη.Στο κεντρο το Τιρασπολ εχει μια ομορφια ενω το Κισινιωφ δεν εχει τιποτα απο ομορφια.Οι γκομενες στην ΠΜΡ εχουνε μεν τη  :jerking: οτι πρεπει να εισαι μονο μ'αυτες αλλα δεν ειναι κομπλεξικες και δεν βγαζουνε κακια οπως οι Μολδαβες και αν τους πεις οτι μενεις Ρωσσια ξετρελενονται  :)΄
    Αν δεις της γκομενες στη φωτο που εβαλε δε λενε και τιποτα και οπως γραφει το παιδι το παιζουνε και δυσκολες βεβαια ειναι πιτσιρικας και δεν εχει πειρα αλλα ειναι και οι γκομενες τετοιες.Παντος ας μας γραψει πληροφοριες γιατι εχει ενδιαφερον.Μπουργκας τοτε που πηγα τελευταια φορα δεν ηταν ασχημα γιατι ηταν γεματο Ρωσσους και οι περισσοτεροι ντοπιοι εκει μιλανε Ρωσσικα.Μετα την εισοδο της Βουλγαριας στην Ε.Ε. οι Ρωσσοι δεν πηγαινουν τοσο πολυ Βουλγαρια.Ακριβηνε και τους ζαλιζουνε με της βιζες.

Μοναχικός τριγυρνάς στις στέπες όπως οι ιππότες τον μεσαίωνα που έψαχναν το άγιο δισκοπότηρο.
Μονο που εσύ ψάχνεις το μουνί!

Ζεις το όνειρο αρχηγέ.

Συνημμένα

• cowboy dream.jpg
    cowboy dream.jpg
    218,5 KB · Εμφανίσεις: 62

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη ασε τη βουλγαρια δεν θα σου αρεσει στανταρ
αν πας καπου και ειναι στο δρομο σου τοτε ριξε μια ματια , αλλιως για προορισμος ειναι καμμενο μερος
Δεν πειραζει ας μας γραψει το παιδι αφου βρηκαμε ανθρωπο που μενει μονιμα εκει και εγω να μην παω μπορει καποιος απο τους φουκαραδες που με βριζουν και δεν εχει 1500-2000 για να παει Ουκρανια να παρει το λεωφορειο και να παει Βουλγαρια.Παντος το Μπουργκάς (το 1992 εμεινα ενα μηνα και κατι,και πριν 8-9 χρονια ειχα μεινει μερικες μερες) δεν ηταν χειτοτερο απο το Κισινιωφ.Η Μολδαβια ειχε μια βλαχιά που δεν μου αρεσε μια χωριατιλα.
Μοναχικός τριγυρνάς στις στέπες όπως οι ιππότες τον μεσαίωνα που έψαχναν το άγιο δισκοπότηρο.
Μονο που εσύ ψάχνεις το μουνί!

Ζεις το όνειρο αρχηγέ.
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λόγια :).Στο σα'ι'τ ή θα με βριζετε ή θα με θεοποιητε  :2funny:.

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες. Βλεπω οτι καποιοι ειστε καλοι γνωστες ολων των βουλγαρικων ¨"μεζεδων". Θα ανεβουμε 3 φιλοι για μπατσελορ και σκι Μπανσκο ή Μποροβετς απο Δευτερα. Αν εχει καποιος να προτεινει κατι θα μας βοηθουσε υπερβολικα.. Δεν  θελω να ψωνισουμε τα σαπακια που προμοταρουν οι Βουλγαροι στα στριπτιζαδικα τους και οι ξενοδοχοι... Μαλλον Μποροβετς μας βλεπω που δεν εχει τιμες Ευρωπης

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες. Βλεπω οτι καποιοι ειστε καλοι γνωστες ολων των βουλγαρικων ¨"μεζεδων". Θα ανεβουμε 3 φιλοι για μπατσελορ και σκι Μπανσκο ή Μποροβετς απο Δευτερα. Αν εχει καποιος να προτεινει κατι θα μας βοηθουσε υπερβολικα.. Δεν  θελω να ψωνισουμε τα σαπακια που προμοταρουν οι Βουλγαροι στα στριπτιζαδικα τους και οι ξενοδοχοι... Μαλλον Μποροβετς μας βλεπω που δεν εχει τιμες Ευρωπης

Για εκεινα τα μερη δεν εχω ιδεα, καλυτερα να σου απαντησουν οι υπολοιποι γνωστες! :rockon:

Αλλα αν θελετε καμια μεταφραση/οτιδηποτε αλλο, στειλε μου pm να τα πουμε  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για εκεινα τα μερη δεν εχω ιδεα, καλυτερα να σου απαντησουν οι υπολοιποι γνωστες! :rockon:

Αλλα αν θελετε καμια μεταφραση/οτιδηποτε αλλο, στειλε μου pm να τα πουμε  :dancing:
Συμφωνω μαζι σου.Αν γραψω εγω θα ειναι για  :2funny: θα ειναι οτι περιπου γραφουνε εδω μεσα για τη Ρωσσια πληροφοριες για ταξηδια που ειχαν κανει 15-20 χρονια πριν :2funny:Για τοτε ξερω τα παντα  :2funny:.Πιστευω οτι ο φοιτητης μπορει να μας δωσει καποιες πληροφοριες σχετικα με το τι συμβαινει τωρα εκει.

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
'Ξες...Εγω ειμαι ο φοιτητης :rockon:
Αλλα για εκεινα τα μερη δεν εχω ιδεα...Εγω ξερω για Plovdiv, Sofia, Varna..
Για γενικες πληροφοριες, οτι θελετε  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
'Ξες...Εγω ειμαι ο φοιτητης :rockon:
Αλλα για εκεινα τα μερη δεν εχω ιδεα...Εγω ξερω για Plovdiv, Sofia, Varna..
Για γενικες πληροφοριες, οτι θελετε  :dancing:
Οταν βρω λιγο χρονο θα γραψω μια λεπτομερη αναλυση οπως ηταν το 1992 να μου πειτε τι αλλαξε.Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γραφουν αναλυσεις απο την εποχη που ειχαν παει που μπορει να ειναι και 10-15 χρονια πριν αλλα νομιζουν οτι ειναι και τωρα ετσι :2funny:.
      Κοιτα εδω για Банско απο Αγια Πετρουπολη τσαμπα ουτε 250 Ευρω 8 μερες!και σε τετραστερο 12.790 ρουβλια!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δημητρη στο ξαναλεω
βουλγαρια - καμμενη χωρα - τσαντηρια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σιγουρα δε υπαρχουν ατομα που την θεωρουν παραδεισο σεξοπροορισμο...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μαπα το Σαντανσκι εκτος μερικες γυφτες τιποτε αλλο , το μονο που μου αρεσε ειναι το εστιατοριο (σαντανσκι χαν) που εχει πολυ καλη κουζινα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το Σαντανσκι ειναι 160-180 χιλιομετρα μακρια απο Θεσσαλονικη και η Σοφια ειναι 160 χιλιομετρα απο το Σαντανσκι . Στην Σοφια εχει χιλιαδες βιζιτες με τιμες απο 10 ευρω στον δρομο μεχρι 50 ευρω η πολυ καλες

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
μην πας σαντανσκι. πανε αθηνα στο μεταξυ ειναι πιο φτηνα.!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Υπαρχουν και πολυ φθηνα ξενοδοχεια,η γυναικες ειναι λιγο καλυτερες απο Ελλαδα . Αυτο που συμφέρει στην Σοφια ειναι οτι μπορεις να κλεισεις καποια με 100 ευρω ολη νυχτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δημητρη στο ξαναλεω
βουλγαρια - καμμενη χωρα - τσαντηρια
ετσι ακριβως ειναι συμφωνω..ενω βλεπεις παντου να χτιζονται κτιρια μαγαζια κτλ φραγκο δν υπαρχει.οι μισθοι τους εχουν ανεβει απο το 2007(τοτε μπηκαν στν Ε.Ε.)περιπου 10 με 20 ευρω το μηνα ενω απο το 2009 κ μετα μεχρι σημερα το κοστος ζωης εχει ανεβει 20-30% περιπου(το ρευμα πχ διπλασιαστηκε η τιμη περσυ).γενικα αξιζει να παει καποιος για σκι μπανσκο η μαυρη θαλασσα στη πολη νεσεμπερ η στο σαννυ μπιτς αλλα δν ειναι τοσο φθηνα οσο ηταν παλια.για βιζιτες μονο σοφια αξιζει(πλοβντιβ δν εχω παει ποτε)που ξεκιναν απο 10 ευρω σ δρομο και εχει με 50ευρω 1μισι ωρα κ παραπανω.αλλιως γενικα υπαρχει μια αρνητικοτητα στην ατμοσφαιρα οι ανθρωποι ειναι λες και γυρισαν απο κηδεια  :'( :'( :'( :'( :'(
ενω απο την αλλη βλεπεις τουσ φουσκωτους καραφλες με τις αμαξαρες η αλλους με κυριλε ρουχα κ πανακριβα αυτοκινητα να οδηγαν σε κατι δρομους λες και ειναι στο δενδροποταμο θεσσαλονικης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
ετσι ακριβως ειναι συμφωνω..ενω βλεπεις παντου να χτιζονται κτιρια μαγαζια κτλ φραγκο δν υπαρχει.οι μισθοι τους εχουν ανεβει απο το 2007(τοτε μπηκαν στν Ε.Ε.)περιπου 10 με 20 ευρω το μηνα ενω απο το 2009 κ μετα μεχρι σημερα το κοστος ζωης εχει ανεβει 20-30% περιπου(το ρευμα πχ διπλασιαστηκε η τιμη περσυ).γενικα αξιζει να παει καποιος για σκι μπανσκο η μαυρη θαλασσα στη πολη νεσεμπερ η στο σαννυ μπιτς αλλα δν ειναι τοσο φθηνα οσο ηταν παλια.για βιζιτες μονο σοφια αξιζει(πλοβντιβ δν εχω παει ποτε)που ξεκιναν απο 10 ευρω σ δρομο και εχει με 50ευρω 1μισι ωρα κ παραπανω.αλλιως γενικα υπαρχει μια αρνητικοτητα στην ατμοσφαιρα οι ανθρωποι ειναι λες και γυρισαν απο κηδεια  :'( :'( :'( :'( :'(
ενω απο την αλλη βλεπεις τουσ φουσκωτους καραφλες με τις αμαξαρες η αλλους με κυριλε ρουχα κ πανακριβα αυτοκινητα να οδηγαν σε κατι δρομους λες και ειναι στο δενδροποταμο θεσσαλονικης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ημουνα επανω σοφια πριν 3 χρονια μιλοθσα με ενα ταξιτζη κανενας δεν γουσταρει βλεπουνε και τα χαλια μας .και εχουνε παθει πλακα ολοι..  σε αυτο   πρεπει να γινει επαλιθευση

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι εννοεις φιλε κανενας δεν γουσταρει?και ποια χαλια μας εννοεις?της ελλαδας??

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
τι εννοεις φιλε κανενας δεν γουσταρει?και ποια χαλια μας εννοεις?της ελλαδας??
ναι της ελλαδας.παλια η βουλγαρια μας ειχε προτυπο.και καλα εοκ και εβρω ..τωρα ειμαστε στα ιδια και χειροτερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ναι της ελλαδας.παλια η βουλγαρια μας ειχε προτυπο.και καλα εοκ και εβρω ..τωρα ειμαστε στα ιδια και χειροτερα
μα εγω και τωρα οταν παω πανω αμα καταλαβουν οτι εισαι ελληνας κατευθειαν λενε α εχετε μισθους συνταξεις κτλ..
δν νομιζω να εχουν καταλαβει τι γινεται στην ελλαδα..δν ειμαστε στα ιδια και χειροτερα ειδες πολλες ελληνιδες να γινονται πουτανες??
και γενικα το επιπεδο ζωης εδω ειναι πιο υψηλο

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
φιλε χαμος γινετε με τις ελληνιδες ολες ειναι στο εξωτερικο.ποιο πολλα λεφτα.απο σερρες και επανω ολοι ψαχνοντε βουλγαρια για δουλεια.ξερω τι σου λεω παω βουλγαρια πολυ συχνα.σε οτι γραφω ειναι σε αναλογια επιπεδο ζωης .τιμες και τετοια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε χαμος γινετε με τις ελληνιδες ολες ειναι στο εξωτερικο.ποιο πολλα λεφτα.απο σερρες και επανω ολοι ψαχνοντε βουλγαρια για δουλεια.ξερω τι σου λεω παω βουλγαρια πολυ συχνα.σε οτι γραφω ειναι σε αναλογια επιπεδο ζωης .τιμες και τετοια
τι εννοεις οτι ψαχνουν ελληνες δουλεια εκει?για να παιρνουν 200ευρω?εγω ξερω ατομα που μετεφεραν τις επιχειρησεις τους εκει(βιοτεχνιες ρουχα κτλ)
μερικοι εχουνε φαγαδικα εστιατορια αλλα να παει να δουλεψει καποιος δν νομιζω  :think: :think: :think: :think: :think:
ελληνιδες πανε βουλγαρια για τι?εγω τις βλεπω μονο για σκι να πανε σ μπανσκο  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom